بررسی کیفیت و محتوا برنامه تلویزیونی " ماه عسل "

consl

عضو جدید
برنامه خوبی بود خیلی مخاطب هم جذب کرده بود تنها مشکلش علیخانی بود باید اون رو اخراج میکردند یکی دیگه جاش میاورند

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
برنامه خوبی بود خیلی مخاطب هم جذب کرده بود تنها مشکلش علیخانی بود باید اون رو اخراج میکردند یکی دیگه جاش میاورند

موافق نیستم......احسان علیخانی از مجریان بسیار خوش تیه کشور ماست.....متاسفانه ایشون گاهی اوقات فراوش میکنه که مجری هست و کار مجری چیه......دخالت دادن نظرات شخصی در برنام سبب به حاشیه بردن این برنامه پر بیننده میشه و تذکر معاون سیما حقیقتا تذکر به جایی به رئیس مجموعه شبکه 3 و متعابقش عوامل برنامه ماه عسل بود.......امیدوارم آقای علیخانی این رفتاری رو که دو سالی است به تازگی بروز میدن مثل فرزاد حسنی ترک کنند تا همه لذت برند

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره ماه عسل‌ توبیخ شد/شبکه 3 تذکر گرفت

بالاخره ماه عسل‌ توبیخ شد/شبکه 3 تذکر گرفت

خوب بودن که کل زندگی خصوصیشونو عمومی کردن؟.........
خوب بود ک موجبات شادی ملت فراهم می کردن:D
متوجه اون پستتون نشدم ،همون خانمه پوزر عروس عکسهای غیراخلاقی داشته؟؟

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

من ندیدمش ولی شنیدم مثلا لباس عروس با آرایش عروس بودهعکساش. بخاطر تبلیغ کارش

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسئله ما بزرگ کردن این کارها در رسانه ملی به عنوان الگو و از طرفی اظهارات جناب مجری است.........آقای علیخانی به نظر بنده جایز بود اینجا عذرخواهی کنه.......کسی که از دیگران انتار عذرخواهی داره چرا دنبال توجیه اشتباهاتش میگرده
این اشتباهات بزرگ فقط سبب لطمه زدن به صدا و سیما میشه......چیزی که بعد این برنامه به خصوص اتفاق افتاد و رسانه ملی مورد تحقیر از سوی مخالفان انقلاب و نظام واقع شد

consl

عضو جدید
موافق نیستم......احسان علیخانی از مجریان بسیار خوش تیه کشور ماست.....متاسفانه ایشون گاهی اوقات فراوش میکنه که مجری هست و کار مجری چیه......دخالت دادن نظرات شخصی در برنام سبب به حاشیه بردن این برنامه پر بیننده میشه و تذکر معاون سیما حقیقتا تذکر به جایی به رئیس مجموعه شبکه 3 و متعابقش عوامل برنامه ماه عسل بود.......امیدوارم آقای علیخانی این رفتاری رو که دو سالی است به تازگی بروز میدن مثل فرزاد حسنی ترک کنند تا همه لذت برند
خوب این نظر شخصی من هست البته چند تا از اشنایان هم اصلا ازشون خوششون نمیومد کاش برنامه رو تعطیل نمیکردند تنها ایشون رو اخراج میکردند
خوب بودن که کل زندگی خصوصیشونو عمومی کردن؟.........
خوبیش همین بود چون ما کلا ادم فضولی هستیم زندگی خصوصی خودشون رو جار زدند لذت بردیم نمیدونم ولی ازاده نامداری رو کبود و سیاه کرده بود
من منظورم این بود این سه نفر خیلی بدن !!!
محسن از این علیخانی بنظرم بهتر هست

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
پوزر عروس معنیش چیه؟؟!!:surprised:
بعضیا که پول زیادی دارن و میخوان به نحوی به جای خرج کردن پولشون در راه درست، بریزنش سطل آشغال، واسه در آوردن چشم دیگران و پز دادن، میرن پولشونو میدن به این افراد.

افرادی که با آرایش های جورواجور و فیگور های مختلف در جشن های ازدواج میان،مثلا فکر میکنن که خودشونن که فقط سلیقه و زیبایی دارن، بقیه باید بیان ازشون الگو برداری کنن تا با سلیقه و زیبا بشن!!!!!!(مثه همین خانم در برنامه ماه عسل که گفت مثلا اونی که سرش در کتاب بوده که بلد نیست......یکی نبود اونجا بهش بگه حداقل اونی که سرش در کتاب بوده، یه کار مفید داشته انجام میداده.تو که نه درس خوندی، نه کار کردی، نه ....چه هنری داری که صرفا با رنگ عوض کردن، مردمو سرکیسه میکنی!!!!!!!چقدر ما بدبخت شدیم که اینا بیان واسه ما الگو شن.
تازه اونی که سرش در کتاب بوده، خیلی بهتر از امثال تو بلده آرایش کنه و فیگور بگیره!اما به جاش.نه واسه هر کس و ناکسی واسه یه تومن پول....)

ما خودمون سر عروسیمون ازینا داشتیم.البته واسش پول نداده بودیم.مثلا اون آتلیه که خیلی هم آنچنانی نبود، خودش داشت در حقمون لطف میکرد!یه دختره که از اول تا آخر نقش هویج داشت و فقط اعضاب مارو خورد کرد دنبالمون فرستاد،(البته در قالب کمک عکاس و فیلمبردار) یه خورده اوایل امر و نهی کرد دوماد اینجوری باشه، عروس اونجوری.انقدر مسخره و خنده دار بود حالت هایی که میگفت، خودمون گفتیم بی زحمت بزار راحت باشیم و راحت بشینیمو پا شیمو عکس بگیریم!یه تیکه ایم به ما انداخت که شما همه فیگوراتون دهه شصتیه!بعد رفت نشست سر جاش.
تا 1 شب دنبال ما بود!!!!!تا خونمونم اومد.کلی پول آژانسشو دادیم بره خونه ش.

دوستان به شدت حواستون باشه از طرف آرایشگاه یا آتلیه ازین آدمای .... نفرستن دنبالتون.نابودتون میکنن!!!!!

farhad1371

عضو جدید
یک جورایی میشود مدل لباس عروس........متاسفانه برخی افراد بی اخلاق بعد اینکه این خانم عکس هاش رو از شبکه های اجتماعی حذف کرد....عکس های بی حجاب و ناپسند در محافل عمومی رو که ابتدای امر خودش عمومی کرده بود.......دوباره بازنشر کردن
سلام ،به نکته خیلی خوبی اشاره کردی یکی از مشکلات جوامع امروز،که مختص ایران هم نیست چند ماه پیش آمریکا هم اتفاق افتاد(عکس های خصوصی چندتا بازیگر رو هک کرده بودن و صدها هزار بازدید کننده داشت اون عکسها ) علاقه به عکس ها و فیلم های خصوصی مردمه مخصوصا اگر فرد مشهور باشه، این خانم شاید یک سری عکس بی حجاب با لباس عروس واسه تبلیغ کارش گذاشته باشه اما متاسفانه چون این جور مسائل خوراک مردم شده این عکس ها رو طوری بازنشر می دن که حداقل چند میلیون نفر ببینن تا آبرویی واسه این بنده خدا نمونه و حتی اگه یه روز شغل بهتری تونست پیدا کنه باز یه نگاه منفی بهش داشته باشن و قضاوتش کنن ... دیگه وجود ندارن کسایی که می گفتن: هر قدیسی گذشته ای دارد و هر بدکاره ای آینده ای!

9356769

عضو جدید
معلوم نیست احسان علیخانی چه هیزم تری به مردم فروخته که اینجوری راجبش قضاوت میکنن...

معلوم نیست احسان علیخانی چه هیزم تری به مردم فروخته که اینجوری راجبش قضاوت میکنن...

چند وقتی هست که تو بخش های مختلف فضای مجازی و حتی تو همین باشگاه مهندسان یه عده ای بدون هیچ دلیل خاصی
این عبارت رو در مورد احسان علیخانی به کار میبرن...(( از این مجریه اصلا خوشم نمیاد))

حالا من از این عده این سوال رو دارم ..............که چرا بدون دلیل این عبارت رو به کار میبرین...
خیلی بی ادب صحبت میکنه؟؟
برنامه اش خیلی خشکه؟؟
دستمزد خیلی بالایی میگیره؟؟
خیلی بی ریخت و بد قیافه است؟؟
سر و زبون نداره؟؟
خیلی از نظرات شخصی استفاده میکنه؟؟
به کسی توهین کرده؟؟

من خیلی از مواقع میشنوم میگن این مجری چرا نظر شخصی خودشو دخالت میده...........قراره فقط خشک و خالی برنامه رو اجرا کنه.......مگه ما قراره دهنشو ببندیم ...........ممکنه یه اشتباهی هم بکنه ..........اما قراره یه اشباهی کرد ما اجرای خوبشو نادیده بگیریم........

سال هایی که احسان علیخانی مجری نبود واقعا کمتر کسی این برنامه رو نگاه میکرد.......... اگه الان جذابه یه بخشیش به خاطر مجریشه....

در مورد اون قضیه پزر عروس خودش امشب اشتباهشو قبول کرد و از مردم عذر خواهی کرد........بعدشم کف دستشو که بو نکرده بود که طرف چه عکسای خصوصی ای داره.........و از اون بدتر اینکه ملت همیشه در صحنه کل عکساشو با عناوین مختلف پخش میکنن........ من خودم با این شغل مخالفم .......اما قرار نیست نظرمو تحمیل کنم....

در کل علت اینهمه بدم میاد بدم میاد اینه که بعضی از ما ها تحمل بهتر دیده شدن کسی رو نداریم.....نمیتونیم یگیم فلانی خوبه......خواهشا یه مقدار ظرفیت خودمونو ببیریم بالاتر........اصلا گیریم واسه این برنامه یه میلیارد گرفته........اگه واقعا بتونه کاری کنه که بتونیم قضاوت نکنیم.............می ارزه.....نوش جونش

در مورد دستمزد و حواشی ایجاد شده امروز اینطور گفته.......

به گزارش نامه نیوز، او در برنامه‌ی جمعه‌شب «ماه‌عسل» وقتی از میهمانش پرسید که میزان درآمدش چقدر است؟ با این گفته مواجه شد: «درآمد کشاورزی و دامداری زیاد است. حالا اجازه بدهید من از شمت بپرسم که درآمد شما چقدر است؟ خصوصاً آن‌که در این روزها در فضای مجازی و در رسانه‌ها هم زیاد در مورد دستمزد شما صحبت شده است.»علیخانی از میهمانانش پرسید که شما چه رقمی را خوانده یا شنیده‌اید و آن‌ها هم در پاسخ گفتند که یک میلیارد و 200 میلیون تومان.همین مسئله باعث شد تا علیخانی به گفته‌ی خودش از میهمانانش وقت بگیرد و در مورد دستمزد و اتفاقاتی که برای این برنامه افتاده صحبت کند.او گفت که در طول سال فقط برنامه‌ی «ماه‌عسل» را اجرا می‌کند و کار دیگری ندارد و برای این برنامه هم رقم دریافتی‌اش 45 میلیون تومان است.
او گفت که رقم یک میلیارد و 200 میلیون تومان به‌هیچ‌وجه صحت ندارد، چون «یکی این‌که سازمان ما به‌شدت مشکل مالی دارد و ما این را بارها گفته‌ایم، دوم این‌که در این سازمان کارشناسان زیادی هستند و کارها را ارزیابی می‌کنند، مثلاً حتی در مورد قیمت دکور ما هم نظر می‌دهند و مثلاً می‌گویند این دکور فلان بخشش زیادی است و پرهزینه و ما هم می‌پذیریم.»

او که به گفته‌ی خودش نمی‌خواسته در مورد این ماجراها حرف بزند، بازهم از میهمانانش عذرخواهی کرد تا در مورد حواشی این برنامه و توبیخ عوامل آن‌هم حرف بزند.مجری «ماه‌عسل» که اجرای برنامه‌های تحویل سال را هم به عهده‌ دارد، گفت: «برخی این حرف‌ها را می‌شنوند و باور می‌کنند و به یک لشگر میلیونی تبدیل می‌شوند تا تو را به لجن بکشند، درصورتی‌که این‌گونه نیست و من این برنامه را برای مردم اجرا می‌کنم و هرچه دارم از تلویزیون و نگاه مردم است.»

او ادامه داد: «اگر میهمانی را به برنامه دعوت کنیم و با او بگوییم و بخندیم، فرا می‌گویند چرا به مشکلات جامعه توجه نمی‌کنی، اگر از درد و آسیب‌ها حرف بزنیم، چیز دیگری می‌گویند.»

او از تذکری که به برنامه داده‌شده، به‌عنوان تذکر درست و بجا نام برد و گفت که ما و بچه‌های برنامه سهواً یک اشتباهی کردیم و درواقع می‌خواستیم تضاد و تبعیض بین شغل‌ها را نشان دهیم.او از مردم و مدیران سازمان صداوسیما عذرخواهی کرد و گفت که اگر زمانی بداند که مردم خاطرشان از بابت این برنامه مکدر است، امکان ندارد در این برنامه بماند.
او به مطلبی که در موردش نوشته‌شده بود هم اشاره کرد و افزود: «کسی نوشته بود که دست کثیفت را از روی سر آن پسربچه بردار، چشم من دست کثیفم را برمی‌دارم، اما شما که دستتان تمیز است یک کاری بکنید.»

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب این نظر شخصی من هست البته چند تا از اشنایان هم اصلا ازشون خوششون نمیومد کاش برنامه رو تعطیل نمیکردند تنها ایشون رو اخراج میکردند

خوبیش همین بود چون ما کلا ادم فضولی هستیم زندگی خصوصی خودشون رو جار زدند لذت بردیم نمیدونم ولی ازاده نامداری رو کبود و سیاه کرده بود

محسن از این علیخانی بنظرم بهتر هست
با اخراج ایشون مشکلی حل نمیشه.......ما میگیم با برخی اقدامات ضد فرهنگی این برنامه مخالفیم شما میگی اونهایی که فرهنگشونو در خصوصی کردن زندگی شخصیشون نشون دادن دوباره بدون عذرخواهی بشن مجری؟:surprised:
راستی منم شنیدم که اجراش نسبت به گذشته بهتر شده......ولی بعید میدونم به پای علیخانی برسه.....هرچند معتقدم جوونگرایی لازمه.....یک مجری که مدام یک برنامه رو در اختیار بگیره....اگه ظرفیت لازم رو نداشته باشه خودشو گم میکنه و از حالت یک مجری خارج میشه.......البته احسان عزیز هنوز به این وضعیت نرسیده

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم ازش دفاع کردم نه به خاطراینکه طرفدارشم .به خاطراینکه بیخودوبیجهت شخصیتشو موردحمله قرارمیدادن.اینجاکمترجای دیگه بیشتر

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
در برنامه امشب ماه عسل، احسان عليخاني پرده از مبلغ دقيق دستمزد خود برداشت.
به گزارش عصرخبر، احسان عليخاني در پاسخ به مهمانان خود كه چند جانباز جنگ تحميلي بودند اعلام كرد كه به دليل موج سنگيني كه در شبكه هاي اجتماعي در خصوص اين برنامه و احسان عليخاني راه افتاده قصد پاسخ و توضيح در اين خصوص را نداشته اما به دليل خواست ميهمانان برنامه توضيحاتي ارائه كرد.

مجري ماه عسل اعلام كرد كه دستمزد وي براي كل ماه رمضان و برنامه ماه عسل مبلغ ٤٥ ميليون تومان است كه اين مبلغ براي يك سال تلاشش براي آماده سازي و تهيه سوژه و بررسي و فيلمبرداري براي ماراتن يك ماهه رمضان است و اعضاي تهيه برنامه در طول يكسال درگير پيش توليد و ساخت اين مجموعه هستند.

وي گفت كه حتي هزينه لباس و كت شلوارهاي برنامه نيز از هزينه شخصي است.

احسان عليخاني با انتقار تلويحي از موج گسترده شايعات و موج سواري برخي در خصوص دستمزد و درآمد حاميان مالي برنامه گفت: درآمد ناشي از حاميان مالي برنامه و آگهي ها مستقيم به خزانه دولت و حساب صدا و سيما واريز مي شود و ماه عسل هيچ عايدي از اين محل ندارد.

گفتني است، پيش تر شايعاتي در شبكه هاي اجتماعي حاكي از دريافتي يك ميليارد و دويست ميليون توماني عليخاني حكايت داشت! كه البته ميهمان برنامه نيز به آن اشاره كرد.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
پوزر عروس جز واقعیت های جامعه ماست!!وقتی همچین شغلی هست و اینچنین درامدی هم داره!همه هم میدونن چنین شغلی هایی رو!دیگ چرا واقعیت های جامعه رو نمخوان بپذیرن!!!!!:cool:
آخه واقعیتا منشوری ان :biggrin:

alireza-1991

عضو جدید
45 میلیون دست مزد از کی میگیره ؟

خودش تهیه کننده هست.زحمت کشیده !!!!

اینا به جز پولی که فقط از اسپانسر رسمی و غیر رسمی ومجازی می گیره

دروغ ومظلوم نمایی هم حدی داره .برنامه تحویل سال رو کی تهیه واجرا میکنه ؟

Uchiha Itachi

عضو جدید
من اجراش رو دوست ندارم به خاطر تصنعی بودنش به عنوان مثال یک بار چند نفر رو آورده بود و در مورد تشویق به رفتن سربازی صحبت میکرد بعد داخل همون برنامه معلوم شد ایشون معافیت پزشکی دارن.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
برنامه امسال ماه عسل نسبت به سال های قبل با جنجال بیشتری آغاز شد. این حاشیه ها علاوه بر برخی موارد اجرا از سوی علیخانی، حتی به دکور برنامه هم کشید تا زحمات و طراحی زیبای این برنامه تحت الشعاع برداشت های منتقدان قرار گیرد. این روزها گمانه های بسیاری در مورد افراد پشت پرده حاشیه‌سازی و شایعات علیه ماه عسل مطرح می شود که تنها گذشت زمان می تواند چهره مدیران شایعه‌ساز و تخریب کنندگان و یا مقصران را نشان دهد.

در این بین اما رقبای ماهواره‌ای این برنامه هم که گویا در رقابت میدان را وا داده اند، از آن سو شروع به حاشیه‌سازی کرده و با مدیریت شایعات سعی در به حاشیه کشاندن آن دارند.
شبکه تلویزیونی "من و تو" که دچار افت و افول شدید مخاطب شده، هر از چند گاهی برای جبران این نقص، به این و آن چنگ می زند تا بلکه بتواند با تخریب دیگران خود را مطرح کند.

چند روز پیش "سالومه سیدنیا" یکی از مجریان این شبکه با حمله به "احسان علیخانی" وی را با عباراتی زشت و بی ادبانه مخاطب قرار داد!
سالومه سیدنیا که اکنون کمتر از سابق نوبت آنتن در شبکه من و تو به وی می رسد در پستی در فیس‌بوکش با توهین به احسان علیخانی و برنامه محبوب او چنین نوشت: «لذت شهوانی است در پسِ آن چهره سراسر پلاستیکی ات وقتی از دردناک ترین وجوه زندگی یک بچه 8 ساله می پرسی و دست محبت کثیف ات را به سرش می کشی و دوربین ات جوراب پاره اش را نشان می دهد و اشک های تمساح دروغین ات.»
آنچه از موضع گیری های شبکه های ماهواره ای و عوامل آن در مورد ماه عسل احسان علیخانی روشن است، مردمی بودن و پر مخاطب بودن این برنامه است که گویا در این کسادی بازار مخاطب به مذاق شبکه های ماهواره ای خوش نیامده و از ابتدا با مدیریت شایعات علیه این برنامه سعی در تخریب آن دارند.
اگرچه بعضی سوژه های این برنامه نسبت به سال های قبل با افت چشمگیری مواجه بوده؛ اما به نظر می رسد اینگونه فضای توهین و فحاشی علیه این برنامه منطقی و طبیعی نیست.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک تار موی احسان عزیز رو با صدتا وطن فروش عوض نمی کنیم........لازم باشد آن چنان حمایتی از احسان خواهیم کرد که امثال این بیگانگان وطن فروش سر جای خود نشانده شوند......شما بهتر است بروید همان پادویی انگلیس مکار رو کنید

Hossein_sh_s

کاربر بیش فعال
من خودم طرفدار آقای علیخانی نیستم، بعضی قسمت های برنامه اش رو واقعا دوست داشتم، از بعضی ها هم شاکی هستم، در مجموع هیچ وقت به انتخاب خودم پای برنامه ایشان نشستم،(دلایل کاملا شخصی)
ولی باید حقیقت رو دید، انصافا نکات مثبت برنامه شون به نکات منفیش چربش داره،
این صحبت ها در مورد ایشون و برنامشون خیلی بی انصافیه،
به عنوان یک نفر از اجتماع با اینکه طرفدارشون نبودم، اما در این جریانات تخریبی کاملا ازشون حمایت میکنم.

Uchiha Itachi

عضو جدید
من خودم طرفدار آقای علیخانی نیستم، بعضی قسمت های برنامه اش رو واقعا دوست داشتم، از بعضی ها هم شاکی هستم، در مجموع هیچ وقت به انتخاب خودم پای برنامه ایشان نشستم،(دلایل کاملا شخصی)
ولی باید حقیقت رو دید، انصافا نکات مثبت برنامه شون به نکات منفیش چربش داره،
این صحبت ها در مورد ایشون و برنامشون خیلی بی انصافیه،
به عنوان یک نفر از اجتماع با اینکه طرفدارشون نبودم، اما در این جریانات تخریبی کاملا ازشون حمایت میکنم.

موضوع برنامه اش که انصافاً بد نیست. خودش هم قسمت اول برنامه خوب کار می کرد. اما فکر کنم اجرا های اولش با احساس تر بود، دیده بودم حتی در یکی از برنامه هاش گریه کرد ولی دیگه اون احساسات سرشار رو نمی بینم. البته انتقاد رو نباید به معنی تخریب دید، البته ممکنه بعضی ها قصد تخریب داشته باشن. به هر حال خودش اگر به انتقاد ها توجه کنه می تونه ایراداتش رو پیدا کنه به هر حال هیچ مجری نمی تونه کاملاً بی نقص باشه.

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ،به نکته خیلی خوبی اشاره کردی یکی از مشکلات جوامع امروز،که مختص ایران هم نیست چند ماه پیش آمریکا هم اتفاق افتاد(عکس های خصوصی چندتا بازیگر رو هک کرده بودن و صدها هزار بازدید کننده داشت اون عکسها ) علاقه به عکس ها و فیلم های خصوصی مردمه مخصوصا اگر فرد مشهور باشه، این خانم شاید یک سری عکس بی حجاب با لباس عروس واسه تبلیغ کارش گذاشته باشه اما متاسفانه چون این جور مسائل خوراک مردم شده این عکس ها رو طوری بازنشر می دن که حداقل چند میلیون نفر ببینن تا آبرویی واسه این بنده خدا نمونه و حتی اگه یه روز شغل بهتری تونست پیدا کنه باز یه نگاه منفی بهش داشته باشن و قضاوتش کنن ... دیگه وجود ندارن کسایی که می گفتن: هر قدیسی گذشته ای دارد و هر بدکاره ای آینده ای!

البته این جا هکی در کار نبوده.......

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام من ب جز اون سالها که خود ایشون مجری نبودن تا تونستم برنامه رو دیدم. انصافا راضی هم بودم در کنارش انتقادهایی هم داشتم ک طبیعیه دیگ انتقاد همیشه هست. ولی در کل برنامه خوب و نویی هست. در مورد ناراحتی ایشون باید بگم اینکه حقوقش رو گفت حالا پذیرفتنیه و کار خوبی کرد. ولی اینکه یه آدم بخواد حساسیت انقد زیاد روی قضاوت های دیگران نشون بده یه جورایی دشمن شاد کردنه. آدم یه کار کوچیک انجام میده اصلا همینجا یه پستی میذاری همچین حمله میشه بهش که خودت میمونی و فقط یه چیز آدم رو آروم میکنه و اونم اینکه با خودت میگی خدایا تو میدونی همین برام بسه. ایشونم به نظرم باید به جای پرداختن بیش از حد به حواشی که باعث میشه از اصل کار بازبمونه بچسبه به وظیفه ی اصلیش. انتقاد خ سازنده است ولی قضاوت خیر. و هرچی که کار بزرگتر باشه طبیعیه که حواشیش بیشتره قضاوتاش بیشتره و مردم روش حساسترند. و این باید در درجه اول دل ایشون رو شاد کنه چون اگ برنامش دیده نمیشد ک با این حجم نظرو انتقادو تخریبو اینها مواجه نمیشد. من این رو قبول دارم ک پیدا کردن سوژه و راضی کردنشون برای نشستن رو صندلی سخته ولی باید ایشون دقت بیشتری داشته باشن روی انتخاب سوژه هاشون. ایشالا که با استفاده از انتقادات روز به روز برنامشون بهتر بشه.

بالا