سلام گلاب جان خدارو شکر مارو پیدا کردید مااین وسط تایپیک ها گیر کردیمبچه ها پس امشب کی میخواد قصه بگه ؟![]()
امشب نمیدونم یا آرامش یا محمد صادق
سلام گلاب جان خدارو شکر مارو پیدا کردید مااین وسط تایپیک ها گیر کردیمبچه ها پس امشب کی میخواد قصه بگه ؟![]()
من دوباره شروع میکنما!!!!!سلام گلاب جان خدارو شکر مارو پیدا کردید مااین وسط تایپیک ها گیر کردیم
امشب نمیدونم یا آرامش یا محمد صادق
نه بابا تو که را رو بلد بودی می خوای من یه چراغ روشن کنم بگیرم دستم تا گم نشیبچه ها کجایید پس؟ نکنه دوباره تو زمان رفتیم عقب تر؟
از اون بچه گانه هاست ها!!!از اونا فقط محض یاد آوری بچگیتون خوبه!!!!
آگه می خواین بگم؟؟
بگو یاد بچگی هم خوبه یادش بخیراز اون بچه گانه هاست ها!!!از اونا فقط محض یاد آوری بچگیتون خوبه!!!!
آگه می خواین بگم؟؟
دالي..... پيداتون كردم بچه ها![]()
حالا نوبت شماست چشم بزاريد
آخه يكي نيست به اين سايته بگه نصفه شبي چه وقت قايم موشك بازيه![]()
آي گفتيا... برو بچ كسي بنزين نداره به ما هم بدهچه عجب، سلام
پس تو هم واسه خودت یه ماشین زمان گرفتی، فقط مراقب باش که بنزین سهمیه بندی شده ها.![]()
اااا!!!پس الان لو می رم که همش رو از خودم تحریف کردم!!!ارامش جون خلي باحاله ادامشم بگو... ما كلاس اول دبستان كه بوديم نمايش اين داستانو بازي كرديم![]()
سلام محسن خان ...خوبيسلام نسیم خوبی خوب مارو پیدا کردی
ارامش من امتیاز ندارم که تشکر کنم باشه طلبت
دستت درد نکنه نسیم شرمنده کردیسلام محسن خان ...خوبي
ديدي پيداتون كردمنميتوني از دست من فرار كني
من به جاي تو از ارامش تشكر كردم![]()
همين بود كه گفتي ديگهاااا!!!پس الان لو می رم که همش رو از خودم تحریف کردم!!!
خب حالا تو اصلش رو بگو!!
گلاب جان چطور گم شدی دیدی گفتم ارامش گلاب گم شده تو گفتی نه لا اقل یه پیام به گلاب میدادی میگفتی ما کجاییماین گمشده را دریابید.... کمک.........آرامش ...محسن جان...سینگل ...محمدصادق من گم شدم
بیا و خوبی کن!!من از این داستان نتیجه می گیرم ادم باید نا مادری داشته باشه تا صورتش مثل ماه بشه
شوخی کردم ارامش من برعکس تو زود نتیجه می گیرم واقعا یاد بچگی افتادم من نوارش رو داشتم اسم دختره بود ستاره
دستت درد نکنه!!مرسی!!دوست دارم!!همين بود كه گفتي ديگه(ارامش در گوشتو بيار ....نترس عزيزم من پشتتم ....اگرم از خودت دراورده باشي بازم من ميگم همينه
)
خواهش ميكنمدستت درد نکنه نسیم شرمنده کردی
من که فرار نکردم تو ما رو گم کردی
گلاب جون دستتو بده به منننننننننننننننننناین گمشده را دریابید.... کمک.........آرامش ...محسن جان...سینگل ...محمدصادق من گم شدم
اره محسن راست ميگه اسمش ستاره بود.... فكر كنم اسم اون دختره بدجنسه هم سايه بودمن از این داستان نتیجه می گیرم ادم باید نا مادری داشته باشه تا صورتش مثل ماه بشه
شوخی کردم ارامش من برعکس تو زود نتیجه می گیرم واقعا یاد بچگی افتادم من نوارش رو داشتم اسم دختره بود ستاره
معلومه کاملا که چقدر رود نتیجه گیری میکنی!!ولی همش درست نیست!!!بیشتر دقت کن پسرم!!گلاب جان چطور گم شدی دیدی گفتم ارامش گلاب گم شده تو گفتی نه لا اقل یه پیام به گلاب میدادی میگفتی ما کجاییم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |