قبل مراسم خواستگاری بود ..حرف زدن بین خودشون نه با لج در اوردن ..با منطق با هزار دلیل ...
کار دنیارو ببین ! یه روزی خودم از این حرفا میزدم اینجا
منم همشو قبول دارم ... نمیگم اینو باید ول کرد ...
باو من میگم لحنو باید تغییر داد تا لج درار نباشه و اثر کنه !!!
دیه بدتر !
حالا یه چیزی بگم بی ربط ...
ما یه فامیل داریم ... ایشون میگفت زن چادری میخوام .. رفت ازدواج کرد ولی خانومش چادری نیس ... خیلی بدحجابم نیستا ولی خو محجبه نیس ...
گفت بعد ازدواج باید باحجاب شی ... خانومه گفت سعیمو میکنم :|
15 سال از ازدواجشون گذشته ... هنوزم خانومش حجاب نداره !!!
نکته اخلاقی : طرفتون باید از درون بخواد که تغییر کنه ... که سخته ... سعی کنید دنبال یکی برید که از اول همونی باشه که میخواید !
من زیاد باور کنید اهل تاپیک زدن نیستم ..یکی بزنه ببینید چجور توش جولان میدم .... تعارف نداریم که .....
من کسایی رو میشناسم که اینقدر شیفته یه دختر شده بوده که واقعا به درسو زندگیش لطمه خورده! ولی بخاطر حجابش نمیتونه بگیرتش! خب نمیخاد همسرش توی خیابون ،توی دل چهارتا مرد غریبه باشه! حق داره بخدا!
بزار هرکی هر چی دلش می خواد بگه
مکه ترسیدیم
مهم بیان مسئله ومطرحیته
خب موضوعش رو بگید تا بزنیم!
ولی فکر کنم یه خانم بزنه، خیلی موثر تره !چون از ته دلش داره میگه! همه فکر میکنن درد کشیده هست.
یکی بزنه :دی
خودم میگردونمش :دی
ببخشید یه چی بگم صادقانه جواب بدین ؟؟؟ اون کسایی که میشناسین بر چه اساسی شیفته ی دختر شدن ؟؟؟؟ ریخت و قیافه اش ؟
بله حق باشماست ...
دردکشیده رو خوب اومدین
مسئله اینه که ریخت و قیافه ی آقایون برای ما درد نیست !
قبل مراسم خواستگاری بود ..حرف زدن بین خودشون نه با لج در اوردن ..با منطق با هزار دلیل ...
پ چی دیگه
درد کشیده![]()
قطعا همینطوره حجاب نجات دهنده است گوهری که از صدف جدا شود دست ها نیز به سوی او دراز می شود.
اما در مورد کنترل آقایون ، درسته پسر باید سر سنگین باشه ولی کنترل چشم به این آسونی هام نیست خوب این چیزا شیرینه واسه پسر جماعت استثناها را جدا کنید ببینید عموم دنبال چی هستن همین جوون و نو جوونای جامعمون به نظرتون چه قدر خودشونو کنترل میکنن خیلی کم ، متاسفانه بیشتر نگاه ها جنسی شده خب چرا نمیتونن کنترل کنن و چطور میتونن کنترل کنن؟ این سوال منه.
منم گفتم هم آقایون و هم خانوما .....آقایون هم دیگه گند زدن و دارن میزنن ... مردی که تو خیابون شلوارش داره از پاش می افته و تا خم میشه همه جاش مشخصه ...مرد نیست..نره فقط![]()
همین دیگه ! دقیقا مسئله همینه که همون رنگ و لعاب چشمشونو میگیره ! بعد تلاش میکنن طرفو عوض کنن![]()
من به مدیر محترم قول دادم حرف بی مربوط نزنم ...
فقط اگه تاپیک و زدین کمی جدی باشین تو تاپیک ...همین و بس .. فقط برا شوخی ، رو اعصاب شما راه رفتن و.و..و زیاده تاپیکا هم حاضر و آمادست به موقعش...![]()
من از همگی عذر میخوام ..
اما دلیل همه اینایی که میگید یه جمله اس : ملت عقده ای شدن ..... کاری هم از دست من و شما برنماید غیر ازینکه خودمونو ضبط و جمع کنیم فقط!
آره والا
چی بگم ..منم یه دردکشیده ام![]()
من از همگی عذر میخوام ..
اما دلیل همه اینایی که میگید یه جمله اس : ملت عقده ای شدن ..... کاری هم از دست من و شما برنماید غیر ازینکه خودمونو ضبط و جمع کنیم فقط!
من به مدیر محترم قول دادم حرف بی مربوط نزنم ...
فقط اگه تاپیک و زدین کمی جدی باشین تو تاپیک ...همین و بس .. فقط برا شوخی ، رو اعصاب شما راه رفتن و.و..و زیاده تاپیکا هم حاضر و آمادست به موقعش...![]()
نه اصلنالان کسی شوخی کرد؟![]()
الان کسی شوخی کرد؟![]()
الان کسی شوخی کرد؟![]()
کاربر محترمالان اوضاع جامعه خیلی داغون تر از بد حجابیه. این روزا خیلی از روابط دختر ا و پسرافقط به حرف زدن محدود نمیشه خیلی عذر میخوام واسه بعضیا (چه دختر چه پسر) رابطه جنسی عین آب خوردن شده زیاد داریم تو جامعمون از دختر یا پسر 14 ساله بگیر تا زن یا مرد متاهل . حالا باید بگیم مشکل بدحجابیه نه اینجور مسائل باید ریشه ای بررسی بشه . الان ما فقط داریم سعی می کنیم ظاهر جامعه رو به حالت اسلامی نگه داریم ولی از باطن داره خورده میشه . واقع گرا باشیم این چیزا وجود داره در صورتیکه نباید باشه منم بیشتر مسئولینو مقصر میدونم چون از این قضایا خبر دارن ولی به فکر چاره نیستن .
شب همگی خوش.
من از همگی عذر میخوام ..
اچازه هست بگم دمتون گرم خانوم مدیر ؟»» امروز که شما دل را بردی...
امروز شما هرچه میخواهی خودت را آرایش کن.
خودت را نشان بده.
دل پسر را ببر.
دل مرد را ببر.
امروز که شما دل را بردی،
فردا هم یک خانم دیگر زندگی شما را متزلزل میکند.
به نقل از حجت الاسلام قرائتی
حاشیه و تعارف ومن خوبم ایشون بد رو لطفا بذارید کنار
موفق باشید
ممنونم![]()
کاربر خیلی محترم نگفتم این چیزارو نمی دونید. گفتم مشکلات خیلی گنده تر از این حرفاستکاربر محترم
ماهم از پشت کوه نیومدیم میدونیم تو جامعه چه خبره
بابا شما چرا اینطوری هستید تا یکی بخواد یه کاره خوب بکنه میگید اله بله
بدتر از ایناش هست برسید به چیزای دیکه
خب عزیز من باید کم کم مطرح بشه ریشه یابی شه قدم اول بالاخره باشد بر داشت نمیشه ک دست رو دست گداشت
بازم بکه که حجاب یک نمود درونی فرده چرا شما با ظاهر اشتباه گرفتید
اومدیم صحبت کنیم بحث کنیمدیگه نقل نگیر .خوشم نمیاد
چون میدونستم بحث با شما نتیجه ای نداره گفتم بقیه مشکلی ندارن شما نقل نگیر.[/QUOTE]اومدیم صحبت کنیم بحث کنیم
نقل بگیریم همفکری کنیم
تا خودمون هم از ذوستان چیزی یاد بگیرم
مشکل شماست
همین دیگه ! دقیقا مسئله همینه که همون رنگ و لعاب چشمشونو میگیره ! بعد تلاش میکنن طرفو عوض کنن![]()
سومی رو قبول ندارم شاید پسر با چشم بپسنده ولی عاشق نمیشه. این دو تا فرق می کنن.به نظرم بیشتر دخترا با چشم عاشق میشن.پسر چندتا چیزش با چشم اتفاق میفته:
توجهش! یعنی اینکه باید به جایی که باید توجه کنه، نگاه کنه تا توجهش متمرکز محل مورد نظر باشه.
شهوتش!(ببخشید!)
عاشق شدنش! یعنی اینکه از طریق چشم عاشق میشه. ولی دختر از طریق گوش!
....
عجب موجودایی هستن مردا![]()