مثل خیلی ها منم تصورات مثبتی نسبت به خودم دارم ولی تا جائیکه
میتونم غرورم رو میزارم کنار منطقی یه صحبتی باهات میکنم دوست داشتی برداشت
مثبت یا
منفی کن به عهده ی خودت هست :
بعید میبینم کسی در این جمع حضور داشته باشه که بیشتر از من اوغات فراغتش رو پای فکر کردن گذاشته باشه،یعنی چیزی در این جهان وجود نداشت من در موردش فکر نکنم،یکی اینکه من خیلی بیکارم

و دوم اینکه همیشه از بچگی تنها بودم نه اینکه بدبخت یا خوشبختم یا معصوم تر و فلانم،اصلا،هیچ ربطی نداره،از موضع بالاتر نگاه کن :
من به این نتیجه رسیدم (برای شخص خودم) که "
منتقد بودن نیازمند ـه بی ایراد بودن ـه".لذا یه قانونی در این زندگی فانی بهش رسیدم که اینکه چیزی به اسم 0 و 1 در این جهان فانی وجود نداره یعنی نیست آدم زنده و در دسترسی که از لحاظ انسانیت 0 یا 100% باشه.
لذا در این دنیا،من میگم
قانونن هیچ منتقدی نباید وجود داشته باشه چرا؟ چون همه بلا استثنا دارای ایراد هستند.
وقتی ایراد داشته باشی،نقد ـی که میکنی،نقد پُر ایراد هست.حالا هرچقدر ایرادت بیشتر باشه،نقدت مسخره تر و پر اشتباه تر نیز میشه.
دومین نتیجه ای که بهش رسیدم اینه که "
تمام مردم جهان اشتباه میکنن،ولی تمام مردم جهان در همه ی موضوعات حداقل به اندازه کم،درست نیز میگن!" (ضرب المثل تا نباشد چیزکی...)
حالا این دومی ـه چی میگه؟
وقتی یه نفر برگرده به من بگه : تو فلان ایراد رو داری!
حتی اگر اون از من صد برابر نفهم تر و پر ایرادتر باشه و تمام مردم جهان بگن این نفهمه
باز هم در خودم ایرادی احساس میکنم،چون اون دیده.اگر آدم باشم سعی ام رو میکنم در صدد رفعش برم.
تو این تاپیک که یه مثال ساده هست،
حداقل 10 نفر بهت گفتند که این
مقایست به فلان منطق ما،
اشتباه هست،
ایراد داره و اینها!
یعنی طبق منطق شخص من،که منطق هر انسانی هستش و یه چیز کلی ـه (به نام من که ثبت نشده!) :::
شما ایراد داری(و حتی ما).وقتی ایراد داشته باشی، شما در منزلت و جایگاهی نیستی که بتونی یک سری اشخاص و حرکات رو نقد کنی.فقط میتونی در موردش صحبت کنی.
یعنی شما نمیتونی بگی این "ایراد" هست و باید "رفع" بشه.نمیتونی
قضاوت کنی.
چون در حدی نیستی (
نیستیم،نه فقط شما،بلکه همه ی ما) که یک حرکت رو، محکوم کنیم.
حالا صحبت من در پست صفحه ی اولم،دقیقا بر اساس همین منطق بود ولی چون محترم هستید،با کمی ادبیات صحیح تر و ساده تر،بیانش کردم.
شما میتونی به بُرُنزه،به حجاب،به مقدار آرایش دختر و حتی آرایش و زیر ابرو پسر ربطش بدی
میتونی به خوندن نماز و گرفتن روزه،ربطش بدی
میتونی به اونیکه ماهواره میبینه،اونیکه نمیبینه ربطش بدی
ولی ای کاش ای کاش ای کاش،این همه وقت و انرژیت رو صرف نقد کردن خودت کنی،نه دیگران.
موفق باشید

(منتظر نقل قول شما همراه با جملات عجق وجق فلسفی-ادبی گونه ی شما نیز هستم

شوخی

)