بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.
خب یه ذره خیالم بابت تنظیم شرایط راحت شد اقلا آبرو ریزی نمی شه :D
فقط موند طراحی فنی!!!:confused:
اون عکسه سوال سوم سقفش چی بود؟! (بعدا پشیمون شدم که چرا زدمش اصلا)
بازشو دیوار برشی زدم وسط باشه بهتره (از دیافراگم الهام گرفتم یه جورایی!!!)
اونی که برا تری دی پنل بود دو طرفه بود من مشبک زدم :(
نشانه اتصال صلب چی بود؟!
دیوار برشی مث شما زدم... تری دی پنل مشبک بودا ، دو طرفه نبود ، سوراخ بود رسما ، فک کنم...
نشانه اتصال صلب ورق بالاسریه...
سقف هم یادم نمیاد سوالش رو! کدوم بود؟؟؟
فن شناسی ها : اون طاق آهنگ بود ، آهیانه روش آجرچینی نیست ، یه سوال تویزه و طاق بود یادم نیس ته ش بسته بود یا باز ، اگه بسته بود تویزه ، اگه باز بود تاق... یه سوال بود بهترین قوس کدومه که نزدم ، آجرچینی رو اشتباه زدم و چهارگرفه می شد...

جدا الان که دارم فکر می کنم ، تعداد غلطای زبان و طراحی فنی هرکس عامل موفقیت یا عدم موفقیت ش می شه...

من یه سوال سیستم رو هم خیلی ناشیانه غلط زدم ، پوسته های بلند ، می شد تنش رو تاثیر میگذارد ، که من زدم فشار!!! (اصن پایین ش فشار نداره)

منامنا

عضو جدید
ققط طراحی فنیو یادم 10 تا زدم :/ بقیه رو نشمردم

سوال سوم همون TWG نمیدونم چی چی بود؟ من زدم رو 4 تا ستون ، نمیدونم درسته یا نه
وسط زدم، به همین دلیل، کلا برش در وسط کمتره دیگه...
مشبک میشد، وسطاش خالی بود (البته ICF بود)
اتصال صلب هم مطمئن نیستم ولی زدم دوتا نبشی رو بال بالا و پایین...

دارم فک میکنم چقد سوالای طراحی فنی رو با شک زدم :O
رو 4 تا ستون نبود که تو گزینه ها رو 4 تا نقطه بود :redface: که منم اونو زدم

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها کلا شما از تنظیم چند تا سوال زدین سر جمع?همینطور از فن?
من 14 تا طراحی فنی زدم دست کم 3 تا غلط دارم
16 تا تنظیم شرایط زدم تا اینجا یه غلط دارم فک کنم 3 تا اینا هم بشه بعدا
26 تا ایستایی زدم که تا اینجا 2 تا غلط دارم
28 تا زبان زدم فعلا از لغتا انگار غلط ندارم ولی کلوز تست و ریدینگ نمی دونم چی کار کردم دقیقا (تمرکز نداشتم الابختکی زدم کلا)

اشاره خوبی کردی ، ICF بود ، تری دی نبود... TWA هم همون 4 درسته...8 تا ستون نداره ، 4 تا ستون Yشکل داره ، حالا مگر اینکه دکتر تقی زاده هر ستون Y رو دو تا نقطه در نظر بگیره!!!

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
با ی دکمه تشکر نتونستم راضی شنم ممنون.اما چون با گوشیم باز نکرد.همون فن شناسی ک گلابچی جدیدا نوشته میگید سوال اومده همونه دیگه.!؟
ممنون بازمم
خواهش میکنم ^_^
بله همونه ، جزوه ی آقای خرسنده، بچه ها میگن سوالای امروز همشون تو این جزوه بود

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همین گزینه ها رو زدم الاله جون فقط اون اتصال صلب رو شک کردم نزدم چون نبشی بالا و پایین اشاره نکرده بود نبشی ها هم اندازن(گیردار)یا اندازه هاشون فرق داره(مفصلی)

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
28 تا زبان زدم فعلا از لغتا انگار غلط ندارم ولی کلوز تست و ریدینگ نمی دونم چی کار کردم دقیقا (تمرکز نداشتم الابختکی زدم کلا)
فرزانه تو یه رقمی میشی :) از الان تبریک :D
اشاره خوبی کردی ، ICF بود ، تری دی نبود... TWA هم همون 4 درسته...8 تا ستون نداره ، 4 تا ستون Yشکل داره ، حالا مگر اینکه دکتر تقی زاده هر ستون Y رو دو تا نقطه در نظر بگیره!!!
واااای به اینش دقت نکردم :eek:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

افرین ترکوندی;)
الاله جون شما تنظیم چند تا زدی?

farzaneh*memary

کاربر ممتاز

آره حواسم نبود خالی بود وسطاش ؟!! خدا رو شکر
من زدم رو 4 تکیه گاه. ستون 8 بود
صلبو منم مث تو زدم آقای قزوینی یه جور دیگه زده

دیوار برشی مث شما زدم... تری دی پنل مشبک بودا ، دو طرفه نبود ، سوراخ بود رسما ، فک کنم...
نشانه اتصال صلب ورق بالاسریه...
سقف هم یادم نمیاد سوالش رو! کدوم بود؟؟؟
فن شناسی ها : اون طاق آهنگ بود ، آهیانه روش آجرچینی نیست ، یه سوال تویزه و طاق بود یادم نیس ته ش بسته بود یا باز ، اگه بسته بود تویزه ، اگه باز بود تاق... یه سوال بود بهترین قوس کدومه که نزدم ، آجرچینی رو اشتباه زدم و چهارگرفه می شد...

جدا الان که دارم فکر می کنم ، تعداد غلطای زبان و طراحی فنی هرکس عامل موفقیت یا عدم موفقیت ش می شه...

من یه سوال سیستم رو هم خیلی ناشیانه غلط زدم ، پوسته های بلند ، می شد تنش رو تاثیر میگذارد ، که من زدم فشار!!! (اصن پایین ش فشار نداره)
طاق آهنگو منم حدس زدم ولی ترسیدم بزنم الان تو جزوه دیدم درست بوده
تویزه رو فک کنم انتهاش بسته بود من فرق اینا رو نمی دونستم همین طوری زدم طاق (فک کردم گلابچی اشتانتیون داده یه سوال)
آهیانه دیگه زیادی تابلو بود منم همونو زدم
اقتصادی ترین قوس رادیکال 2 رو زدم با رد گزینه البته

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همین گزینه ها رو زدم الاله جون فقط اون اتصال صلب رو شک کردم نزدم چون نبشی بالا و پایین اشاره نکرده بود نبشی ها هم اندازن(گیردار)یا اندازه هاشون فرق داره(مفصلی)
منم شک داشتم ولی زدم...
افرین ترکوندی;)
الاله جون شما تنظیم چند تا زدی?
نشمردم، فقط طراحی فنی رو شمردم که خیلی وحشتناک بود.. زبان یادمه 3 یا 4 تا نزدم و 2تا غلط دارم... فقط امیدوارم غلطام بیشتر از این نشه...

دکمه تشکر انگار برام کار نمیکنه :confused:

mrabie

عضو جدید

منظورتون سوال موانع آتش ِ؟ ولی تو کتاب زیر شکل نوشته LSF !

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیگه نمیخوام به سوالا فک کنم هی غلطام داره درمیاد :cry:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

هر چی شک کردم نزدم درست بود تا اینجا:(میگم امسال شانسی بوده بگین نه

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
اون درست بود ما یه سوال دیگه رو می گیم (همون که من حواسم نبود گفتم تری دی پنل)

گلولام مورق چوبی بود. کلی ذوق زده شدم
یه چیزی مث ستون درختی (کلمه دقیقش یادم نیست) هم بود
سوال آخر طراحی فنی شکل مناسب پایه ها بود
اونی که ارتباط مناسب بیرون با درون خواسته بود من آخری رو زدم (همون که 4 تا شکل بود)

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر چی شک کردم نزدم درست بود تا اینجا:(میگم امسال شانسی بوده بگین نه
بازم میگم شانسی نیس، منم یه سری سوالا رو با بی دقتی از دست دادم، ولی تقصیر خودم بود، بقیه ممکنه سر جلسه خوب مدیریت کنن و خیلی دقت کنن، این سوالا شانس اونا نیست، اشتباه ماست :smile:

واااای به اینش دقت نکردم :eek:

فک کنم ادامه ی این بحث و سوالا فقط اعصابمون رو داغون کنه بدون پاسخنامه ی سنجش ، جدا 4 ستون و 4 نقطه میتونه خیلی مسخره باشه...

من 30 تا زبان رو زدم... تو لغت Impatient و Speculation رو مطمئنم غلط زدم ، شاید Unabridge هم از Skilled درست تر باشه و این ینی 3 تا غلط تو لغات ؛ تو متن ها 3 تا رو با شک زدم (یکی Main Subject کمانش ، یکی Attitude نویسنده ش و یکی اون که گفت کدوم سوال بی پاسخ می مونه)
تو ایستایی 28 تا رو زدم ، اون پوسته استوانه ای بلند رو مطمئنم غلط زدم ، دو سه تا هم شک دارم...
تو سیستم 23 تا زدم ، آجرچینی غلطه ، اون قوس بهترین حالت رو نزدم ، بقیه رم حدودا بدون شک زدم(مگر مثلا همین قضیه ی TWA)...
تو فنی هم 20 تا رو زدم ، تا الان دو تاش غلط در اومده...

کلا امیدم رو اصن از دست نمیدم ، همونقد که واسه من سخت بوده واسه همه سخت بوده ، جدا فک نکنم کسی مدیریت و متریال طراحی فنی رو زده باشه ، یا مثلا خیلیا رو میدونم اون سوال پل طره ای - دم دایناسور رو ندیده بودن که من زدمش ، پس امیدم رو از دست نمیدم...

امیدوارم که همه قبول شیم ، ناامید نباشید...

حالا فردا ساعت 4 آکادمی شبیه سازی رو میذاره رو سایتش ، ببینیم چه می شه کرد...

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون درست بود ما یه سوال دیگه رو می گیم (همون که من حواسم نبود گفتم تری دی پنل)

گلولام مورق چوبی بود. کلی ذوق زده شدم
یه چیزی مث ستون درختی (کلمه دقیقش یادم نیست) هم بود
سوال آخر طراحی فنی شکل مناسب پایه ها بود
اونی که ارتباط مناسب بیرون با درون خواسته بود من آخری رو زدم (4 تا شکل بود)
اره ستون درختی بود، شکل مناسب پایه ها یادم نیس یه کم بیشتر توضیح بده :دی
وای اون قاب صلب مفصلیه هم به نظرم خیلی وحشتناک بود سوالش، ارتباط درون و بیرون.. هیچ ایده ای نداشتم :D

milad.arch

عضو جدید
بچه ها من بدجور خراب کردم،
همرم بلد بودم بخدا
نمیدونم چرا اینطوری زدم
اعصابم خرابه از وقتی اومدم خونه

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم ادامه ی این بحث و سوالا فقط اعصابمون رو داغون کنه بدون پاسخنامه ی سنجش ، جدا 4 ستون و 4 نقطه میتونه خیلی مسخره باشه...

من 30 تا زبان رو زدم... تو لغت Impatient و Speculation رو مطمئنم غلط زدم ، شاید Unabridge هم از Skilled درست تر باشه و این ینی 3 تا غلط تو لغات ؛ تو متن ها 3 تا رو با شک زدم (یکی Main Subject کمانش ، یکی Attitude نویسنده ش و یکی اون که گفت کدوم سوال بی پاسخ می مونه)
تو ایستایی 28 تا رو زدم ، اون پوسته استوانه ای بلند رو مطمئنم غلط زدم ، دو سه تا هم شک دارم...
تو سیستم 23 تا زدم ، آجرچینی غلطه ، اون قوس بهترین حالت رو نزدم ، بقیه رم حدودا بدون شک زدم(مگر مثلا همین قضیه ی TWA)...

کلا امیدم رو اصن از دست نمیدم ، همونقد که واسه من سخت بوده واسه همه سخت بوده ، جدا فک نکنم کسی مدیریت و متریال طراحی فنی رو زده باشه ، یا مثلا خیلیا رو میدونم اون سوال پل طره ای - دم دایناسور رو ندیده بودن که من زدمش ، پس امیدم رو از دست نمیدم...

آره نباید ناامید شیم، انشالا قبولیم :smile: ما قبول نشیم کی بشه :D

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بازم میگم شانسی نیس، منم یه سری سوالا رو با بی دقتی از دست دادم، ولی تقصیر خودم بود، بقیه ممکنه سر جلسه خوب مدیریت کنن و خیلی دقت کنن، این سوالا شانس اونا نیست، اشتباه ماست :smile:
چرا دیگه اونی که نترسیده و زده برده اونی که ترسیده مثل من رفت سال بعد،بیشتر ربط به جسارت طرف داشته تا اشتباه و دقت،ای بابا بگذریم:(

farzaneh*memary

کاربر ممتاز

اگه کسی فردا کنکور داره بهتره بررسی نکنه ممکنه روحیه ش خراب شه :smile:

تو اون سواله 4 ستون نبود اصلا آخه، یه جا گفته بود 4 نقطه یه گزینه دیگه گفته بود 8 تا ستون که فک کنم 4 نقطه درسته

کدوم سوال بی پاسخ می مونه (گزینه 2: چرا ما 4 تا مصالح اصلی داریم) - attitude رو هم من با حذف گزینه زدم objective چون 3 تای دیگه اصلا نمی شدن- main subject رو هم گزینه اولشو زدم من) همون متن چارلی چاپلین من 2 تا سوال دیگه شو با شک زدم... کلا گزینه ی ریدینگا یه جوری بودن بر خلاف خود متنا که آسون بودن

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه ها من بدجور خراب کردم،
همرم بلد بودم بخدا
نمیدونم چرا اینطوری زدم
اعصابم خرابه از وقتی اومدم خونه
منم مثل شما،بزارین جواب قطعیا بیاد ایشالله قبولین

وضعیت
موضوع بسته شده است.