برنامه خوبی بود خیلی مخاطب هم جذب کرده بود تنها مشکلش علیخانی بود باید اون رو اخراج میکردند یکی دیگه جاش میاورند
حتما فرزاد حسنی یا حسینیان یا محسن افشانی (!!) خیلی خوبن
فرزاد حسنی با آزاده نامداری هردو خوب بودند
برنامه خوبی بود خیلی مخاطب هم جذب کرده بود تنها مشکلش علیخانی بود باید اون رو اخراج میکردند یکی دیگه جاش میاورند
فرزاد حسنی با آزاده نامداری هردو خوب بودند
خوب بود ک موجبات شادی ملت فراهم می کردنخوب بودن که کل زندگی خصوصیشونو عمومی کردن؟.........
خوب بود ک موجبات شادی ملت فراهم می کردن
متوجه اون پستتون نشدم ،همون خانمه پوزر عروس عکسهای غیراخلاقی داشته؟؟
مسئله ما بزرگ کردن این کارها در رسانه ملی به عنوان الگو و از طرفی اظهارات جناب مجری است.........آقای علیخانی به نظر بنده جایز بود اینجا عذرخواهی کنه.......کسی که از دیگران انتار عذرخواهی داره چرا دنبال توجیه اشتباهاتش میگردهخوب بود ک موجبات شادی ملت فراهم می کردن
گوگل یه سرچ بزن الهام عرب واست میارهخوب بود ک موجبات شادی ملت فراهم می کردن
خوب این نظر شخصی من هست البته چند تا از اشنایان هم اصلا ازشون خوششون نمیومد کاش برنامه رو تعطیل نمیکردند تنها ایشون رو اخراج میکردندموافق نیستم......احسان علیخانی از مجریان بسیار خوش تیه کشور ماست.....متاسفانه ایشون گاهی اوقات فراوش میکنه که مجری هست و کار مجری چیه......دخالت دادن نظرات شخصی در برنام سبب به حاشیه بردن این برنامه پر بیننده میشه و تذکر معاون سیما حقیقتا تذکر به جایی به رئیس مجموعه شبکه 3 و متعابقش عوامل برنامه ماه عسل بود.......امیدوارم آقای علیخانی این رفتاری رو که دو سالی است به تازگی بروز میدن مثل فرزاد حسنی ترک کنند تا همه لذت برند
خوبیش همین بود چون ما کلا ادم فضولی هستیم زندگی خصوصی خودشون رو جار زدند لذت بردیم نمیدونم ولی ازاده نامداری رو کبود و سیاه کرده بودخوب بودن که کل زندگی خصوصیشونو عمومی کردن؟.........
محسن از این علیخانی بنظرم بهتر هستمن منظورم این بود این سه نفر خیلی بدن !!!
بعضیا که پول زیادی دارن و میخوان به نحوی به جای خرج کردن پولشون در راه درست، بریزنش سطل آشغال، واسه در آوردن چشم دیگران و پز دادن، میرن پولشونو میدن به این افراد.پوزر عروس معنیش چیه؟؟!!![]()
سلام ،به نکته خیلی خوبی اشاره کردی یکی از مشکلات جوامع امروز،که مختص ایران هم نیست چند ماه پیش آمریکا هم اتفاق افتاد(عکس های خصوصی چندتا بازیگر رو هک کرده بودن و صدها هزار بازدید کننده داشت اون عکسها ) علاقه به عکس ها و فیلم های خصوصی مردمه مخصوصا اگر فرد مشهور باشه، این خانم شاید یک سری عکس بی حجاب با لباس عروس واسه تبلیغ کارش گذاشته باشه اما متاسفانه چون این جور مسائل خوراک مردم شده این عکس ها رو طوری بازنشر می دن که حداقل چند میلیون نفر ببینن تا آبرویی واسه این بنده خدا نمونه و حتی اگه یه روز شغل بهتری تونست پیدا کنه باز یه نگاه منفی بهش داشته باشن و قضاوتش کنن ... دیگه وجود ندارن کسایی که می گفتن: هر قدیسی گذشته ای دارد و هر بدکاره ای آینده ای!یک جورایی میشود مدل لباس عروس........متاسفانه برخی افراد بی اخلاق بعد اینکه این خانم عکس هاش رو از شبکه های اجتماعی حذف کرد....عکس های بی حجاب و ناپسند در محافل عمومی رو که ابتدای امر خودش عمومی کرده بود.......دوباره بازنشر کردن
با اخراج ایشون مشکلی حل نمیشه.......ما میگیم با برخی اقدامات ضد فرهنگی این برنامه مخالفیم شما میگی اونهایی که فرهنگشونو در خصوصی کردن زندگی شخصیشون نشون دادن دوباره بدون عذرخواهی بشن مجری؟خوب این نظر شخصی من هست البته چند تا از اشنایان هم اصلا ازشون خوششون نمیومد کاش برنامه رو تعطیل نمیکردند تنها ایشون رو اخراج میکردند
خوبیش همین بود چون ما کلا ادم فضولی هستیم زندگی خصوصی خودشون رو جار زدند لذت بردیم نمیدونم ولی ازاده نامداری رو کبود و سیاه کرده بود
محسن از این علیخانی بنظرم بهتر هست
آخه واقعیتا منشوری انپوزر عروس جز واقعیت های جامعه ماست!!وقتی همچین شغلی هست و اینچنین درامدی هم داره!همه هم میدونن چنین شغلی هایی رو!دیگ چرا واقعیت های جامعه رو نمخوان بپذیرن!!!!!![]()
من خودم طرفدار آقای علیخانی نیستم، بعضی قسمت های برنامه اش رو واقعا دوست داشتم، از بعضی ها هم شاکی هستم، در مجموع هیچ وقت به انتخاب خودم پای برنامه ایشان نشستم،(دلایل کاملا شخصی)
ولی باید حقیقت رو دید، انصافا نکات مثبت برنامه شون به نکات منفیش چربش داره،
این صحبت ها در مورد ایشون و برنامشون خیلی بی انصافیه،
به عنوان یک نفر از اجتماع با اینکه طرفدارشون نبودم، اما در این جریانات تخریبی کاملا ازشون حمایت میکنم.
سلام ،به نکته خیلی خوبی اشاره کردی یکی از مشکلات جوامع امروز،که مختص ایران هم نیست چند ماه پیش آمریکا هم اتفاق افتاد(عکس های خصوصی چندتا بازیگر رو هک کرده بودن و صدها هزار بازدید کننده داشت اون عکسها ) علاقه به عکس ها و فیلم های خصوصی مردمه مخصوصا اگر فرد مشهور باشه، این خانم شاید یک سری عکس بی حجاب با لباس عروس واسه تبلیغ کارش گذاشته باشه اما متاسفانه چون این جور مسائل خوراک مردم شده این عکس ها رو طوری بازنشر می دن که حداقل چند میلیون نفر ببینن تا آبرویی واسه این بنده خدا نمونه و حتی اگه یه روز شغل بهتری تونست پیدا کنه باز یه نگاه منفی بهش داشته باشن و قضاوتش کنن ... دیگه وجود ندارن کسایی که می گفتن: هر قدیسی گذشته ای دارد و هر بدکاره ای آینده ای!