بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.
من haphazard زدم یعنی اسباب اثاثیه رو بدون نظم و تصادفی ریختن تو خونه اعصاب مونو خراب کردن :biggrin:

یکی از معانی Impatient بی حوصله و شرتی پرتی می شه ، من شک داشتم بین این دوتا ، که Impatient رو زدم ، فک کنم غلط باشه این که من زدم ، اما کلا من اصن ناامید نیستم ، چون می دونم همه مث هم بودیم ، ینی هم آسوناش واسمون آسون بود هم سختاش سخت...

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
من زدم unabridged یعنی مختصر نشده و مفصل!!! :confused:
اشتباه زدم :cry: فک کنم زبانم اومد زیر 80

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یکی از معانی Impatient بی حوصله و شرتی پرتی می شه ، من شک داشتم بین این دوتا ، که Impatient رو زدم ، فک کنم غلط باشه این که من زدم ، اما کلا من اصن ناامید نیستم ، چون می دونم همه مث هم بودیم ، ینی هم آسوناش واسمون آسون بود هم سختاش سخت...
من اولش فقط غلطامو دیدم یه کم ترسیدم الان می بینم نه بابا یه چن تا جواب درستم داشتم انگار :D

تنظیم شرایط:

مبنای سرعت باد : 10 متر زدم ولی فک کنم 15 بود، جرئت ندارم برم کتابو ببینم چون اشتباه محض بود غلط زدن این سوال
اون شکل سوال اول گرم و خشک زدم ولی فک کنم معتدل بود (از بعضی لحاظ گرم و خشک جور درمیومد از بعضی لحاظ...)
سوال دوم روی پیلوتی هم من معتدل زدم فک کنم، اگه تو گزینه ها گرم و مرطوب داشته باشه اون می شده فک کنم غلط زدم - بی دقتی محض
اونی که گفته بود زنت شبیه کدومه هواساز زدم
اونی که زده بود کدوم عایق تو قسمت جدار خارجیش باشه اتاق خوب زدم (یه استدلال مسخره چون اون 3 تای دیگه از نظر ساعت کاربری شبیه هم بودن- وقت اداری و ...-)
کولر آبی : استفاده از گرمای نهان تبخیر
چقد از کاربری تاسیسات مکانیکی سوال داده بودن... من که هیچ کدومو نتونستم با استدلال قوی جواب بدم (حالا نه که بقیه رو حسابی با حساب کتاب جواب دادم :D)
جزء گرایی رو زدم از اصول معماری پایدار نیست

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
اشتباه زدم :cry: فک کنم زبانم اومد زیر 80
حالا معلوم نیست کدوم درست باشه، بعدشم زبان کلا انگار سخت بوده برا همه، من خودم بدجور نگران کلوز و ریدینگام ... بعدترشم پارسال رتبه 7 زبانشو 60 زده بود :gol:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اولش فقط غلطامو دیدم یه کم ترسیدم الان می بینم نه بابا یه چن تا جواب درستم داشتم انگار :D

تنظیم شرایط:

مبنای سرعت باد : 10 متر زدم ولی فک کنم 15 بود، جرئت ندارم برم کتابو ببینم چون اشتباه محض بود غلط زدن این سوال
اون شکل سوال اول گرم و خشک زدم ولی فک کنم معتدل بود (از بعضی لحاظ گرم و خشک جور درمیومد از بعضی لحاظ...)
سوال دوم روی پیلوتی هم من معتدل زدم فک کنم، اگه تو گزینه ها گرم و مرطوب داشته باشه اون می شده فک کنم غلط زدم - بی دقتی محض
اونی که گفته بود زنت شبیه کدومه هواساز زدم
اونی که زده بود کدوم عایق تو قسمت جدار خارجیش باشه اتاق خوب زدم (یه استدلال مسخره چون اون 3 تای دیگه از نظر ساعت کاربری شبیه هم بودن- وقت اداری و ...-)
کولر آبی : استفاده از گرمای نهان تبخیر
چقد از کاربری تاسیسات مکانیکی سوال داده بودن... من که هیچ کدومو نتونستم با استدلال قوی جواب بدم
جزء گرایی رو زدم از اصول معماری پایدار نیست
10 متر درسته
شکل اولو گرم و خشک زدم به خاطر سرداب، چرا معتدل؟
پیلوتی هم گرم و مرطوب میشه
زنت کولر آبیه
اتاق خواب میشه استدلالت هم درست بود، کاربریشون منقطع س، اتاق مداومه :D
جزءگرایی و نهان تبخیرم درسته
آره تاسیسات مکانیکیم دیگه مفهومی باید خوند :|

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا معلوم نیست کدوم درست باشه، بعدشم زبان کلا انگار سخت بوده برا همه، من خودم بدجور نگران کلوز و ریدینگام ... بعدترشم پارسال رتبه 7 زبانشو 60 زده بود :gol:
skilled میشه ماهر، بیشتر واسه آدم میاد، سر جلسه اشتباه استدلال کردم، معنی unabridged رو هم نمیدونستم...
دوستای من که امروز میگفتن آسون بود زبان :w05:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
10 متر درسته
زنت کولر آبیه
گفتما اونی که شبیه هواساز بود یه چیز دیگه بود :biggrin:
اون محاسباتیای آخرشو یادته؟! من فقط یه 3.5 سانتی متر یادمه. 2 تای دیگه کلا یادم نمیاد چی بود سوالش

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

10 متر درسته
زنت کولر آبیه
من سر این سوال بعد کلی فکر زدم اتاق مدیر هتل اخه اتاق خواب هم منقطع هست فقط برای خواب استفاده میشه به نظرم اومد اتاق مدیر هتل بیشترین ساعت استفاده رو داره بین بقیه،اما احتمالا اشتباه زدم،اون سوال طولانیه که تو هر اقلیم برا گرمایش سرمایش چی لازمه چی میشد?

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
من یادم باشه فردا لغت نزنم.............:D
دیگه این طورام نیست فقط یه کم دقت کن مخصوصا جدیدا مد شده یه کلمه ای مشابه (تقریبا مترادف) متن سوال تو گزینه ها می دن آدمو به شک می ندازن :smile:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتما اونی که شبیه هواساز بود یه چیز دیگه بود :biggrin:
اون محاسباتیای آخرشو یادته؟! من فقط یه 3.5 سانتی متر یادمه. 2 تای دیگه کلا یادم نمیاد چی بود سوالش
اره 3.5 میشد، پایینیه هم فک کنم 1.54 همچین چیزی بود صدمش یادمه 4 بود :D

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
من سر این سوال بعد کلی فکر زدم اتاق مدیر هتل اخه اتاق خواب هم منقطع هست فقط برای خواب استفاده میشه به نظرم اومد اتاق مدیر هتل بیشترین ساعت استفاده رو داره بین بقیه،اما احتمالا اشتباه زدم،اون سوال طولانیه که تو هر اقلیم برا گرمایش سرمایش چی لازمه چی میشد?
وای من اونو دو-سه بار خوندم آخرشم نزده رد شدم، پدر بی مروری بسوزه

اونی که برا خونه تو تهران خواسته بودن چی می شد؟!

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای من اونو دو-سه بار خوندم آخرشم نزده رد شدم، پدر بی مروری بسوزه

اونی که برا خونه تو تهران خواسته بودن چی می شد؟!
کولر آبی زدم و رادیاتور، گفتم اگه بخاری گازی بهتر بود همه جا رادیاتور نمیذاشتن :d
اتاق خواب جزو مسکونی حساب میشه و مسکونی عایقش حارجه، ینی من اینجوری فک میکنم...
اونو نزدم خیلی شدید بود سوالش :d

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
هااا یادم اومد، 70 75 رو داده بودن با فرکانس 4000 نامردا :| ما تو فرکانس 1000 حساب میکنیم، بقیه فرکانسا جدول میخواد!!
جوابشم میشد 77 که باید به صدای بلندتر 1 دسیبل اضافه میکردیم بعد جمعشون میکردیم (الان تو جدول کتاب دیدم)

الان که دارم فک میکنم میبینم چه اشتباهی کردم نزدم... اون 140-150 که نمیشد، زیادی بلند بود، دوتا گرینه ی دیگه م کوچیکتر از دوتا صدای اصلی بودن که نمیشه، پس همون 77 میشد دیگه -_-

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
کولر آبی زدم و رادیاتور، گفتم اگه بخاری گازی بهتر بود همه جا رادیاتور نمیذاشتن :d

اتاق خواب جزو مسکونی حساب میشه و مسکونی عایقش حارجه، ینی من اینجوری فک میکنم...
اونو نزدم خیلی شدید بود سوالش :d
منم کولر آبی و رادیاتور زدم- راستی کدوم یک از خورشیدیا غیرفعال نبود، من اون آخری (دیوار سبک؟!) رو زدم ولی به نظرم همه شون غیرفعال بودن:confused:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم گزینهامو مثل شما زدم جز اون یه سوال که گفتم ایشالله درست باشه
من مطمئنم الاله ما تک رقمیه ها ببینید کی گفتم;)

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
جوابشم میشد 77 که باید به صدای بلندتر 1 دسیبل اضافه میکردیم بعد جمعشون میکردیم (الان تو جدول کتاب دیدم)
آره یادم افتاد منم 77 زدم یعنی دیدم بقیه شون یا زیر 75 هستن یا خیلی بالا (بالای 100) و گرنه من با همون مبنای معمولی خودمون 76 حساب کردم (برای فاصله ی 4-9 یک دسی بل) دیدم فقط این گزینه به درد می خوره

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم کولر آبی و رادیاتور زدم- راستی کدوم یک از خورشیدیا غیرفعال نبود، من اون آخری (دیوار سبک؟!) رو زدم ولی به نظرم همه شون غیرفعال بودن:confused:
منم همینو زدم، استدلالم هم همین بود :d دیوار سبک نشنیدم تا حالا :surprised:
گزینه ها یهدتونه بگین?که یادم بیاد کدوم بود
ماشالله گزینه نبود که انشا بود:)
نه دیگه از این انتظارا نداشته باش ازمون :d

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره یادم افتاد منم 77 زدم یعنی دیدم بقیه شون یا زیر 75 هستن یا خیلی بالا (بالای 100) و گرنه من با همون مبنای معمولی خودمون 76 حساب کردم (برای فاصله ی 4-9 یک دسی بل) دیدم فقط این گزینه به درد می خوره

آره منم همین الان به این نتیجه رسیدم :|

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی جروه فن شناسی داره ک گذاشته باشه ی نگاهی بهش بندازم برا کنکور فردا شاید ازش سوال بیاددد خاهش کسی جواب بده

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم گزینهامو مثل شما زدم جز اون یه سوال که گفتم ایشالله درست باشه
من مطمئنم الاله ما تک رقمیه ها ببینید کی گفتم;)
مرسی عزیزم انشالا همه مون تک رقمی بشیم ، امیدوارم دیگه بیشتر از این غلط نداشته باشیم هیچکدوممون...

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
خب یه ذره خیالم بابت تنظیم شرایط راحت شد اقلا آبرو ریزی نمی شه :D
فقط موند طراحی فنی!!!:confused:
اون عکسه سوال سوم سقفش چی بود؟! (بعدا پشیمون شدم که چرا زدمش اصلا)
بازشو دیوار برشی زدم وسط باشه بهتره (از دیافراگم الهام گرفتم یه جورایی!!!)
اونی که برا تری دی پنل بود دو طرفه بود من مشبک زدم :(
نشانه اتصال صلب چی بود؟!

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کلا شما از تنظیم چند تا سوال زدین سر جمع?همینطور از فن?
ققط طراحی فنیو یادم 10 تا زدم :/ بقیه رو نشمردم
خب یه ذره خیالم بابت تنظیم شرایط راحت شد اقلا آبرو ریزی نمی شه :D
فقط موند طراحی فنی!!!:confused:
اون عکسه سوال سوم سقفش چی بود؟! (بعدا پشیمون شدم که چرا زدمش اصلا)
بازشو دیوار برشی زدم وسط باشه بهتره (از دیافراگم الهام گرفتم یه جورایی!!!)
اونی که برا تری دی پنل بود دو طرفه بود من مشبک زدم :(
نشانه اتصال صلب چی بود؟!
سوال سوم همون TWG نمیدونم چی چی بود؟ من زدم رو 4 تا ستون ، نمیدونم درسته یا نه
وسط زدم، به همین دلیل، کلا برش در وسط کمتره دیگه...
مشبک میشد، وسطاش خالی بود (البته ICF بود)
اتصال صلب هم مطمئن نیستم ولی زدم دوتا نبشی رو بال بالا و پایین...

دارم فک میکنم چقد سوالای طراحی فنی رو با شک زدم :O

وضعیت
موضوع بسته شده است.