سلام
مشکل جالبیه ...
من تعجب می کنم چون :
پسری که میدونه شما نامزد دارین چه طور به خودش اجازه ابراز علاقه رو میده ... با این حالت یا شما به اون حالی نکردین که واقعاً نامزد دارین یا پسره یه چیزیش میشه ؟
و ضمناً راه هایی که بچه ها گفتن الان دیگه هرکسی برای اینکه از شر کسی بخواد خلاص شه از این روش ها استفاده می کنه و اون طور که از احوال این آقا پسر عاشق پیشه ای که شما گفتین بر میاد ...کاملا زرنگ تشریف دارن و همه این راه ها رو فوت آب هستن و قبل از شما برای همه این راه ها نقشه کشیدن ...
اگر شما نامزد دارین و واقعاً بهش علاقه دارین (به قول معروف عاشقش هستین) و اون طور که میگین همه چیز رو باهاش درمیون میذارین ... یه راه کاملا خوب و عاقلانه هست که میتونین انجامش بدین و فکر نکنم کار سختی هم باشه...
برای یه مدت به نامزدتون بگین که همراهتون باشه یعنی بیاد دنبالتون و باهم مسیر خونه تا دانشگاه رو با هم باشین ... و این آقا پسر گل ما اگر معنی احترام گذاشتن به حقوق دیگران رو بفهمه دیگه مزاحمتون نمیشه ... مگر اینکه قصد دیگه ای داشته باشه که اون وقت کارش رو خیلی راحت به برادرای محترم حراست بسپارین .
نمیخوام تو شک بندازمتون اما این احتمال هست که این آقا از طرف نامزدتون مامور باشه برای امتحان کردن شما
مي دوني چيه؟
همش تقصيره ستارس كه منو آدم حساب نمي كنه نمي گه منو دوست داره مي دوني ؟ مي گه گناه داره! گناه من دارم كه با عصاب من بازي مي شه ... مرگ يه بار شيون هم يه بار....
شمارشو بده سه سوت فكشو خورد مي كنم تا ديگه به عشق من ابراز علاقه نكنه من حتي نمي شناسمش طرفو وگرنه مي رفتم دم دانشكده خفتش مي كردم ....