به زودی مردها منقرض میشوند!

ahmadi-2010

عضو جدید
با این موضوع برخورده نزدیکی داشتم اکثرا خانوم های دوروبرم کار بیرون میکنن.........

مثل اینکه خیلی مصمم هستین که کار سخت کنید.....
من هم آرزوی موفقیت براتون دارم....نمی دونم ازدواج کردید یا نه؟ ولی شرایط هر آدمی با آدم دیگه فرق میکنه....اگه هم خواستید کارهای سخت بکنید بدونید که تربیت بچه ها و رابطتون با همسرتون تو اولویته...شاید الان خیلی از چیزایی که من میگم براتون قابل هضم نباشه ولی بعدها به یه سری چیزا میرسید که الان هر چی هم در موردش صحبت کنیم تا تجربه نکنید بهش نمی رسید....
در هر صورت آرزوی موفقیت و پیشرفت روز افزون براتون میکنم....

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اصلا هیچ علاقه و انگیزه ای برای بحث در این موضوع که زنان باهوشترند یا مردان رو ندارم ولی با دیدن این تاپیک ...
میشه لطفا 4 تا زن تاثیر گذار تو هر زمینه ای رو نام ببرید... مثلا ریاضی دان، فیزیک دان، مخترع، فیلسوف، نویسنده ووو... و اونا رو با مردان بزرگی که برا هممون آشناست مقایسه کنید...
قبول دارم که زنها حوصله بیشتری دارند... برا همینه که اکثر مربیای مهد کودک، منشیها، تایپیستها ووو خانومند... چون میتونن یک کار روتین و تکراری رو مادام انجام بدن، بدون اینکه از خودشون بپرسن چرا...
ولی به نظر من مرد بودن اصلا و به هیچ وجه برتری نیست... زنان موجودات بسیار سازگارتری با طبیعت هستند تا مردا... و این باعث میشه در حد متوسطی باشند... نه به قله دست پیدا می کنن و نه در دره سقوط می کنن...

اره ولی اگه نام ببرم همیشون برای 100 سال پیش تا الانن...........

همون طور که باید بدونین زنا متاسفانه در همه ی دوره ها به جز دوره ی اخیر حق فعالیت در اجتماع رو نداشتن و در همه جا جاافتاده بود که زن ها مسئول نگه داری از خانه و بچه و غیره بشن هر فعالیتی غیر از فعالیت ها و درس های واقعی اجتماع...........
و این در حالی بود که مردها اجازه ی تحصیل کار و حتی گشتن و بازدید و کسب علم از دیارهای مختلف بودن......... ولی با این حال باز هم با اینکه بسته بودن دست روی دست نذاشتن.......... به سایت زیر برین ولی چون امکان داره ***** باشه من اخر این پست نامه بعضی از دانشمندانه زن این دهه رو براتون اسامی رو میزارم که بدونه اونها خیلی از چیزها ناشناخته باقی میموند..........

زنها و مردا جدا از هم نمیتونن به قله دست پیدا کنن........... همون موقع هم که زنا در اجتماع نقشی نداشتن همین فراهم کردن محیط ارام سالم خانه باعث میشد که مردا بتونن راحت تر روی مسائل فکر اندیشه و تمرکز کنن........

برای سعود به قله جفتشون در کنار هم لازمن و هیچ کدوم نباید اون یکی رو پست تر و یا بزرگتر از خودش بدونه.........

http://en.wikipedia.org/wiki/Women_in_science

اینها برخی از اندیشمندانه زن برای قرن 19:

Rosalind Franklin was a crystallographer, whose work helped to elucidate the fine structures of coal, graphite, DNA and viruses. In 1953, the work she did on DNA allowed Watson and Crick to conceive their model of the structure of DNA. She could not share the Nobel prize with Crick, Watson and Wilkins because of her premature death.
In July 1967, Jocelyn Bell Burnell discovered evidence for the first known radio pulsar, which resulted in the 1974 Nobel Prize in Physics for her supervisor.

Barbara McClintock's studies of maize genetics demonstrated genetic transposition in the 1940s and 50s. Although her research was poorly understood by some[weasel words], she was awarded the Nobel Prize in Physiology or Medicine for this work in 1983.
Sulamith Low Goldhaber and her husband Gerson Goldhaber formed a research team on the K meson and other high-energy particles in the 1950s.
Deborah S. Jin's team at JILA, in Boulder, Colorado in 2003 produced the first fermionic condensate, a new state of matter.
Linda B. Buck is a neurobiologist who was awarded the 2004 Nobel Prize in Physiology or Medicine along with Richard Axel for their work on olfactory receptors.

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل اینکه خیلی مصمم هستین که کار سخت کنید.....
من هم آرزوی موفقیت براتون دارم....نمی دونم ازدواج کردید یا نه؟ ولی شرایط هر آدمی با آدم دیگه فرق میکنه....اگه هم خواستید کارهای سخت بکنید بدونید که تربیت بچه ها و رابطتون با همسرتون تو اولویته...شاید الان خیلی از چیزایی که من میگم براتون قابل هضم نباشه ولی بعدها به یه سری چیزا میرسید که الان هر چی هم در موردش صحبت کنیم تا تجربه نکنید بهش نمی رسید....
در هر صورت آرزوی موفقیت و پیشرفت روز افزون براتون میکنم....

برای من قابل هضم بوده ولی ایا برای شما هم هست؟! ار حرفاتون برداشت کردم که متاسفانه تجربه ی بدی داشتین (البته امیدوارم اشتباه برداشت کرده باشم) که فکر کنم ناشی از همین طرز فکرتون بوده...... اگرم هم نداشتین بهتره نگاه عمیق تری و دقیق تر و نه از روی اعتقادات قدیمی به این موضوع بکنین که بعدا دچاره مشکل نشین...........

بله مصمم هستم که کار کنم و میکنم ولی منظورتون از کار سخت؟! رو متوجه نمیشم! کار کلا سخته چه برای مرد و چه برای زن........... و حتی کاره خانوم های خانه دار! کاره یکنواخته بدونه تعطیلی و استراحت و تمام نشدی هم سخته.......... اتفاقا کار بیرون از خانه راحت تره....... لااقل ساعت کاری مشخص داره و برای کارهای انجام شده ارزش قائلن.........

مرسی من هم برای شما......... من معتقد نیستم که تربیت بچه فقط به عهده ی مادره و پدر مثل بانک فقط پول برسونه و فکر کنه همین برای تربیت فرزندشون کافیه........ تربیت فرزند نیازمند همکاریه پدر و مادر با همدیگست........ رابطه با همسر هم مثل تربیت فرزند میمونه...... دو طرف باید فداکاری کنن........ جوری که شما بررسی میکنین مثل این میمونه که زن ها اگر بیرون کار کنن در خانه دچاره مشکلن ولی مردا خیر! خستگی ذهنی و فکری برای هرکه کار میکنه هست..........

شما راجب تجربیاته من و وضعیت تاهل من چیزی نمیدونین و من میل به گفتنش رو ندارم ولی مطمئن باشین به اندازه ی کافی برای درک و فهم و تجزیه ی این مسائل تجربه دارم........

من هم برای شما و امیدوارم طرز فکرتون روی اینده تون تاثیر منفی نذاره......... همین عینکی که دارین که زنها رو برای کاره بیرون ناتوان میبینه در خیلی از خانه ها مشکل درست کرده........

با سپاس..........:gol:

ناناش

عضو جدید
فکر میکنم هر کسی که مردی رو دوست داره باید اونو توی قفس نگهش داره تا منقرض نشه:w15:

ahmadi-2010

عضو جدید
برای من قابل هضم بوده ولی ایا برای شما هم هست؟! ار حرفاتون برداشت کردم که متاسفانه تجربه ی بدی داشتین (البته امیدوارم اشتباه برداشت کرده باشم) که فکر کنم ناشی از همین طرز فکرتون بوده...... اگرم هم نداشتین بهتره نگاه عمیق تری و دقیق تر و نه از روی اعتقادات قدیمی به این موضوع بکنین که بعدا دچاره مشکل نشین...........

من قبلا هم گفتم خانمها باید تو جامعه باشن ولی نباید احساس کنن که باید پا به پای مردا کار کنن....من احساس میکنم که شما اگر هم کار کردید خیلی کم و در دوران مجردیه!!!!
خب یه درآمد...ارتباط با افراد جامعه...احساس استقلال و....ولی امیدوارم بعد از تاهل هم همین نظر رو داشته باشین...
من اتفاقا تجربه بدی نداشتم ولی نیازی نیست که آدم خودش تجربه بکنه تا به یه نتیجه برسه!!!
ضمنا اینکه مردو زن در تربیت بچه با هم مسئول هستن شکی نیست ولی این حرفا تو کتابهاست چون تو واقعیت این مادره که در طول شبانه روز در کنار فرزنداشه و پدر فقط روزای تعطیل و شبها میتونه به بچه هاش برسه....پس بچه ها بیشتر زمانشون رو با مادر سپری میکنن و پدر میتونه حد اکثر 2 -3ساعت از شبانه روز پیش اونا باشه....
حالا فرض کنید که مادر هم بخواد مثل پدر فقط 3-4 ساعت به تربیت بچه ها برسه خب چه شود....بچه ها فقط باید دست پدر بزرگ مادر بزرگ بزرگ بشن یا اینکه فقدان مادر رو احساس کنن....اینکه مرد و زن باید پا به پای هم کار کنن بازم توش شکی نیست ولی هر کدوم مسولیتی دارن....و اگه هم به هم کمک میکنن فقط یه شراکته نه تعویض مسولیت....

کار کردن چه برای مرد چه برای زن مفیده ولی هر کدوم تو مسولیت خودشون....من هم قبول دارم که کار خونه سخته....ولی متاسفانه تو جامعه ما فکر میکنن که کار خونه کردن یعنی عدم حضور تو جامعه....نه اصلا هم اینطور نیست.....

در مورد تاثیر اعتقاداتم تو آیندم که شما گفتید باید بگم که از من گذشته و تو زندگیم هم موفق بودم.....چون سعی کردم از تجربیات دیگرون استفاده کنم تا خودم تجربه کنم!!!

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قبلا هم گفتم خانمها باید تو جامعه باشن ولی نباید احساس کنن که باید پا به پای مردا کار کنن....من احساس میکنم که شما اگر هم کار کردید خیلی کم و در دوران مجردیه!!!!
خب یه درآمد...ارتباط با افراد جامعه...احساس استقلال و....ولی امیدوارم بعد از تاهل هم همین نظر رو داشته باشین...
من اتفاقا تجربه بدی نداشتم ولی نیازی نیست که آدم خودش تجربه بکنه تا به یه نتیجه برسه!!!
بله گفتین ولی دلیل منطقی و قابل قبول براش نیاوردین........... قبلا گفتم راجب وضعیت تاهلم صحبتی نمیکنم پس از تجربیاته دیگران بهتون میگم...........

کسانی که من دیدم و کار میکردن و همسر هم داشتن همین حس استقلال مالی روی روحیه شون نه تنها تاثیره بد نمیزاره تازه روحیه شون رو قوی تر میکنه و خوشحال تر......... یعنی تاثیره مثبت داره و نه منفی........... معمولا مردانی که با این موضوع مخالفت دارن هم برای سرکوبیه همین حس در زنهاست برای اینکه وجود این حس باعث میشه مردان نتونن جوری که دوست دارن خانمهارو کنترل کنن..........
از این بابت خوشحالم...........:gol:

ضمنا اینکه مردو زن در تربیت بچه با هم مسئول هستن شکی نیست ولی این حرفا تو کتابهاست چون تو واقعیت این مادره که در طول شبانه روز در کنار فرزنداشه و پدر فقط روزای تعطیل و شبها میتونه به بچه هاش برسه....پس بچه ها بیشتر زمانشون رو با مادر سپری میکنن و پدر میتونه حد اکثر 2 -3ساعت از شبانه روز پیش اونا باشه....

حالا فرض کنید که مادر هم بخواد مثل پدر فقط 3-4 ساعت به تربیت بچه ها برسه خب چه شود....بچه ها فقط باید دست پدر بزرگ مادر بزرگ بزرگ بشن یا اینکه فقدان مادر رو احساس کنن....اینکه مرد و زن باید پا به پای هم کار کنن بازم توش شکی نیست ولی هر کدوم مسولیتی دارن....و اگه هم به هم کمک میکنن فقط یه شراکته نه تعویض مسولیت....
نه این حرفا حرف زندگی الانه خانواده ها در خارج و بسیاری از خانواده ها در ایرانه........... در مورده تربیت بچه اگر خانوم در بیرون کار نکنه درسته ولی نه خانواده ای که دو طرف کار میکنن......... و شما اشاره کرده بودین به اینکه زن باید بعد از کار کماکان بتونه به خانواده اش برسه......... منظورتون این بود که زن هنوز خسته نشده باشه؟! و ایا این برای مرد هم یکسان نیست؟!

همون طور که گفتم فقدانه مادر وقتی احساس میشه که طبق تئوریه شما پیش بریم......... یعنی طبق طرز فکر زنه خانه داری.......... در این صورت هم فقدانه پدر حس میشه......... فرقی نمیکنه هرکس نباشه فقدانه اون یکی حس میشه و ایا این دلیل میشه که زن خونه بشینه؟!
شراکت در اینکه زن خانه بشینه و از محیط و اجتماع دور باشه برای تربیت فرزند؟! ایا این انصافه؟! اگر پدر ها انقدر نگران فرزندشون هستند چرا خودشون توی خانه نمیمونن؟! الانه در اداره های خصوصی حقوقه یکسانی به زن و مرد داده میشه.......... به نظرم شما به قضیه کمی با دیده قدیم نگاه میکنین و نه دیده امروزی و خواسته های الانه اجتماع........

کار کردن چه برای مرد چه برای زن مفیده ولی هر کدوم تو مسولیت خودشون....من هم قبول دارم که کار خونه سخته....ولی متاسفانه تو جامعه ما فکر میکنن که کار خونه کردن یعنی عدم حضور تو جامعه....نه اصلا هم اینطور نیست.....

در مورد تاثیر اعتقاداتم تو آیندم که شما گفتید باید بگم که از من گذشته و تو زندگیم هم موفق بودم.....چون سعی کردم از تجربیات دیگرون استفاده کنم تا خودم تجربه کنم!!!
مسئولیت زن رو در چی میبینین؟! در تربیت فرزند و نشستن در خانه و سوختن به پای انها؟؟!
میشه روشن کنین که چطوری هست که کاره خونه حضور در اجتماع میاره؟! منظور از حضور در اجتماع رفتن به میدون و خرید نیست منظور فعالیت و کار اجتماعیه و این دو با هم متضاده همین, کاره خونه و فعالیته اجتماعی..........

براتون واقعا خوشحالم........... ولی به من ثابت شده همیشه تجربیاته دیگران قابل دنبال کردن نیستن.......... به هرحال تبریک میگم...........:gol:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتش بس.........

اتش بس.........

اعتباری نیست دیدی اسپری ای چاقویی یه چیز ی ....

نه جدی جدی صلح برقرار شد...........:biggrin:
ولی خوب اگه یه تاپیکه دیگه به همین مزمون بزنی شاید دوباره خطرناک شه!:whistle: :biggrin: پس بهتره تو هم وسیله دفاعی سپری چیزی داشته باشی شاید لازم شد.............:biggrin:

بالا