بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

راستی انقد در مورد معماری ایرانی و بایونیک حرص نخورین، حتما خیلیا نخوندنو جواب ندادن سوالاشو، کسایی هم که سوالای این کتابا رو جواب دادن 2 حالت دارن:

1) قبلا بقیه مطالبو خوب خونده بودنو مرور کرده بودن بعدشم این کتابا رو خوندن سرجلسه هم به همه سوالا جواب دادن : خب با این همه تلاش حق شونه رتبه شون بهتر شه در واقع اگه از کتابای جدید هیچ سوالی نمیومدم بازم اینا رتبه هاشون بهتر می شد

2) کسایی که به جای مرور و تسلط رو بقیه مباحث نشستن این کتابا رو خوندن که خب عوضش خیلی از سوالایی که بقیه جواب دادن رو نتونستن جواب بدن (چون تسلط کافی نداشتن) پس در مجموع فرقی با بقیه ندارن. من اینو بارها تجربه کردم وقتی بدون طی مراحل میایی شانسی یه کتابی رو می خونی به ازای هر 1 سوالی که به دست میاری 2 تاشو از دست می دی

به نظر من این جور مسائل تاثیر زیادی روی رتبه و قبولی نداره فقط درصدا و میانگینا رو عوض می کنه آخه برا شما چه فرقی داره مثلا حدود درصد طراحی فن قبولیای امسال رو 40 باشه یا 60؟!!
امسال اتفاقا کسایی که مباحث اساسیو نخوندن و مباحث بیربط رو خوندن و کلا خیلی سرسری مباحث اصلی رو یه نگاه انداختن بهتر نتیجه میگیرن پس واقعا سبک سوالات تو گزینش تاثیر داره،امسال،سال خوش شانساست نه سال کسایی که واقعا مفهوم رو فهمیدن و معلومات دارن

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
امسال اتفاقا کسایی که مباحث اساسیو نخوندن و مباحث بیربط رو خوندن و کلا خیلی سرسری مباحث اصلی رو یه نگاه انداختن بهتر نتیجه میگیرن پس واقعا سبک سوالات تو گزینش تاثیر داره،امسال،سال خوش شانساست نه سال کسایی که واقعا مفهوم رو فهمیدن و معلومات دارن
عزیزم فک کنم یکم داری احساسی میگی، چنتا نفس عمیق بکش :D ببین منم هیچکدوم از سوالای فن شناسی رو نزدم، طراحی فنی هم خیلی برام سخت بود، ولی کسی که مفاهیم رو فهمیده هم عوضش بقیه سوالا رو زده، اون فن شناسیا رو درصد خیلی کمی از بچه ها میتونن بزنن، پس نگزانش نباش، اینجوریام نیس که شانسی باشه چون نهایت 20% درصد ایستایی رو میشد با فن شناسی زد

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
بچه ها یه سوال بود واسه زبان در مورد دیکشنری بود فکر کنم تو 10 سوال لغت بود. اون جوابش چی میشد بدجور رفته رو مخم :confused:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
،سال خوش شانساست نه سال کسایی که واقعا مفهوم رو فهمیدن و معلومات دارن

دیجیتال جون از ته قلبم آرزو میکنم دانشگاه دلخواهت قبول بشی و مطمئنم که قبول میشی;)
حس میکنم خیلی داری حرص میخوری:(

coleopatra

عضو جدید
بچه ها هر کی سوالی یادشه بگه، مثلا اون گوشه سازیه چی می شد؟
چارطاقی؟
سکنج؟
...

بچه ها به نظر شما طراحی فنی چطور بود؟ خیلی سخت نبود؟
چقد از مصالح سوال داد! سوال مدیریت چی میگفت :|
آره سخت بود ، خیلی هم سخت بود ، ینی کلا بی ربگ بود ، بجای طراحی لرزه ای و فناوری نوین و جزییات ارتقادهنده ، اکثر بارش رو دوش معماری سنتی و فن شناسی بود و البته گچ توی بتن که مشخصا سوال متریال بود و برای مدیریتی ها و از اون عجیب تر ، سوال مدیریت که داده بود (فک کنم برای اینکه از سال بعد بچه های تکنولوژی و انرژی مجبور بشن کتابای مدیریت رو هم بخونن این سوال رو داده بود ، بهرحال کتابای مدیریت باید فروش شون بیشتر بشه!!!) اما خوبی ش اینه برای همه همین شد ، ینی نمی شه گفت شانس و اینا ، یه جورایی همه شوکه شدیم و این برابر بود ، اما ایستایی و سیستم و تنظیم تاسیسات به طرز عجیبی آسونتر از همیشه بود (حالا بجز دو سه تا سوال عجیب تو هرکدومش) ؛ جدا فکر کنم فقط زبان باشه که مشخص کننده بشه...

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی مدریت پروژه نداده؟
اون سوال فرجه چند در میومد؟
11 یا 9 ؟؟

بچه ها هر کی سوالی یادشه بگه، مثلا اون گوشه سازیه چی می شد؟
چارطاقی؟
سکنج؟
...
سوال از کتاب معماری آرکی تایپی بود و حدس ش رو می زدم که بیاد ، پارسال چهارتاقی اومد و امسال این : جواب : سه کنج... (اسم معروف ترش فیلپوش هست...)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزیزم فک کنم یکم داری احساسی میگی، چنتا نفس عمیق بکش :D ببین منم هیچکدوم از سوالای فن شناسی رو نزدم، طراحی فنی هم خیلی برام سخت بود، ولی کسی که مفاهیم رو فهمیده هم عوضش بقیه سوالا رو زده، اون فن شناسیا رو درصد خیلی کمی از بچه ها میتونن بزنن، پس نگزانش نباش، اینجوریام نیس که شانسی باشه چون نهایت 20% درصد ایستایی رو میشد با فن شناسی زد
الاله جون اصلا احساسی نمیگم عین واقعیته
20%میدونی یعنی چی!!!سال پیش رتبه من با تفاوت 30%،300تا فرق داشت با یکی که همه درصداش و حتی معدلش عین من بود
وقتی از کتاب مهمی مثل زلزله و ساختمان بلند که باید ازشون سوال مفهومی طرح شه که هر کسی نتونه بزنه مثل سال پیش ،سه تا دونه سوال ابکی میاد،که اگه کسی لای کتابم وا نکرده بود میتونست بزنه،یا حتی سیستم اینده که هر سال دو سوال داشت اصلا سوال نمیاد بعد از فن شناسی و یه سری مباحث بی اهمیت و پراکنده کلی سوال میاد،در حق کسی که هدفش هنرهای ساخت بوده نه معماری اجحاف میشه(اجحافو درست نوشتم:o;)

من جوابای زبان اونایی که یادمه رو بگم : Proceed , Fiasco , Impatient(Not Sure) , Trivial , Skilled , Dissent , Speculation , Synchronize , Hyperbole یه سوال دیگه رم صورت سوال یادم نیس ، همونطور که گفتم ، اون impatient رو مطمئن نیستم فقط...

coleopatra

عضو جدید
اوین یکی که راجع به ححلقه تلاطم بود چی می شد؟ توی مبحث ساختمان های بلند

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دقیقا با آلاله موافقم الان فقط حس می کنی همه 100 زدن ولی باور کن وضعیت خودت شاید از خیلیا بهتر باشه :gol:

من از 3 هفته مونده به کنکور می شه گفت کلا هیچی نخونده بودم ولی بازم مطالب پایه ای که ماه قبلش خونده بودم کلی به کارم اومد، اگه همونا رو یه کم مرور کرده بودم الان کلی به خودم امیدوار بودم، منظورم اینه که اکثریت سوالا خارج از چارچوب اصلی نبود و بازم هر کی مطالب پایه ای رو خوب خونده باشه برنده ست و "صرفا" با 7-8 تا فن شناسی به جایی نمی شه رسید مگه اینکه قبلش کتابای اصلی رو درست حسابی خونده باشی !

طراحی فنی فک کنم از پارسالم پایین تر باشه درصدا ...

من جوابای زبان اونایی که یادمه رو بگم : Proceed , Fiasco , Impatient(Not Sure) , Trivial , Skilled , Dissent , Speculation , Synchronize , Hyperbole یه سوال دیگه رم صورت سوال یادم نیس ، همونطور که گفتم ، اون impatient رو مطمئن نیستم فقط...
Speculatio هم درستش Conviction بود...

اون سوال ساختمان بلند هم می شد یک تخلخل ایجاد کنیم که باد بگذره ، گزینه 4 بود تو دفترچه من...

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
من به جای impatient یه گزینه دیگه زدم یادم نیست، بقیه رو همینا رو زدم، بابت Speculation , dissent هم حسابی دلم سوخت تقریبا مطمئن بودم ولی نمی دونم چرا نزدم! :razz:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال از کتاب معماری آرکی تایپی بود و حدس ش رو می زدم که بیاد ، پارسال چهارتاقی اومد و امسال این : جواب : سه کنج... (اسم معروف ترش فیلپوش هست...)
این آرکی تایپیه تو آزمون آخر مرکز درس سیستم اومده بود و دنبال جوابش نرفتم :|

20%میدونی یعنی چی!!!سال پیش رتبه من با تفاوت 30%،300تا فرق داشت با یکی که همه درصداش و حتی معدلش عین من بود
وقتی از کتاب مهمی مثل زلزله و ساختمان بلند که باید ازشون سوال مفهومی طرح شه که هر کسی نتونه بزنه مثل سال پیش ،سه تا دونه سوال ابکی میاد،که اگه کسی لای کتابم وا نکرده بود میتونست بزنه،یا حتی سیستم اینده که هر سال دو سوال داشت اصلا سوال نمیاد بعد از فن شناسی و یه سری مباحث بی اهمیت و پراکنده کلی سوال میاد،در حق کسی که هدفش هنرهای ساخت بوده نه معماری اجحاف میشه(اجحافو درست نوشتم:o;)
درست میگی ولی واقعا فرزانه راس میگه، کسی که وقتشو رو این کتابا گذاشته از بقیه مونده و درصدش خیلی بالا نمیشه یا اینکه همه رو خونده و اینم خونده که حقشه خوب بزنه. الان دیگه حرص خوردن فایده ای نداره، انشالا که رتبه ت خیلی خوب میشه، مطمئن باش سر جلسه همه غافگیر شدن.. خودم فقط تا لحظه ی دادن پاسخنامه تونستم کنترل کنم خودمو، بعدش دیگه اشکم درومد، ولی خب همه بد دادن فقط ما نیستیم :smile:
(آره درست نوشتی:دی)

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
impatient گزینه های دیگه ش چی بود؟ فک کنم یه چیز دیگه زدم

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
انقدر تحت تاثیر غیر منطقی بودن سوالا قرار گرفتم سر جلسه که باعث شد منی که قسم خورده بودم سوالی که شک دارمو نزنم و یه سال با کنکور ازمایشی تمرین کرده بودم سر این موضوع از ترس و استرس سر امتحان کلی سوالیو که شک داشتم زدم که از اونجایی که شانسم ندارم همش منفی میشه،مرسی الاله جون ایشالله بهترین رتبه رو بیارین همه شماها که کلی زحمت کشیدین و کنکور اصلیتون بود

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببین این بحث هر سال کنکوره. کلا تو شانس تو کنکور مخصوصا هنر های ساخت نقش بالایی ایفا میکنه. ولی برای هر کس یه جور. یکی استرس بهش وارد میشه یکی کتابایی که باید را نخونده یکی بی دقتی میکنه و .........هر سال یه جوره کنکور. ولی اینو مطمئن باش که اگه کسایی که خوندن بد دادن همه بد دادن. اینو با توجه به تجربه خودم میگم. یه هیچ وجه غصه نخورید واقعا هیچی معلوم نیست.
و اینکه مثلا میگی ساختمان های بلند پارسال تعیین کننده بود با اطمینان بهت میگم که نه برای همه تعیین کننده نبوده. خیلی ها فقط از روی یه جزوه خونده بودن اونو و به خیلی از سوالا با همون زوه پاسخ دادن خیلی ها هم اصلا نخونده بودن و قبول شدن..... پس این چیزا لزوما تعیین کننده نخواهد بود.:smile:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
haphazard-impatieni-initial-netural
haphazard میشه

انقدر تحت تاثیر غیر منطقی بودن سوالا قرار گرفتم سر جلسه که باعث شد منی که قسم خورده بودم سوالی که شک دارمو نزنم و یه سال با کنکور ازمایشی تمرین کرده بودم سر این موضوع از ترس و استرس سر امتحان کلی سوالیو که شک داشتم زدم که از اونجایی که شانسم ندارم همش منفی میشه،مرسی الاله جون ایشالله بهترین رتبه رو بیارین همه شماها که کلی زحمت کشیدین و کنکور اصلیتون بود
مرسی، انشالا که همه شک داراتم درست زده باشی، دیگه غصه نخور، تموم شده دیگه :gol:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
منم دیگه دیدم طراحی فنی باید سفید بمونه چون همه ش یادم رفته بود دیگه تا جایی که یادم میومد حذف گزینه کردم، اگه قانون احتمال 50-50 درست باشه باید 20 بزنم و گرنه صفر :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.