بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

samin-1

عضو جدید
تنها تو نمیتونی یه دیقه اروم بشینی چرا این ارام جان منو اذیت میکنی هاااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شب شد خر آمد به طويله و با اينكه نمي خواست گاو خسته شدن او را بفهمد با وجود اين زير لب همان طور كه عادت كرده بود داشت مي گفت: « عجب خري هستم، عجب خري هستم.» گاو اين را شنيد و گفت: « نه خير شما هيچ هم خر نيستي و مخصوصاً اين كاري كه امروز به من ياد دادي خيلي خوب بود.» خر گفت: « تو همه چيز را نمي داني و همين خوابيدن توي طويله را فهميده اي، ولي امروز يك چيزي فهميدم كه به خاطر تو خيلي غصه خوردم.» گاو گفت: « هان، اگر به صحرا رفته باشي حالا مي داني كه چقدر شخم زدن زمين مشكل است.» خر گفت: « ولي برعكس، من رفتم و ديدم كه كار مشكلي نيست، خيلي هم راحت بود، اما از يك موضوع ديگر غصه خوردم كه مي ترسم به تو بگويم ناراحت بشوي.»

گاو پرسيد: « هان، چه موضوعي؟ بگو نترس من ناراحت نمي شوم.» خر گفت: « هيچي، صاحب ما امروز بعد از ظهر به رفيقش مي گفت كه براي كار صحرا خر خيلي بهتر است. گاو هم بيمار است و مي ترسم از دست برود، مي خواهم فردا گاو را به قصاب بفروشم تا دست كم گوشتش حرام نشود.»

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااام ياران با وفا و مهربون من .....
خوبيد همگي؟
بچه ها حال مامانيم يكمي بهتر شده البته خيلي كم ها...هنوزم بهوش نيومده اما كم كم سيستم بدنش داره راه ميفته... همش به خاطر دعاهاي شما مهربونامه...مرسي از همتون :w27: دوستون دارم كلي http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خر به دنبال حرف خود گفت: « ولي باور كن من خير تو را مي خواستم و قصد بدي نداشتم كه گفتم استراحت كني.

من نمي دانستم كه او به فكر قصاب مي افتد، حالا هم اگر صلاح مي داني چند روز استراحت كن.» گاو ترسيد و گفت: « نه خير، همين يك روز بس است، من مي دانستم كه راهنمايي خر به درد گاو نمي خورد. فردا مي روم كارم را مي كنم.» خر نفس راحتي كشيد و گفت: « به هر حال من حاضرم تا هر وقت كه تو دلت بخواهد به صحرا بروم، صحرا خيلي خوب است، خيش و چرخ خرمن كوبي هم خيلي عالي است.» گاو گفت: « من خودم مي دانستم، تو مرا فريب دادي، من مي دانستم كه صحرا و خيش و گاو خيلي بهتر از قصاب است.» خر گفت: « حالا بيا و خوبي كن! من مي دانستم كه شما گاوها قدر خوبي را نمي دانيد.»

فردا صبح مرد روستايي گاو را به صحرا برد و به پسرش گفت: يك خيش هم تو بردار و با اين خر كار كن. يك تكه چوب هم دستت بگير تا به فكر تنبلي نيفتد.»

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
تنها تو نمیتونی یه دیقه اروم بشینی چرا این ارام جان منو اذیت میکنی هاااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای بالاخره یکی پیدا شد از من دفاع کنه!!آخیش!!مردم از مظلومیت!!چقدر من خانوم باشم!!چقدر زور بشنوم!؟!!:cry:

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هههههههههه
چه داستان قشنگیه
ممنون داداشی

خوبيد همگي؟
بچه ها حال مامانيم يكمي بهتر شده البته خيلي كم ها...هنوزم بهوش نيومده اما كم كم سيستم بدنش داره راه ميفته... همش به خاطر دعاهاي شما مهربونامه...مرسي از همتون :w27: دوستون دارم كلي http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif
سلام نسیم جون
خوشحالم:gol::gol::gol:

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خوبيد همگي؟

سلام گلم خوبي؟
:w42::w40::w40::w33:
ايشا...زودتر خوب ميشن:w16:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام نسیم خانوم!!خوبی خانوم خانوما؟؟؟نسیم بیا که منو کشتن!!!!بیا که بی آرام شدی!!هی هی!!!

نسیم تو هم تیکه کلام کلی می باشه!!:D:w25: منم!!!!

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خوبيد همگي؟
سلام دوست با وفا
خدا شكرما هم شما را دوست داريم كلي

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خر به دنبال حرف خود گفت: « ولي باور كن من خير تو را مي خواستم و قصد بدي نداشتم كه گفتم استراحت كني.

من نمي دانستم كه او به فكر قصاب مي افتد، حالا هم اگر صلاح مي داني چند روز استراحت كن.» گاو ترسيد و گفت: « نه خير، همين يك روز بس است، من مي دانستم كه راهنمايي خر به درد گاو نمي خورد. فردا مي روم كارم را مي كنم.» خر نفس راحتي كشيد و گفت: « به هر حال من حاضرم تا هر وقت كه تو دلت بخواهد به صحرا بروم، صحرا خيلي خوب است، خيش و چرخ خرمن كوبي هم خيلي عالي است.» گاو گفت: « من خودم مي دانستم، تو مرا فريب دادي، من مي دانستم كه صحرا و خيش و گاو خيلي بهتر از قصاب است.» خر گفت: « حالا بيا و خوبي كن! من مي دانستم كه شما گاوها قدر خوبي را نمي دانيد.»

فردا صبح مرد روستايي گاو را به صحرا برد و به پسرش گفت: يك خيش هم تو بردار و با اين خر كار كن. يك تكه چوب هم دستت بگير تا به فكر تنبلي نيفتد.»

قشنگ بود نگار جان .:gol:

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام نسیم خانوم!!خوبی خانوم خانوما؟؟؟نسیم بیا که منو کشتن!!!!بیا که بی آرام شدی!!هی هی!!!

عزیزم خبرای خوبو که یهو نمی دن
بچه یهو ذوق میکنه یه کاری دستش میدیااا

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
فروردين تنهايي شب هردوتون بخير
ايشالا خواباي خوب خوب ببينيند

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
وای ثمین جون قربون تو برم!!بذار عکس تنهایی اومد دستم برات می فرستم!!

نگار جان من دیگه کاملا با شما شکل آقاها رفتار می کنم!!دیگه صبوری جایز نیست!!!

ملودی جان چرا؟؟مگه چی شده؟؟چی کار کردم؟؟تو دیگه چرا؟:surprised::cry:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
فروردین جان تنهایی جان نگارآقا خداحافظ شب خوبی داشته باشید
مرسی از داستانهاتون:gol:

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
راستي ارامش چه بدي از من ديدي تازه من كه به احترام شما قهوه ي تنهايي رم نخوردم(شكر نداشت بدون شكر دوست ندارم)

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبيد همگي؟

سلام نسیم جان .

خیلی خوشحالم . انشالله خوبه خوب میشن .میان خونه
برا مامان بزرگ منم دعا کنید.

samin-1

عضو جدید
وای ثمین جون قربون تو برم!!بذار عکس تنهایی اومد دستم برات می فرستم!!

نگار جان من دیگه کاملا با شما شکل آقاها رفتار می کنم!!دیگه صبوری جایز نیست!!!

ملودی جان چرا؟؟مگه چی شده؟؟چی کار کردم؟؟تو دیگه چرا؟:surprised::cry:
خدا نکنه ..هنوز جووووونی
بیان همه با هم دست بدیم دوست شیم خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟;)

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون داداشی

سلام نسیم جون
خوشحالم:gol::gol::gol:
سلام نگار عزيز
سلام گلم خوبي؟
:w42::w40::w40::w33:
ايشا...زودتر خوب ميشن:w16:
سلام ملوديه خانووووووووم

سلام ارام شيطون بلاي خودم .... كي اذيتت كرده خانومي...عكسشو بده تا واست پاره كنم :D( اگه داداشم اينجا بود ميگفت تيكه سيصد سال پيشو انداختي دوباره :w15:)
بچه ها با اجازتون من کم کم برم
ارامش جون :redface:
اي بابا كجا؟ من تازه اومدم

سلام دوست با وفا
خدا شكرما هم شما را دوست داريم كلي
سلام محمد خان
مرسي
راستي ميدوني شما هم اسم داداشه مني ;)
بچه ها من دیگه رفتم لالا کاری ندارید
من رفتم بخوابم
اي بابا كجا ميري؟
من تا اومدم شماها رفتيد :cry: