Setareh_madness
عضو جدید
باید یه کاری بکنید که حس علاقه از بین بره
این هم بستگی به شرایط و.... داره
چه کاری اخه؟؟؟/
بارها منطقی حرف زدم نمی فهمه
منم یه همچین مشکلی دارم.
البته اونی که من میخوام ازم کوچیکتره و نمیدونم دوسم داره یا نه.
اونم که منو میخواد 11 سال ازم بزرگتره...
اره فکر کنم اخرش بای همین کارو کنماگه پول نیست که نیست اصلا نباشه شما برید به زندگی مشترک فک کنید
در مورد هم دانشگاهیت شاید یه کار دیگه بتونی بکنی !!!عشقتو بیاری تا با هم دانشگاهیت صحبت کنه !شاید فک کرده که الکی گفتی!
من خیلی با حرف زدن موافق نیستمچه کاری اخه؟؟؟/
بارها منطقی حرف زدم نمی فهمه
اصلا با نظرت موافق نیستم که هیچ خیلی هم مخالفم حسین جان
هر چی بخاد بگه پسره بدون فک کردن قبول میکنه!
اره فکر کنم اخرش بای همین کارو کنم![]()
نزدیک به سه ساله که دلباخته شدیم رفته همش 17 سالم بود .....حالا تو بدبختی گیر افتادم یکی از پسرهای دانشگاه مدتیه سه پیچم شده اول فکر کردم الکیه و ولم می کنه اما فهمیدم این قصه سر دراز داره دیوونم کرده تو انشگاه واسم ارامش نذاشته اشک میریزه کادو می خره .یه لحظه ارامش ندارم هرچی می گم تو یک سال از من کوچکتری نمی فهمه حتی نمی فهمه که من یکی دیگه رو می خوام........
حالا بگید باهاش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره فکر کنم اخرش بای همین کارو کنم![]()
یکی از دوستای من با یه دخترخانم خیلی دوست شده بود
یکسره با موبایل حرف می زدن حتی سر کلاس
هر روز بد تر میشد
تا اینکه یه روز دوستم به کاری از ان دید
و همه چیز به خاطر اون کار تموم شد
مواظب اینم باش چون تحقیقات پسرا در این موارد با سازمان سیا برابری می کنه )
gol:
منم همین دوتا راهو بهت پیشنهاد میدم . فقط مراقب باش اگه با هم روبروشون کردی کار به کتک کاری نکشه!
من اگر دختر بودم و در شرایط شما بودم بهترین فکری که به زهنم می رسید این بود که یه حلقه بصورت فرمالیته دستم می کردم و بهش می گفتم با پسر عموم نامزد کردم بلاخره (این بلاخره خیلی مهمه نشون می ده که قبلا تصمیم گیری کردید) . می تونم بگم 50% دخترای دانشگاه ما که ببخشید( رک می گم !) برو رویی داشتن و مزاحمت زیاد بود این شیوه رو بصور بسیار PRO دنبال کردن و می تونم بگم نزدیک 85% موفق بوده و اون 15% دیگه بدلیل پیگیری دوستان لو رفت (مواظب اینم باش چون تحقیقات پسرا در این موارد با سازمان سیا برابری می کنه )
اگرم از این روش استفاده کردی باید مواظب باشی چون خیلی خوب جواب میده اما باید هوای کارای غیر عقلانی طرف رو هم داشته باشی (مثلا اسی دپاشی یا ....) البته کم پیش میاد اما پیش میاد![]()
منم همین دوتا راهو بهت پیشنهاد میدم . فقط مراقب باش اگه با هم روبروشون کردی کار به کتک کاری نکشه!
این فقط تنها راهه البته باید اولش زمینه رو فراهم کنی که دوستت شک نکه که باهاش دوستی داشتی؟
دوستی نداشتم که
من حلقه میندازم کار ساز نیستمن اگر دختر بودم و در شرایط شما بودم بهترین فکری که به زهنم می رسید این بود که یه حلقه بصورت فرمالیته دستم می کردم و بهش می گفتم با پسر عموم نامزد کردم بلاخره (این بلاخره خیلی مهمه نشون می ده که قبلا تصمیم گیری کردید) . می تونم بگم 50% دخترای دانشگاه ما که ببخشید( رک می گم !) برو رویی داشتن و مزاحمت زیاد بود این شیوه رو بصور بسیار PRO دنبال کردن و می تونم بگم نزدیک 85% موفق بوده و اون 15% دیگه بدلیل پیگیری دوستان لو رفت (مواظب اینم باش چون تحقیقات پسرا در این موارد با سازمان سیا برابری می کنه )
اگرم از این روش استفاده کردی باید مواظب باشی چون خیلی خوب جواب میده اما باید هوای کارای غیر عقلانی طرف رو هم داشته باشی (مثلا اسی دپاشی یا ....) البته کم پیش میاد اما پیش میاد![]()
اگه کشید چی؟؟؟؟؟؟
فیلم هندیه مگه؟؟؟؟؟؟اول هر دوشونو بگرد یه دفه چاقو ماقو با خودشون نیورده باشن! بعد اگه کشید می تونی جیغ بکشی و بری اونی که دوسش داریو بگیریو بکشی کنار. ( تو این مدت پیوسته باید جیغ بکشی وگرنه جواب نمیده!!)
این فقط تنها راهه البته باید اولش زمینه رو فراهم کنی که دوستت شک نکه که باهاش دوستی داشتی؟
دوستی نداشتم که
دقت نکردی گفتم شک نکنه ؟ اخه ممکنه فک کنه قبلا رابطه داشتی؟
فیلم هندیه مگه؟؟؟؟؟؟
دقت نکردی گفتم شک نکنه ؟ اخه ممکنه فک کنه قبلا رابطه داشتی؟
نه عزیزم عشقم کاملا در جریانه من چیزی ازش مخفی نمی کنم
نه عزیزم عشقم کاملا در جریانه من چیزی ازش مخفی نمی کنم
پس کارت اسون شد //به نظر من همون پیشنهاد دومی ارجحیت داره//البته رو پیشنهاد دوستان هم فک کن هر چند من نپسندیدم
عزیزم اولین کسی که مستحق دلسوزی توئه خود تویی... باید بفهمه این تویی که تصمیم می گیری و به تصمیمت احترام بذاره... حالا اگه هم دلش خواست میتونه به تو بگه سنگدل یا هرچیزیحق با توهههه
دلم واسش می سوزه اخه میگن دل شکستن گناه داره
من با ایشون موافقم... اگه این راه جواب نده دیگه معلومه طرف مشکل داره...سلام
مشکل جالبیه ...
من تعجب می کنم چون :
پسری که میدونه شما نامزد دارین چه طور به خودش اجازه ابراز علاقه رو میده ... با این حالت یا شما به اون حالی نکردین که واقعاً نامزد دارین یا پسره یه چیزیش میشه ؟
و ضمناً راه هایی که بچه ها گفتن الان دیگه هرکسی برای اینکه از شر کسی بخواد خلاص شه از این روش ها استفاده می کنه و اون طور که از احوال این آقا پسر عاشق پیشه ای که شما گفتین بر میاد ...کاملا زرنگ تشریف دارن و همه این راه ها رو فوت آب هستن و قبل از شما برای همه این راه ها نقشه کشیدن ...
اگر شما نامزد دارین و واقعاً بهش علاقه دارین (به قول معروف عاشقش هستین) و اون طور که میگین همه چیز رو باهاش درمیون میذارین ... یه راه کاملا خوب و عاقلانه هست که میتونین انجامش بدین و فکر نکنم کار سختی هم باشه...
برای یه مدت به نامزدتون بگین که همراهتون باشه یعنی بیاد دنبالتون و باهم مسیر خونه تا دانشگاه رو با هم باشین ... و این آقا پسر گل ما اگر معنی احترام گذاشتن به حقوق دیگران رو بفهمه دیگه مزاحمتون نمیشه ... مگر اینکه قصد دیگه ای داشته باشه که اون وقت کارش رو خیلی راحت به برادرای محترم حراست بسپارین .
نمیخوام تو شک بندازمتون اما این احتمال هست که این آقا از طرف نامزدتون مامور باشه برای امتحان کردن شما
.می دونی تا حالا چند بار دست به خودکشی زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نزدیک به سه ساله که دلباخته شدیم رفته همش 17 سالم بود .....حالا تو بدبختی گیر افتادم یکی از پسرهای دانشگاه مدتیه سه پیچم شده اول فکر کردم الکیه و ولم می کنه اما فهمیدم این قصه سر دراز داره دیوونم کرده تو انشگاه واسم ارامش نذاشته اشک میریزه کادو می خره .یه لحظه ارامش ندارم هرچی می گم تو یک سال از من کوچکتری نمی فهمه حتی نمی فهمه که من یکی دیگه رو می خوام........
حالا بگید باهاش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در جوابت آقا..... باید بگماگه میخوای یه عمر راحت زندگی کنی و مثله شاهزاده خانوم ها مورد احترام قرار بگیری برو سراغ کسی که دیوانه وار عاشقته.
اون کسی که تو دانشگاه سیریشت شده, برو در موردش تحقیق کن اگه شرایط خوبی داشت, اونو انتخاب کن. اما سیاست خودتو حفظ کن! خیلی دقت کن! عشقهای آتیشی رو اگه در برخورد باهاش دقت کنی میتونی تا ابد افروخته نگه داریش اما اگه نسنحیده رفتار کنی عشق اون شخص نسبت به تو خاموش میشه.
مطمئنا اونی که تو دانشگاهت عاشقت شده شرایط خوبی داره چون آدما وقتی میفهمن میتونن یکی رو خوشبخت کنن اینجوری دیوانه وار عاشق کسی میشن. اون پسر میدونه که تنها کسی که میتونه تو رو به بهترین شکل خوشحال کنه اون هست.
حرف آخرم اینه که اونی رو انتخاب کن که دیوانه وار دوستت داره و صداقت داره. قدر این علاقه رو بدون شاید هرگز دوباره تو زندگیت همچین موقعیتی پیش نیاد...
سلام
مشکل جالبیه ...
من تعجب می کنم چون :
پسری که میدونه شما نامزد دارین چه طور به خودش اجازه ابراز علاقه رو میده ... با این حالت یا شما به اون حالی نکردین که واقعاً نامزد دارین یا پسره یه چیزیش میشه ؟
و ضمناً راه هایی که بچه ها گفتن الان دیگه هرکسی برای اینکه از شر کسی بخواد خلاص شه از این روش ها استفاده می کنه و اون طور که از احوال این آقا پسر عاشق پیشه ای که شما گفتین بر میاد ...کاملا زرنگ تشریف دارن و همه این راه ها رو فوت آب هستن و قبل از شما برای همه این راه ها نقشه کشیدن ...
اگر شما نامزد دارین و واقعاً بهش علاقه دارین (به قول معروف عاشقش هستین) و اون طور که میگین همه چیز رو باهاش درمیون میذارین ... یه راه کاملا خوب و عاقلانه هست که میتونین انجامش بدین و فکر نکنم کار سختی هم باشه...
برای یه مدت به نامزدتون بگین که همراهتون باشه یعنی بیاد دنبالتون و باهم مسیر خونه تا دانشگاه رو با هم باشین ... و این آقا پسر گل ما اگر معنی احترام گذاشتن به حقوق دیگران رو بفهمه دیگه مزاحمتون نمیشه ... مگر اینکه قصد دیگه ای داشته باشه که اون وقت کارش رو خیلی راحت به برادرای محترم حراست بسپارین .
نمیخوام تو شک بندازمتون اما این احتمال هست که این آقا از طرف نامزدتون مامور باشه برای امتحان کردن شما
بله راست مي گياگه میخوای یه عمر راحت زندگی کنی و مثله شاهزاده خانوم ها مورد احترام قرار بگیری برو سراغ کسی که دیوانه وار عاشقته.
اون کسی که تو دانشگاه سیریشت شده, برو در موردش تحقیق کن اگه شرایط خوبی داشت, اونو انتخاب کن. اما سیاست خودتو حفظ کن! خیلی دقت کن! عشقهای آتیشی رو اگه در برخورد باهاش دقت کنی میتونی تا ابد افروخته نگه داریش اما اگه نسنحیده رفتار کنی عشق اون شخص نسبت به تو خاموش میشه.
مطمئنا اونی که تو دانشگاهت عاشقت شده شرایط خوبی داره چون آدما وقتی میفهمن میتونن یکی رو خوشبخت کنن اینجوری دیوانه وار عاشق کسی میشن. اون پسر میدونه که تنها کسی که میتونه تو رو به بهترین شکل خوشحال کنه اون هست.
حرف آخرم اینه که اونی رو انتخاب کن که دیوانه وار دوستت داره و صداقت داره. قدر این علاقه رو بدون شاید هرگز دوباره تو زندگیت همچین موقعیتی پیش نیاد...
نه دلم مي سوزه.
.
.
فکر کنم خودتم بهش علاقه پیدا کردی .
بدترین چیز مثلث عشقیه.....
.
.
.
بنظرم با هرکدوم که راحت تری و احساس بهتری داری بمون ..و اون یکی رو محترمانه بفرست سر خونه زندگیش که اذیت نشه.
این هم بخشی از قضیه ست...اگه میخوای یه عمر راحت زندگی کنی و مثله شاهزاده خانوم ها مورد احترام قرار بگیری برو سراغ کسی که دیوانه وار عاشقته.
نه به عشقمم مطمئنماین هم بخشی از قضیه ست...
اگه مطمئن نیستی در مورد انتخاب دوست فعلیت پس می تونی به این آقا هم فکر کنی...
اما اگه از انتخابت مطمئنی که نباید جلوش کوتاه بیای![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
یه مورد اورژانسی بچه ها بهم کمک کنید نظر بدید!! خواهش میکنم | تالار مشاوره | 99 | |
![]() |
بچه هاي طلاق را ياري كنيم........ | تالار مشاوره | 3 | |
S | مشاوره از قول یه بچه یتیم | تالار مشاوره | 12 | |
![]() |
بچه ها بیاین تو | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |
امشب به کمک همتون نیاز دارم بچه ها | تالار مشاوره | 104 |