بچه ها تو این ماجرای عشقی کمکمممم کنید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
نزدیک به سه ساله که دلباخته شدیم رفته همش 17 سالم بود .....حالا تو بدبختی گیر افتادم یکی از پسرهای دانشگاه مدتیه سه پیچم شده اول فکر کردم الکیه و ولم می کنه اما فهمیدم این قصه سر دراز داره دیوونم کرده تو انشگاه واسم ارامش نذاشته اشک میریزه کادو می خره .یه لحظه ارامش ندارم هرچی می گم تو یک سال از من کوچکتری نمی فهمه حتی نمی فهمه که من یکی دیگه رو می خوام........

حالا بگید باهاش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم!
یه چیزی شبیه همین ماجرا برام اتفاق افتاد!
با کلی بدبختی و حرص خوردن از شرش خلاص شدم بالاخره! غصه نخور میفهمم چی میکشی

آخرین ویرایش:

meshki_0pm0

عضو جدید
azize delam!!! har kasi salahe kare khodesho behtar midune.
nabayad injur masaelo inqad alani kard.alan az koja miduni ke hamun tarafet to hamin nazarat sherkat nakarde va vasat pm nazashte ke shayadam to azash khoshet biad va ba un tasmim raho eshtebah beri.han?????????????????????????????????????

samanft

عضو جدید
طرف مخش عيب داره که بدون اطلاع از علاقه شما به اون عاشق شما شده، ادم بايد با دل عاشق شه نه با چشم

meshki_0pm0

عضو جدید
طرف مخش عيب داره که بدون اطلاع از علاقه شما به اون عاشق شما شده، ادم بايد با دل عاشق شه نه با چشم

ببخشید میشه تعریفی جامع و واضح از عشق بفرمایین تا ما ملتفته این تعریفش بشیم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شرمنده ولی همش مضخرفه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچسب به زندگی.......................

samanft

عضو جدید
ببخشید میشه تعریفی جامع و واضح از عشق بفرمایین تا ما ملتفته این تعریفش بشیم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شرمنده ولی همش مضخرفه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچسب به زندگی.......................
اين حرف من تعريف عشق نبود، من ميگم اگه قراره کسي رو دوست داشته باشي بدون طرف مقابل هم بايد دوستت داشته باشه،عشق رو هيچ وقت از کسي گدايي نکن. اين اقا با اينکه ميدونه خانم دوستش نداره بازم دست بردار نيست، اين سمج بودن به نظر من تا 3 مرحله اگه باشه مشکلي نداره اما اگه 3 به 4 تبديل بشه اصرار نابجاست،اون 3 مرتبه هم به خاطر اينه که حتما نبايد دفعه اول جوااب مثبت گرفت، اما تکرار اين کار بيش از سه مرتبه خود شکني محضه.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.