به زودی مردها منقرض میشوند!

mr.fares

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از پزشکان مشهور دنیا می گوید اگر اساس روش های زندگی در جامعه ک<ه هم اکنون مورد استفاده قرار می گیرد عوض نشود، مرد ها تا چند وقت دیگر منقرض می شوند..

محققان دانشگاه وین اتریش می گویند طی 25 سال گذشته نقش مرد ها در جامعه، خانه و محل کار کاملا عوض شده. در مقابل این، زن ها در جامعه قوی تر شده و به عنوان یکی اعضای اصلی جامعه محسوب می شوند

کارشناسان با مشاهده نقش زن ها در جامعه دریافته اند زن ها برای انجام وظایف این چنین از هوش و ذکاوت بیشتری برخوردارند و راحت تر از مرد ها می توانند در اجتماع نقش آفرینی کنند.

به هر حال همین چیز های ساده خیلی ها را نگران کرده، زیرا کارشناسان می گویند بیرون کردن مرد ها از نقش های اجتماعی می تواند آن ها را برای همیشه از سطح جامعه محو کرده و به قولی آن ها را منقرض کند.

ahmadi-2010

عضو جدید
زنها برای کوتاه مدت خوب تو اجتماع ظاهر میشن ولی وقتی قراره یه عمر اینجوری کار کنن عمدتا کم میارن و ترجیح میدن تو خونه بشینن!!!
خدا مرد رو آفریده برای کارهای طاقت فرسای بیرون از خونه و زن رو برای کارهایی که حوصله زیاد میخواد...
پس جابجا شدن مسئولیتها فقط باعث رنجش اونا میشه....

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
زنها برای کوتاه مدت خوب تو اجتماع ظاهر میشن ولی وقتی قراره یه عمر اینجوری کار کنن عمدتا کم میارن و ترجیح میدن تو خونه بشینن!!!
خدا مرد رو آفریده برای کارهای طاقت فرسای بیرون از خونه و زن رو برای کارهایی که حوصله زیاد میخواد...
پس جابجا شدن مسئولیتها فقط باعث رنجش اونا میشه....

شما بهتره از عوض خودتون حرف بزنين الان اگه از هر زن روشن فكري بپرسين هيچكدوم تمايلي به موندن تو خونه و نگا كردن به جيب شوهرشون ندارن و كاراي سخت و طاقت فرسا رو هم دوست دارن چون قراره مزدشو بگيرن. يه عمر بمونن تو خونه بشور بساب نه پولي نه چيزي آخرشم باز محتاج يه مرد...
الان زمان مادربزرگامون نيست

اياتاي

عضو جدید
یکی از پزشکان مشهور دنیا می گوید اگر اساس روش های زندگی در جامعه ک<ه هم اکنون مورد استفاده قرار می گیرد عوض نشود، مرد ها تا چند وقت دیگر منقرض می شوند..

محققان دانشگاه وین اتریش می گویند طی 25 سال گذشته نقش مرد ها در جامعه، خانه و محل کار کاملا عوض شده. در مقابل این، زن ها در جامعه قوی تر شده و به عنوان یکی اعضای اصلی جامعه محسوب می شوند
کارشناسان با مشاهده نقش زن ها در جامعه دریافته اند زن ها برای انجام وظایف این چنین از هوش و ذکاوت بیشتری برخوردارند و راحت تر از مرد ها می توانند در اجتماع نقش آفرینی کنند.

به هر حال همین چیز های ساده خیلی ها را نگران کرده، زیرا کارشناسان می گویند بیرون کردن مرد ها از نقش های اجتماعی می تواند آن ها را برای همیشه از سطح جامعه محو کرده و به قولی آن ها را منقرض کند.

مرسي بابت اين پست:D
كارشناسان زودتر از اين بايد متوجه ميشدن كه هوش و ذكاوت زنان بيشتر از مردانه...
بقيه هم نگران كار زنان در اجتماع نباشن و با اعتماد كامل كار رو به كاردان بسپارن و نتيجه رو قبل از منقرض شدن ببينن:cool:

mr.fares

عضو جدید
کاربر ممتاز
هوش

هوش

مرسي بابت اين پست:D
كارشناسان زودتر از اين بايد متوجه ميشدن كه هوش و ذكاوت زنان بيشتر از مردانه...
بقيه هم نگران كار زنان در اجتماع نباشن و با اعتماد كامل كار رو به كاردان بسپارن و نتيجه رو قبل از منقرض شدن ببينن:cool:
نه بابا اين اشتباهه من يه مطلب در مورد هوش مي خوندم نوشته بود اقايون باهوش ترند:smile::)

Azar.099

عضو جدید
نه بابا اين اشتباهه من يه مطلب در مورد هوش مي خوندم نوشته بود اقايون باهوش ترند:smile::)

تو شک نکن مطلب اشتباهی بوده
برای دلگرمیه مردا نوشته بوده یه خورده اعتماد به نفس اقایونا ببره بالا

mr.fares

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي كيو سنجي

اي كيو سنجي

تو شک نکن مطلب اشتباهی بوده
برای دلگرمیه مردا نوشته بوده یه خورده اعتماد به نفس اقایونا ببره بالا
خوب تست iq سنجي اين يعني ؟
////////////////?????????
||||||||||||%%%%%
$$$$$$$$
##########
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahmadi-2010

عضو جدید
شما بهتره از عوض خودتون حرف بزنين الان اگه از هر زن روشن فكري بپرسين هيچكدوم تمايلي به موندن تو خونه و نگا كردن به جيب شوهرشون ندارن و كاراي سخت و طاقت فرسا رو هم دوست دارن چون قراره مزدشو بگيرن. يه عمر بمونن تو خونه بشور بساب نه پولي نه چيزي آخرشم باز محتاج يه مرد...
الان زمان مادربزرگامون نيست

مثل اینکه شما حرفای من رو خیلی خوب متوجه نشدید.....
من اصلا با کار کردن خانمها و تو اجتماع بودنشون مخالف نیستم....که شما گارد میگیرید!!!
حرف من اینه که خدا وجود مرد و زن رو یک جور نیافریده....مرد برای کارهای خشن و طاقت فرسا آفریده شده....این دلیل بر این نیست که خانمها نمی تونن بیرون کار کنن...منظورم اینه که بمرور زمان آسیبهای روحی زیادی میبینن اگه بخوان پا به پای مردا بیرون خونه کار کنن...
همینطور حرف من این نیست که خانمها فقط باید بشورن و بسابن....
خانمها باید یه توازنی بین کار بیرون و خونه ایجاد کنن تا هم وقت استراحت داشته باشن و هم تو اجتماع باشن....

ضمنا دوست عزیز قبل از قضاوت سریع یه کمی تو کلمات نوشته شده دقت بیشتری بکن لطفا!!!

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اصلا با کار کردن خانمها و تو اجتماع بودنشون مخالف نیستم....که شما گارد میگیرید!!!
حرف من اینه که خدا وجود مرد و زن رو یک جور نیافریده....مرد برای کارهای خشن و طاقت فرسا آفریده شده....این دلیل بر این نیست که خانمها نمی تونن بیرون کار کنن...منظورم اینه که بمرور زمان آسیبهای روحی زیادی میبینن اگه بخوان پا به پای مردا بیرون خونه کار کنن...
خانمها باید یه توازنی بین کار بیرون و خونه ایجاد کنن تا هم وقت استراحت داشته باشن و هم تو اجتماع باشن....

ضمنا دوست عزیز قبل از قضاوت سریع یه کمی تو کلمات نوشته شده دقت بیشتری بکن لطفا!!!

تو ایران رو بگذریم توی خارج وقتی زنی بیرون کار میکنه دیگه کار خونه به عهده ی اون تنها نیست و به عهده ی جفتشونه.............

راجب تفاوت زن ها و مردها در قدرت بدنی قبول دارم ولی اینکه روی روحیه شون تاثیر میزاره اگه بخوان پا به پای مردا کار کنن رو اصلا قبول ندارم............ زن ها شاید حساس تر باشن ولی به همون مقدار روحیه شون از مردا قوی تره...........

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
بفرمایید...حالا هی بگید این مستر فارس زن ستیزه ...;)

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله وقتي زن و مرد به دنيا ميان با هم فرق دارن ولي جامعه امروز اونارو خيلي بهم نزديك ميكنه
و كار زنان در بيرون از خونه سخت و طاقت فرسا نيست كوه كه نميكنن! اكثرا كاراي اداري دارن كه اينم اتفاقا تو روحيشون تاثير خيلي مثبتي ميذاره چون به جاي اينكه تو كوچه با صغري و كبري بشينن غيبت كنن يا كاراي بيهوده ي ديگه با دو تا آدم تحصيل كرده مثل خوشون آشنا ميشن
اگه باور نميكنين ميتونين از چندتاشون بپرسين
در ضمن براي يه زن خيلي سخته كه از شوهرش پول بگيره مخصوصا اگه حتي يه بار از طرف شوهرش بي ميلي حس كنه
كار كردن و درامد داشتن به زن اعتماد به نفس ميده و تو خونه هم تاثير خوبي ميذاره مطمئن باشين ;)

ahmadi-2010

عضو جدید
تو ایران رو بگذریم توی خارج وقتی زنی بیرون کار میکنه دیگه کار خونه به عهده ی اون تنها نیست و به عهده ی جفتشونه.............

نمی دونم چند سال سابقه کار کردن رو دارین و تا چه حد با این موضوع از نزدیک برخورد داشتید ولی من زیاد تجربه این قضیه رو دارم....
لطیف بودن روحیه خانمها دلیل بر ضعف اونا نیست....تو محیط کار خیلی جاها به آدم توهین میشه.....شخصیتت رو له میکنن....تو باید بخاطر پول در اوردن با همه این شرایط بسازی و بتونی روی پاهات وایسی....معمولا خانمها تا مدتی مقاومت میکنن ولی بعد از یه مدت خسته میشن و این خستگی مزمن میشه براشون و دیگه اون روحیه لطیف و شادابشون رو از دست میدن و فقط زندگی میکنن بدون اینکه به نیازهای زنانه خودشون توجهی کنن!!!!

شما هم تا این مسیر رو طی نکردین خیلی قطعی نظر ندین...همه خانمها با این قضیه در ابتداء احساسی برخورد میکنن ولی بعد از یه مدت متوجه میشن خانمها برای کار بیرون آفریده نشدن....ولی من با زن خونه بودن و تو سری خور بودن خانمها به شدت مخالفم ...خانمها باید تو جامعه باشن ولی نباید خودشونو با مردها مقایسه کنن وگرنه بعد از چند سال فقط یه روحیه خسته دارن و پیری زود رس!!!

ahmadi-2010

عضو جدید
بله وقتي زن و مرد به دنيا ميان با هم فرق دارن ولي جامعه امروز اونارو خيلي بهم نزديك ميكنه.....
;)

من اصلا با نفس حرفای شما مخالف نیستم....ولی نمی دونم چقدر کار کردین؟ من 17 سال سابقه کار تو شرکتهای دولتی و خصوصی رو دارم....اون کارهای اداری که شما میگین اولا برای چندین سال پیش بود که خانمها فقط دیپلم میگرفتن و میرفتن مثلا تایپیست میشدن!!!!
ولی الان مثلا خود شما مهندسین پس وقتی استخدام میشین کارفرمای شما از شما انتظار داره مثل یه مرد براش کار کنید.....حتی اضافه کار بمونید....حتی روزای تعطیل هم کار کنید تازه انتظار دارن چون خانم هستید توقع کمتری هم داشته باشید....
درسته که کوه نمی کنید ولی به مرور زمان این فشارها روحیتون رو آزرده میکنه...خسته میشین....مخصوصا که بچه دار هم که بشین یا اگه مسئولیت خانواده رو بعنوان زن خونه داشته باشید که بدتر!!!
کار برای دخترهای مجرد به نظر من اصلا لازمه چون هم به قول شما دستشون تو جیب خودشونه و اینکه تو جامعه هستن و هزاران حسن دیگه ولی بعد از مدتی و مخصوصا موقعی که ازدواج میکنن کار براشون یه کاووس میشه....روحیشون رو از دست میدن....دیگه نمی تونن مثل خانمهای دیگه از خرید کردن لذت ببرن....از هم صحبتی با دوستاشون...از مهمونی و مسافرت....
اشتباه نکنید همه اینهایی که گفتم جزئی از روحیات خانمهاست و نباید با خاله زنک بودن اشتباه بشه!!!
بازم اگه خواستین برام پیغام بفرستید تا بیشتر با هم مباحثه کنیم....مرسی...

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اصلا با نفس حرفای شما مخالف نیستم....ولی نمی دونم چقدر کار کردین؟ من 17 سال سابقه کار تو شرکتهای دولتی و خصوصی رو دارم....اون کارهای اداری که شما میگین اولا برای چندین سال پیش بود که خانمها فقط دیپلم میگرفتن و میرفتن مثلا تایپیست میشدن!!!!
ولی الان مثلا خود شما مهندسین پس وقتی استخدام میشین کارفرمای شما از شما انتظار داره مثل یه مرد براش کار کنید.....حتی اضافه کار بمونید....حتی روزای تعطیل هم کار کنید تازه انتظار دارن چون خانم هستید توقع کمتری هم داشته باشید....
درسته که کوه نمی کنید ولی به مرور زمان این فشارها روحیتون رو آزرده میکنه...خسته میشین....مخصوصا که بچه دار هم که بشین یا اگه مسئولیت خانواده رو بعنوان زن خونه داشته باشید که بدتر!!!
کار برای دخترهای مجرد به نظر من اصلا لازمه چون هم به قول شما دستشون تو جیب خودشونه و اینکه تو جامعه هستن و هزاران حسن دیگه ولی بعد از مدتی و مخصوصا موقعی که ازدواج میکنن کار براشون یه کاووس میشه....روحیشون رو از دست میدن....دیگه نمی تونن مثل خانمهای دیگه از خرید کردن لذت ببرن....از هم صحبتی با دوستاشون...از مهمونی و مسافرت....
اشتباه نکنید همه اینهایی که گفتم جزئی از روحیات خانمهاست و نباید با خاله زنک بودن اشتباه بشه!!!
بازم اگه خواستین برام پیغام بفرستید تا بیشتر با هم مباحثه کنیم....مرسی...

اتفاقا همين چند لحظه پيش كار پيدا كردم! ولي سابقه كاري ندارم
حتي اگه اونطور كه شما گفتين باشه به نظر من مي ارزه

ahmadi-2010

عضو جدید
اتفاقا همين چند لحظه پيش كار پيدا كردم! ولي سابقه كاري ندارم
حتي اگه اونطور كه شما گفتين باشه به نظر من مي ارزه
آفرین خیلی هم خوبه....انشاءا.... که موفق باشی برات آرزوی موفقیت از ته قلبم میکنم....
ولی بعنوان یه برادر بزرگتر ازت میخوام که تو مسائل اولا خیلی زود قضاوت نکن و ثانیا با مسائل احساسی برخورد نکن...
تو دختر با شعور و بسیار بسیار فهمیده ایی هستی اگه این دو تا حرفو هم به محاسنت اضافه کنی خیلی پیشرفت میکنی و اگه نکنی تو کار خیلی آسیب میبینی....
بازم آرزوی موفقیت برات میکنم....;)

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز

چقدر خنده دار میشه روزی که مردها از سطح کره زمین منقرض شن...
ببخشید عین انقراض دایناسورها!!!:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
چقدر سوختن از حضور فعال خانم ها در جامعه..

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم چند سال سابقه کار کردن رو دارین و تا چه حد با این موضوع از نزدیک برخورد داشتید ولی من زیاد تجربه این قضیه رو دارم....
لطیف بودن روحیه خانمها دلیل بر ضعف اونا نیست....تو محیط کار خیلی جاها به آدم توهین میشه.....شخصیتت رو له میکنن....تو باید بخاطر پول در اوردن با همه این شرایط بسازی و بتونی روی پاهات وایسی....معمولا خانمها تا مدتی مقاومت میکنن ولی بعد از یه مدت خسته میشن و این خستگی مزمن میشه براشون و دیگه اون روحیه لطیف و شادابشون رو از دست میدن و فقط زندگی میکنن بدون اینکه به نیازهای زنانه خودشون توجهی کنن!!!!

شما هم تا این مسیر رو طی نکردین خیلی قطعی نظر ندین...همه خانمها با این قضیه در ابتداء احساسی برخورد میکنن ولی بعد از یه مدت متوجه میشن خانمها برای کار بیرون آفریده نشدن....ولی من با زن خونه بودن و تو سری خور بودن خانمها به شدت مخالفم ...خانمها باید تو جامعه باشن ولی نباید خودشونو با مردها مقایسه کنن وگرنه بعد از چند سال فقط یه روحیه خسته دارن و پیری زود رس!!!

با این موضوع برخورده نزدیکی داشتم اکثرا خانوم های دوروبرم کار بیرون میکنن......... این توهین و له کردن شخصیت هم مختص به محل کار ما نیست........... ماها هر روز توی جامعه له میشیم و شخصیتمون زیره سوال میره.......... درسته سخته ولی عادت هم کردیم............ نه اینکه برامون مهم نباشه............ انسان خودش رو با شراطیش وفق میده و ماهام وفق دادیم........... ولی کماکان با اینکه خوش ایند نیست ولی خوب به همین خاطر هم قوی شدیم و روحیه مون هم قوی تر شده............ خانوم هایی که من میشناسم و تجربه ی کاری زیادی هم دارن مثل جامعه شون خودشون رو با محل کار وفق دادن هم کسایی که تو شرکت خصوصی کار میکردن چه کار دولتی و یا بانکی داشتن..........
سوای سختی اولش بعدا هم روحیه ی شادی داشتن و هم کاملا بالانس رو در زندگی داشتن...........
نه این مسیر رو دارم طی میکنم و با تجربه ای که از دیگران دیدم میبینم که اتفاقا هم شدنیه و هم اکثرا حتی موفقیتشون بیشتر از مردا بوده! برای اینکه زیاد تر از شما مردا تلاش میکنن چون متاسفانه هنوز یک سری از مردا معتقدن که زن برای کار بیرون درست نشده! جنس لطیفه! و برای اثبات خودشون تلاششون رو هم بیشتر میکنن و این میشه که الان از ایران که بگذریم میزان زن هایی که کار میکنن و فارغ التحصیل از دانشگاه و تحصیل کردم از مردا بیشتره..........
خوده توی ایران هم شاهد تلاش زنها بودین و دیدین تعداده دانشجوها بیشتره......... این نشونه همون تلاشه...........;)

دقیقا خانوم ها نباید خودشون رو مردا مقایسه کنن از لحاظ جسمی ولی از لحاظ کار اجتماعی برابره اونان و یا حتی موفق تر............ باز هم به دلیل تلاششون..........

این روحیه خسته و پیرو زودرس ربطی به کار بیرون و یا خونه و زن و مرد نداره! همه ی مرداها و زنها در برابره مشکلات و کار سنگین دچاره خستگی میشن و ربطی به زن و مردی نداره......... همونطور که گفتم مقاوت ما خانوم ها بیشتره اگه بنا به این باشه مردها باید مواظب خودشون باشن و زیاد تلاش نکنن..........

توی ایران هم همونطور که گفتم به خاطر تحقیر هر روزه روحیه ی زنا قوی تر شده و تحملشون بالاست پس نگرانه پیری زودرس خودتون باشین و نه ماها.............;)

mojtaba_81

عضو جدید
من اصلا هیچ علاقه و انگیزه ای برای بحث در این موضوع که زنان باهوشترند یا مردان رو ندارم ولی با دیدن این تاپیک ...
میشه لطفا 4 تا زن تاثیر گذار تو هر زمینه ای رو نام ببرید... مثلا ریاضی دان، فیزیک دان، مخترع، فیلسوف، نویسنده ووو... و اونا رو با مردان بزرگی که برا هممون آشناست مقایسه کنید...
قبول دارم که زنها حوصله بیشتری دارند... برا همینه که اکثر مربیای مهد کودک، منشیها، تایپیستها ووو خانومند... چون میتونن یک کار روتین و تکراری رو مادام انجام بدن، بدون اینکه از خودشون بپرسن چرا...
ولی به نظر من مرد بودن اصلا و به هیچ وجه برتری نیست... زنان موجودات بسیار سازگارتری با طبیعت هستند تا مردا... و این باعث میشه در حد متوسطی باشند... نه به قله دست پیدا می کنن و نه در دره سقوط می کنن...

بالا