سومی رو قبول ندارم شاید پسر با چشم بپسنده ولی عاشق نمیشه. این دو تا فرق می کنن.به نظرم بیشتر دخترا با چشم عاشق میشن.
در مورد اولی و دومی: خب برای دخترم اینجوریه دیگه.مگه غیر اینه؟
واقعا نمی دونستم.اینا تحقیق روانشاساست دوست عزیز
وقتی استاد داره سر کلاس درس میده، پسر باید نگاهش به استاد باشه تا حواسش جمع درس باشه.
ولی دختر میتونه پایین رو نگاه کنه ولی حواسش کاملا به درس باشه.
شهوت دخترا هم خیلی کمتر از پسرا از طریق چشم تحریک میشن. (اینطور که میگن)
به نظر من کسی که متاهل باشه و با این حال با دیدن یه فرد بدون حجاب یا کم حجاب زندگیش به طلاق بکشه یا دچار مشکل بشه همون بهتر!!
پسر چندتا چیزش با چشم اتفاق میفته:
توجهش! یعنی اینکه باید به جایی که باید توجه کنه، نگاه کنه تا توجهش متمرکز محل مورد نظر باشه.
شهوتش!(ببخشید!)
عاشق شدنش! یعنی اینکه از طریق چشم عاشق میشه. ولی دختر از طریق گوش!
....
عجب موجودایی هستن مردا![]()
سومی رو قبول ندارم شاید پسر با چشم بپسنده ولی عاشق نمیشه. این دو تا فرق می کنن.به نظرم بیشتر دخترا با چشم عاشق میشن.
در مورد اولی و دومی: خب برای دخترم اینجوریه دیگه.مگه غیر اینه؟
اینا تحقیق روانشاساست دوست عزیز
وقتی استاد داره سر کلاس درس میده، پسر باید نگاهش به استاد باشه تا حواسش جمع درس باشه.
ولی دختر میتونه پایین رو نگاه کنه ولی حواسش کاملا به درس باشه.
شهوت دخترا هم خیلی کمتر از پسرا از طریق چشم تحریک میشن. (اینطور که میگن)
واقعا نمی دونستم.
ولی تو کلاس ما دخترا همیشه جلو مینشستن و زل می زدن به استاد ولی باز درس و درست و حسابی نمی فهمیدن این ما بودیم که همش سر و گوشمون می جنبید ولی باز نمرمون بهتر می شد جدی می گم.
ولی مورد شهوت رو قبول دارم کاملا درسته سپاس از تو ضیحتون.
خب مغز دخترا با پسرا فرق داره!
خیلی از چیزارو مردا راحت میگیرن ولی دخترا اصلا مغزشون برای یادگیری این چیزا ساخته نشده.
آهان.خب مغز دخترا با پسرا فرق داره!
خیلی از چیزارو مردا راحت میگیرن ولی دخترا اصلا مغزشون برای یادگیری این چیزا ساخته نشده.
شما خیلی راحت از ویژگیای دخترا میگید ..درصورتیکه بعضیاش اشتباهه ! کاش فقط ویژگیای صنف هم جنساتون برشمرید!
دوستان وسطاش میزنن تو خاکی تا از جنس خودشون تعریف کنن![]()
اونور ملت خودشونو خفه میکنن مردارو تحریک کنن اینور مردا با دیدن صورت کامل زن تحریک میشن!! کسی میدونه مشکل چیه آیا؟؟
نه اصلا جدا از بحث قدرت یادگیری
در مورد غرایز هم جوری مطمئن از وِیژگیای خانوما میگن انگار از نزدیک دیدن:|
پ.ن: حیف تجربه به من ثابت کرده به دلیل بی جنبگی در محیط مجازی ..در مورد این مسائل صحبت نکنم ..وگرنه دقیقا میگفتم کجاها رو اشتباه میگن!
![]()
والا به قرآن![]()
اونور ملت خودشونو خفه میکنن مردارو تحریک کنن اینور مردا با دیدن صورت کامل زن تحریک میشن!! کسی میدونه مشکل چیه آیا؟؟
انور دیگه خیلی بی نمکش کردن ..اینور شور شورش![]()
انصافا با اونور قابل مقایسه نیست! ایرانی جماعت تو ذاتش نیست...مطمئنی اینور اینکارارو نمیکنن ؟![]()
والا به خدا :|
ج.پ.ن: حالا بگو ! هر کی حرف بیخود زد خودوم موکوشومش![]()
به نظرت کدوم کشور فرهنگش متعادله بریم اونجا پناهنده شیم؟!!![]()
فقط همین قدر میگم که دیدگاه آقای شهریاری در مورد غرایز کاملا یک طرفه هست و بنده ردش میکنم
بازم میگم کاش هرکسی ویژگیای صنف خودشو برمیشمرد و صرفا بر اساس شنیده ها یه طرفه به قاضی نمیرفت!
انصافا با اونور قابل مقایسه نیست! ایرانی جماعت تو ذاتش نیست...
فقط همین قدر میگم که دیدگاه آقای شهریاری در مورد غرایز کاملا یک طرفه هست و بنده ردش میکنم
بازم میگم کاش هرکسی ویژگیای صنف خودشو برمیشمرد و صرفا بر اساس شنیده ها یه طرفه به قاضی نمیرفت!
والا صنف خودشونم نمیشناسن خو :|
بچه ها اسپم بازارش نکنید ! میزنمتوناااااا
پاکستان خوبه
اونجا پسرا دیگه کلا به 25 نمیرسن، همشون قبل 25 سالگی منفجر میشن :|
عقده ای جماعت همه جا پیدا میشه ! حتی اینجاااا ...
بیخودی قربون خودم نریم ... هی میگیم ایرانی اینجوری ..ایرانی اونجوری ... باو ایرانیا از همه جا بدترن !
تو ذاتشونم هس :|
همه چی هم تو ذاتشونه :|
ببین دو طرف صنف همو نمیشناسن مشکل اینجاس :|
منم باهاتون موافقم .................تایپیک رو باز میکنن که بحث کنیم نه این که همه بیان بگن عالی بود .............باید بحث کرد نتیجه گیری هم کرد
خدا کمکشون کنه...
تو حرفات نفرت موج میزنه...
یادت نره خدا در همه ی ما از روح خودش دمیده و همه ی مخلوقاتشو چه خوب چه بد دوست داره...
وقتی خدا اینقدر مهربونه ما کی باشیم که بخوایم از بنده هاش شکایت کنیم...
کلا اینجا همه چی مشکله :دی
خب بحث کنید ... خوشحال میشیم ...