سلام منم با ونوس موافقم بی احساسمن بی ادبم؟؟؟!!!!!!!!! سما بی ادبید که توهرتاپیک رفتید به جنس زن هرتوهینی به زبونتون امده کردید..
سلام منم با ونوس موافقم بی احساسمن بی ادبم؟؟؟!!!!!!!!! سما بی ادبید که توهرتاپیک رفتید به جنس زن هرتوهینی به زبونتون امده کردید..
خوب بی ادبی شما که از پست بالایی مشخصه. اما در مورد من! من کی به خانوما توهین کردم؟ چه حرف بدی زدم که میگی هرچی به زبونم میاد میگم؟من بی ادبم؟؟؟!!!!!!!!! سما بی ادبید که توهرتاپیک رفتید به جنس زن هرتوهینی به زبونتون امده کردید..
توخیلی ازتاپیکا پره ازتوهین های شما و تایپک بیچاره دخترا یکیشخوب بی ادبی شما که از پست بالایی مشخصه. اما در مورد من! من کی به خانوما توهین کردم؟ چه حرف بدی زدم که میگی هرچی به زبونم میاد میگم؟
خیلی خوبه که تو این سایت عضو بشی.ولی من 3 بار برای کارت اهدا تقاضا دادم.اما هنوز به دستم نرسیده!!!
منکه شخصا تو زندگی خیلی مفید نبودم دوست دارم بعد مرگم لااقل به یه دردی بخورم........خوبه که آدم بعد مرگشم مفید باشه
من حتما عضو میشم![]()
منکه شخصا تو زندگی خیلی مفید نبودم دوست دارم بعد مرگم لااقل به یه دردی بخورم........
من امیدوارم هرچی خوبه رخ بدهمن الان 7 ساله کارت اهداء عضو دارم ... امیدوارم این سعادت هرچی زودتر نصیبم بشه !!!
واقعا اگر بشه بهتر از مرگ بی سودهمن 3ساله کارت اهدای عضو دارم.
اینطوری خیالم راحته که مرگم میتونه باعث زندگی دیگه ای بشه.
فکر کردی شوخی می کنم؟؟؟نزن این حرفارو
چرا این را گفتی ؟فکر کردی شوخی می کنم؟؟؟
چرا این را گفتی ؟
سلام دوست عزیز اولین صفحه این تاپیک سایتش را زدممن دوست دارم کارت اهدا بگیرم اما نمیدونم کجا باید برم
اگه بگیرم اجازه والدینو میخواد؟؟اطلاعاتی در این زمینه ندارم اگه میشه توضیح بدید