بچرخ تا بچرخیم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
به نظر من کسی که متاهل باشه و با این حال با دیدن یه فرد بدون حجاب یا کم حجاب زندگیش به طلاق بکشه یا دچار مشکل بشه همون بهتر!!

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
سومی رو قبول ندارم شاید پسر با چشم بپسنده ولی عاشق نمیشه. این دو تا فرق می کنن.به نظرم بیشتر دخترا با چشم عاشق میشن.
در مورد اولی و دومی: خب برای دخترم اینجوریه دیگه.مگه غیر اینه؟

اینا تحقیق روانشاساست دوست عزیز

وقتی استاد داره سر کلاس درس میده، پسر باید نگاهش به استاد باشه تا حواسش جمع درس باشه.
ولی دختر میتونه پایین رو نگاه کنه ولی حواسش کاملا به درس باشه.

شهوت دخترا هم خیلی کمتر از پسرا از طریق چشم تحریک میشن. (اینطور که میگن)

نفس سرد

عضو جدید

وقتی استاد داره سر کلاس درس میده، پسر باید نگاهش به استاد باشه تا حواسش جمع درس باشه.

واقعا نمی دونستم.
ولی تو کلاس ما دخترا همیشه جلو مینشستن و زل می زدن به استاد ولی باز درس و درست و حسابی نمی فهمیدن این ما بودیم که همش سر و گوشمون می جنبید ولی باز نمرمون بهتر می شد جدی می گم.
ولی مورد شهوت رو قبول دارم کاملا درسته سپاس از تو ضیحتون.

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پسر چندتا چیزش با چشم اتفاق میفته:

توجهش! یعنی اینکه باید به جایی که باید توجه کنه، نگاه کنه تا توجهش متمرکز محل مورد نظر باشه.

شهوتش!(ببخشید!)

عاشق شدنش! یعنی اینکه از طریق چشم عاشق میشه. ولی دختر از طریق گوش!

....

عجب موجودایی هستن مردا:d

واقعا عجب موجودایین :weirdsmiley:

سومی رو قبول ندارم شاید پسر با چشم بپسنده ولی عاشق نمیشه. این دو تا فرق می کنن.به نظرم بیشتر دخترا با چشم عاشق میشن.
در مورد اولی و دومی: خب برای دخترم اینجوریه دیگه.مگه غیر اینه؟

دخترا هم میتونن با چشم عاشق شن ! میتونن هم نشن !

ولی من اگه استادو نگاه نکنم حواسم پرت میشه !:D

جناب شهریاری :

پس نقش عقل و شعور در مردا چی میشه ؟؟ نکنه کلا تعطیله که با چشم میفهمن ! عاشق میشن و ...و ... و ... :/

پس این آقایونی که ملاکشون شعور و اخلاق و ایمان و از این چیزاس ! مشکل دارن ؟؟ نکنه کورن ؟:|

ورژن دخترونه این حرفا میدونین چیه ؟؟

اینه : ما دخترا هم سرشتمون اینه که نازکنیم ! دلبری کنیم ! عشوه بیایم و از این حرفا ! خلقتمونه دیگه ... تقصیر خودمون هم نیست ...

اون دوستمون حرف جالبی زدن .. نه دخترا نیاز جنسی پسرا رو درک میکنن ! نه پسرا نیاز عاطفی دخترا رو ... و نمیفهمن که دخترا طبیعتشون اینه ...

--------

حالا این درسته که بگیم چون طبیعتمونه پس باید همینجوری پیش بریم ؟؟؟

نه جناب ... به نظر من این حرفا خیلیاش توجیهه ... درسته که تا حدی واقعیته ولی قابل کنترله ... هی نگید نمیشه و دست خودمون نیست ...

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
واقعا نمی دونستم.
ولی تو کلاس ما دخترا همیشه جلو مینشستن و زل می زدن به استاد ولی باز درس و درست و حسابی نمی فهمیدن این ما بودیم که همش سر و گوشمون می جنبید ولی باز نمرمون بهتر می شد جدی می گم.
ولی مورد شهوت رو قبول دارم کاملا درسته سپاس از تو ضیحتون.

خب مغز دخترا با پسرا فرق داره!
خیلی از چیزارو مردا راحت میگیرن ولی دخترا اصلا مغزشون برای یادگیری این چیزا ساخته نشده.

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب مغز دخترا با پسرا فرق داره!
خیلی از چیزارو مردا راحت میگیرن ولی دخترا اصلا مغزشون برای یادگیری این چیزا ساخته نشده.

شما خیلی راحت از ویژگیای دخترا میگید ..درصورتیکه بعضیاش اشتباهه ! کاش فقط ویژگیای صنف هم جنساتونو برشمرید!

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان وسطاش میزنن تو خاکی تا از جنس خودشون تعریف کنن :D

نه اصلا جدا از بحث قدرت یادگیری :D

در مورد غرایز هم جوری مطمئن از وِیژگیای خانوما میگن انگار از نزدیک دیدن:|

پ.ن: حیف تجربه به من ثابت کرده به دلیل بی جنبگی در محیط مجازی ..در مورد این مسائل صحبت نکنم ..وگرنه دقیقا میگفتم کجاها رو اشتباه میگن!

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

والا به قرآن :D

suniya2012

عضو جدید
اونور ملت خودشونو خفه میکنن مردارو تحریک کنن اینور مردا با دیدن صورت کامل زن تحریک میشن!! کسی میدونه مشکل چیه آیا؟؟

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه اصلا جدا از بحث قدرت یادگیری :D

در مورد غرایز هم جوری مطمئن از وِیژگیای خانوما میگن انگار از نزدیک دیدن:|

پ.ن: حیف تجربه به من ثابت کرده به دلیل بی جنبگی در محیط مجازی ..در مورد این مسائل صحبت نکنم ..وگرنه دقیقا میگفتم کجاها رو اشتباه میگن!

والا به خدا :|

ج.پ.ن: حالا بگو ! هر کی حرف بیخود زد خودوم موکوشومش :d

:w15:

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا به خدا :|

ج.پ.ن: حالا بگو ! هر کی حرف بیخود زد خودوم موکوشومش :d

فقط همین قدر میگم که دیدگاه آقای شهریاری در مورد غرایز کاملا یک طرفه هست و بنده ردش میکنم :D

بازم میگم کاش هرکسی ویژگیای صنف خودشو برمیشمرد و صرفا بر اساس شنیده ها یه طرفه به قاضی نمیرفت!

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
فقط همین قدر میگم که دیدگاه آقای شهریاری در مورد غرایز کاملا یک طرفه هست و بنده ردش میکنم :D

بازم میگم کاش هرکسی ویژگیای صنف خودشو برمیشمرد و صرفا بر اساس شنیده ها یه طرفه به قاضی نمیرفت!

من نیز هم :|

• Like
واکنش ها: etnn

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انصافا با اونور قابل مقایسه نیست! ایرانی جماعت تو ذاتش نیست...

عقده ای جماعت همه جا پیدا میشه ! حتی اینجاااا ...

بیخودی قربون خودم نریم ... هی میگیم ایرانی اینجوری ..ایرانی اونجوری ... باو ایرانیا از همه جا بدترن !

تو ذاتشونم هس :|

همه چی هم تو ذاتشونه :|

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

والا صنف خودشونم نمیشناسن خو :|

بچه ها اسپم بازارش نکنید ! میزنمتوناااااا :D

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم باهاتون موافقم .................تایپیک رو باز میکنن که بحث کنیم نه این که همه بیان بگن عالی بود .............باید بحث کرد نتیجه گیری هم کرد

suniya2012

عضو جدید
پاکستان خوبه
اونجا پسرا دیگه کلا به 25 نمیرسن، همشون قبل 25 سالگی منفجر میشن :|

:(خدا کمکشون کنه...

عقده ای جماعت همه جا پیدا میشه ! حتی اینجاااا ...

بیخودی قربون خودم نریم ... هی میگیم ایرانی اینجوری ..ایرانی اونجوری ... باو ایرانیا از همه جا بدترن !

تو ذاتشونم هس :|

همه چی هم تو ذاتشونه :|

تو حرفات نفرت موج میزنه...
یادت نره خدا در همه ی ما از روح خودش دمیده و همه ی مخلوقاتشو چه خوب چه بد دوست داره...
وقتی خدا اینقدر مهربونه ما کی باشیم که بخوایم از بنده هاش شکایت کنیم...

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ببین دو طرف صنف همو نمیشناسن مشکل اینجاس :|

کلا اینجا همه چی مشکله :دی

منم باهاتون موافقم .................تایپیک رو باز میکنن که بحث کنیم نه این که همه بیان بگن عالی بود .............باید بحث کرد نتیجه گیری هم کرد

خب بحث کنید ... خوشحال میشیم ...

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:(خدا کمکشون کنه...

تو حرفات نفرت موج میزنه...
یادت نره خدا در همه ی ما از روح خودش دمیده و همه ی مخلوقاتشو چه خوب چه بد دوست داره...
وقتی خدا اینقدر مهربونه ما کی باشیم که بخوایم از بنده هاش شکایت کنیم...

:surprised:

نفرت کوجا بود عامو :/

دارم میگم الکی از خودمون تعریف نکنیم ! واقعیاتو ببینیم !

زود قضاوت نکن دخترم :)

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

کلا اینجا همه چی مشکله :دی

خب بحث کنید ... خوشحال میشیم ...

برمیگرده به آدمایی که یه جامعه رو تشکیل دادن ، چون دو دسته اند ، دو دسته ی کاملا متفاوت با عقاید مختلف ، یه عده اون چیزایی که عده ی مقابل میپسنده رو نمیپسنده و بالعکس ، به نظرم این جور بحثا پایانی نداره :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا