بیچاره دختراااا......

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
حاجی اینها ناشی از تجربه است که میگم دخترا ایران مفت گرووونه.
مهم ترین فاکتور یعنی صداقتو ندارن ، بر عکس همه دخترای دنیا.
خیلی ام ادعا دارن!!! فقط بلدن به ظاهرشون برسن و ....
اوضاع خیلی بده!! تو خیابون که میرم میبینم همه اوومدن واسه همین غلطا!! چه پسر چه دختر! دختره راه میره چندتا پشت سرش! بعضیا بقل خیابون منتظر ماشین! بعضیا تو ماشین!
و من میتونم با اطمینان بگم تو دخترای ایرانی ، دختری نیست که پسر نتونه مخشو بزنه! فقط ممکنه طول بکشه! وقتی مثلا با BMW 760 بری جلوش وایستی! میپره بقلت! حالا میخواد هرکی باشه!
پس الکی قیافه نگیرید.... همه دنبالشن!
تو اروپا همه معلومن چیکاره اند! من بیشتر شبکه های آلمانی رو نیگا میکنم
یادم میاد چند وقت پیش یه مسابقه بود ، هرکی خودشو معرفی میکرد! یه خانومه سرشو گرفت بالا و گفت من فاحشه هستم. خیلی حال کردم
هیچ کس چپ نیگا نکرد و مثله سایر! چرا؟
چون صداقت دارن! حالا اینچا چی؟؟؟؟ تا وقتی دروغ باشه راست فرقونی چند؟
همه هم حرف از احساسات و اینا میزنن! حالم از اینا بهم میخوره!!!!

یوسف جان از بس که پسرای ایرانی جنبه ی دوستیشون کمه،که ابروی بیشتر پسرا رفته به همین دلیل دخترها هم 2 لاپهنا میخوان بذارن.خاک بر سر اون پسری که جلوی دختر کم میاره که فقط برای 1 روز با اون دختر یه حال بکنه.
این پسرا دختر را ادامس فرض میکنند که تا موقعی ادامس نداره دلش هوس ادامس داره همین که بهش ادامسرو میدی بال بال میزنه که ادامسرو بذاره توی دهنش که خیلی از پسرا فقط برای اینکه اون ادامسرو بذارن توی دهنشون حاضرن خودشونو به هر درو دیواری بزنن.همین که ادامسرو میزارن توی دهنشون از خوشحالشون روحشون پرواز میکنه.ولی همین که به 2 دقیقه نکشیده ادامسرو تف میکنند بیرون چون شیرینی ادامس از بین رفته.حالا دنبال یه ادامس دیگه میگرده.امیدوارم منظورم رو خوب گفته باشم.میدونم مثال زدنام خیلی افتضاحه.ببخشید دیگه.
البته دخترای خارجی هم که میدونید جلو بندی ندارن(فکر کنم خیلی رفت به سمت واضحیت).حتی امید به زندگیشون هم یک سوم دخترای ایرانی نیست.یعنی تن به زندگی نمیدن.

usef.key

عضو جدید
ببخشید ولی پسرها هم خیلی صادق نیستن.
شما خیلی یه طرفه به قاضی میری!!!

منم از پسر جماعت خیری ندیدم ولی هیچوقت قاطع درباره ی همشون قضاوت نکردم.
به نظرم شما زیادی منفی نگرید به دخترای ایران....
درسته پسر ها هم اخیرا مانند دخترا شدن.
البته من این تقصیر رو گردن دخترا نمیندازم.
ولی نمیدوونم چرا دخترای ایران اینجورین؟؟؟؟؟؟
من اگه چیریو نبینم در موردش صحبت نمی کنم. اینا رو به چشمم دیدم!! نه اینکه تجربه کردم باشه!! خدا رو شکر دلمون ترمینال نیست. موقش برسه ازدواج میکنم.

reyhoon

عضو جدید
یوسف جان از بس که پسرای ایرانی جنبه ی دوستیشون کمه،که ابروی بیشتر پسرا رفته به همین دلیل دخترها هم 2 لاپهنا میخوان بذارن.خاک بر سر اون پسری که جلوی دختر کم میاره که فقط برای 1 روز با اون دختر یه حال بکنه.
این پسرا دختر را ادامس فرض میکنند که تا موقعی ادامس نداره دلش هوس ادامس داره همین که بهش ادامسرو میدی بال بال میزنه که ادامسرو بذاره توی دهنش که خیلی از پسرا فقط برای اینکه اون ادامسرو بذارن توی دهنشون حاضرن خودشونو به هر درو دیواری بزنن.همین که ادامسرو میزارن توی دهنشون از خوشحالشون روحشون پرواز میکنه.ولی همین که به 2 دقیقه نکشیده ادامسرو تف میکنند بیرون چون شیرینی ادامس از بین رفته.حالا دنبال یه ادامس دیگه میگرده.امیدوارم منظورم رو خوب گفته باشم.میدونم مثال زدنام خیلی افتضاحه.ببخشید دیگه.
البته دخترای خارجی هم که میدونید جلو بندی ندارن(فکر کنم خیلی رفت به سمت واضحیت).حتی امید به زندگیشون هم یک سوم دخترای ایرانی نیست.یعنی تن به زندگی نمیدن.

کاش آدامس فرض کنن آخه.بعضیهاشوون که رسوندن به حده.....
زمانی که دوستی واسه دختر و پسر مثله بازی بشه طرفین هم حکم آدامس رو پیدا میکنن.وقتی از روی هوس دنباله هم باشن عاقبت همین میشه!
ببخشید ولی وقتی پسراا خوددار نباشن و دخترا خودشونو دمه دسته همه بزارن همین میشه!

reyhoon

عضو جدید
درسته پسر ها هم اخیرا مانند دخترا شدن.
البته من این تقصیر رو گردن دخترا نمیندازم.
ولی نمیدوونم چرا دخترای ایران اینجورین؟؟؟؟؟؟
من اگه چیریو نبینم در موردش صحبت نمی کنم. اینا رو به چشمم دیدم!! نه اینکه تجربه کردم باشه!! خدا رو شکر دلمون ترمینال نیست. موقش برسه ازدواج میکنم.
کنایه نزن!!!

usef.key

عضو جدید
مثال خوبی زدی
مثله جلو بندی هم ما تو ایران کم نداریم!
من فاکتور های دیگرو گفتم
وگرنه آزادی جنسی اینا رو هم داره.
اما من به چشم خودم تو آلمان دخترایی رو دیدم که تو عمرشون به اینا فک نکردن. پایبند به احساسات پاکه خودشون هستن.
یه دختر خوووبم که اوووووووووووووووووووووووووووووووووووو بعد 1000 سال پیدا میشه یه نامردی به راه خلاف میکشوندش از راه احساسات

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما من به چشم خودم تو آلمان دخترایی رو دیدم که تو عمرشون به اینا فک نکردن. پایبند به احساسات پاکه خودشون هستن.
کفم برید جدی همچین موردی پیدا میشه؟؟؟
اون وقت میدونی اون احساسات پاکشون چیه؟؟همین احساسای خراب دخترای ایرانی که برای اونا هیچه.

usef.key

عضو جدید
کفم برید جدی همچین موردی پیدا میشه؟؟؟
اون وقت میدونی اون احساسات پاکشون چیه؟؟همین احساسای خراب دخترای ایرانی که برای اونا هیچه.
نه جون رضا
میگفتن ما دنباله آرامش روحیم تا جسمی واسه همینم خودمونو واسه شوهرمون آماده میکنیم. و واقعا به قول استاد همای : تا سحر معشوقه بازی های عرفانی کنید.
نیگا کن: میگفت اینجا وقتی یه پسر با یه دختر آشنا میشه و عاشق هم میشن با هم ازدواج میکنند. ولی چند درضد از دوستی های ایران دوست پسر و دوست دختر آخر با هم ازدواج میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه گندی زدن که نمیتونن!
گفت اینجا فقط با یکی میتونی باشی! غیر این فاحشه محسوب میشی! تو روابط احساسی و میگفتا!

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه جون رضا
میگفتن ما دنباله آرامش روحیم تا جسمی واسه همینم خودمونو واسه شوهرمون آماده میکنیم. و واقعا به قول استاد همای : تا سحر معشوقه بازی های عرفانی کنید.
نیگا کن: میگفت اینجا وقتی یه پسر با یه دختر آشنا میشه و عاشق هم میشن با هم ازدواج میکنند. ولی چند درضد از دوستی های ایران دوست پسر و دوست دختر آخر با هم ازدواج میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه گندی زدن که نمیتونن!
گفت اینجا فقط با یکی میتونی باشی! غیر این فاحشه محسوب میشی! تو روابط احساسی و میگفتا!
متاسفانه القائاتی که توسط ماهواره به این جوان های ایرانی میشود که تا یه دختر یه پسر کنار هم قرار میگیرند باید دست به کار شوند،روی جوان های ما تاثیر منفی گذاشته.
اگر دوستی دختر پسر ایرانی منجر به ازدواج انها شود ازدواج این 2 زوج به درد لای جرز هم نمیخوره چون چند روز بعد این ازدواج میپوکه.

Savant

کاربر بیش فعال
واقعیت اینه که وقتی چاق اند گوشتالون ددددد ! وقتی لا غرن آلبالون !!! آلبالو نیستن دیگه لاغرن !
وقتی خوشکلن خوب آدم دوست داره مثل جیگر بخوره وقتی هم زشتن !!!!به شخصه دوست ندارم دختر زشت بگیرم .
بقیشم از این دست حقیقتاس !

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خوفه که دختر شدیما
.
.
وگه نه باید با یه دختر ازدواج میکردیم...ایششش افاده هاشو کی میتونست تحمل کنه:biggrin::biggrin:

موژی

عضو جدید
امان از دست این پسرای حسود............................

آخرین ویرایش:

موژی

عضو جدید
من میگم چیکار کنه:
حدیث داریم ( حالا جعلی یا غیر جعلیش رو نمیدونم!)

التعادل فی الاوری ثینگ. یعنی در همه کارها متعادل رفتار کنید.

من موندم این گ تو حدیث عربی چه میکنه...............حتما حدیثه ایرانی بوده.....................

apasai

عضو جدید
قدیمی -- تکراری - بی مزه و کاملا غیر واقعی -- ببخشید رک گفتم

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه!
شوهر؟ هه هه هه !
شما همه فکرتون شوهره ؟؟؟ آخی!!!
با این کارا گیرت نمیاد!!!!!!!!!!!!!!!!! پسرای ایرونیم واسه ازدواج دنباله چشم و گوش بسته اند!!! که عمرا گیر بیاد!! عمرا
پس بهتره از ایران زن نگیریم!! چون واقعا دخترای دو رویی داره! لبنان ، ایرانیای اوونوریم خوبن. آلمانیا هم صداقت دارن
آره دیگه چشم و گوش بسته میخواین که هر .... خواستین بکنین دیگه

اصلا کی از ایران بهتون زن میده میتونی بری افغانستان اونجا شاید پیدا کنی چش بسته رو که مطمئنم ولی گوش تضمین نمیکنم

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس خدا هموون خارجیشو نصیبت کنه!!!
ما دخترای ایرانی هم دعا میکنیم که شما نصیبه ما نشی تا اذیت نشی و بهت فشار نیاد....:surprised:

البته یه مثال هم قدیمیها دارن که میگه گربه دسش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بوو میده!

يعني دستش به اون دختر تپله كه اول گفتي ( همون گوشته) نميرسه؟؟؟ بابا زشته رو دختر مردم اسم نذار بو ميده يعني چي؟

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز

متاسفم