اگه همین ریشوها تو جنگ هشت ساله نبودن الان میتونستی به این راحتی و با این پیشرفت بشینی پشت نتو این چرندیاتو بنویسی .درست صحبت کن.
خوب کردن حمله کردن ،سفارت آمریکا که دنیا میدونه لانه جاسوسی بود،اینم انگلیس که باید ادب میشد.(دیدی اون بقیه هم که جیم کرده بودن دیدن راهی ندارن فرداش برگشتن،شما ترسویی که فک میکنی اگه اونا قهر کننو ناراحت بشن چه بلایی سرتون میاد.ترسو.)
کی گفته میانگین سنیشون 50سال بوده؟؟؟
تا جای که ما میدونیم از نزدیکان شنیدیم این عزیزان درجنگ جز خسارت انسانی چیزی برای ما به ارمغان نیاوردن.بهتر بود از همون اول جنگ میدادن دست صاحبش یعنی ارتش.دلم نمیخواد ازمشاهدات عینی دوستان واقوام از زمان جنگ بگم ولی..........
باحمله به سفارت یعنی بریتانیای کبیرو به زانو دراوردن.نکنید اینکارو اونا نابود میشن گناه دارن.
دوست من این ریشو ها با اون ریشو ها فرق دارن . . .
هر چی باشه برای کشورشون عزیز ترین چیزشون یعنی جونشون رو فدا کردن . . .
الان این ریشو هایی که میبینید دم از اسلام و . . . میزنند هیچ کدومشون توی جنگ نبودن . . . فقط اسم اون عزیزان رو یدک میکشن . . .
همین که کشور متجاوز بفهمه طرف مقابل جونش در برلبر کشورش هیچ ارزشی نداره خیلی از لحاظ روحی افت میکنند . . . چون خودشون اینطوری نبودند . . . و جنگ ایران وعراق یک جنگ چریکی بود نه یک جنگ مدرن . . .من قبول دارم جونشون رو دادن برای کشور ولی باور کنید راههای بهتری بود.
اگر منطقی بودیم اینقدر خسارت مادی ومعنوی رو متحمل نمیشدیم.
چهار تا پست میدادی بعد میومدی تو این بحثا با این کابریتعزیز اینقدر حرص نخور
ای کاش شما هم همون ادعای خون خواهی حسین رو داشتیناگه فقط سانديس ميخوردن خوب بود كه
خون مردمو ميمكن بعد ادعاي خون خواهي حسينو ميكنن
نه شما بیا بگوتا جای که ما میدونیم از نزدیکان شنیدیم این عزیزان درجنگ جز خسارت انسانی چیزی برای ما به ارمغان نیاوردن.بهتر بود از همون اول جنگ میدادن دست صاحبش یعنی ارتش.دلم نمیخواد ازمشاهدات عینی دوستان واقوام از زمان جنگ بگم ولی..........
باحمله به سفارت یعنی بریتانیای کبیرو به زانو دراوردن.نکنید اینکارو اونا نابود میشن گناه دارن.
چهار تا پست میدادی بعد میومدی تو این بحثا با این کابریت
ای کاش شما هم همون ادعای خون خواهی حسین رو داشتین
شما که در مسیر عکسش دارین حرکت میکنین
نه شما بیا بگو
اگه همینا نبودن یک ماه اول که با دست خالی ایستند جلوی اون صدام و نیروهای تا دندان مسلح که توسط همون بررررریتانیای کبیر شما مسلح شده بود الان شما اینجا پست نمیدادی که بگی مگه چیکار کردن
اون ارتش که خواب بود اول جنگ
در ضمن ارتش و سپاه هر دو کارهای بزرگی در جنگ کردن
درست نیست تفکیکشون کنیم
از همین برررررریتانیای کبیر گفتن معلومه نوع تفکرتون
حقیر تر بریتانیای شما وجود نداره که با چپاول مردم دنیا سعی داره خودشو کبیر جلوه بده
متاسف باش و در تاسف خودت بمون ولی برای خودت که دیگران رو بزرگ میبینی و ولی تفکرت درباره کشورت و کسانی که جونشون رو دادن برای دفاع از همین کشور اینگونه مسخره میکنیمتاسف شدم.جز تاسف نمیتونم چیزی بگم.
متاسف باش و در تاسف خودت بمون ولی برای خودت که دیگران رو بزرگ میبینی و ولی تفکرت درباره کشورت و کسانی که جونشون رو دادن برای دفاع از همین کشور اینگونه مسخره میکنی
شما به فکر رویاهات باش با اون بررررریتانیای کبیر
اتفاقا مشکل ما هم همینه آدمهای کوته فکر هستند که فکر میکنن علامه دهر هستندببین مهندس شما مشکلت یه چیز دیگه اس .من هیچوقت ایرانو کوچیک نمیبینم ایرانی رو کوچک نمیبینم.مشکل من ادمهای کوته فکرند که فکر میکنن علامه دهر هستن.
رویای من میدونی چیه یه ایرانه که مدیراش فقط ادم باشن یه ایرانه که به هیچ کشوری توهین نکنه یه ایرانه که دنیا بهش احترام بذارن.
تو سری خوردن تو مرام ما نیست مهندس.مطمئن باشید به همین شیوه پبش برید دراینده نزدیک مملکتو توی یه سینی نقره ای میذارید وتقدیم دشمنان این مملکت میکنید.اتفاقا مشکل ما هم همینه آدمهای کوته فکر هستند که فکر میکنن علامه دهر هستند
رویای شما ایرانیه که هر چی زدن تو سرش هیچ عکس العملی نشون نده چون اگه کاری بکنه میشه توهین
رویای شما ایرانیه که بشه نوکر بریتانیای کبیرتون و آمریکا و اونا دیگه بهش نگن چرا میخای این کارو بکنی
انشالله که این اتفاق هیچ وقت نمیوفهتو سری خوردن تو مرام ما نیست مهندس.مطمئن باشید به همین شیوه پبش برید دراینده نزدیک مملکتو توی یه سینی نقره ای میذارید وتقدیم دشمنان این مملکت میکنید.
انشالله که این اتفاق هیچ وقت نمیوفه
انشا الله . . . !!!انشالله که این اتفاق هیچ وقت نمیوفه
انشا الله . . . !!!
مثل سهم ایران از دریای خزر . . .
الکی یه بحث تازه درست نکنکلمه ای که این روزا کاربردش زیاد شده.نمیدونم چرا هیچ وقت نمیخوایم خودمون یه کاری بکنیم وهمه چیرو با یه انشاالله تموم میکنیم.
خواهیم دیدی مهندس.
اینم آوردم بعد برای انحراف بحث نگی انشالله رو اشتباه نوشتیپرسش:
برخی از الفاظ رایج به دلیل عدم مشروعیت و مخالفت آنان با اعتقادات ما می تواند خطراتی به همراه داشته باشد.
پاسخ: از بین این الفاظ (ان شاء الله) در بعضي اوقات انشاء الله نوشته مي شود,با كمي دقت به معانی این دو متوجه می شویم که این دو لفظ با هم تفاوت دارند
إنشاء مصدر فعل أنشأ و به معناي (ايجاد کردن ,به وجود آوردن , خلق کردن )است.
طبق این آیه ((إِنَّا أَنشأْنَهُنَّ إِنشاءً))(35.واقعه)ما آنان را به وصفي ناگفتني ايجاد كرديم .
پس نوشتن (انشاءالله) العياذبالله يعني ما خداوند را ايجاد كرده ايم.
إن در (ان شاء الله) حرف شرط و به معناي اگرو فعل شاء به معنای خواستن و مقدر كردن است.
و ما با نوشتن إن شاء الله به اين صورت مي گوییم( اگر خداوند مقدر فرمود, به خواست خدا).
كه در اين آيه معنا مشخص است .
وَ مَا تَشاءُونَ إِلا أَن يَشاءَ اللَّهُ إِنَّ اللَّهَ كانَ عَلِيماً حَكِيماً(30.انسان)
و شما ( اولياي حق ) چيزي جز آنچه خدا بخواهد نميخواهيد ( و كار را به او تفويض ميكنيد كه ) البته خدا به احوال خلق دانا و به صلاح بندگان آگاهست.
پاسخ:
اصل این مطلب که تلفظ اشتباه یا غیر صحیح بعضی الفاظ موجب تغییر معنا می شود، صحیح است اما شاهد مثال شما اشتباه است و مطلبی که در مورد إن شاء الله نوشتید، صحیح نیست.
اولا بحث شما درباره الفاظی است که بر زبان جاری می کنیم نه نوشتار
ثانیا در نوشتار هم، انشاء الله چه به صورت متصل نوشته شود (إنشاء الله) و چه به صورت منفصل (إن شاء الله)، در هر دو صورت به یک شکل تلفظ می شود یعنی إن شاء الله تلفظ می شوند (به کسر همزه إن) و هیچکس أنشاء الله تلفظ نمی کند(به فتح همزه إن) بنابراین در هر دو صورت تغییری در معنا ایجاد نمی شود.
در هر دو حالت، همزه در إن شرطیه، با کسره تلفظ می شود اما همزه اول در أنشأ (به معنای ایجاد کردم)، با فتحه تلفظ می گردد.
أنشأ باید به فتح همزه اول و ضم همزه آخر تلفظ شود تا معنای «ایجاد کردم» بدهد.
ضمن اینکه در این فعل یک همزه در آخر کلمه وجود دارد که با عث می شود هم از نظر معنا و هم از نظر تلفظ و هم از نظر نوشتار با کلمه إنشاء الله فرق داشته باشد.
اگر طبق یک احتمال، انشاء در«انشاء الله» را مصدر فرض کنیم،به ترجمه ای مبهم می رسیم! (ایجاد خدا یا ایجاد کردن خدا)! می بینید که معنای عبارت ناتمام است و ناقص؛ تصدیق یا تکذیب ناظر به یک قضیه کامل است که موضوعی دارد و محمولی و بعد متکلم محمول را بر موضوع حمل می کند و بدان استناد می دهد، آنگاه شما می توانید بگویید: این استناد و حمل، صحیح
من فکر میکنم با شنیدن نام ایران به یاد کانادا میوفتنتنها کشوری که برای پیشرفت باید به عقب برگرده .![]()
اون ریشوها بابامو عموهامو برادرای شهید زن عموی من هستنددوست من این ریشو ها با اون ریشو ها فرق دارن . . .
هر چی باشه برای کشورشون عزیز ترین چیزشون یعنی جونشون رو فدا کردن . . .
الان این ریشو هایی که میبینید دم از اسلام و . . . میزنند هیچ کدومشون توی جنگ نبودن . . . فقط اسم اون عزیزان رو یدک میکشن . . .
سلام بابی جان ، شاید به یاد فرار و مهاجرت به کانادا بیفتند .من فکر میکنم با شنیدن نام ایران به یاد کانادا میوفتن
چطوری امید؟
کسی با خداو ایران و ایرانی مشکل ندارهادم با دین چند تا نقطه سیاه نباید کل دنیای خودشو سیاه کنه
منظورم اینکه
اگه حتی از مسولان مملکت به دلایل مختلف متنفرید نباید همه چی رو زیر سوال ببرید مثل اعتقادات مذهب دین انسانیت حقیقت
کسایی که همه جا دوست داری نظر مخالف بدید به خدا این راهش نیست.اقایی که به خاطر اینکه شاید یه روحانی و اخوند بد دیدی کلا نسبت به امام حسین دید منفی پیدا کردی میای می گی من مسلمان دو اتیشه بودم حالا خدا رو هم قبول ندارم.
مگه دین و اعتقاداتو باید از شخص بگیری که وقتی مسولی که ادعای دین داری می کنه دزدی کرد تو هم بگی دین و اعتقاد کشکه
تویی که ادعای روشن فکریت میاد دین و خدا رو باید لمس کرد فهمید درک کرد نه اینکه از کسی یاد گرفت.
خدا کنه دچار خسران نشید.
تا مشکلاتو نگی چیزی حل نمیشهخواهشا مهندسای عزیز وا3 کشور خودتون ارزش قائل شید!!!! هر قدر هم از مسولاش دل خوشی نداشته باشید باز هم کشورتونه و دارید توش زندگی میکنید!!!
از قدیم گفتن تا خودت به خودت احترام نذاری دیگری هم واست احترامی قائل نی!!! پس ...
صددرصد همینطوره!!! اما الان که نیست من شما و بقیه باید بهترینش کنیم!!! اما با این سرکوفت زدنا نه که بهترین نمیشه روز به روز بدترینم میشه!!!! به نظر من اگه اینطوری پیش بریم و همه بدی ها و کاستی هاشو بگیم، چند سال دیگه ایرانی نمیمونه!!!تا مشکلاتو نگی چیزی حل نمیشه
بهتره واقع بین باشیم
ایران میتونست بهترین باشه