بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

علیک سلام
خوبی تو عزیز؟
سلامتی؟
میگم حمید جان امشب چه خبره؟ اینا واس چی دارن هی به هم تبریک میگن، خبریه میگم؟ :D

بابا به من چه ربطی داره آخه حمید جان ...
خوب شد نمردیم و رعایت موارد ایمنیتم دیدیم ... :D
دوست داریم

حمید آنفولانزا گرفتی؟ برو بیرون الان همه مریض میشن
اوهوم اوهوم
بدو بیرون:دی

:confused:منم برم بیرون یعنی؟
من ماسک زدماا:cry:
نه عزیزممممممممممممممممممممممممممممممممم

ای بابا باز شما عمرانی گیر دادین به ما؟؟؟؟؟آخه حسودیم حدی داره
همینو بگو

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام داداش محمد، خوبی؟ خب میخواستی زودتر بیای خودت بهش یه جمله بگی
خب من که گفتم، بهترین جمله به نظرم همون آخرین جمله ی امضای خودش بود که فکر کنم چون زیادی جلوی چشم بوده دیده نمیشده ...

فرقى نمي كند گودال آب كوچكى باشى يا درياى بيكران... زلال كه باشى، آسمان در توست.

سلام داداش خوووبی؟:gol:

سلام بر انریکه
ممنون
شما خوووبی؟:gol:
سلام
مرسی، شکر خدا خوبیم ...
شما هم خوبی؟

سلام حمید جان خوبی عزیزم؟
آره یه مدت خود درگیری داشتم کلا هیچ جا نبودم

سلام محمد جووون خوبیه
سلام پسر ...
مرسی، شکر خدا ...
چطوری تو؟

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
شما صدا کن تعجب

فهمیدم فامیله نگاری نه ؟!

سلام حمید جان خوبی عزیزم؟
آره یه مدت خود درگیری داشتم کلا هیچ جا نبودم

سلام محمد جووون خوبیه

خوب ایشالا که از این به بعد بیشتر چشمونو روشن کنی :w16:

حمید آنفولانزا گرفتی؟ برو بیرون الان همه مریض میشن

منم از شماها گرفتم دیگه .. نمیدونم چی شد تا به محمد صادق گفتم من تمام موارد ایمنی رو رعایت میکنم فرداش یاتاقان زدم :دی
فک کنم وردی... تلسمی چیزی کرده ...

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی

واسه اولین بار یکی تو این فروم اسم این خواننده رو درست گفت!
افرین سکرتی
من این بچه رو با خون دل بزرگ کردم
فرستادمش درس
سر بلندمون کردی

بچه ها من امشب سر حالمااااا
هر چی خوراکی در خواستی دارین بگین

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فهمیدم فامیله نگاری نه ؟!

خوب ایشالا که از این به بعد بیشتر چشمونو روشن کنی :w16:

منم از شماها گرفتم دیگه .. نمیدونم چی شد تا به محمد صادق گفتم من تمام موارد ایمنی رو رعایت میکنم فرداش یاتاقان زدم :دی
واااا
مگه گفته هاااااا که فامیل من باشه؟
اصلا این محمد صادق چشش شوره !

!/! ساعت سی دقیقه و اندی!
یعنی وقت خوابت گذشته بچه

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
علیک سلام
خوبی تو عزیز؟
سلامتی؟
میگم حمید جان امشب چه خبره؟ اینا واس چی دارن هی به هم تبریک میگن، خبریه میگم؟ :D

بابا به من چه ربطی داره آخه حمید جان ...
خوب شد نمردیم و رعایت موارد ایمنیتم دیدیم ... :D
منم خوبم مرسی
نمیدونم بابا این دخترا اللخصوص معماریا اصلا حالو روزشون مشخص نیست ... منو تو که موهامونو تو رنگرزی سفید نکردیم .. از دسته همینا پیر شدیم دیگه .. ای خدااااا ... منم موندم والا تو کاره اینا :دی

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا باز شما عمرانی گیر دادین به ما؟؟؟؟؟آخه حسودیم حدی داره
آخه یکی نیست بگه مگه معماریا چی دارن که ما بخوایم بهشون گیر هم بدیم ... :D

دوست داریم

اوهوم اوهوم

همینو بگو
راحت باشین، راحت باشین، خب شما هم دل دارین، آرزو بر جوانان عیب نیست نگار خانوم ... :D

!/! ساعت سی دقیقه و اندی!
خیلیییییی ممنون ...

kachal63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

:biggrin::biggrin::biggrin: تقصیر خودته که موارد ایمنی رو رعایت میکنی :biggrin: بی خیال باشی مریض نمیشی

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
نه همین که تعجبه جزو فامیلاش شما حساب میشه البته فامیله دور

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم خوبم مرسی
نمیدونم بابا این دخترا اللخصوص معماریا اصلا حالو روزشون مشخص نیست ... منو تو که موهامونو تو رنگرزی سفید نکردیم .. از دسته همینا پیر شدیم دیگه .. ای خدااااا ... منم موندم والا تو کاره اینا :دی
اشکالی نداره
اخه شما چی از روزه جهانی می دونی؟

آخه یکی نیست بگه مگه معماریا چی دارن که ما بخوایم بهشون گیر هم بدیم ... :D

راحت باشین، راحت باشین، خب شما هم دل دارین، آرزو بر جوانان عیب نیست نگار خانوم ... :D

خیلیییییی ممنون ...
ببین محمد صادق
کاری نکن بگم استادتون !!! عجب طرح باحالی داده بهتون!

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
واقعا هم !!! منو بگو که شبو روز تو وایتکس میخوابم !!! البته یه چن روز دیر تر از بقیه مریض شدم خدایی یه کم اثر داشت

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه همین که تعجبه جزو فامیلاش شما حساب میشه البته فامیله دور
ها؟؟؟!
:redface:
یاد آرام افتادم نگاری یه لحظه مث اون حرف زدی:D
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
خدا نکنه من مثل اون باشم
یه ذره ملاحت نداره!
بعد از نزدیک به 2ماه، باز هم سلام!
کیا هستن، کیا نیستن؟!
کیا اضافه شدن؟!
موضوع بحث چیه؟!
:D:D:D
خیلی خوش حالم!
سلام
خوفی؟
موضوع بحث اینه
که بعضیااااا!!
حسودیشون میشه به بعضیا:heart::heart:
میگما محمد جووون من جای شما بودم بعد از اون سوتی بزرگ مجمع عمرانیای ایران تو رشت دیگه سکوت میکردم کلا
من یه سوتی بد تر دارم!
واقعا هم !!! منو بگو که شبو روز تو وایتکس میخوابم !!! البته یه چن روز دیر تر از بقیه مریض شدم خدایی یه کم اثر داشت
اه
می بینم بو استخر میاد

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دوست داریم

اوهوم اوهوم

همینو بگو

کی من !!! من استرلیزم چیزی از من سرایت نمیکنه !

نه سکرت جونم، فقط حمید بره بیرون

:wallbash:

کیا هستن، کیا نیستن؟!
کیا اضافه شدن؟!
موضوع بحث چیه؟!
خیلی خوش حالم!

سلام سپهر اونیکی عزیز دله بابا !! خوبی سپهر جان ؟ چه خبرا ؟
بیا که اتفاقا الان لازمت داشتیم :w16:

اشکالی نداره

ببین محمد صادق

کشتین شماهام خودتونو با اون نرمن فاستر :دی
حالا هی جشن تولد بگیرین براش ... معمارین دیگه :دی

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیا هستن، کیا نیستن؟!
کیا اضافه شدن؟!
موضوع بحث چیه؟!
خیلی خوش حالم!
به به، به به ...
ببین کی امشب اومده اینجا ...
خوش اومدی اوستا ...
قدم رنجه فرمودی ...
اوستا بیا ببین امشب اینجا چه خبره ... :D

میگما محمد جووون من جای شما بودم بعد از اون سوتی بزرگ مجمع عمرانیای ایران تو رشت دیگه سکوت میکردم کلا
منم میگما یجوری میگی انگار کل عمرانیای ایران توش مقصر بودن و دست داشتن، اگه اینجوریه میخوای کلی سوتی از خود بر و بچ معماری و مخصوصا توی کپی کردن نقشه ها برات بریزم اینجا ... :D

اشکالی نداره

ببین محمد صادق
چی؟ چی؟ چی؟ تهدید؟ قلوه، قلوه، قلوه ... :D
هر جور راحتی شما، البته از شما با اون کار دیشبت توی اون تایپیک دیگه زیاد انتظاری نمیره، میدونی که چیرو میگم ... ;)

kachal63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلم شور مي زد همش مي ترسيدم كه امتحان فردا را خراب كنم . هر امتحاني كه مي دادم برام ارزش جاني داشت چون دانشگاه غير انتفاعي بود و افتادنش يعني دردسر زياد تازه براي هر ترم شهريه دانشگاه كلي فلاكت مي كشيدم تا پولش جور مي شد . اونوقت فكر كنيد برنامه نويسي به زبان سي رو هم كه 3 واحد بود رو بيافتم . روز از نو . روزي از نو . شب تا صبح بيدار بودم . تمام دستورات سي رو از بر كرده بودم . مي دونم حفظ نبايد مي كردم .اما چاره اي نبود . بعد نماز صبح نمي دونم چي شد توي سجده بودم كه خوابم برد . آقا اگه بگيد ساعت رو كوك كرده بودم .نه! اگر بگيد مامانم از خواب بيدار شدو من رو صدا كرد نه! خلاصه كه ما خوابمون برد كه برد .

ساعت 15/8 صبح . چشمام رو باز كردم فكر كردم خواب مي بينم كه خوابم برده و به امتحان نرسيدم . بيشتر دقت كردم. نه انگار خواب موندم . واي خداي من ساعت 8 صبح همه رفتند سر جلسه . نمي دونم چند ثانيه شد خودم رو رسوندم سر خيابون كه كاش نمي رسيدم . آقا از اونجا كه شانس هميشه همراه و رفيق خوب منه .چشمتون روز بد نبينه سر تاسر خيابون ترافيك بود و حتي ماشين ها محض رضاي خدا نيم ميليمتر هم تكان نمي خوردند . مثل ديوونه ها شروع كردم به دويدن .آخه احمق ! آدم شب امتحان شب تا صبح بيدار مي مونه ؟-- بابا بار اولم كه نبود هميشه عادت داشتم شب امتحان تا صبح بيدار بودم ولي هيچ وقت .. كار يكبار مي شه! اونم درست بايد براي درس 3 واحدي اونم با اون استاد اخمو ..واييييييييييييي .خدايا تو تنها كسي هستي كه مي توني كمك كني ! ولي چه فايده حتي اگر تا 30/8 هم برسم فايده نداره چون از اونجايي كه پسرهاي نخاله كلاس كه درس خون هم نيستند و با استاد لج هستند برگه سفيد مي دهند و زود از سر امتحان ميان و بعد ديگه نمي تونم برم امتحان بدم. خوب پس تلاش بي خودي چرا مي كني .برگرد برو خونه و تخت بخواب كه به فكر ناهار باش كه خربزه آبه! نمي دونم چه حرفهاي بيخودي كه به خودم نمي گفتم . خودم رو سرزنش ميكردم و گاهي مي خنديدم و گاهي گريه مي كردم و.. خلاصه به يك فرعي رسيدم كه كمي خلوت بود اما هرچه به ماشينهايي كه از ترافيك فرار مي كردند و از اين فرعي مي گذشتند التماس مي كردم هيچ ماشيني نگه نمي داشت . چشمام رو بسته بودم و مثل بچه هايي كه گم شدند گريه مي كردم بلند بلند.

ساعت 35/8 صبح هنوز در خيابون بدون ماشين ! به خدا التماس مي كردم ! همش به اما مان به پيامبران حتي ديگه اين آخري ها به ستاره هاش قسمش ميدادم .تا اينكه يه ماشين رنو زد روي ترمز و گفت خانم حواست كجاست داشتي مي رفتي زير ماشين . تازه اونم چي يه رنو حداقل برو خودت رو بيانداز جلوي پرايدي پژويي . آخه كي با رنو خودكشي مي كنه؟ .هم ترسيده بودم هم اون ترسيده بود .اما در يه لحظه كه اشكام رو ديد گفت چي شده ؟ سريع درب ماشينش رو باز كردم رو خودم رو پرت كردم تو ماشينش .گفتم آقا خدا شما را رسونده . من ساعت 8 بايد سر جلسه امتحان باشم كه هنوز اينجام . مي شه يه لطفي كنيدو ... پاهاش رو گزاشت روي گاز و ... خدا عمرش بده ساعت 50/8 ديگه خيلي دير بود براي همه چي .حتي تشكر هم نكردم تمام دست وبالم مي لرزيدند. ديگه فايده اي نداشت حتي اگر هم برم توي دانشگاه سر جلسه امتحان راهم نمي دهند . بابا الكي كه نيست امتحان پايان ترمه دوباره هم ازت نمي گيرند. دليلت هم كه موجه نيست . چشمام رو بستم و گفتم خدايا تو فقط مي توني كمك كني و بعد رفتم توي دانشگاه قلبم يهو توش خالي شد همه بچه هاي كلاس توي حياط بودند. حتما امتحان سخت بوده و همه برگه هاشون رو زود دادند! . مثل اينكه فلج شده بودم بايد به فكر جور كردن پول ترم بعد به اضافه اين سه واحد باشم . ناگهان مريم با دستش زد پشت سرم . اي خرخون شكل سي شدي . چشماش رو ببين از شب تا صبح نخوابيدي . راستش رو بگو كجا رفتي قايم شدي كه بيشتر بخوني ! گفتم برو بابا من تو چه فكرم و تو تو چه فكري ! يه كم با تعجب نگاهم كرد ؟ گفتم ببين امتحان خيلي سخت بود ؟ بيشتر تعجب كرد و گفت مگه تو نبودي ؟ گفتم نه بابا تو ترافيك گير كرده بودم الان رسيدم /

زد زير خنده و گفت واي خدا چقدر دوستت داره ! گفتم چرا ؟ گفت آخه سولات دست استاد بوده .قرار بود صبح بياره كه زنگ زده و گفته تو ترافيك گير كرده . امتحان ساعت 10 تازه اگر استاد برسه !

باورتون مي شه ! نه منم باورم نمي شه . هيچ كس باورش نمي شه ! از خوشحالي پشت سر هم فقط مي گفتم خدايا شكرت !

آبي به سرو صورتم زدم وضو گرفتم 2 ركعت نماز شكر خوندم . بعد با كلي آرامش رفتم سر جلسه امتحان !

نمره 16.

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا بحث نورمن اینا نیست کلا ما سرتر و برتریم
اصلا معمارم نبودیم باز از عمران برتر بودیم