من اصلا هیچ علاقه و انگیزه ای برای بحث در این موضوع که زنان باهوشترند یا مردان رو ندارم ولی با دیدن این تاپیک ...
میشه لطفا 4 تا زن تاثیر گذار تو هر زمینه ای رو نام ببرید... مثلا ریاضی دان، فیزیک دان، مخترع، فیلسوف، نویسنده ووو... و اونا رو با مردان بزرگی که برا هممون آشناست مقایسه کنید...
قبول دارم که زنها حوصله بیشتری دارند... برا همینه که اکثر مربیای مهد کودک، منشیها، تایپیستها ووو خانومند... چون میتونن یک کار روتین و تکراری رو مادام انجام بدن، بدون اینکه از خودشون بپرسن چرا...
ولی به نظر من مرد بودن اصلا و به هیچ وجه برتری نیست... زنان موجودات بسیار سازگارتری با طبیعت هستند تا مردا... و این باعث میشه در حد متوسطی باشند... نه به قله دست پیدا می کنن و نه در دره سقوط می کنن...
اره ولی اگه نام ببرم همیشون برای 100 سال پیش تا الانن...........
همون طور که باید بدونین زنا متاسفانه در همه ی دوره ها به جز دوره ی اخیر حق فعالیت در اجتماع رو نداشتن و در همه جا جاافتاده بود که زن ها مسئول نگه داری از خانه و بچه و غیره بشن هر فعالیتی غیر از فعالیت ها و درس های واقعی اجتماع...........
و این در حالی بود که مردها اجازه ی تحصیل کار و حتی گشتن و بازدید و کسب علم از دیارهای مختلف بودن......... ولی با این حال باز هم با اینکه بسته بودن دست روی دست نذاشتن.......... به سایت زیر برین ولی چون امکان داره ***** باشه من اخر این پست نامه بعضی از دانشمندانه زن این دهه رو براتون اسامی رو میزارم که بدونه اونها خیلی از چیزها ناشناخته باقی میموند..........
زنها و مردا جدا از هم نمیتونن به قله دست پیدا کنن........... همون موقع هم که زنا در اجتماع نقشی نداشتن همین فراهم کردن محیط ارام سالم خانه باعث میشد که مردا بتونن راحت تر روی مسائل فکر اندیشه و تمرکز کنن........
برای سعود به قله جفتشون در کنار هم لازمن و هیچ کدوم نباید اون یکی رو پست تر و یا بزرگتر از خودش بدونه.........
http://en.wikipedia.org/wiki/Women_in_science
اینها برخی از اندیشمندانه زن برای قرن 19:
Rosalind Franklin was a crystallographer, whose work helped to elucidate the fine structures of
coal,
graphite,
DNA and
viruses. In 1953, the work she did on DNA allowed
Watson and
Crick to conceive their model of the structure of DNA. She could not share the Nobel prize with Crick, Watson and
Wilkins because of her premature death.
In July 1967,
Jocelyn Bell Burnell discovered evidence for the
first known radio pulsar, which resulted in the 1974 Nobel Prize in Physics for her
supervisor.
Barbara McClintock's studies of
maize genetics demonstrated genetic
transposition in the 1940s and 50s. Although her research was poorly understood by some[
weasel words], she was awarded the
Nobel Prize in Physiology or Medicine for this work in 1983.
Sulamith Low Goldhaber and her husband
Gerson Goldhaber formed a research team on the
K meson and other high-energy particles in the 1950s.
Deborah S. Jin's team at
JILA, in
Boulder, Colorado in 2003 produced the first
fermionic condensate, a new
state of matter.
Linda B. Buck is a
neurobiologist who was awarded the 2004
Nobel Prize in Physiology or Medicine along with
Richard Axel for their work on
olfactory receptors.