بچرخ تا بچرخیم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
درسته پسرا زود تحریک میشن مخصوصا اوناییکه مثل من گرم مزاجن .
من با سایه دختر تحریک میشم:biggrin:
بگذریم ولی کاملا درسته نیاز جنسی آقایون خیلی قوی تره بعضی وقتا واقعا دست خودشون نیست ببینید همونطور که یه پسر نمیتونه به خوبی نیاز عاطفی یه دخترو درک کنه یه دخترم نمیتونه به خوبی نیاز جنسی یه پسرو درک کنه ببینید باز آقایون قدرت کنترل دارن اگه دختر مثل پسر بود دیگه نمیشد کنترلش کرد قصد توهین نیست ولی یه دختر فاسد میتونه یه شهر و داغون کنه.
میخوام اینو بگم درسته حجاب میتونه خیلی کمک کننده باشه ولی چاره ساز نیست یعنی آدمی که دنبال این چیزاست خیلی به حجاب مجاب کار نداره اون کارشو میکنه .
حجاب بیشتر ظاهر اسلامی جامعه رو حفظ میکنه البته گفتم بی تاثیر نیست ولی چاره ساز هم نیست .
اما کلام آخر:
تاپیک خیلی خوبیه . ولی مشکل ما فقط بد حجابی نیست.

کاملا موافقم غیر تیکه آخر که نظرم کمی متفاوته!
حجاب رو خدا میگه رعایت کنید که افرادی که در قلبشون مرضی دارن، شمارو مورد آزارو اذیت قرار ندن.

خب حکم خداست. پس برای خانما نجات دهنده هست. ولی اینکه میگی چاره ساز نیست ،بله درسته برای مرد چاره ساز نیست. مرد باید چشمش رو کنترل کنه تا تحریک نشه!
(از استدلال قشنگت ممنونم!)

شهریاری 2

کاربر ممتاز
منظورتونو واضح بگید ؟ خانوما ؟ :smile:

خانمای بد حجابی که وقتی بحث رعایت کردن حجاب میرسه، هرچی ادب و نزاکت و نجابت هست رو زیر پا میزارن تا روی حرفشون وایسن...

عکس این تاپیک ،خطاب به اوناست..
نه خانمایی که هیچ اطلاعی ندارن از دل آقایون!

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورتونو واضح بگید ؟ خانوما ؟ :smile:

ببینید در اینکه حجاب در جامعه ما از طرف خانوما و هم از طرف آقایون داره افتضاح میشه هیچ حرفی نیست باید جفتشون درست بشن ... کاگردان های سینمای ما هم جدیدن دارن رقابت میکنن با همتاهای خودشون در درست کردن فیلمایی که بیشتر کم توجهی میشه به این مقوله ....
اینجا بحث بیحجابی هستش قشر خاص منظور همون بیحجابهای بد هستن

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خانمای بد حجابی که وقتی بحث رعایت کردن حجاب میرسه، هرچی ادب و نزاکت و نجابت هست رو زیر پا میزارن تا روی حرفشون وایسن...

همشون اینجوری نیستن :|

اگه لجشونو درنیارین البته و اگه منطقی باهاشون صحبت بشه و براشون دلیل اورده بشه ...

این رفتار که همه میخوان رو حرفشون وایسن هم شامل اکثر آدما میشه ! توی هر موضوعی ...

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببینید در اینکه حجاب در جامعه ما از طرف خانوما و هم از طرف آقایون داره افتضاح میشه هیچ حرفی نیست باید جفتشون درست بشن ... کاگردان های سینمای ما هم جدیدن دارن رقابت میکنن با همتاهای خودشون در درست کردن فیلمایی که بیشتر کم توجهی میشه به این مقوله ....
اینجا بحث بیحجابی هستش قشر خاص منظور همون بیحجابهای بد هستن

دوست عزیز !

من دارم میگم همین اول کاری شمشیرو از رو نبندین که بی حجابا همه اینجورین و اونجورین و از این حرفا :|

خیلیا هم متوجه اشتباهشون نیستن :|

شهریاری 2

کاربر ممتاز
شهید علی خلیلی رو یادمون نره که همین چند روز پیش به شهادت رسوندنش!
اونم به خاطر اینکه میخاست از ناموس مردم ،در برابر یه عده ارذل و اوباش جلوگیری کنه!

حالا بازم خانما بگن حجاب ما به کسی ربطی نداره! بله من سرم رو میندازم پایین ولی اینو بدون کسی که بخاد مزاحم شما بشه ،من نمیتونم ساکت بشم؛همونجا شما توقع داری کمکت کنم. خب از همون اول جلوه گری نکن؛ جذاب نباش تا کسی بطرفت جذب نشه تا لازم باشه کسی مثل علی خلیلی بیاد جلو تا شاهرگشو بزنن

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه لجشونو درنیارین البته و اگه منطقی باهاشون صحبت بشه و براشون دلیل اورده بشه ...

این رفتار که همه میخوان رو حرفشون وایسن هم شامل اکثر آدما میشه ! توی هر موضوعی ...
خوب اونایی که شما میگین دوس دارن سر حرفشون واستن ...کاش رو هدفای خوب اینقد پافشاری داشتن ...نه روی گناه ////

شهریاری 2

کاربر ممتاز

ما که راهی رو سراغ نداریم..
مگه چکار میکنیم که لجشون در میاد؟
چرا وقتی میگیم حجابتو رعایت کن، هرچی عقده داره،به مملکتو روحانیتو و... خالی میکنه؟ خب بشینه حرف آدم رو گوش بده.
اگه کسی بخاد گوش بده، ما هم خوشحال میشیم که حرف بزنیم.

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شهید علی خلیلی رو یادمون نره که همین چند روز پیش به شهادت رسوندنش!
اونم به خاطر اینکه میخاست از ناموس مردم ،در برابر یه عده ارذل و اوباش جلوگیری کنه!

حالا بازم خانما بگن حجاب ما به کسی ربطی نداره! بله من سرم رو میندازم پایین ولی اینو بدون کسی که بخاد مزاحم شما بشه ،من نمیتونم ساکت بشم؛همونجا شما توقع داری کمکت کنم. خب از همون اول جلوه گری نکن؛ جذاب نباش تا کسی بطرفت جذب نشه تا لازم باشه کسی مثل علی خلیلی بیاد جلو تا شاهرگشو بزنن

الان اگه بگیم واسه چادریا هم همین وضعه بهتون بر میخوره :/

عامو همشم که تقصیر خانوما نیس !!!

محض رضای خدا چارتا تاپیک واسه پسرا زدین ؟؟؟ دوتا هم بود به ساعت نکشیده پاک شد :|

اینه که لج بچه ها رو در میاره ! و دلایل نه چندان جالب :|

خوب اونایی که شما میگین دوس دارن سر حرفشون واستن ...کاش رو هدفای خوب اینقد پافشاری داشتن ...نه روی گناه ////

مسئله اینه که همه فکر میکنن ! هدفشون خوبه :|

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز

من دارم میگم همین اول کاری شمشیرو از رو نبندین که بی حجابا همه اینجورین و اونجورین و از این حرفا :|

خیلیا هم متوجه اشتباهشون نیستن :|

در اینکه بعضی بیحجابا متوجه اشتباهشون نیستن من به شما حق میدم درسته ...

حرفم با اون خانومیه که وقتی پسری میره خواستگاریش میگه خانوم تو نماز میخونی همون خدایی که به تو گفته نماز بخون تو همون کتابش گفته حجابتو رعایت کن ... میگه من نمیکنم میخوای بخواه من همین ... این که اشتباه نمیکنه ...؟ حرف من با ایناست بقیه رو نمیدونم ....

خیلی ها گفتین امتوجه اشتباهشون نشدن بابا الان دیگه ...ولش کن بگذریم

نفس سرد

عضو جدید
کاملا موافقم غیر تیکه آخر که نظرم کمی متفاوته!
حجاب رو خدا میگه رعایت کنید که افرادی که در قلبشون مرضی دارن، شمارو مورد آزارو اذیت قرار ندن.

خب حکم خداست. پس برای خانما نجات دهنده هست. ولی اینکه میگی چاره ساز نیست ،بله درسته برای مرد چاره ساز نیست. مرد باید چشمش رو کنترل کنه تا تحریک نشه!
(از استدلال قشنگت ممنونم!)
قطعا همینطوره حجاب نجات دهنده است گوهری که از صدف جدا شود دست ها نیز به سوی او دراز می شود.
اما در مورد کنترل آقایون ، درسته پسر باید سر سنگین باشه ولی کنترل چشم به این آسونی هام نیست خوب این چیزا شیرینه واسه پسر جماعت استثناها را جدا کنید ببینید عموم دنبال چی هستن همین جوون و نو جوونای جامعمون به نظرتون چه قدر خودشونو کنترل میکنن خیلی کم ، متاسفانه بیشتر نگاه ها جنسی شده خب چرا نمیتونن کنترل کنن و چطور میتونن کنترل کنن؟ این سوال منه.

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما که راهی رو سراغ نداریم..
مگه چکار میکنیم که لجشون در میاد؟
چرا وقتی میگیم حجابتو رعایت کن، هرچی عقده داره،به مملکتو روحانیتو و... خالی میکنه؟ خب بشینه حرف آدم رو گوش بده.
اگه کسی بخاد گوش بده، ما هم خوشحال میشیم که حرف بزنیم.

به خاطر اینکه ما همه جای دینو ول کردیم اینشو چسبیدیم !

من نمیگم حجاب مهم نیست ...ولی همشم نیست ...

انقدر مردم مشکل دارن که اعصاب این حرفا رو ندارن ! عقده هم الکی به وجود نمیاد که :|

حرفاشونم همیشه اشتباه نیست !!!!

در ضمن گفتم که این که میبینن تاپیکایی با همین مضمون برای آقایون نیست بیشتر لجشون درمیاد ...

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز

محض رضای خدا چارتا تاپیک واسه پسرا زدین ؟؟؟ دوتا هم بود به ساعت نکشیده پاک شد :|

منم گفتم هم آقایون و هم خانوما .....آقایون هم دیگه گند زدن و دارن میزنن ... مردی که تو خیابون شلوارش داره از پاش می افته و تا خم میشه همه جاش مشخصه ...مرد نیست..نره فقط:razz:

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در اینکه بعضی بیحجابا متوجه اشتباهشون نیستن من به شما حق میدم درسته ...

حرفم با اون خانومیه که وقتی پسری میره خواستگاریش میگه خانوم تو نماز میخونی همون خدایی که به تو گفته نماز بخون تو همون کتابش گفته حجابتو رعایت کن ... میگه من نمیکنم میخوای بخواه من همین ... این که اشتباه نمیکنه ...؟ حرف من با ایناست بقیه رو نمیدونم ....

خیلی ها گفتین امتوجه اشتباهشون نشدن بابا الان دیگه ...ولش کن بگذریم

حالا نه خیلی ها ! بعضی ها :دی

اون خانومی که اینو به اون آقا گفته واسه این بوده که هیچ کس توقع نداره شب خواستگاری ارشاد بشه ! بحث اون به شدت جداست :|

beso

اخراجی موقت
منم گفتم هم آقایون و هم خانوما .....آقایون هم دیگه گند زدن و دارن میزنن ... مردی که تو خیابون شلوارش داره از پاش می افته و تا خم میشه همه جاش مشخصه ...مرد نیست..نره فقط:razz:

وای وای
من چقد از این صحنه ها در خیابان دیدم و سر به زیر افکندم

شهریاری 2

کاربر ممتاز

بهش فکر نکرده بودم.
آره یه تاپیکم باید برای آقایون زد.

خب ببخشید چرا خانما این کارو نمیکنن؟

ولی اینکه میگید برای چادریا هم هست، بنظرم، آتیش اراذل رو بد حجابا داغ میکنن نه چادریای با حیا که سرشو بالا نمیگیره!

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دقیقا ! حالا چقدر در این رابطه تاپیک زده شده و بحث شده ؟:|

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز

انقدر مردم مشکل دارن که اعصاب این حرفا رو ندارن ! عقده هم الکی به وجود نمیاد که :|

در ضمن گفتم که این که میبینن تاپیکایی با همین مضمون برای آقایون نیست بیشتر لجشون درمیاد ...
این حرف و نزنید که مردم اعصاب ندارن ... ما هم جز این مردم هستیم و کم اعصاب خوردی نداریم ... مشکل مالی هست ، فساد اخلاقی هست ، فسادمالدی هم هست ؟ بریم به فسادمالی دامن بزنیم فاد اخلاقی رو بگیم ولش کن بابا مردم هزار تا گرفتاری دارن بچسپیم به این چیزا ......
هر دوشون معضله ..اگه اقتصاد باید درست بشه ...فرهنگمون هم باید درست بشه..
همینجور که داریم تو اقتصاد داریم گند میزنیم تو فرهنگ هم داریم گند میزنیم ... بدون تعارف ...

نغمه زندگی

عضو جدید

عزیزم مسکلات از چیزای کوچیک ککم بوجوذ میاد
دین رو باید چند بعدی جلو برد
حجاب یکی از اصلی ترین محورهای اسلامه و باید بش پرذاخته شه و این محور برای خانوما مهمتره و هیچکسم نمیتونه منکر این محور باشه و پیش پا افتاده تلقیش کنه این موضوع به اندازه همه ی موضوع ها حائز اهمیت

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهش فکر نکرده بودم.
آره یه تاپیکم باید برای آقایون زد.

خب ببخشید چرا خانما این کارو نمیکنن؟

ولی اینکه میگید برای چادریا هم هست، بنظرم، آتیش اراذل رو بد حجابا داغ میکنن نه چادریای با حیا که سرشو بالا نمیگیره!

باور کن تاپیکه رو بزنیم از طرف همجنساتون به عقده ای بودن محکوم میشیم و میگن تلافیه :دی

تاپیکشو شما بزن ! البته اگه پیرجو نپاکه :|

اراذل که اراذلن چادریو غیر چادری حالیشون نیس !!!!

حجاب در برابر رفتارای آقایون عادی چاره سازه ! نه اراذل ...

شهریاری 2

کاربر ممتاز
حالا نه خیلی ها ! بعضی ها :دی

اون خانومی که اینو به اون آقا گفته واسه این بوده که هیچ کس توقع نداره شب خواستگاری ارشاد بشه ! بحث اون به شدت جداست :|

من کسایی رو میشناسم که اینقدر شیفته یه دختر شده بوده که واقعا به درسو زندگیش لطمه خورده! ولی بخاطر حجابش نمیتونه بگیرتش! خب نمیخاد همسرش توی خیابون ،توی دل چهارتا مرد غریبه باشه! حق داره بخدا!

نغمه زندگی

عضو جدید
باور کن تاپیکه رو بزنیم از طرف همجنساتون به عقده ای بودن محکوم میشیم و میگن تلافیه :دی

بزار هرکی هر چی دلش می خواد بگه
مکه ترسیدیم
مهم بیان مسئله ومطرحیته

شهریاری 2

کاربر ممتاز

خب موضوعش رو بگید تا بزنیم!
ولی فکر کنم یه خانم بزنه، خیلی موثر تره !چون از ته دلش داره میگه! همه فکر میکنن درد کشیده هست.

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این حرف و نزنید که مردم اعصاب ندارن ... ما هم جز این مردم هستیم و کم اعصاب خوردی نداریم ... مشکل مالی هست ، فساد اخلاقی هست ، فسادمالدی هم هست ؟ بریم به فسادمالی دامن بزنیم فاد اخلاقی رو بگیم ولش کن بابا مردم هزار تا گرفتاری دارن بچسپیم به این چیزا ......
هر دوشون معضله ..اگه اقتصاد باید درست بشه ...فرهنگمون هم باید درست بشه..
همینجور که داریم تو اقتصاد داریم گند میزنیم تو فرهنگ هم داریم گند میزنیم ... بدون تعارف ...

عزیزم مسکلات از چیزای کوچیک ککم بوجوذ میاد
دین رو باید چند بعدی جلو برد
حجاب یکی از اصلی ترین محورهای اسلامه و باید بش پرذاخته شه و این محور برای خانوما مهمتره و هیچکسم نمیتونه منکر این محور باشه و پیش پا افتاده تلقیش کنه این موضوع به اندازه همه ی موضوع ها حائز اهمیت

کار دنیارو ببین ! یه روزی خودم از این حرفا میزدم اینجا :D

منم همشو قبول دارم ... نمیگم اینو باید ول کرد ...

باو من میگم لحنو باید تغییر داد تا لج درار نباشه و اثر کنه !!!

شب خواستگاری نبوده ...:cool:

دیه بدتر !:D

حالا یه چیزی بگم بی ربط ...

ما یه فامیل داریم ... ایشون میگفت زن چادری میخوام .. رفت ازدواج کرد ولی خانومش چادری نیس ... خیلی بدحجابم نیستا ولی خو محجبه نیس ...

گفت بعد ازدواج باید باحجاب شی ... خانومه گفت سعیمو میکنم :|

15 سال از ازدواجشون گذشته ... هنوزم خانومش حجاب نداره !!!

:Dنکته اخلاقی : طرفتون باید از درون بخواد که تغییر کنه ... که سخته ... سعی کنید دنبال یکی برید که از اول همونی باشه که میخواید !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا