بچه ها تو این ماجرای عشقی کمکمممم کنید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir_Ans

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ما خیلی وقته میخواییم ازواج کنیم منتها پول نداریم

پول نمیخاد به نامزدی ساده فقط برا اینکه همه بدونن یه جورایی رسمی شه;) ... واقعا این تست خوبیه:cool: برا اینکه ببینی یه پسر دوست داره یا نه بهش بگو بلندشو بیا خواستگاری:biggrin::redface:اگه گفت حالا پول ندارم از فکرش بیا بیرون :D

Setareh_madness

عضو جدید
پول نمیخاد به نامزدی ساده فقط برا اینکه همه بدونن یه جورایی رسمی شه;) ... واقعا این تست خوبیه:cool: برا اینکه ببینی یه پسر دوست داره یا نه بهش بگو بلندشو بیا خواستگاری:biggrin::redface:اگه گفت حالا پول ندارم از فکرش بیا بیرون :D
تاحالا صدبار خواسته بیاد

heat-love

عضو جدید
به نظر من باهاش مث یه خواهر رفتار کن، هر چی بیشتر ازش دور بشی اون عطشش واسه رسیدن یه تو بیشتر میشه،همیشه که نباید کم محلی کرد !!

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعیت رو بگو. خیلی سخته. ولی بهترین راهه. بدون دردسر. بدون عواقب بد.

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین عزیزم من یه راه حل دارم
اون پسری که عاشقت شده فعلا رزروی نگهش دار
تا بتونی قبلش اونی که دوستش داری رو امتحان کنی
همین الان به عشقت بگو اگه نمیخوای منو از دست بدی بیا خواستگاریم و بعدشم عقد کنیم
هیچ آدم کله خرابی به خودش اجازه نمیده مزاحم یه دختر عقد کرده بشه
حتی واسه اطمینان تمام هم کلاسی هاتو واسه مراسم دعوت کن
با این کار هم شر مزاحم کم میشه
هم به عشقت میرسی
هم مطمئن میشی که عشقت میخواد باهات ازدواج کنه
فقط نگو قصد ازدواج ندارم!!!
یه عاشق واسه رسیدن به عشقش به زمان احتیاج نداره
اوکی؟؟

عجب نسخه های حکیمانه ای. :surprised:

froogh_8

عضو جدید
به نظره من بهش اصلا رو نده اصلا
هر چي توضيح بدي كمتر بي خيال ميشه.من اين وضع برام پيش امده خدا بهت رحم كنه.پسرا دوست دارن با دخترايه سن بالا دوست بشن.

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضمن اینکه شما کار خیلی بدی کردید که احساسات یک انسان رو اینطوری الکی تلقی کردید و وارد این ماجرا کردیدش. مگه این قضایا شوخی برداره که شما فکر کردید همینطوری الکیه؟ هر خطایی همراه با عواقب بد هست. اول باید اشتباهتون رو و مسئولیتی رو که متوجتون شده رو بپذیرید، بعد در صدد راه چاره باشید. حالا برای اینکه جلوی اتفاقات بدتر رو بگیرید واقعیت رو صراحتا عنوان کنید.

Savalancivil

کاربر بیش فعال

نزدیک به سه ساله که دلباخته شدیم رفته همش 17 سالم بود .....حالا تو بدبختی گیر افتادم یکی از پسرهای دانشگاه مدتیه سه پیچم شده اول فکر کردم الکیه و ولم می کنه اما فهمیدم این قصه سر دراز داره دیوونم کرده تو انشگاه واسم ارامش نذاشته اشک میریزه کادو می خره .یه لحظه ارامش ندارم هرچی می گم تو یک سال از من کوچکتری نمی فهمه حتی نمی فهمه که من یکی دیگه رو می خوام........

حالا بگید باهاش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب دله دیگه اون بیچاره هم گناهی نداره
اگه نظر منو میخواهین بهتره با اخلاق و رفتار خیلی خوب باهاش صحبت کنید و بهش بگین که شما کسه دیگه ای رو دوست دارین
و لطفا از خشونت استفاده نکنین که بعضی جاها جواب عکس میده و شاید بیشتر دلباختتون بشه
اگه اینی که گفتمو یه جوری بگین که کمی خجالت زده بشه فکر کنم دیگه بیخیال میشه
امیدوارم موفق باشین

لی لی جون

عضو جدید
زمان .......
دوای هر دردی ...... بهش فرصت بده تا بتونه با خودش کنار بیاد و این موضوع رو درک کنه که تو کسه دیگه ای رو میخوای ......

haunt

عضو جدید
ببین عزیزم . اینجوری که میگی دوست داره سخته که بهش بفهمونی اونو نمی خوای یعنی اون زیر بار نمیره چون یجورایی دیوونه وار عاشقته .
به نظرم عزیزم باید از یک مشاور و روانشناس باید حتما کمک بگیری و امیدوارم که هر چه زودتر مشکلت حل بشه عزیزم .

Setareh_madness

عضو جدید
خوب دله دیگه اون بیچاره هم گناهی نداره
اگه نظر منو میخواهین بهتره با اخلاق و رفتار خیلی خوب باهاش صحبت کنید و بهش بگین که شما کسه دیگه ای رو دوست دارین
و لطفا از خشونت استفاده نکنین که بعضی جاها جواب عکس میده و شاید بیشتر دلباختتون بشه
اگه اینی که گفتمو یه جوری بگین که کمی خجالت زده بشه فکر کنم دیگه بیخیال میشه
امیدوارم موفق باشین

جدییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟

Setareh_madness

عضو جدید
ببین عزیزم . اینجوری که میگی دوست داره سخته که بهش بفهمونی اونو نمی خوای یعنی اون زیر بار نمیره چون یجورایی دیوونه وار عاشقته .
به نظرم عزیزم باید از یک مشاور و روانشناس باید حتما کمک بگیری و امیدوارم که هر چه زودتر مشکلت حل بشه عزیزم .

شما بهترین حرفو زدییییییییییی

Setareh_madness

عضو جدید
ضمن اینکه شما کار خیلی بدی کردید که احساسات یک انسان رو اینطوری الکی تلقی کردید و وارد این ماجرا کردیدش. مگه این قضایا شوخی برداره که شما فکر کردید همینطوری الکیه؟ هر خطایی همراه با عواقب بد هست. اول باید اشتباهتون رو و مسئولیتی رو که متوجتون شده رو بپذیرید، بعد در صدد راه چاره باشید. حالا برای اینکه جلوی اتفاقات بدتر رو بگیرید واقعیت رو صراحتا عنوان کنید.

وا به من چه اون دیوونس

hamid19395

عضو جدید
هدفش چیه؟ازدواج؟اگر این بود بگو قصد ازدواج ندارم اگرم داشته باشم کس دیگه رو میخوام
اگرم از این دوستیای به ظاهر عاشقانه هست که بگو از روابط اینجوری متنفرم و دلم نمیخواد رابطه موقتی داشته باشم ،خودش میگیره قضیه چیه
بای

Setareh_madness

عضو جدید
هدفش چیه؟ازدواج؟اگر این بود بگو قصد ازدواج ندارم اگرم داشته باشم کس دیگه رو میخوام
اگرم از این دوستیای به ظاهر عاشقانه هست که بگو از روابط اینجوری متنفرم و دلم نمیخواد رابطه موقتی داشته باشم ،خودش میگیره قضیه چیه
بای

اره مثلا

rainy girl

عضو جدید
پسر به این خوبی خوب باهاش ازدواج کن دیگه گناه داره!!!:biggrin::biggrin::biggrin:
هر جوری دکش میکنی فقط دلشو نشکن !:mad:

mehrad_eyval

عضو جدید
یه فنه سالتو چینی بزن بهش حسابه کار دستش بیاد

نه واقعا اگه میخوای راحت شی

غرورشو هدف بگیر یه چی بگو غرورشو له کنه

بعد یا خود کشی میکنه یا افسرده میشه

خود کشیم کرد عذاب وجدان نگیر ابرو هر چی مرد برده

Setareh_madness

عضو جدید
یه فنه سالتو چینی بزن بهش حسابه کار دستش بیاد

نه واقعا اگه میخوای راحت شی

غرورشو هدف بگیر یه چی بگو غرورشو له کنه

بعد یا خود کشی میکنه یا افسرده میشه

خود کشیم کرد عذاب وجدان نگیر ابرو هر چی مرد برده

اره همین کار و کردم

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهش بگو مثل ادم و همراه خانوادش بياد خواستگاريت . مطمئن باش نمياد ميره پشتشم نگاه نمي كنه
اگرم اومد خانوادت جوابشو ميدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.