شما نمی خوای!!باشه شما زن نگیر!!!به شما زن نمیدیم!!خوبه؟!همینه دیگه
از شما دخترا بیشتر از این توقعی نیست، فقط بلدید از پشت خنجر بزنید![]()

شما نمی خوای!!باشه شما زن نگیر!!!به شما زن نمیدیم!!خوبه؟!همینه دیگه
از شما دخترا بیشتر از این توقعی نیست، فقط بلدید از پشت خنجر بزنید![]()
اين داستاناتو توي وبلاگتم ميزاري ؟یه پرسش
اینجا دستان خودمان را نمیزاریم نه ؟ فقط داستان های مینی مال از دیگران ؟
يعني ما اون روزو ميبينيم.اشكال نداره محمدحسين جان ما تحملمون زياده.اينهمه صبر كرديم تا بهارم صبر مي كنيمببخشيد داشتم داستان مي گفتم پست رو نديدم
نه بابا جسارت نشه دخترا توي اين سرما و برف نمي تونن بيان قله ما چند نفرم هم كه ميريم يه عمر كار مونه مگنه تو برف كوه رفتن مرد مي خواد جدي مي گم پارسال يه بار كه مارفته بوديم از يه گروه چند نفر برنگشتن بهار جنازشونو پيدا كردن راستي اگه فردا من نيومد بدونيد منم رفتم پيش اوناواسم يه فاتحه بخونيد
شما نمی خوای!!باشه شما زن نگیر!!!به شما زن نمیدیم!!خوبه؟!![]()
نه من نمی خورم کلا!رژیمم!!حالا خوبه اندازه فرش قرمز زبون داری به ما نون و ماست مرگ موشی میدی؟![]()
حالا اشتب نریزه تو ظرف خودت![]()
![]()
خب بابا!!هی میخوای دل خانوما رو بلرزونی نه؟؟نرو دیگه!!میره تازه میگه تلفات هم میده!!واچي كار كنم كار دل عادت كردم تازه توي اين امتحانا نرفتم دلم كلي تنگ شده بود لحظه شماري مي كردم امتحانا تموم شه برم
ولي جدي جدي امشبم ازون شباسا كه سنگين برف اومده حتما تلفات ميده خدا به خير كنه
سلامسلام علیکم
احوال دوستای گلم؟
اجازه هست بیام تو؟
نخيرم اگه تو به قولت عمل نكني منم بهت ماست نميدمنه بابا!!تو به خودت نگیر!!به اونایی بودم که داستان گفتن!!تو گفتی؟نه!
اون ماست رو نگه داره حیفه!!قربون دستت می خوام نون و ماست بدم شام به بچه ها!!
پاکر بیا خدا رسوند!!!!شام نون و ماست داریم!!هورااااااااااااا!!خلاص شدم!!
خب تو بيخود ميكني توي اين هوا ميخاي بري كوهببخشيد داشتم داستان مي گفتم پست رو نديدم
نه بابا جسارت نشه دخترا توي اين سرما و برف نمي تونن بيان قله ما چند نفرم هم كه ميريم يه عمر كار مونه مگنه تو برف كوه رفتن مرد مي خواد جدي مي گم پارسال يه بار كه مارفته بوديم از يه گروه چند نفر برنگشتن بهار جنازشونو پيدا كردن راستي اگه فردا من نيومد بدونيد منم رفتم پيش اوناواسم يه فاتحه بخونيد
به به سميراي گلم خوش اومدي خانوم گلسلام علیکم
احوال دوستای گلم؟
اجازه هست بیام تو؟
نه من از طرف صنف خانوما صوبت کردم!!الان اسمت رو میزنم توی لیست پودریا!!خونه ی هرکی بری خواستگاری مادر زنت سریعا توی کامپیوتر چک میکنه اسمت رو ببینه با تیپا پرتت می کنه تو کوچه!!اوه ، اوه
حالا کی از تو زن میخواد، فقط همین مونده تو واسه من زن بگیری، خودت کم دردسری، یکی هم عین خودت بخوای پیدا کنی
نکنه اینو داری میگی که یادآوری کنی سنت رفته بالای صد و اندی سال و ...![]()
سلامسلام علیکم
احوال دوستای گلم؟
اجازه هست بیام تو؟
سلامسلام علیکم
احوال دوستای گلم؟
اجازه هست بیام تو؟
چرا فکر می کنید واقعیت نداره ؟؟؟
اگه عشق واقعی باشه .. که هست ... البته خیلی کم
و اگه ما آدما از اصلمون دور نشیم
این داستانم میتونه واقعی باشه
سلام علیکم
احوال دوستای گلم؟
اجازه هست بیام تو؟
سمیرا سمیرا جونم!!باور میکنی الان می خواستم توی صفحه ت لینک اینجا رو بزارم!!!!نه؟باور نمی کنی؟؟اوه ، اوه
حالا کی از تو زن میخواد، فقط همین مونده تو واسه من زن بگیری، خودت کم دردسری، یکی هم عین خودت بخوای پیدا کنی
نکنه اینو داری میگی که یادآوری کنی سنت رفته بالای صد و اندی سال و ...![]()
نه من نمی خورم کلا!رژیمم!!![]()
خب بابا!!هی میخوای دل خانوما رو بلرزونی نه؟؟نرو دیگه!!میره تازه میگه تلفات هم میده!!وا
حالا دیگه همینمون مونده که نگران تو هم باشیم که یکی از منابع پودرمون طوریش بشه!!![]()
يعني ما اون روزو ميبينيم.اشكال نداره محمدحسين جان ما تحملمون زياده.اينهمه صبر كرديم تا بهارم صبر مي كنيم
ولي جدا از شوخي خوش بگذره.مواظب خودتم باش.فردا هم سريع مياي برگه حضور غيابو امضا مي كني شرح ماوقع ميدي تا ما خيالمون راحت شه
نخيرم اگه تو به قولت عمل نكني منم بهت ماست نميدم
خب تو بيخود ميكني توي اين هوا ميخاي بري كوهپسر بگير بشين سر جات .....
سلام ايدين جانسلام دوستان من اووووووووووووووووومدم کی هس؟
نه!!اون اشکالی نداره!!چاق نمیکنه!!یعنی امکان داره دیگه تخم مرغ نخوری؟![]()
![]()
منم ندیدمش ولی خوبه این آرام نیست خیلی شلوغ میکرد!!فرزانه آرام محمد civil گلاب نیستن چرا؟![]()
دمت گرم دیگه خوب انقد تابلو ننویس ستون 5م لو میره قضیهخوب بابا اينا رو براي اماتور ها گفتم نرن ما حرفه اي هستيم تازه بادمجون بم افت نداره خياتون راحت
سلام ايدين جان
خوبي ؟
از دشمن چه خبر ؟(ستون پنجم)
عشق هیچگاه به این صورت وجود نداره ... اگر ها را فراموش کن ... چشمانت را کمی بازتر کن و اطرافت را ببین ... گذشته را بکاو ... این چنین عشقی میبینی ؟
سلام يخ جان.آقا آيدين درسته؟فرزانه آرام محمد civil گلاب نیستن چرا؟![]()
بچه ها این دخمل گل هم یخچاله!!همه بهش سلام کنید!!سلااااااام آرام منو به دوستات معرفی کن
خوبی پاکر؟
فرزانه آرام محمد civil گلاب نیستن چرا؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |