خدا کمکشون کنه...
خدا رفتگان شما رو هم کمک ک ... ، آخ آخ اشتباه شد :|
خدا همرو کمک کنه
ولی حالا جدا از شوخی، من میگم که ربطی به پوشش خانوما نداره قضیه چشم چرونی و این صوبتا :|
همه مدل آدمی پیدا میشه دیگه !

خدا کمکشون کنه...
نفرت کوجا بود عامو :/
دارم میگم الکی از خودمون تعریف نکنیم ! واقعیاتو ببینیم !
زود قضاوت نکن دخترم![]()
کلا اینجا همه چی مشکله :دی
خب بحث کنید ... خوشحال میشیم ...
برمیگرده به آدمایی که یه جامعه رو تشکیل دادن ، چون دو دسته اند ، دو دسته ی کاملا متفاوت با عقاید مختلف ، یه عده اون چیزایی که عده ی مقابل میپسنده رو نمیپسنده و بالعکس ، به نظرم این جور بحثا پایانی نداره :|
:|ببینم استارتر خانمه یا آقا؟
لحنت معلوم نبود آمیتریس...![]()
آخه تا من میخوام یه چیزی بگم شهریاری با توپ پر حمله میکنه انگار میخوام عملیات انتحاری انجام بدم............من با نظر ایشون در مورد مردها کاملا مخالفم پدر من هم مرد هستش ولی این طوری نیست که با دیدن یه زن بی حجاب ... بشه ..........البته این پست رو تحت تدابیر شدید امنیتی دادم .....دی..............خیلی چیزهای دیگه هم هست اجازه ندارم بگم..لااقل اینجا
شما خیلی راحت از ویژگیای دخترا میگید ..درصورتیکه بعضیاش اشتباهه ! کاش فقط ویژگیای صنف هم جنساتونو برشمرید!
ببینم استارتر خانمه یا آقا؟
جامعه ما متاسفانه داره به سمتی میره که جمع کردنش خیلی سخته جامعه رو عرض کردم نگفتم خانوما نگفتم آقایون ... گفتم جامعه شامل جفتشون میشه
جامعه که میگم منظورم اون پسر بیشعوری هست که فکر میکنه یه ماشین فلان زیرپاشه دنیا رو داره میتونی هر غلطی بکنه و جلو هر کی بوق بزنه و به هر کی پیشنهاد بده جامعه منظورم اون دختر بیشعور و بیشخصیتی هست که تو خیابون با بدترین وضع میگرده و قر میریزه و وقتی با یه ماشین داری میری فاجعه تا این حده دست تکون میده ... یا وقتی اون بیشعور بوق میزنه میره چند قدم جلوتر وایمیستهاون بیشعور بیشخصیت از همه چی بخبر یه دیقه صبر میکنه دید خلوت شده میره سوار میشه
جامعه که میگم منظورم ااون خانوم آقایی هستش که شبای جمعه تو خونه باغن و برای کثافت کاری ... جامعه ای که میگم منظورم اون .......
آتیش بگیره این جامعه ی گند ما ... که همه ورد زبونشون شده مردم و عقده ای کردن مردم و عقده ای کردن ... ای که عقده ای بشن و از عقده در نیان که دارن گند میزنن به این مملکت و اسلام و همچی .. هر کاری دوس دارن میکنن چیکار کنن دیگه ... بی کی قسم بخورم که از کشورای اروپایی هم کشورمون کثیف تر شده .... بچه مسلمون که تو عزاداری امام حسین میاد برا دختر بازی و بلعکس دیگه باید فاتحشو بخونی ... دیگه بسه تعارف کردیم لیلی به لالای خیلی ها گذاشتیم و چیزی نگفتیم شهری که تو هر محله ش دو سه تا خاله فریده و خاله شهلا وو.و. داره برای خونه ی...استغفرالله ..گند بزنه ... کار از کار گذشته خیلی وقته ....
واقعا عجب موجودایین
دخترا هم میتونن با چشم عاشق شن ! میتونن هم نشن !
ورژن دخترونه این حرفا میدونین چیه ؟؟
اینه : ما دخترا هم سرشتمون اینه که نازکنیم ! دلبری کنیم ! عشوه بیایم و از این حرفا ! خلقتمونه دیگه ... تقصیر خودمون هم نیست ...
اون دوستمون حرف جالبی زدن .. نه دخترا نیاز جنسی پسرا رو درک میکنن ! نه پسرا نیاز عاطفی دخترا رو ... و نمیفهمن که دخترا طبیعتشون اینه ...
--------
حالا این درسته که بگیم چون طبیعتمونه پس باید همینجوری پیش بریم ؟؟؟
نه جناب ... به نظر من این حرفا خیلیاش توجیهه ... درسته که تا حدی واقعیته ولی قابل کنترله ... هی نگید نمیشه و دست خودمون نیست ...
همه ی بحثا همینه عزیزم ...
همیشه موافق و مخالف هست ...
منم مخالف نیستماااا .. اصن حرفم از اول این بود که فقط به خانوما گیر ندیم ! آقایون رو نباس بی نصیب گذاشت![]()
بیخیال 4 ساله عادت کردیمهمش درست بود متاسفانه :|
ولی فک نکنم عمر پستتون طولانی باشه :|
آخه تا من میخوام یه چیزی بگم شهریاری با توپ پر حمله میکنه انگار میخوام عملیات انتحاری انجام بدم............من با نظر ایشون در مورد مردها کاملا مخالفم پدر من هم مرد هستش ولی این طوری نیست که با دیدن یه زن بی حجاب ... بشه ..........البته این پست رو تحت تدابیر شدید امنیتی دادم .....دی..............خیلی چیزهای دیگه هم هست اجازه ندارم بگم..لااقل اینجا
نه بابا بفرمایید این چه حرفیه ...چرا همه اینجا با من مشکل دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا من چیزی نمیگم!!![]()
چرا همه اینجا با من مشکل دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا من چیزی نمیگم!!![]()
همه ی بحثا همینه عزیزم ...
همیشه موافق و مخالف هست ...
منم مخالف نیستماااا .. اصن حرفم از اول این بود که فقط به خانوما گیر ندیم ! آقایون رو نباس بی نصیب گذاشت![]()
ورژن دخترا این هست ولی کسی تحریکش نمیکنه! میتونن جلوی خودشون رو بگیرن که این کارارو نکنن.
ولی اقایون میخان آرامش داشته باشن،وقتی میان روی خیابون ،باید آسفالت رو نگاه کنن تا برمیگردن خونه. کنترل کردن اقایون اینطوریه!
عقل و شعور هست که اجازه نمیده طرف بره خواستگاری کسی که بد حجابه! چونکه میدونه عاقبتش چی میشه.
اینکه طرف دلش میره، با عقل و فکر کردن و انتخاب کردن،دلش نمیره،با یه نگاه یهو دیدی یه دل نه، صد دل عاشق شد.
منظور من جامعه بود خانم و آقاهایی که یه سمتن و یه سری دیگه که مقابل اینا هستن ،
بله من هم با نظر شما موافقم مهندس ، اکثر اوقات دیده شده خانم حجابش کامله ولی خب تاثیری روی آقایون نامحترم چشم چران نداشته ، و نباید یک طرفه به قاضی رفت
خدا مهربونتر از اونی هستش که تو کاسه کسی بذاره چیزی که تو کاسه آدما می ذاره عملکرده خودشونه . از این گذشته شما چطوری مذهبی هستی که انقد راحت بخدا شک میکنی؟من خیلی از بی دینارو میشناسم که اگه اتفاقای خیلی عجیب تر از اینم بیفته یه لحظه ام به وجود خدا شک نمیکنن
بیخیال 4 ساله عادت کردیم![]()
بخدا ما آقایون خوشحال میشیم بهمون گیر بدید!![]()
خوب چون که تاثیری رو چند نفر چشم چران نداشته بزنیم به بیخیالی بیحجاب بگردیم ؟ این که نشد ...
منظور من جامعه بود خانم و آقاهایی که یه سمتن و یه سری دیگه که مقابل اینا هستن ،
بله من هم با نظر شما موافقم مهندس ، اکثر اوقات دیده شده خانم حجابش کامله ولی خب تاثیری روی آقایون نامحترم چشم چران نداشته ، و نباید یک طرفه به قاضی رفت
جامعه ما متاسفانه داره به سمتی میره که جمع کردنش خیلی سخته جامعه رو عرض کردم نگفتم خانوما نگفتم آقایون ... گفتم جامعه شامل جفتشون میشه
جامعه که میگم منظورم اون پسر بیشعوری هست که فکر میکنه یه ماشین فلان زیرپاشه دنیا رو داره میتونی هر غلطی بکنه و جلو هر کی بوق بزنه و به هر کی پیشنهاد بده جامعه منظورم اون دختر بیشعور و بیشخصیتی هست که تو خیابون با بدترین وضع میگرده و قر میریزه و وقتی با یه ماشین داری میری فاجعه تا این حده دست تکون میده ... یا وقتی اون بیشعور بوق میزنه میره چند قدم جلوتر وایمیستهاون بیشعور بیشخصیت از همه چی بخبر یه دیقه صبر میکنه دید خلوت شده میره سوار میشه
جامعه که میگم منظورم ااون خانوم آقایی هستش که شبای جمعه تو خونه باغن و برای کثافت کاری ... جامعه ای که میگم منظورم اون .......
آتیش بگیره این جامعه ی گند ما ... که همه ورد زبونشون شده مردم و عقده ای کردن مردم و عقده ای کردن ... ای که عقده ای بشن و از عقده در نیان که دارن گند میزنن به این مملکت و اسلام و همچی .. هر کاری دوس دارن میکنن چیکار کنن دیگه ... بی کی قسم بخورم که از کشورای اروپایی هم کشورمون کثیف تر شده .... بچه مسلمون که تو عزاداری امام حسین میاد برا دختر بازی و بلعکس دیگه باید فاتحشو بخونی ... دیگه بسه تعارف کردیم لیلی به لالای خیلی ها گذاشتیم و چیزی نگفتیم شهری که تو هر محله ش دو سه تا خاله فریده و خاله شهلا وو.و. داره برای خونه ی...استغفرالله ..گند بزنه ... کار از کار گذشته خیلی وقته ....
خوب چون که تاثیری رو چند نفر چشم چران نداشته بزنیم به بیخیالی بیحجاب بگردیم ؟ این که نشد ...
دیگه هر کی هر جور راضیه بگرده ، :دی
متاسفانه عدم آگاهی دخترای جامعه همچنین پسرا (والا ما کم پسر بی حجاب نمیبینیم :|) عدم آگاهیه ، و لذت های کوتا و زود گذره و اینو هم خیلی وقت پیشا باید بود روش سرمایه گذاری میکردیم که دچار این مشکلات نشیم ، که نکردیم :| یکم دیر شده...
هر کی هر جور راضیه بگرده دیگه چجورشه ...شاید طرف خواست لخت بگرده ...دیگه هر کی هر جور راضیه بگرده ، :دی
متاسفانه عدم آگاهی دخترای جامعه همچنین پسرا (والا ما کم پسر بی حجاب نمیبینیم :|) عدم آگاهیه ، و لذت های کوتا و زود گذره و اینو هم خیلی وقت پیشا باید بود روش سرمایه گذاری میکردیم که دچار این مشکلات نشیم ، که نکردیم :| یکم دیر شده...
هر وقت جلوی ضرر رو بگیری منفعته!
راستش اینقدر که میگن خانما حجاب، برای اقایون ندیدیم بگن آقایون حجاب!
ببخشید دوستان من دیگه برم بخوابم. نماز صبح بیدار نمیشم. یاعلی
هر کی هر جور راضیه بگرده دیگه چجورشه ...شاید طرف خواست لخت بگرده ...
یکی آگاهی نداره دوتا آگاهی نداره ...اون که تو باشگاه ده تا تاپیک و صد تا حدیث آیه قرآن براش گذاشتن و ککش نگزیده چی ؟ چند تا خنده مسخره هم کرده و گذاشته و رفته کنار ...خانواده ها دارن چیکار میکنن با بچه هاشون ....نا آگاهی بخش خیلی کمشه خیلی کم .... الان دیگه هم مطملع هستن یا خودشون و زدن به نفهمی ...... خانواده ای کلیه مراسماتشون مختلط و بی حجاب و.و..و. باشه چه توقعی داره بچه کوچک با چه طرز فکری بار بیاد وقتی بزرگ بشه اون دیگه محرم و نامحرم سرش نمیشه جلوش بگی میخنده بهت ...
خوب من دارم میگم خانواده هم تاثیر داره ربطی به آگاهی نداره .... آگاهی دارن خوبم میفهمن چی درسته چی اشتباهه ... تو وجودشون نهادینه شده این گناهه ...عادی شده این کارا کجا نقضش کردم
خو برادر من اونایی هم که اینجا شکلک خنده میذارن همینجوری بزرگ شدن که محرم و نامحرم سرشون نمیشه :|
یه چی میگید بعد خودتون نقضش میکنید :|