ما خیلی وقته میخواییم ازواج کنیم منتها پول نداریم
پول نمیخاد به نامزدی ساده فقط برا اینکه همه بدونن یه جورایی رسمی شه

ما خیلی وقته میخواییم ازواج کنیم منتها پول نداریم
تاحالا صدبار خواسته بیادپول نمیخاد به نامزدی ساده فقط برا اینکه همه بدونن یه جورایی رسمی شه... واقعا این تست خوبیه
برا اینکه ببینی یه پسر دوست داره یا نه بهش بگو بلندشو بیا خواستگاری
اگه گفت حالا پول ندارم از فکرش بیا بیرون
![]()
من که از اول گفتم فکر نکن
به نظر من باهاش مث یه خواهر رفتار کن، هر چی بیشتر ازش دور بشی اون عطشش واسه رسیدن یه تو بیشتر میشه،همیشه که نباید کم محلی کرد !!
ببین عزیزم من یه راه حل دارم
اون پسری که عاشقت شده فعلا رزروی نگهش دار
تا بتونی قبلش اونی که دوستش داری رو امتحان کنی
همین الان به عشقت بگو اگه نمیخوای منو از دست بدی بیا خواستگاریم و بعدشم عقد کنیم
هیچ آدم کله خرابی به خودش اجازه نمیده مزاحم یه دختر عقد کرده بشه
حتی واسه اطمینان تمام هم کلاسی هاتو واسه مراسم دعوت کن
با این کار هم شر مزاحم کم میشه
هم به عشقت میرسی
هم مطمئن میشی که عشقت میخواد باهات ازدواج کنه
فقط نگو قصد ازدواج ندارم!!!
یه عاشق واسه رسیدن به عشقش به زمان احتیاج نداره
اوکی؟؟
عجب نسخه های حکیمانه ای.![]()
خوب دله دیگه اون بیچاره هم گناهی نداره
نزدیک به سه ساله که دلباخته شدیم رفته همش 17 سالم بود .....حالا تو بدبختی گیر افتادم یکی از پسرهای دانشگاه مدتیه سه پیچم شده اول فکر کردم الکیه و ولم می کنه اما فهمیدم این قصه سر دراز داره دیوونم کرده تو انشگاه واسم ارامش نذاشته اشک میریزه کادو می خره .یه لحظه ارامش ندارم هرچی می گم تو یک سال از من کوچکتری نمی فهمه حتی نمی فهمه که من یکی دیگه رو می خوام........
حالا بگید باهاش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظره من بهش اصلا رو نده اصلا
هر چي توضيح بدي كمتر بي خيال ميشه.من اين وضع برام پيش امده خدا بهت رحم كنه.پسرا دوست دارن با دخترايه سن بالا دوست بشن.
خوب دله دیگه اون بیچاره هم گناهی نداره
اگه نظر منو میخواهین بهتره با اخلاق و رفتار خیلی خوب باهاش صحبت کنید و بهش بگین که شما کسه دیگه ای رو دوست دارین
و لطفا از خشونت استفاده نکنین که بعضی جاها جواب عکس میده و شاید بیشتر دلباختتون بشه
اگه اینی که گفتمو یه جوری بگین که کمی خجالت زده بشه فکر کنم دیگه بیخیال میشه
امیدوارم موفق باشین
ببین عزیزم . اینجوری که میگی دوست داره سخته که بهش بفهمونی اونو نمی خوای یعنی اون زیر بار نمیره چون یجورایی دیوونه وار عاشقته .
به نظرم عزیزم باید از یک مشاور و روانشناس باید حتما کمک بگیری و امیدوارم که هر چه زودتر مشکلت حل بشه عزیزم .
ضمن اینکه شما کار خیلی بدی کردید که احساسات یک انسان رو اینطوری الکی تلقی کردید و وارد این ماجرا کردیدش. مگه این قضایا شوخی برداره که شما فکر کردید همینطوری الکیه؟ هر خطایی همراه با عواقب بد هست. اول باید اشتباهتون رو و مسئولیتی رو که متوجتون شده رو بپذیرید، بعد در صدد راه چاره باشید. حالا برای اینکه جلوی اتفاقات بدتر رو بگیرید واقعیت رو صراحتا عنوان کنید.
شما بهترین حرفو زدییییییییییی
قربونت برم عزیزم . قابل شمارو نداشت . امیدوارم با این راه حل مشکلت هر چه زودتر حل بشه عزیزم .
![]()
هدفش چیه؟ازدواج؟اگر این بود بگو قصد ازدواج ندارم اگرم داشته باشم کس دیگه رو میخوام
اگرم از این دوستیای به ظاهر عاشقانه هست که بگو از روابط اینجوری متنفرم و دلم نمیخواد رابطه موقتی داشته باشم ،خودش میگیره قضیه چیه
بای
پسر به این خوبی خوب باهاش ازدواج کن دیگه گناه داره!!!
هر جوری دکش میکنی فقط دلشو نشکن !![]()
مطمئنی عشقه؟!اگر بود که خیلی راحت دکش میکردی نمیذاشتی به اینجا برسه و به عضقت توجه میکردیا!!پس عشقم چی؟؟؟؟؟؟
مطمئنی عشقه؟!اگر بود که خیلی راحت دکش میکردی نمیذاشتی به اینجا برسه و به عضقت توجه میکردیا!!
یه فنه سالتو چینی بزن بهش حسابه کار دستش بیاد
نه واقعا اگه میخوای راحت شی
غرورشو هدف بگیر یه چی بگو غرورشو له کنه
بعد یا خود کشی میکنه یا افسرده میشه
خود کشیم کرد عذاب وجدان نگیر ابرو هر چی مرد برده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
یه مورد اورژانسی بچه ها بهم کمک کنید نظر بدید!! خواهش میکنم | تالار مشاوره | 99 | |
![]() |
بچه هاي طلاق را ياري كنيم........ | تالار مشاوره | 3 | |
S | مشاوره از قول یه بچه یتیم | تالار مشاوره | 12 | |
![]() |
بچه ها بیاین تو | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |
امشب به کمک همتون نیاز دارم بچه ها | تالار مشاوره | 104 |