نمی دونم چند سال سابقه کار کردن رو دارین و تا چه حد با این موضوع از نزدیک برخورد داشتید ولی من زیاد تجربه این قضیه رو دارم....
لطیف بودن روحیه خانمها دلیل بر ضعف اونا نیست....تو محیط کار خیلی جاها به آدم توهین میشه.....شخصیتت رو له میکنن....تو باید بخاطر پول در اوردن با همه این شرایط بسازی و بتونی روی پاهات وایسی....معمولا خانمها تا مدتی مقاومت میکنن ولی بعد از یه مدت خسته میشن و این خستگی مزمن میشه براشون و دیگه اون روحیه لطیف و شادابشون رو از دست میدن و فقط زندگی میکنن بدون اینکه به نیازهای زنانه خودشون توجهی کنن!!!!
شما هم تا این مسیر رو طی نکردین خیلی قطعی نظر ندین...همه خانمها با این قضیه در ابتداء احساسی برخورد میکنن ولی بعد از یه مدت متوجه میشن خانمها برای کار بیرون آفریده نشدن....ولی من با زن خونه بودن و تو سری خور بودن خانمها به شدت مخالفم ...خانمها باید تو جامعه باشن ولی نباید خودشونو با مردها مقایسه کنن وگرنه بعد از چند سال فقط یه روحیه خسته دارن و پیری زود رس!!!
با این موضوع برخورده نزدیکی داشتم اکثرا خانوم های دوروبرم کار بیرون میکنن......... این توهین و له کردن شخصیت هم مختص به محل کار ما نیست........... ماها هر روز توی جامعه له میشیم و شخصیتمون زیره سوال میره.......... درسته سخته ولی عادت هم کردیم............ نه اینکه برامون مهم نباشه............ انسان خودش رو با شراطیش وفق میده و ماهام وفق دادیم........... ولی کماکان با اینکه خوش ایند نیست ولی خوب به همین خاطر هم قوی شدیم و روحیه مون هم قوی تر شده............ خانوم هایی که من میشناسم و تجربه ی کاری زیادی هم دارن مثل جامعه شون خودشون رو با محل کار وفق دادن هم کسایی که تو شرکت خصوصی کار میکردن چه کار دولتی و یا بانکی داشتن..........
سوای سختی اولش بعدا هم روحیه ی شادی داشتن و هم کاملا بالانس رو در زندگی داشتن...........
نه این مسیر رو دارم طی میکنم و با تجربه ای که از دیگران دیدم میبینم که اتفاقا هم شدنیه و هم اکثرا حتی موفقیتشون بیشتر از مردا بوده! برای اینکه زیاد تر از شما مردا تلاش میکنن چون متاسفانه هنوز یک سری از مردا معتقدن که زن برای کار بیرون درست نشده! جنس لطیفه! و برای اثبات خودشون تلاششون رو هم بیشتر میکنن و این میشه که الان از ایران که بگذریم میزان زن هایی که کار میکنن و فارغ التحصیل از دانشگاه و تحصیل کردم از مردا بیشتره..........
خوده توی ایران هم شاهد تلاش زنها بودین و دیدین تعداده دانشجوها بیشتره......... این نشونه همون تلاشه...........
دقیقا خانوم ها نباید خودشون رو مردا مقایسه کنن از لحاظ جسمی ولی از لحاظ کار اجتماعی برابره اونان و یا حتی موفق تر............ باز هم به دلیل تلاششون..........
این روحیه خسته و پیرو زودرس ربطی به کار بیرون و یا خونه و زن و مرد نداره! همه ی مرداها و زنها در برابره مشکلات و کار سنگین دچاره خستگی میشن و ربطی به زن و مردی نداره......... همونطور که گفتم مقاوت ما خانوم ها بیشتره اگه بنا به این باشه مردها باید مواظب خودشون باشن و زیاد تلاش نکنن..........
توی ایران هم همونطور که گفتم به خاطر تحقیر هر روزه روحیه ی زنا قوی تر شده و تحملشون بالاست پس نگرانه پیری زودرس خودتون باشین و نه ماها.............