به عنوان فشن رفته برنزه شده. که چی بشه؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه عالمی خوب فرموده:

کسانی که بر خصوصیات و عقاید شخصی دیگران خرده می گیرند در هر شرایطی از نداشته های خود عقده گشایی می کنند و نداشته های خود را علنی می کنند.
مشکل شما اینه که خیال میکنی اینو به دیگران بگی نه به خودت.

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشکل شما اینه که خیال میکنی اینو به دیگران بگی نه به خودت.
خواهشا تایپیک رو شخصی نکنید
یادت باشه ( همیشه بجای مخاطب قرار دادن کاربر , موضوع مطرح شده را مخاطب قرار بدی) نقد موضوع با روش خودش منطقی تر هست. نقد موضوع نه کسی که نظر میده.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یا الله :|

بنظرم موضوع مطرح شده بار مفهمومی نداره

اصن هدف از مطرح کردنش اینجا چیه و چه سودی داره :|

که این همه هم پریدین به همدیگه :|

با تشکر از استارتر محترم

• Like
واکنش ها: ayja

tiana_mo

عضو جدید

با تشکر از استارتر محترم

منظورش اینه که سفید بهتره:D

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

با تشکر از استارتر محترم
بار مفهومی موضوع نگاه افراطی به تناسب اندام و خصوصا اندام لخت و بی توجهی به اندیشه و درون هست.
من هم از حضور شما تشکر میکنم.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بار مفهومی موضوع نگاه افراطی به تناسب اندام و خصوصا اندام لخت و بی توجهی به اندیشه و درون هست.

توجه به اندام لخت :| :surprised:

عجب :|

ادم چه چیزایی میبینه تو این باشگا :d

سرفراز باشید :|

پ. ن your well come & have nice night :d

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

توجه به اندام لخت :| :surprised:

عجب :|

ادم چه چیزایی میبینه تو این باشگا :d

سرفراز باشید :|

پ. ن your well come & have nice night :d
بستگی داره چه جور بخوای ببینی. موضوع با وسعت دید هر خواننده ای فرق میکنه.

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم پست هات رو نقل قول کنم یا نه چون دفعه قبل قشششنگ هرچی میتونستی بهم پروندی :| (تیکه،ضرب المثل،گفته های بزرگان،نمیدونم چی چی،خیلی هاشو هم هنوز دارم فکر میکنم نفهمیدم چی شد:| )
بگذریم »
نگاه افراطی همیشه ایراد داره
افراط تو همه چیز یک "ایراد" هست،حتی عبادت.

از طرفی نگاه به تناسب اندام (خصوصا اندام لخت»معنی نداره،اندام اندام ـه! چه فرقی میکنه،تمام ذات خانم ها زیبایی ـیست هر کجای اندام، برای مرد جذابه و خداوند این شکلی آفریده هیچ عیب و ایرادی هم توش نیست)

یه نکته دیگه بی توجهی به اندیشه و درون که مشکل اصلیت با این قسمت هست اگر اشتباه نکنم،من دیدم 2تا تاپیک دیگه در مورد آرایش و این صحبت ها هم زده بودی،مثل اینکه الآن فوکِس کردی به این مسائل
بنظرم بی توجهی به اندیشه درون هیچ ارتباط محکمی با توجه به تناسب اندام نداره.(افراط توی دوتاش بده، کار نداریم)

یعنی شنیدم دختر فامیل مانکن،دختر همسایه مثلا فوق العاده خوش تیپ و جذاب میگرده،توی دانشگاه هم بسیار زیاد دیدم دختر های فوق العاده خوش پوش،ولی وقتی این دهنشون باز میشه و صحبت میکنه،اصلا اون تصور دختر خنگول که فقط به فکر آرایش و شوهر ـه،از ذهن آدم میپره.نمیدونم درست هست بگم یا نه ولی اینگار هم روی باطن و هم ظاهرشون کار کردن.

به عنوان یه پسر هم که در تمام روز در حال فکر کردن به زمین و زمان و مسائل فوق العاده مهم یا بیخود هستم،ولی بصورت افراطی به تیپ و ظاهر حساسم هم برای خودم هم برای کسانیکه تو خونه هستند هم برای غریبه ها.
یعنی بهیچوجه سمت یه خانم نمیرم که مثل "کوری" اونقدر مغزداشته باشه،ولی مثل قرن 5میلادی،لباس بپوشه و شلخته باشه یا بو بده :hate::hate::hate:.
حالا این نظر من ـه به عنوان یه مَرد ، هرکسی نظری داره :|

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم پست هات رو نقل قول کنم یا نه چون دفعه قبل قشششنگ هرچی میتونستی بهم پروندی :| (تیکه،ضرب المثل،گفته های بزرگان،نمیدونم چی چی،خیلی هاشو هم هنوز دارم فکر میکنم نفهمیدم چی شد:| )
بگذریم »
نگاه افراطی همیشه ایراد داره
افراط تو همه چیز یک "ایراد" هست،حتی عبادت.

از طرفی نگاه به تناسب اندام (خصوصا اندام لخت»معنی نداره،اندام اندام ـه! چه فرقی میکنه،تمام ذات خانم ها زیبایی ـیست هر کجای اندام، برای مرد جذابه و خداوند این شکلی آفریده هیچ عیب و ایرادی هم توش نیست)

یه نکته دیگه بی توجهی به اندیشه و درون که مشکل اصلیت با این قسمت هست اگر اشتباه نکنم،من دیدم 2تا تاپیک دیگه در مورد آرایش و این صحبت ها هم زده بودی،مثل اینکه الآن فوکِس کردی به این مسائل
بنظرم بی توجهی به اندیشه درون هیچ ارتباط محکمی با توجه به تناسب اندام نداره.(افراط توی دوتاش بده، کار نداریم)

یعنی شنیدم دختر فامیل مانکن،دختر همسایه مثلا فوق العاده خوش تیپ و جذاب میگرده،توی دانشگاه هم بسیار زیاد دیدم دختر های فوق العاده خوش پوش،ولی وقتی این دهنشون باز میشه و صحبت میکنه،اصلا اون تصور دختر خنگول که فقط به فکر آرایش و شوهر ـه،از ذهن آدم میپره.نمیدونم درست هست بگم یا نه ولی اینگار هم روی باطن و هم ظاهرشون کار کردن.

به عنوان یه پسر هم که در تمام روز در حال فکر کردن به زمین و زمان و مسائل فوق العاده مهم یا بیخود هستم،ولی بصورت افراطی به تیپ و ظاهر حساسم هم برای خودم هم برای کسانیکه تو خونه هستند هم برای غریبه ها.
یعنی بهیچوجه سمت یه خانم نمیرم که مثل "کوری" اونقدر مغزداشته باشه،ولی مثل قرن 5میلادی،لباس بپوشه و شلخته باشه یا بو بده :hate::hate::hate:.
حالا این نظر من ـه به عنوان یه مَرد ، هرکسی نظری داره :|
با نظر شما موافقم.بجز دید شما به مادام کوری

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
،من دیدم 2تا تاپیک دیگه در مورد آرایش و این صحبت ها هم زده بودی،مثل اینکه الآن فوکِس کردی به این مسائل
:|
توجه شما دقیق و درسته.
من بعنوان یک خانم دوست دارم خانمها باوقار و عاقل و کمال یافته باشند. برام مهم نیست که دین و حجاب داشته باشند یا اصن نداشته باشن. مهم تر برای من اینه که خانم بتونه اون صلابت و وقار خودش رو حفظ بکنه و اینقد نخواد از ظاهر خودش برای خودش هویت کسب بکنه.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سبک سری انسان از اعمال و رفتارش مشخص میشه. انسان (چه پسر و مرد یا دختر و زن ), بهتره سعی کنه که لیاقت احراز و کاربرد عقل و هوش و همه امتیازات انسانیش را ارج بذاره و شایسته نام بلندش باشه.

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
با نظر شما موافقم.بجز دید شما به مادام کوری
یه چیزی بگم؟یکم از تاپیک دور ـه
ولی من که با پسر ها صحبت میکنم،زیاد از دختر باهوش اینگار خوششون نمیاد!،(خداییش من اینجوری نیستم..)
ولی پسر ها میگن دخترهای باهوش بیش از حد مُچ گیری میکنن،زیاد جذابیت ندارن،اون حالت با عرض پوزش،خنگولی دخترونه، برای پسر ها جذاب و جالب ـه
چون پسر ها بشدت منطقی هستن،از یه جنس کاملا متفاوت خوششون میاد،برعکس ما، منطقی نباشن، باحال تر و جذاب تره!

نمیدونم شاید اشتباه میکنم،ولی فکر کنم خدا از عمد مرد ها رو بشدت منطقی،بشدت اندیشمند تر آفریده،چون مُدل ما اینجوریه و از لحظه به لحظه این حالتمون لذت میبریم (مثلا یه فرمول اختراع کنیم،یه کتاب بنویسیم ،فلان مسئله رو حل کنیم،مثل یه بازیگوشی و کنجکاوی، دنیا دنیا لذت ـه واسه جنس مرد)
ولی دغدغه های خانم ها،در اندیشیدن به زمین و زمان و خود باوری های سفت و سخت و حل مشکلات جامعه و اینها نیست،دغدغه اشون پیچیده تر و متفاوت تره.

جنس مرد ترجیح میده دنیا مثل تقسیم وظیفه باشه،انسان شناسی و فریبندگی و خانواده دوستی و علایق و احساسات بیشتر در جنس مونث باشه.

ولی اندیشه های مشکل و خود سازی های سفت و سخت و حل مسائل پیچیده ی جوامع و تلاش و کوشش جسمی و این صحبت ها،به دوش مرد باشه.

نظرم اینه :D

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی من که با پسر ها صحبت میکنم،زیاد از دختر باهوش اینگار خوششون نمیاد!،(خداییش من اینجوری نیستم..)
ولی پسر ها میگن دخترهای باهوش بیش از حد مُچ گیری میکنن،زیاد جذابیت ندارن،اون حالت با عرض پوزش،خنگولی دخترونه، برای پسر ها جذاب و جالب ـه
چون پسر ها بشدت منطقی هستن،از یه جنس کاملا متفاوت خوششون میاد،برعکس ما، منطقی نباشن، باحال تر و جذاب تره!

نمیدونم شاید اشتباه میکنم،ولی فکر کنم خدا از عمد مرد ها رو بشدت منطقی،بشدت اندیشمند تر آفریده،چون مُدل ما اینجوریه و از لحظه به لحظه این حالتمون لذت میبریم (مثلا یه فرمول اختراع کنیم،یه کتاب بنویسیم ،فلان مسئله رو حل کنیم،مثل یه بازیگوشی و کنجکاوی، دنیا دنیا لذت ـه واسه جنس مرد)
ولی دغدغه های خانم ها،در اندیشیدن به زمین و زمان و خود باوری های سفت و سخت و حل مشکلات جامعه و اینها نیست،دغدغه اشون پیچیده تر و متفاوت تره.

جنس مرد ترجیح میده دنیا مثل تقسیم وظیفه باشه،انسان شناسی و فریبندگی و خانواده دوستی و علایق و احساسات بیشتر در جنس مونث باشه.

ولی اندیشه های مشکل و خود سازی های سفت و سخت و حل مسائل پیچیده ی جوامع و تلاش و کوشش جسمی و این صحبت ها،به دوش مرد باشه.

چه نظرات بیخوودی!!!:hate:
شما منطقی هستین که همه کارای بد دنیارو انجام میدین؟؟
جنایت
قتل
تجااوز
اینا همش از منطقتونه!!!!!خخخخخخخخخخخ

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه نظرات بیخوودی!!!:hate:
شما منطقی هستین که همه کارای بد دنیارو انجام میدین؟؟
جنایت
قتل
تجااوز
اینا همش از منطقتونه!!!!!خخخخخخخخخخخ
خب منطق خالصاً بی ایراد که نیست.منطق اشتباه و غیر اشتباه هم داریم.این نوع اشتباهشه!

در ضمن مرد ها عصبی تر هستن و پتانسیل انجام کارهای فجیع درشون بسیار بیشتره
کم احساس تر یا بی احساسن!!
کم ترس ترن و پر جرات ترن تو انجام کارهای خوب یا بد و فجیع!

(مثلا ایشون (اتی) از جمله آدم های فریبنده هستن که در بالا مثال زدم:D )

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خود شیفتگی پسر ها از اون بیماریهای مزمنی است که هیچوقت یقه شونو ول نمیکنه. این موضوع مختص جهان سومی هاست. مردم دنیا فقط تو محله ما زندگی نمیکنند و اندیشه هاشون شبیه ما نیست. جامعه آماری که شما بهش اشاره کردید , خیلی کوچیکه و نمیشه دید اونا رو به دید جهانی تعمیم داد.

tiana_mo

عضو جدید

ایول من خنگم:cool:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب منطق خالصاً بی ایراد که نیست.منطق اشتباه و غیر اشتباه هم داریم.این نوع اشتباهشه!

در ضمن مرد ها عصبی تر هستن و پتانسیل انجام کارهای فجیع درشون بسیار بیشتره
کم احساس تر یا بی احساسن!!
کم ترس ترن و پر جرات ترن تو انجام کارهای خوب یا بد و فجیع!

(مثلا ایشون (اتی) از جمله آدم های فریبنده هستن که در بالا مثال زدم:D )

عصبی بودن با منطقی بودن خیلی فرق داره این یک.:D
آدم منطقی کار فجیع میکنه؟؟!!!این دو:surprised:
اتفاقن برعکس از زنا خیلی بااحساس ترن..این سه.
چهارمن مجبورین اینجوری باشین...میخاستین خودتونو اینجوری نشون ندیدن که حالا مجبور باشین انجامش بدین..متوجه منظورم که میشی!:D
پنجمندش فریبنده هستم..خخ

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
خود شیفتگی پسر ها از اون بیماریهای مزمنی است که هیچوقت یقه شونو ول نمیکنه. این موضوع مختص جهان سومی هاست. مردم دنیا فقط تو محله ما زندگی نمیکنند و اندیشه هاشون شبیه ما نیست. جامعه آماری که شما بهش اشاره کردید , خیلی کوچیکه و نمیشه دید اونا رو به دید جهانی تعمیم داد.
نه خو من که نمیگم بیا دید جهانی بهش نگاه کنیم
یه مثال کلی هستش (من قبلنم گفتم تو خوابگاه هستم و با بسیار بسیار بچه ها چندین ساله هم صحبتی دارم و جنس خودمون رو خوب میشناسم)

بعد یه مسئله دیگه هست از هر مدل آدمی داریم هیچ اشتباهی هم درش نیست،یکی اتی ـه یکی شما :D هر کدوم نوع و طرز تفکر متفاوت دارن و هر کدوم جذابیت های خاص خودشون،و هر کدوم آدم های شبیه به خودشون رو جذب میکنن و یه چیز کاملا طبیعیه.

اتفاقا خارجی ها به افرادی که مثال زدی میگن Nerd ، که جدیدا با عرض پوزش ولی رو بورس هستن،تو فیلم ها و سریال ها طرفدار پیدا کردن و حتی مانکن هاشون اکثرا تحصیلات بالا دارن مثل میس ورلد ها.
اختیار دارید :D سرورید :D

نه بخدا منظورم توهین و این صحبت ها نیست... :( فقط خواستم چیزایی که میشنیدم و از فکرم میگذشت باهاتون در میون بزارم..

• Like
واکنش ها: ayja

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام مجدد.
آقا من اول فکر کردم کاربر ayja آقا تشریف دارن!!!!
استارتر گرامی بنظرم اگه موضوع تایپیک رو بزارین مد خیلی بهتره تا موضوع برنزه.روی موضوع مد خیلی میشه صحبت کرد.برنزه که مدتیه دیگه تبش خوابیده و زیاد کسی سراغش نمیره.

tiana_mo

عضو جدید
نه خو من که نمیگم بیا دید جهانی بهش نگاه کنیم
یه مثال کلی هستش (من قبلنم گفتم تو خوابگاه هستم و با بسیار بسیار بچه ها چندین ساله هم صحبتی دارم و جنس خودمون رو خوب میشناسم)

بعد یه مسئله دیگه هست از هر مدل آدمی داریم هیچ اشتباهی هم درش نیست،یکی اتی ـه یکی شما :D هر کدوم نوع و طرز تفکر متفاوت دارن و هر کدوم جذابیت های خاص خودشون،و هر کدوم آدم های شبیه به خودشون رو جذب میکنن و یه چیز کاملا طبیعیه.

اتفاقا خارجی ها به افرادی که مثال زدی میگن Nerd ، که جدیدا با عرض پوزش ولی رو بورس هستن،تو فیلم ها و سریال ها طرفدار پیدا کردن و حتی مانکن هاشون اکثرا تحصیلات بالا دارن مثل میس ورلد ها.

اختیار دارید :D سرورید :D

نه بخدا منظورم توهین و این صحبت ها نیست... :( فقط خواستم چیزایی که میشنیدم و از فکرم میگذشت باهاتون در میون بزارم..

:razz::razz::razz:

بالا