احساس نمایندگی ت رو تبریک میگم.
من هم احساس برتری خودت نسبت به دیگران و جوگرفتگی تو تبریک می گم.
احساس نمایندگی ت رو تبریک میگم.
خانم یا آقای ayja من واقعا نمی دونم هدفتون چه بود از زدن این تاپیک؟ من پست ها رو خوندم به جز اینکه یه عده به جون هم افتادن یه عده جوگیر شدن یه عده احساسی شدن واقعا چی شد؟اگر شما واقعا خودتون رو در شأن بحث با دوستان نمی دونید بهتره برید تو انجمن فلاسفه تاپیک بزنید هر چند مطمئن نیستم جوابهای ایشان هم از دید شما مدبرانه و بدور از جوزدگی باشد.
بله ..افرین که ایقد با دقتی ..... شما رو مخاطب قرار دادم چون شما هم مردم و مخاطب قرار دادین و توهین کردین ...یادت باشه ( همیشه بجای مخاطب قرار دادن کاربر , موضوع مطرح شده را مخاطب قرار بدی) نقد موضوع با روش خودش منطقی تر هست. نقد موضوع نه کسی که نظر میده.
شاید .واسه من و تو معنی نداشته باشه ، ولی واسه اون حتما کلی معنی داره.دلیل داره ...
هر کسی یه سلیقه ای داره دیگه..
حمام افتاب بد نیس .. کلی ویتامین d میگیری !!![]()
سلام علیکم......تاپیک روند خودشو داشت.....تا اینکه یک عده مخالف احساسی به مسئله نگاه کردند و شروع کردند به اتهام پراکنی.......البته خط آخر حرفهای شما ظاهر نشون میده شما هم از این قاعده مستثنی نیستید!
بهتر است بر اساس روان کاوی و روانشناختی بحثی درست در این باره کرد......به جای اینکه گقته شود به این ربط ندارد و به آن ربط ندارد!.....اینجور در قبال همه چیز میشه گفت به کسی ربط ندارد!
کم هستند کسانی که به خاطر مدگرایی و همین برنزه کردن الآن دچار بیماری های پوستی هستند؟.........کسانیکه این کار رو میکنن خب اگر غیر موارد گفته شده است دلایلشون رو مطرح کنند......وقتی آمار بیماری پوستی برود بالا یا تبی همه گیر شود.....مضرراتش اجتماعی است و دیگر خصوصی نیست
صلوات بفرستین.مناظره شبکه خبرو نمیبینین؟
یکی داره میگه اول ما باید همه چیو از کار بندازیم،بعدا آمریکا تحریم ها رو برداره!تازه اگه برنداره چندین سال طول میکشه تا همونایی که داشتیمو دوباره تولید کنیم!
الان همه جا بحث 10 15 سال عقب گرده ایرانه.حالا پوستش سیاه بشه یا سفید چه تاثیری در روند مملکت داره!
سلام علیکم.........قطعا خیر!.......لی عده ای کل محتوای تاپیک ر منحرف کردند......پست شما هم بیشتر جنبه تمسخر داشت!.........ویتامین دی!.......اجازه میدادین بحث بشه اون وقت مشخص میشد!.........هر استارتری از انحراف تاپیکش ناراحت میشه........ممکنه برخی رفتارها هم انجام بده که ارادی نباشه در اون لحظه!.......شما بایستی به واژه ای که به کار برده شد اعتراض میکردین ......اگرم انتقاد بود در خصوصی.......البته بیان ایشون خیلی مشخصه.....کی موقع برنزه کردن ذهن میرسه!......ین یبه نظر شما هر کسی که تاپیک میذاره قاعده اینه که طبق میل شما ها تاپیک پیش بره ...؟؟؟؟؟؟
واقعا که خنده داره .... پس ما ها باید مث رباط طبق خواسته بقیه پیش بریم!
در ضمن کسی نگفت به من ربط نداره یا به اون !! ولی شما هم نمیتونید واسه کسی تصمیم بگیرید که از کدوم راه بره ..درسته یا نه ؟؟
در ضمن ایشون اگه درست خونده باشین مطالبو جز توهین به این ادما کاری دیگه ای انجام ندادن ..
اگه واقعا دلسوز هستن واسه جامعه و این افراد ،، باید درست و با زبون خوش نصیحت کنن..نه توهین امیز
همین امثال هستن که مردم و از دین و نصیحتو امر به معروف زده میکنن.
عزیز من زبون خوش رو گذاشتن واسه چی ؟؟؟
اومده ابرو رو درست کنه زده چشش رو هم کور کرده !!
ایقد بی انصاف نباشین
والا این دوستمون نمیزاره اصن ..
زور میگه ، میگن ....
راس میگه دیگه برنزه رو هم خارجیا باید برن کنن!!
شما میرین برنزه میکنین خودتونو به کی میخاین نشون بدین؟
والاااو!
هم قیافشو دارن هم بدنشو هم فرهنگشو هم همه چیشو!!![]()
واقعا اینو خوب گفتی...![]()
سلام علیکم......تاپیک روند خودشو داشت.....تا اینکه یک عده مخالف احساسی به مسئله نگاه کردند و شروع کردند به اتهام پراکنی.......البته خط آخر حرفهای شما ظاهر نشون میده شما هم از این قاعده مستثنی نیستید!
بهتر است بر اساس روان کاوی و روانشناختی بحثی درست در این باره کرد......به جای اینکه گقته شود به این ربط ندارد و به آن ربط ندارد!.....اینجور در قبال همه چیز میشه گفت به کسی ربط ندارد!
کم هستند کسانی که به خاطر مدگرایی و همین برنزه کردن الآن دچار بیماری های پوستی هستند؟.........کسانیکه این کار رو میکنن خب اگر غیر موارد گفته شده است دلایلشون رو مطرح کنند......وقتی آمار بیماری پوستی برود بالا یا تبی همه گیر شود.....مضرراتش اجتماعی است و دیگر خصوصی نیست
آقای محمد آقا مگر غیر از اینه که تاپیک زده میشه تا بقیه هم نظر خودشون رو بدن؟ خب یه عده عقیده دارن این کار ربط به خود اون شخص داره. یه عده مثل شما عقیده دارن نه این یه دغدغه هست و ما نباید نسبت بهش بی تفاوت باشیم.به جای این نوع برخورد با اشخاص گروه اول و انگ جوزدگی و احساسی بودن بهشون به نظر من باید گفته می شد اوکی نظر شما اینه ولی خب یکم نیاز به تأمل بیشتر داره ؛ شاید یه معضل باشه..یا دوستان هم عقیده با شما و ayja شروع به بحث کنید دلایلتون رو بگید شاید یه عده هم بیان تو جرگه ی شما و باهاتون هم عقیده باشن که مسلما هم همینطور هست و تاپیک ادامه پیدا کنه. ولی متأسفانه با دید تمسخر و لحن تند با نظرات برخورد میشه . ممکنه من نوعی مسئله برنزه کردن برام مهم نباشه، برنزه می کنه چون فکر می کنه زیباتر میشه، برنزه میکنه چون اعتماد بنفس نداره، برنزه می کنه چون زن همسایه برنزه کرده، چون اگه نکنه از دوستاش عقب میفته، چون مده، کلاس داره...یا چون شوهرش می خواد زنش یه مدت پوست تیره تری داشته باشه!!می خواد تنوع بده تو زندگیش...من به شخصه هیچ وقت فکر نکردم بهش ولی شاید یه روزی یه گزینه باشه برام برای اینکه یه تنوع و شاید یه تجربه جدید داشته باشم ..نمیشه برنزه کردن رو مطلقا یه عامل انحطاط فرهنگی یا چه می دونم از این دست مسائل دونست .این نظر منه .
دوست داشته خوشش اومده عشقش کشیده به من چه آخهههههههه
بنده نگفتم صرف این مسئله دغدغه است........فکر میکنم منظور استارتر محترم هم صرف این مسئله نبوده.........بنده گفتم بله اینکه ظاهر بینی مهمتر از باطن بینی شده.....حتی برای نه مخاطب بلکه خود فرد انجام دهنده .....شما ببینید ....دقیق لطا.......استارتر محترم بعد سه پست واکنش نشون دادن......احترام چیز متقابلی است......به غیر از نوشته اول که یک کنایه درش بود......سایر نوشته ها همراه باتوهین بود.....حال توهین به استارتر و تاپبک یا حتی سایر مخاطبین!
خب شما که منتقد این جور رفتارها هستید چرا به همین شیوه رفتار کردین؟........آیا این کار باعث پایان یافتن بحث میشه؟.......ما اگه میخوایم انتقاد کنیم از رفتار شخصی یک نفر راهش اینه؟!.......
هر چیزی که به شکل غیر منتظره ای فزونی کنه.....میتونه عامل انحطاط باشه ......نظر شما محترم
منم هر کاری میکردم مامانم بدش میومد میگفتم اصلن عشقم میکشه مامانم میگفت عشقت خیلی غلت میکنه!!![]()
خخخخخخخخخ چه مامان بی ادبی خخخخخخ
ببین پای مامانمو وسط نکشاا میزنم دااغونت میکنم![]()
ببینید دوست عزیز !! ایقد زود قضاوت نکنید در موردمن یا هر کی !!!سلام علیکم.........قطعا خیر!.......لی عده ای کل محتوای تاپیک ر منحرف کردند......پست شما هم بیشتر جنبه تمسخر داشت!.........ویتامین دی!.......اجازه میدادین بحث بشه اون وقت مشخص میشد!.........هر استارتری از انحراف تاپیکش ناراحت میشه........ممکنه برخی رفتارها هم انجام بده که ارادی نباشه در اون لحظه!.......شما بایستی به واژه ای که به کار برده شد اعتراض میکردین ......اگرم انتقاد بود در خصوصی.......البته بیان ایشون خیلی مشخصه.....کی موقع برنزه کردن ذهن میرسه!......
ماجرا مثل مطلب دکتر شریعتی است که همین شما هم شاید زیرش تشکر بزنی !
ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم..........خب حالا به مسجدی ها توهین شد؟........شما توهین میبینی؟.....
کی گفته که در برابر ذهن است؟!!! شما از کجا میگید که کسی که برنزه میکنه به ذهن اهمیت نمیده؟!!برنزه شدن یه مثال برای میزان توجه انسان به اندام در برابر اندیشه سالم و ذهن هست. خط آخر شما نشون میده که بجای درک ماهیت موضوع فقط به جوابهای احساسی پرداخته ای.
نظر شما رو درباره بد بودن اینکه همه فکرمان دنبال مد باشه قبول دارم... ولی به نظر من ظاهر هم به اندازه ذهن و باطن اهمیت داره...برای مادام کوری شدن لازمه , دانش و علم کاربردی را پاس بداریم نه اینکه همه فکر و ذکرمان مد و مانکن شدن و تظاهرات جسمی باشه. فرزند صالح که دنیای امروز نیازمندشه, از بطن مادر ناصالح متولد نمیشه.
اینو خیلی وقته متوجه شدم. وقتی بقول خودت ربطشو نمیدونی , بهتره مطالعه ات رو بیشتر کنی. باسوادی یه نعمتیه که حد نداره.
سیاه کردن پوست ورزشه؟کی گفته که در برابر ذهن است؟!!! شما از کجا میگید که کسی که برنزه میکنه به ذهن اهمیت نمیده؟!!
نظر شما رو درباره بد بودن اینکه همه فکرمان دنبال مد باشه قبول دارم... ولی به نظر من ظاهر هم به اندازه ذهن و باطن اهمیت داره...
نمیشه گفت که فقط به باطن بپردازیم و ظاهر رو رها کنیم...
اون وقت از نظر شما کسی که باشگاه بدنسازی میره تا اندام خوبی داشته باشه و با ورزش سلامت زندگی کنه راه خطایی رفته؟!!
واقعا فکر میکنید که شما آدم با سوادی هستید؟! جوری صحبت میکنید که انگار طعم اون نعمت بی انتها رو چشیدید...!!!
بله من خیلی باسواد. حداقل باسواد تر از همه کسانی که از هر موضوع بهانه ای برای ارضای خشونت درونیشون میتراشند . كد مطلب: 331415کی گفته که در برابر ذهن است؟!!! شما از کجا میگید که کسی که برنزه میکنه به ذهن اهمیت نمیده؟!!
نظر شما رو درباره بد بودن اینکه همه فکرمان دنبال مد باشه قبول دارم... ولی به نظر من ظاهر هم به اندازه ذهن و باطن اهمیت داره...
نمیشه گفت که فقط به باطن بپردازیم و ظاهر رو رها کنیم...
اون وقت از نظر شما کسی که باشگاه بدنسازی میره تا اندام خوبی داشته باشه و با ورزش سلامت زندگی کنه راه خطایی رفته؟!!
واقعا فکر میکنید که شما آدم با سوادی هستید؟! جوری صحبت میکنید که انگار طعم اون نعمت بی انتها رو چشیدید...!!!
حتما دیده جنبه شو نداری...منم هر کاری میکردم مامانم بدش میومد میگفتم اصلن عشقم میکشه مامانم میگفت عشقت خیلی غلت میکنه!!![]()