می خوای بمب هارو منفجر کنم برای همیشه راحت بشیمبچهه ا از لج این !!آرایش نکنید!!آخر شب بیخیال نمیشیم!همین الان بیخیال میشیم![]()

می خوای بمب هارو منفجر کنم برای همیشه راحت بشیمبچهه ا از لج این !!آرایش نکنید!!آخر شب بیخیال نمیشیم!همین الان بیخیال میشیم![]()
سلام فرزانه جان ...خوش اومدي
بگي بشين اون گوشه تا اينو نيوردما( آرام چرا گذاشته بوديش زير كرسي
)![]()
داستان كوهنورديتو نمي خواي بگي؟؟؟؟؟؟؟؟خب بچه ها من يه داستان بگم
اونو دارم مي تايپم اگه 2 دقيقه وايسيد مي گمداستان كوهنورديتو نمي خواي بگي؟؟؟؟؟؟؟؟
من دیگه ادامه نمیدمخب بچه ها مثل اينكه شماها كوتاه بيا نيستيد...پس بزاريد يه خاطره تلخ براتون بگم....
قبل از اينكه بعضي از شما دوستان عضو اين سايت بشيد و اين كل كل رو شروع كنيد ، من و بعضي از دخترا اين كارو كرديم ( توي تاپيك رو كم كني توي تالار زنگ تفريح) اولش همش شوخي بود و قصد توهين يا بي احتراميي نداشتيم... اما همينجور كه رفتيم جلوتر ، ناخواسته اين شوخي تبديل شد به يه دعواي اساسي بين دخترا و پسرا... تا جايي كه هر كي از راه ميرسيد و تازه عضو اين باشگاه ميشد بدون در نظر گرفتن ارزش و احترام طرفين شروع ميكرد به ناسزا گفتن... و همين باعث شد كه شوخي شوخي همه روابط دوستانه ما تبديل بشه به دشمني ....و فقط يه خاطره بد برامون موند
الانم براي همينه كه ميگم به اين موضوع ادامه نديد.... اما به هر حال مختاريد
شب خوبي داشته باشيد
شب همگي خوش http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif
نمي دونم ولي اميدوارم كار به اونجا نكشهخب بچه ها مثل اينكه شماها كوتاه بيا نيستيد...پس بزاريد يه خاطره تلخ براتون بگم....
قبل از اينكه بعضي از شما دوستان عضو اين سايت بشيد و اين كل كل رو شروع كنيد ، من و بعضي از دخترا اين كارو كرديم ( توي تاپيك رو كم كني توي تالار زنگ تفريح) اولش همش شوخي بود و قصد توهين يا بي احتراميي نداشتيم... اما همينجور كه رفتيم جلوتر ، ناخواسته اين شوخي تبديل شد به يه دعواي اساسي بين دخترا و پسرا... تا جايي كه هر كي از راه ميرسيد و تازه عضو اين باشگاه ميشد بدون در نظر گرفتن ارزش و احترام طرفين شروع ميكرد به ناسزا گفتن... و همين باعث شد كه شوخي شوخي همه روابط دوستانه ما تبديل بشه به دشمني ....و فقط يه خاطره بد برامون موند
شب خوبي داشته باشيد
سلام ايدين دو ستونهسلام آیدین اوموده بدو بیاد![]()
نسیم جون مرسی که گفتی.اینجا والا من خیلی سعی میکنم احترام ها حفظ بشهخب بچه ها مثل اينكه شماها كوتاه بيا نيستيد...پس بزاريد يه خاطره تلخ براتون بگم....
شب خوبي داشته باشيد
اوون همه نصیحت کردااانمي دونم ولي اميدوارم كار به اونجا نكشه
اگه ميتوني وايسا داستان كوه رو بگم بعدن برو
ولي اگه رفتي شبت خوش خواباي خوب خوب ببيني
سلام ايدين دو ستونه
خوبي ؟
نسيم جون مرسيخب بچه ها مثل اينكه شماها كوتاه بيا نيستيد...پس بزاريد يه خاطره تلخ براتون بگم....
شب خوبي داشته باشيد
اوكياوون همه نصیحت کردااا
سلام ملودی جان امشب به پیسی خوردم dvd گیرم نیومد کبزا 11 شبکه تهران و دیدمسلام آيدين خان
امشبم فيلمديدي؟![]()
سلام فرزانه عزیزم خوبی؟سلام ایدین جان خوبی..؟
نسیم جان به روی چشم..
سلام فرزانه عزیزم خوبی؟
استرس نداری؟
همش دعای منه که نمیاد بیاد من باید برم دفترچه اعزام به خدمت بگیرمدارم از استرس خفه میشم...
از بس بی نظمن 8 بهمن هم که اومد میگن اشتباه شده جوابا 10 ام میاد...
از اینا هیچی بعید نیس
همش دعای منه که نمیاد بیاد من باید برم دفترچه اعزام به خدمت بگیرم![]()
لوله fabel خزه باباتوکل به خدا..
ببین باید کیف فابل fabel دست بگیری یا اسلحه کلاش..
خوبه حداقل سربازی نداریم..
الان با پیام میگم بهتایدین جان بنظرت اواتارم خوبه یا عوضش کنم...چی میگی؟
لوله fabel خزه باباواسه هنرستانیاس
آرهخزه بابا ؟؟
نفهمیدم..
پس چطوری کاراتو میبری سر کلاس ؟!!...
فک کنم بقیه پشت erorr موندن..![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |