سلام بچه ها من دیشب سر کار بودم با خودم مفاتیح برده بودم جاتون خالی هم کار میکردم هم دعا میخوندم هم دعا میکردم،خلاصه همتونو دعا کردم

قبول باشه التماس دعاسلام بچه ها من دیشب سر کار بودم با خودم مفاتیح برده بودم جاتون خالی هم کار میکردم هم دعا میخوندم هم دعا میکردم،خلاصه همتونو دعا کردم![]()
مطمئن باش همه چی درست میشهبچه ها برای منم دعا کنین
خیلی داغونم![]()
خدارو شکر که به این نتیجه رسیدیميگن اگه يه مدت زياد آدم خيلي گناه كنه و يه جورايي واسش عادي بشه ديگه از مناجات و دعا و... لذت نميبره منم مدتيه اينجوري شدم با اينكه سفر زيارتي رفتم ولي اصلا به دلم ننشست امشب با نااميدي مفاتيحو برداشتم و شروع كردم به خوندن تا يه مدت كوتاه هم حسي نداشتم اما بعدش تازه فهميدم چرا ميگن نا اميد شدن از درگاه الهي گناه كبيره است.خيلي خوشحالم مطمئن شدم خدا حواسش به منم هست با اينكه خيلي وقته من حواسم به اون نيست![]()
خوشا به سعادتتسلام بچه ها من دیشب سر کار بودم با خودم مفاتیح برده بودم جاتون خالی هم کار میکردم هم دعا میخوندم هم دعا میکردم،خلاصه همتونو دعا کردم![]()
حتما اگر که قابل باشم........قبول باشه التماس دعا
جزاكم الله خيرا
دوستان بيائيد برا يه جوني كه تو حادثه ساختماني قطع نخاع شده دعا كنيم
و برا همه مريضا ، به آبروي مومنين دل پاكي مثل شما همه رو شفاي عاجل عنايت كنه
آمين يا رب العالمين
منم هرچند جدیدم و با بروبچ اشنا نیستم ولی خداییش منم هستم واسه منم دعا کنید قول میدم واسه همتون دعا کنمسلاممم بر و بچ گل باشگاه...
طاعات و عباداتتون قبول باشه؛امیدوارم هرجا هستین سلامت و موفق باشین!!!
این تاپیک و زدم تا همه از امشب که شبهای بزرگ احیا شروع میشه به یاد هم بیفتن و واسه هم دعا کنن!!!
چون میگن کسی که برای دیگران دعا کنه حتما دعای خودش قبول میشه...
امیدوارم هرچی از خدا میخواین بهتون بده...
بگین امین...
اونایی که هستن اعلام حضور کنن!!!
خوش امد میگم...![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | لطفا همه بیاین نظر بدین خیلی مهمه!!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
خانم های عزیز...بیاین نظر بدین . اقایون هم میتونن نظر بدن! | گفتگوی آزاد | 31 | |
![]() |
دوستان بیاین پیشنهاد بدین | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
17 راز جالب آقایان که خانوما باید بدونن (دخترا بیاین) | گفتگوی آزاد | 10 | |
S | بیاین تو و نظر بدین | گفتگوی آزاد | 31 |