بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام

واقعا کنکور عجیبی بود ، خیلی سوالات سنتی داشت ، خیلی ، کلی سوال از کتاب فن شناسی (آقای آیدین جوانی دیزجی ، واقعا تقدیم یه کتاب مرمت به دکتر گلابچی کار احمقانه ای بود ، امیدوارم اینو بدونی که کار ت بی ارزش بود ، خدایی کتابی مث کتاب مبانی طراحی ساختمان بلند محمدرضا گلابچی کجا و کتاب تو کجا؟؟) و معماری سنتی اومده بود ، از کتاب مرتضی خرسند عزیز هم سوال اومده بود که سوالای نسبتا خوب و جالبی بود ، سوالای محاسباتی هم خیلی آسونتر از همیشه اومده بود و فک کنم با این اوصاف ، اون چیزی که سرنوشت ساز بشه ، زبان باشه!!

بهرحال ، همه دوستان ، خسته نباشین...

راستی ؛ یادتون نره بیاین تو سایت آکادمی و تخمین رتبه بدید...

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم هر کی ویژه بذا این رشته زحمت کشیده قبول شه ....نامردیه یکی به خاطر زبان و شانس یخواد جای کسایی که واقعا زحمت کشیدن بگیره......ما بریم استراحت که ازمون اصلیمون فرداس این ازمایشی بود فقط..........:D راستی زمان خیلی کم داده بودن مخصوصا برا کسایی که زبانشون ضعیفه افتضاح میشد...من یه سری سوال که شک داشتم گذاشتم اخر سر ولی سر بلند کردم پاسخنامه رو گرفتن....

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
به هیچچچ وجه منطقی پشت این قضیه نیست که از کتابی بیشترین سوال تو تکنولوژی بیاد که مباحثش مال 1000سال پیشه فقط چون ایرانیه،بله اگه از فن شناسی 10تا سوالم تو معماری بیاد معقوله،چون کنکور معماری معماریه ،همونطور که سال پیش بیش از 11سوال از ساختمان های بلند تو تکنو اومد و کسی هم اعتراضی نداشت چون منطقیه که از ساختمان بلند یا زلزه تو کنکور تکنولوژی سوال بیاد،امسال همونطور که گفتم معلومات تعیین کننده قبول شده ها نیست به هیچ وجه،و احتمالا بچه هایی که به هیچ وجه قصدشون هنرهای ساخت نبوده و هدفشون معماری بوده درصد بهتری بیارن متاسفانه

اره منطقی نیس...............فک کنم دارن سبک سوالارو عوض میکنن.....چون طراحی فنیشم از او عناصر سنتی اینا بود بیشتر................

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
به هیچچچ وجه منطقی پشت این قضیه نیست که از کتابی بیشترین سوال تو تکنولوژی بیاد که مباحثش مال 1000سال پیشه فقط چون ایرانیه،بله اگه از فن شناسی 10تا سوالم تو معماری بیاد معقوله،چون کنکور معماری معماریه ،همونطور که سال پیش بیش از 11سوال از ساختمان های بلند تو تکنو اومد و کسی هم اعتراضی نداشت چون منطقیه که از ساختمان بلند یا زلزه تو کنکور تکنولوژی سوال بیاد،امسال همونطور که گفتم معلومات تعیین کننده قبول شده ها نیست به هیچ وجه،و احتمالا بچه هایی که به هیچ وجه قصدشون هنرهای ساخت نبوده و هدفشون معماری بوده درصد بهتری بیارن متاسفانه

همگی خسته نباشید.
قبل از هر چیز تو سوالای این کنکور دنبال منطق علمی نگردید. ولی من همون اول که این کتاب خریدم و خوندم به همه کسایی که می پرسیدم میگفتم به نظر من قطعا ازش سوال داده خواهد شد مخصوصا تو طراحی فنی.( بررسی سوالای کنکورای گذشته این شناخت را به شما خواهد داد) یعنی چیز دور از ذهنی هم نبود. بایونیک هم با اینکه مطلب علمی نداشت واقعا ولی چون کتاب جدیده و اسم رشته قطعا سوال داشت ولی نه به اندازه فن شناسی.
الان زیاد به این چیزا فکر نکنید چون خیلی از دوستان هم مثل شما احتمالا این کتاب را نخونده باشند و هیچ چیز معلوم نیست.

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
بچه ها خسته نباشید امیدوارم آزمون فردا هم مثل امروزی آسون باشه :)
معلومه گلابچی رو مود خوبی بوده موقع طرح سوال :biggrin:
فکر کنم درصصدا در سطح پارسال باشه که خیلی خوب میشه اینطوری ;)

نظرتون در مورد سطح ازمون چی بود؟ به نظر همه خییییلی راحت بوده :-\
خب ، میدونی ، من عمرانی بودم ، برای همین سوالای معماری سنتی رو واقعا تسلط نداشتم ، اما سوالای معمول ایستایی و سیستم رو خیلی خوب و آسون داده بود ، امیدوارم کتاب فن شناسی باعث نشده باشه که نتیجه خراب بشه ، همین!

سوالای زبان عمومی سخت بود (من البته زبانم رو خوب دادم)
سوالای طبان تخصصی راحت بود.
سوالای ایستایی و فن خیلی ساده بود.
سیستم بجز سوالای فن شناسی آسون بود واقعا.
فنی اما جدا سخت بود...

DDDIQ

مدیر ارشد

دوست خوبم بله از این نظر که تعداد سوالات بیشتر از انتظار از کتابی مثل فن شناسی بود و مطمئنا وقتی دکتر گلابچی روی کتابی با چنین موضوعی سرمایه گذاری میکنه هدف تغییر رویه سوالات کنکور هم میتونه باشه !!! ولی با این همه کمتر کسی با چنین وقت محدودی وقت میذاره این کتاب رو با این همه صفحات بخونه !!!!
ولی از این نظر که سازهای سنتی در کتابها و منابع گذشته بررسی نشده ! این طور نیست به عنوان مثال در کتاب درک رفتار سازه 202- 212 بخشی به تاریخچه تاق پرداخته !!! و فقط لازم بود بدانید این چه تاقی هست !

ولی با این همه از این نظر عرض کردم که سوالات زبان تعیین کننده هست چون با این سوالات درصدهای مبحث های دیگه به هم ریخته ...

براتون آرزوی موفقیت میکنم
شادکام باشید

pzeinali

عضو جدید
بچه ها سلام . خسته نباشین . ببخشید جاش اینجا نیست اما تاپیکش قفل شده ! زبان عمومی ارشد تست های کنکور های دیروز و امروز رو تونستین از سایت زیر ذره بین دانلود کنین ؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خدا قوت دوستان.انشالا موفق بوده باشید
درباره سوالات زبان بگید لطفا:|

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها سلام . خسته نباشین . ببخشید جاش اینجا نیست اما تاپیکش قفل شده ! زبان عمومی ارشد تست های کنکور های دیروز و امروز رو تونستین از سایت زیر ذره بین دانلود کنین ؟

عزیزم هنو سوالی آپلود نشده تو سایت..:|

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

دوست خوبم بله از این نظر که تعداد سوالات بیشتر از انتظار از کتابی مثل فن شناسی بود و مطمئنا وقتی دکتر گلابچی روی کتابی با چنین موضوعی سرمایه گذاری میکنه هدف تغییر رویه سوالات کنکور هم میتونه باشه !!! ولی با این همه کمتر کسی با چنین وقت محدودی وقت میذاره این کتاب رو با این همه صفحات بخونه !!!!
ولی از این نظر که سازهای سنتی در کتابها و منابع گذشته بررسی نشده ! این طور نیست به عنوان مثال در کتاب درک رفتار سازه 202- 212 بخشی به تاریخچه تاق پرداخته !!! و فقط لازم بود بدانید این چه تاقی هست !

ولی با این همه از این نظر عرض کردم که سوالات زبان تعیین کننده هست چون با این سوالات درصدهای مبحث های دیگه به هم ریخته ...

براتون آرزوی موفقیت میکنم
شادکام باشید
این که کسی که تکنولوژی معماری بخونه منطقیه که اصول اینکه طاق و گنبد چیه و نیروهایی که تحمل میکنن چیه و... رو بدونه اما اینکه عکس یه گنبد و طاق 10000سال پیش رو بلد باشن فقط چون ایرانیه منطقی نیست
انقدر کتاب زلزه و ساختمان بلند و سسیتم اینده رو خوب خونده بودم که شک نداشتم 30تام سوال بده جواب میدم بعد سرجمع 3تا سوال از کتابای به این مهمی میاد اونم در حدی که کسی لایه کتابم باز نکرده باشه جواب بده،......

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
prescrib-precede-proceed-preface

invasion-enigma-condemination-fiasco

haphazard-impatieni-initial-netural
shortsightedness-precision-pretension

colloquial-trivial

abate-dissent
speculation-safguard
unbridged-chronicle-synechronize
hyperbole

این لغتا تا اونجا که تونستم نوشتم سر جلسه...............شاید به درد فردا خورد..............

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من از درک مطلبا فقط درک مطلب اخر واقعا سخت بود
لغات و گرامر مشکلش این بود که اکثرا یه جوری بودن که دو به شک میموندین کدوم گزینه درسته یعنی یه جوری بودن انگار دو گزینه ای هست وگرنه خود لغتاش دور از انتظار اسون بود

prescrib-precede-proceed-preface
invasion-enigma-condemination-fiasco
haphazard-impatieni-initial-netural
shortsightedness-precision-pretension
colloquial-trivial
abate-dissent
speculation-safguard
unbridged-chronicle-synechronize
hyperbole
این لغتا تا اونجا که تونستم نوشتم سر جلسه...............شاید به درد فردا خورد..............
دمت گرم ، با اجازت اینا رو برای سایت زبان عمومی فرستدم که بذاره تا همه استفاده کنن و کمک بشن...

DDDIQ

مدیر ارشد
این که کسی که تکنولوژی معماری بخونه منطقیه که اصول اینکه طاق و گنبد چیه و نیروهایی که تحمل میکنن چیه و... رو بدونه اما اینکه عکس یه گنبد و طاق 10000سال پیش رو بلد باشن فقط چون ایرانیه منطقی نیست
انقدر کتاب زلزه و ساختمان بلند و سسیتم اینده رو خوب خونده بودم که شک نداشتم 30تام سوال بده جواب میدم بعد سرجمع 3تا سوال از کتابای به این مهمی میاد اونم در حدی که کسی لایه کتابم باز نکرده باشه جواب بده،......

عذرمیخوام ولی به هر حال دوست خوبم این کتابی هست که امسال چاپ شده و پیش بینی مشکل بود ولی نه کاملا رد شده !!! در سال های آینده هم اساتید که کنکور تدریس میکنن و هم کسانی که قصد کنکور هنرهای ساخت دارن هم توجه بیشتری میکنن به این کتاب !!
و امسال هم شاید خیلی از دوستان از جمله بنده تاسف خواهند خورد که چرا این کتاب رو با دقت بیشتری نخوانده اند و شاید اکثرا 1-2 تا غلط از مباحث این کتاب خواهند داشت !! چون بیش از انتظار بود ...
ولی انشالله امروز بچه ها یه مرور کلی برای معماری خواهند داشت که اتفاقات هنرهای ساخت تکرار نشه و شوک کمتری وارد بشه

_________
ولی با این همه جالب بود برام این قسمت ای کاش دیباچه ای رو که دکتر گلابچی برای این کتاب نوشته زودتر دیده بودم!!!

صفحه 2 فن شناسی معماری ایران : دیباچه دکتر گلابچی...
" در فصل چهارم مباحث بسیار مهم و گسترده ای مانند تاق و گنبدها در قالب فصلی با عنوان پوشش های منحنی بررسی شده است ..."

دکتر گلابچی نوشته حواستون به این بخش بسیار مهم باشه !!:D:(

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
نتم خراب شده بود رفتم درستش کنم ببینم بقیه چی کار کردن ولی اومدنی کیفم افتاد (درست رو لبه ی تیز) لپ تاپم نابود شد :crying: دیگه کلا کنکور یادم رفت :w25: هر کی قبول شد باید شیرینی لپ تاپ منو درست کنه
:whistle:

نظر من : حیف اون همه لرزه ای و ساختمان بلند خوندن - خوب شد خرپا و پایداری اینا رو حذف کردم - کاش سرمایش غیرفعال مرور می کردم - کاش فناوری نوین مرور می کردم - کلا خوب شد زیاد خودمو نکشتم :redface:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

عذرمیخوام ولی به هر حال دوست خوبم این کتابی هست که امسال چاپ شده و پیش بینی مشکل بود ولی نه کاملا رد شده !!! در سال های آینده هم اساتید که کنکور تدریس میکنن و هم کسانی که قصد کنکور هنرهای ساخت دارن هم توجه بیشتری میکنن به این کتاب !!
و امسال هم شاید خیلی از دوستان از جمله بنده تاسف خواهند خورد که چرا این کتاب رو با دقت بیشتری نخوانده اند و شاید اکثرا 1-2 تا غلط از مباحث این کتاب خواهند داشت !! چون بیش از انتظار بود ...
ولی انشالله امروز بچه ها یه مرور کلی برای معماری خواهند داشت که اتفاقات هنرهای ساخت تکرار نشه و شوک کمتری وارد بشه

_________
ولی با این همه جالب بود برام این قسمت ای کاش دیباچه ای رو که دکتر گلابچی برای این کتاب نوشته زودتر دیده بودم!!!

صفحه 2 فن شناسی معماری ایران : دیباچه دکتر گلابچی...
" در فصل چهارم مباحث بسیار مهم و گسترده ای مانند تاق و گنبدها در قالب فصلی با عنوان پوشش های منحنی بررسی شده است ..."

دکتر گلابچی نوشته حواستون به این بخش بسیار مهم باشه !!:D:(
والله چی بگم فقط کاش اگه اقای گلابچی به بقیه احترام نمیزاره اقلا به خودش احترام بزاره،و اگه گرایش جدیدی اضافه میشه یه فرقی بین سوالات امتحانش با بقیه گرایشا باشه نه اینکه فقط تیتر امتحان فرق داشته باشه

coleopatra

عضو جدید
دقیقا منم زبانو بد زدم...چرا من نمیتونم خودمو کنترل کنم منفی زیاد میزنم :( ولی بقیه درسا نسبت به تصوراتم آسونتر بود...

منم متاسفانه باز نتونستم خودمو کنترل کنم بس که هی دلم نمیاد!!! خدا واسه فردا هدایتم کنه!!!

coleopatra

عضو جدید
8 تا از فن شناسی بود. من سر جلسه خیلی آقای خرسند رو دعا کردم . همه سوالا از جزوه فن شناسی ایشون بود. البته جزوه اش رو بر ا دانلود هم گذاشته بودم تو سایت.

آقا من لینکشو پیدا نمی کنم میشه بگی کجاست؟

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
راستی انقد در مورد معماری ایرانی و بایونیک حرص نخورین، حتما خیلیا نخوندنو جواب ندادن سوالاشو، کسایی هم که سوالای این کتابا رو جواب دادن 2 حالت دارن:

1) قبلا بقیه مطالبو خوب خونده بودنو مرور کرده بودن بعدشم این کتابا رو خوندن سرجلسه هم به همه سوالا جواب دادن : خب با این همه تلاش حق شونه رتبه شون بهتر شه در واقع اگه از کتابای جدید هیچ سوالی نمیومدم بازم اینا رتبه هاشون بهتر می شد

2) کسایی که به جای مرور و تسلط رو بقیه مباحث نشستن این کتابا رو خوندن که خب عوضش خیلی از سوالایی که بقیه جواب دادن رو نتونستن جواب بدن (چون تسلط کافی نداشتن) پس در مجموع فرقی با بقیه ندارن. من اینو بارها تجربه کردم وقتی بدون طی مراحل میایی شانسی یه کتابی رو می خونی به ازای هر 1 سوالی که به دست میاری 2 تاشو از دست می دی

به نظر من این جور مسائل تاثیر زیادی روی رتبه و قبولی نداره فقط درصدا و میانگینا رو عوض می کنه آخه برا شما چه فرقی داره مثلا حدود درصد طراحی فن قبولیای امسال رو 40 باشه یا 60؟!!

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

نتم خراب شده بود رفتم درستش کنم ببینم بقیه چی کار کردن ولی اومدنی کیفم افتاد (درست رو لبه ی تیز) لپ تاپم نابود شد :crying: دیگه کلا کنکور یادم رفت :w25: هر کی قبول شد باید شیرینی لپ تاپ منو درست کنه
:whistle:

نظر من : حیف اون همه لرزه ای و ساختمان بلند خوندن - خوب شد خرپا و پایداری اینا رو حذف کردم - کاش سرمایش غیرفعال مرور می کردم - کاش فناوری نوین مرور می کردم - کلا خوب شد زیاد خودمو نکشتم :redface:
واقعا حیف،واقعا....

coleopatra

عضو جدید
دستت درد نکنه
چقدر مباحثش مسخره ان!!! به عنوان یه غیرمعماری که تازه وارد دنیای معماری شدم می بینم چقدر سوالات غیراستانداردن و دریوری! بیشتر اساتید دکون وا کردن و هر سال برای این که کتاب جدیدشون فروش بیشتری بکنه یه مشت تکراری را بسط می دن و کتاب می زنن!

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان
اول ی چیزی بپرسم این ایستایی و فن واقعا آسون بود یا من در و دیوار زدم همه رو فکر میکنم آسون بود؟
زبانش سخت بود:crying2:
مصالحش همش براام آشنا بود ولی نمیتونستم بزنم!!!!!!! خب نرسیدم مرور کنم:razz:

وقت هم کم آوردم:mad:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایستایی نسبت به هر سال غیر منطقی بود اما در حد متوسط بود اما فنش بی نهایت سخت یا بهتره بگم نامعقول و غیر منطقی بود در کل به جرات میشه گفت غیر استانداردترین کنکور از اولین بار که کنکور هنرهای ساخت برگزار شده تا به امروز کنکور امسال بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.