بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

آتراد

عضو جدید
به به كا كا پسر امشب نبودي ات خالي بود
خوبي؟

ماشالا همه با هم اومدين
هماهنگ كرده بودين

ممنون قربونت برم..دوستان به جای ما:w36:

تابلو شد هماهنگ کرده بدیم؟؟:w02::w02:

سلام جیگر خودم چطوری؟ :gol::gol::gol::smile:

قربونت برم داداش گلم ممنون:w36:

خواستیم سورپرایزتون کنیم!!:w12::D

سلام آقا آتراد خوبی ؟

ممنونم..شما خوبی؟؟:w12::w30:

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
باور كن خواهر، هنوز حالم جایش نیامده! ترسیده ام، از دیروز هم هی مومیایی می گذارم زیر زبانم، هیچ افاقه نمی كند. آن صدای بامب افتاده توی گوشم، هیچ نمی شنوم. اصلاً انگار كه ثقل سامعه گرفتم، تمام شده رفته! خیر سرم رفته بودم شابدوالعظیم بلكه هم زیارت كرده باشم هم شاه را ببینم. نه به زیارت رسیدم نه از دیدن شاه خیر دیدم. راستی كاغذ را نوشتم بگویم چطوری شاه شهید، شهید شد دارم از احوالات خودم می نویسم.
شاه كه آمد یك جلال و جبروتی داشت كه جماعت خوف كرده بودند. البت من ندیدمش از بس جماعت فشار آوردند. چند تا از زن ها با سوزن می زدند به بقیه كه بلكه كنار بروند شاه را تماشا كنند. یك سوزن هم به من زدند كه الان جایش سیاه شده، درست وسط كتفم خورده، الان دارد می سوزد. خلاصه شاه كه آمد توی حرم فراش ها دور باش و كور باش نكردند. بعداً شنیدم خدا بیامرز انگار كه فهمیده بوده روز آخرش هست، خودش اجل را كشیده پیش پایش. گفته بوده كه امروز می خواهیم با رعیت زیارت كنیم، مزاحم جماعت نشوید!
همان طوری هی سر می كشیدم بلكه شاه را ببینم. از زینب بیگم شنیده بودم كه هر كس شاه را با دو تا چشم خودش ببیند و همان وقت هر نیت بكند، برآورده می شود. اگر نیت بكنی كه پسر دار بشوی، حتماً می شوی حتی اگر دختر باشی!! با خودم گفتم یك نظر هم شده می اندازم، بلكه بعدی پسر باشد. شوهرم سر شكم قبلی ام گفت كه اگر شكم بعدی ات هم پسر نباشد، سرت هوو می آورم. خلاصه چند بار پریدم بلكه شاه را ببینم كه یكهو یك صدای عظیمه ای توی حرم پیچید. صدای جیغ و فریاد زن ها درآمد، یكی داد زد شاه را زدند! فراش افتادند به جان جماعت، زن و مرد نمی شناختند می زدند. آن وقت شاه را آمدند و برداشتند. این را خودم دیدم، یك گلوله خورده بود به قلب شاه و خون عین چشمه ازش می زد بیرون. چند نفر دور و بر شاه نشسته بودند گریه می كردند. بعد بردند پای كالسكه و دست شاه را تكان می دادند. ما هم فكر كردیم كه شاه زنده است، بعداً معلوم كه نخیر!
الغرض، خواهر! شاه را دیدم ولی نمی دانم حكم دیدن شاه مرده چی است! می ترسم شگون نداشته باشد دوباره دختر بزایم. زینب بیگم هم هیچی نمی گوید كه شاه مرده دیدن معنی اش چه می شود. تو را به خدا اگر آنجا كسی می دانست برایم توی كاغذ بنویس، ترسیده ام...

آتراد

عضو جدید
اینجا چه خبره ؟؟!!!!!!1
تنها شدم من میترسم

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
:D

سلام به آناهیتا خانوم:D

این آواتارت چه زود داره بزرگ میشه!!میترسم هفته دیگه پیرزن بشه ها!!!:w02:

آقایان حمید گلم،محمد حسین عزیزم(جیگر حمید!!:w02:) و خانومها ملودی ،نگار،آناهیتا،نوش آفرین(اگه نرفته!!)،فرزانه و..هرکی یادم رفت.!...سلام:w30:
سلام
ما خانوما هماهنگ كرده بوديم شما چه جوري مطلع شدي با ما اومدي؟:D
سلام ملودی خانوم احوالات من که هستم محمد حسینو نوشافرینو آناهیتا :gol::gol::smile:

چی شد چی شد یدفه باهم اومدین کپ کردم :confused:
سلام
سلامتي
سلام ملودي خانم
خوبي

ماشالا همه با هم اومدين
هماهنگ كرده بودين
سلام
همون طور كه گفتم خانوما هميشه هماهنگن

ولي بازم ميگم نمي دونم آتراد از كجا فهميده بود

ملودی جون من چطوره ؟
سلام آناهيتا جون خوبي؟

من رسما خل شدم از دست اروراي سايت:razz::razz:

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوا چرا انقدر سرزده میاین با هم آدم هول میکنه سلام به همه دوستایی که جدید اومدن الان
همه خوبن

سلام فرزانه خانوم گل خوبی؟

سلام فرزانه خانم
خوبي؟

ماشالا همه با هم اومدين
هماهنگ كرده بودين

خوبم داداشی..
سلام اناهیتا خانوم..

حمید خان خوبی شما..
اتراد جان. شما چطوری..

سلام ملودی جون خودم..

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بچه ها من دیگه برم لو لو :gol::gol::smile:

شب همگی مخصوصا دوتا جیگرای خودم وبقیه ی عزیزان بخیر .:gol::gol::gol::smile:

شاد سالم موفق پیروز و سربلند باشید :gol::gol::gol::gol::smile:

anahita shams

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای گلم
آقایون محمد حسین حمید آتراد .تنهایی هم که رفت
خانوما ملودی نگار فرزانه
شبتون خوش شما به فعالیت گستردتون برسید
آتراد من اگه امشب کابوس ببینم ...!!!!!!!!!!

آتراد

عضو جدید
بچه ها من یه ایده دارم....

چون امشب شب اربعینه بیاین همینجا هممون یه دعای درست حسابی بکنیم.موافقید؟

هر چی من میگم تو دلتون بگید آمین..
خودتونم هر دعایی دارید بگید ما بگیم آمین..

خدایا به حق این شب عزیز برتن همه مریضا (سرطانی ها،جانبازان شیمیایی،اونایی
که رفتن تو کما ،اونایی که دکتر جوابشون کرده و هر کس که هر بیماری ای داره در گوشه بیمارستان یا گوشه خونه یا...)لباس عافیت بپوشان.

خدایا به حق این شب همه اهل قبور و اسیران خاک را(که به شدت دستشون از دنیا کوتاهه)رو بیامرز یا حداقل قسمتی از گناهانشون رو به حرمت این شب ببخش.

ای خدای مهربون به حق این شب عزیز و بحق لطف بیکرانت از تو میخوایم که گناهان پدران،
مادران،خواهران،برادران،فامیل،همسایه،آشنایان و دوستان ما و در نهایت خود ما را ببخش.

ای خدای مهربون به حق این شب حاجات معقول همه حاجتمندها رو بده وهمه مشکلات همه گرفتارا رو حل کن.

خدای مهربون،از تو میخوایم که به حق این شب به همه فقرا و کسانی که مشکلات مالی دارن نعمت ارزونی کنی...مخصوصأ این روزا (که نزدیک عیده).

ای خدای بزرگ ازت خواهش میکنیم ما وهمه انسانها رو در راه درست قرار بده و یک لحظه به حال خودمون قرار نده.

ای خدای مهربون مارو به خاطر همه ناشکریامون ببخش و به ما توفیق توبه بده.

خدای مهربون به همه کسانی که عزیزی رو از
دست دادن صبر خیلی خیلی زیاد عطا کن(مخصوصا کسانی که داغ یکی از اعضای خانوادشون رو دیدن).

ای خدای مهربون به همه ما آدما توفیق بده که امام حسین(ع) و هدفش رو کاملا درک کنیم وایشان و خانواده محترمشون وهمگی شهدای کربلا را الگوی خودمون در زندگی قرار بدیم.

ای خدای مهربون از تو خواهش میکنیم به همگی گناهکارا (از جمله خودم)فرصت دوباره بدی.

ای خدای مهربون خودت کمک کن با دست خالی یا آلوده نیاییم اون دنیا و خودت تو انجام عمل صالح به همه آدما کمک کن.

به حق رحمت بیکرانت ای کسی که با تمام وجود عاشقت هستیم،ای خدای مهربان

بچه ها ببخشید سرتون رو درد آوردم ولی یه حسی به من گفت که بهتره این دعاها
رو بگم تا شماها که اینقدر دلهاتون پاکه آمین بگید تا انشا... مستجاب بشن..:cry:

لطفا شماها هم هرچی دعا برای هر کی دارید بگید که بهترین موقعش همین امشبه

آخرین ویرایش:

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوستای گلم
آقایون محمد حسین حمید آتراد .تنهایی هم که رفت
خانوما ملودی نگار فرزانه
شبتون خوش شما به فعالیت گستردتون برسید
آتراد من اگه امشب کابوس ببینم ...!!!!!!!!!!

بچه ها من دیگه برم لو لو :gol::gol::smile:

شب همگی مخصوصا دوتا جیگرای خودم وبقیه ی عزیزان بخیر .:gol::gol::gol::smile:

شاد سالم موفق پیروز و سربلند باشید :gol::gol::gol::gol::smile:
شب هر دوتاتون خوش خواباي خوب خوب ببنيد

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس چرا اینطرف خلوت شد.. منو تنها نزارینا من.. :cry:

اتراد جون وحشتی نشو دیگه..:(

anahita shams

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من یه ایده دارم....

چون امشب شب اربعینه بیاین همینجا هممون یه دعای درست حسابی بکنیم.موافقید؟

هر چی من میگم تو دلتون بگید آمین..
خودتونم هر دعایی دارید بگید ما بگیم آمین..

خدایا به حق این شب عزیز برتن همه مریضا (سرطانی ها،جانبازان شیمیایی،اونایی
که رفتن تو کما ،اونایی که دکتر جوابشون کرده و هر کس که هر بیماری ای داره در گوشه بیمارستان یا گوشه خونه یا...)لباس عافیت بپوشان.

خدایا به حق این شب همه اهل قبور و اسیران خاک را(که به شدت دستشون از دنیا کوتاهه)رو بیامرز یا حداقل قسمتی از گناهانشون رو به حرمت این شب ببخش.

ای خدای مهربون به حق این شب عزیز و بحق لطف بیکرانت از تو میخوایم که گناهان پدران،
مادران،خواهران،برادران،فامیل،همسایه،آشنایان و دوستان ما و در نهایت خود ما را ببخش.

ای خدای مهربون به حق این شب حاجات معقول همه حاجتمندها رو بده وهمه مشکلات همه گرفتارا رو حل کن.

خدای مهربون،از تو میخوایم که به حق این شب به همه فقرا و کسانی که مشکلات مالی دارن نعمت ارزونی کنی...مخصوصأ این روزا (که نزدیک عیده).

ای خدای بزرگ ازت خواهش میکنیم ما وهمه انسانها رو در راه درست قرار بده و یک لحظه به حال خودمون قرار نده.

ای خدای مهربون مارو به خاطر همه ناشکریامون ببخش و به ما توفیق توبه بده.

خدای مهربون به همه کسانی که عزیزی رو از
دست دادن صبر خیلی خیلی زیاد عطا کن(مخصوصا کسانی که داغ یکی از اعضای خانوادشون رو دیدن).

ای خدای مهربون به همه ما آدما توفیق بده که امام حسین و هدفش رو کاملا درک کنیم وایشان و خانواده محترمشون وهمگی شهدای کربلا را الگوی خودمون در زندگی قرار بدیم.

ای خدای مهربون از تو خواهش میکنیم به همگی گناهکارا (از جمله خودم)فرصت دوباره بدی.

ای خدای مهربون خودت کمک کن با دست خالی یا آلوده نیاییم اون دنیا و خودت تو انجام عمل صالح به همه آدما کمک کن.

به حق رحمت بیکرانت ای کسی که با تمام وجود عاشقت هستیم،ای خدای مهربان

بچه ها ببخشید سرتون رو درد آوردم ولی یه حسی به من گفت که بهتره این دعاها
رو بگم تا شماها که اینقدر دلهاتون پاکه آمین بگید تا انشا... مستجاب بشن..:cry:

لطفا شماها هم هرچی دعا برای هر کی دارید بگید که بهترین موقعش همین امشبه
الهی آمین
مرسی آتراد عزیز از این کار خیلی قشنگت واقعا ممنون

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام فرزانه جان
راستي بالاخره چي شد كنكور؟ميري يا نه؟