خیلی تاثیر داره منظورم تاثیر مثبته!!!به نظر شما برنامه 90 چقدر میتونه در پیشرفت فوتبال ایران موثر باشه؟
تا الان چقدر تونسته مشکلات فوتبال رو حل کنه؟
آیا یه برنامه واقعا موثره یا فضای خاله زنکی داخل فوتبال رو بیشتر تشدید میکنه؟
منتظر نظرات هستم...
برنامه 90 ثابت کرد که فوتبال ایران کثیف
به نظر شما برنامه 90 چقدر میتونه در پیشرفت فوتبال ایران موثر باشه؟
تا الان چقدر تونسته مشکلات فوتبال رو حل کنه؟
آیا یه برنامه واقعا موثره یا فضای خاله زنکی داخل فوتبال رو بیشتر تشدید میکنه؟
منتظر نظرات هستم...
در ظاهر همه چیز تر و تمیز نمایش داده میشه از جمله همین فوتبال هم همینطوری بود ولی 90 باطن پر از دروغ وریا شون را رو کرد...چیزی تمیز هست در ایران؟
سلام
برنامه 90 خودش به محتوا و عنوان مشکلی نداره و میتونه با مدیریت درست نتیجه خوبی داشته باشه به حال جامعه ورزشی و مشکلات آن
ولی فقط به نظر من شاید یکی از مشکلات اصلی و اینکه باعث عدم موفقیت ، گاه جنجال و دعوا ، بحث های مختلف از مسخره و تحقیر کردن گرفته تا ..... میشه
حضور مجریه این برنامه است.
و اگر این مجری ومدیریت ایشون رو بر دارن از 100 تا 70 در صد مشکل این برنامه حل میشه
موفق و سربلند باشید
تایید میکنمآقای فردوسی پور شجاعتشون قابل تحسینه ولی برخلاف اسمشون عادل نیستند! چیزی که دلش میخواد قشنگ و با سیاست مخصوص خودش به تماشاگر القا میکنه! اگر برخوردش با همه اهالی فوتبال یکسان باشه، کارش حرف نداره!
من نمی گم واقعیت نداره ولی باید عادلانه رفتار کنه مگه نه؟سلام دوست عزیز واقعا فوتبال ما شخصی مثل ایشون رو لازم داره اگر هم یه سری حرف ها رو میزنه ما نباید نسبت به عقیده ی خودومون باهاش برخورد کنیم چون حرف هاش واقعیت داره
واقعا عادلانه برخورد میکنهمن نمی گم واقعیت نداره ولی باید عادلانه رفتار کنه مگه نه؟
نه عادلانه نیست..واقعا عادلانه برخورد میکنه
منفعتی برای ما ها نداره بشینیم یکی مثل فردوسی پور رو خراب کنیم...واقعا خسته نباشی با این پست مفیدت!!!! مطمئنی خودت تا حالا به برنامه ها دقت کردی؟همه ی برنامه ها؟؟؟؟؟!!!! من که یه کمکی شک دارم دوست جاان....
این چیزا هم واسه این میگن که فردوسی پور رو خراب کنن..... بشنو باور منما!!!
همش به نفع باشگاههای تهران هست..كاره مفيد يكيشو بهت ميگم تا بدوني:توي شهرستان ها خيلي از ورزشگاه هاي نيمه ساخت مونده بود اين آقا اومد دوربين 90 درست كرد مردم از اون ها فيلم گرفتن دقيقا ميدي اون ورزشگاه شرئغع به ساخت شد/يكي ديگه ايراد هاي داوري ميگه بازم بگم
دوستان چیزهایی که میگید درسته! فردوسی پور هم مفیده هم غیر مفید.
باید از دودیدگاه بررسی کرد موضوع را.
یکی انتقادهایی که بر مسئولان ورزشی کشور در مورد کم کاریهای آنها در ساخت و سازها و سایر مسائل مربوط به ورزش به خصوص شهرستانها داره خیلی مفیده واقعا.
ولی از دیدگاه اینکه چه عملکردی در رابطه با تک تک تیمها دارند، من حداقل واسه خودم ثابت شده که ایشون غیر هادل و کاملا جهت دار عمل میکنند! و یکی از تیمهایی که ایشون دید مثبتی به آن ندارد تیم تراکتور سازی است. اینکه دلیلش چی هست و دنبال چی هست نمیدانم ولی چیزی که دیده ام این است. ایشون یکی از وظایفشون این است که قبل بازی تراکتور به خصوص در تهرانف از تماشاگران گزارش تیه کند و گزارشهایی که باعث تمسخر هوادارای تراکتوربشود. آیا در بین این همه هوادار یک آدم تحصیلکرده نیست که جواب سوال خبرنگارشان بدون اینکه سوتی داشته باشد، بدهد؟ من و اکثر دوستانمون که حداقل مدرک تحصیلیمون ارشد است، در همه بازیای تراکتور درتهران شرکت میکنیم، چرا در گزارشای ایشون نیستیم؟ ایشون با گلچین کردن گزارشهای مسخره و پخش آنها سعی درتخریب ما دارد. کافیست صندلی از سمت ما در ورزشگاه شکسته شود، ایشون نیم ساعت از برنامشونو به این ماجرا اختصاص خواهند داد و تا رئیس فدراسیونم پیگیری خواهد کرد ولی تماشاگرای ما در شمال چاقو میخورن، به اتوبوس بازیکنا حمله میشودف بدترین فحشای ناموسی را دادنف ایشون فقط 5 دقیقه آخر برنامشون رو درساعتهای نصف ب به این ماجرا اختصاص دادند و حالب اینکه فقط مدیرعامل تیم شمالی توانست پای تلفن حرف بزند و وقت بع مدیرعامل تراکتور نرسید. و کلی مثال دیگر که ارزش ندارد وقت بزارم توضیح بدم چون آقای فردوسی پو و برنامهاش برای من ارزشی ندارد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
برنامه کامل و نتایج لیگ پانزدهم فوتبال ایران + جدول | فوتبال ایران | 2 | ||
برنامه کامل لیگ قهرمانان آسیا + نتایج و جدول | فوتبال ایران | 2 | ||
میدونی چند بار تو مسابقه اس ام اس نود شرکت کردی؟؟بیا بهت بگم | فوتبال ایران | 31 |