بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
میانگین کل اگه 58/57باشه قبولین احتمال زیاد سال پیش میانگین اخرین نفر حدود 53اینا بود فک کنم

اگه کسی فردا کنکور داره بهتره بررسی نکنه ممکنه روحیه ش خراب شه :smile:

تو اون سواله 4 ستون نبود اصلا آخه، یه جا گفته بود 4 نقطه یه گزینه دیگه گفته بود 8 تا ستون که فک کنم 4 نقطه درسته

کدوم سوال بی پاسخ می مونه (گزینه 2: چرا ما 4 تا مصالح اصلی داریم) - attitude رو هم من با حذف گزینه زدم objective چون 3 تای دیگه اصلا نمی شدن- main subject رو هم گزینه اولشو زدم من) همون متن چارلی چاپلین من 2 تا سوال دیگه شو با شک زدم... کلا گزینه ی ریدینگا یه جوری بودن بر خلاف خود متنا که آسون بودن
من چون لیسانس عمران بودم ، فردا کنکور ندارم ، برای همین دغدغه ای نداشتم ، چک کردم حدودا ، روحیه من م کلا خراب نمی شه ، خودم خواستموارد این چالش بشم و تو عرض یه مدت خیلی کوتاه از عمران بیام سمت معماری پس هرچی بشه باید پای خواسته م بمونم!!!

در مورد 4 تا منم همون 4 رو زدم ، امیدوارم همون باشه ، ترمینال TWA سازه دوس داشتنی ایه ، نباید باعث ناراحتی ما بشه!! :)

من دقیقا با رد گزینه OBJECTIVE رو زدم ، Main Subject رو هم گزینه یک زدم ، در مورد کدوم سوال بی پاسخ می مونه ، من گزینه ی For What Reason Why که گفته بود فولاد و چوب سبک می شن رو زدم ، بین این دو تا شک داشتم ؛ اما به نظرم این توضیحات کل متن که این 4 تا مصالح مقاومت و سختی بالایی دارن جواب اونو می داد ، اما درمورد For What Reason چیزی پیدا نکردم...

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اره ستون درختی بود، شکل مناسب پایه ها یادم نیس یه کم بیشتر توضیح بده :دی
وای اون قاب صلب مفصلیه هم به نظرم خیلی وحشتناک بود سوالش، ارتباط درون و بیرون.. هیچ ایده ای نداشتم :D
من منظورشو فهمیدم باید اونایی که می تونستن بدنه های شفاف داشتن تو لبه ها رو انتخاب می کردیم، گزینه 3 و 4 این شکلی بودن ولی یکیش یه کم عقب نشستگی داشت، من شک داشتم آخرش 4 رو زدم ...

کرسی چینی رو جواب دادین؟!
این عکسه چی می شد؟! من از رو یه سری عکسای دیگه که قبلا دیده بودم زدم کششی ولی چون جزوه م خام بود دقیقا نخوندم همچین چیزی از جزوه
یه عکسم بود فک کردم اسپایدره ولی ترسیدم نزدم

من چون لیسانس عمران بودم ، فردا کنکور ندارم ، برای همین دغدغه ای نداشتم ، چک کردم حدودا ، روحیه من م کلا خراب نمی شه ، خودم خواستموارد این چالش بشم و تو عرض یه مدت خیلی کوتاه از عمران بیام سمت معماری پس هرچی بشه باید پای خواسته م بمونم!!!

در مورد 4 تا منم همون 4 رو زدم ، امیدوارم همون باشه ، ترمینال TWA سازه دوس داشتنی ایه ، نباید باعث ناراحتی ما بشه!! :)
آقا تا دیروز می گفتم خوش به حال عمرانیا برا ایستایی و فنی مشکی ندارن سوالا یه جوری حفظی شد امسال فک کنم هیچ ربطی به عمران نداشت دیگه
فک کنم با توجه به 4 نقطه گفتن و نیاوردن لفظ ستون درست باشه و لزومی نباشه 8 رو بزنیم (یعنی خدا کنه این طور باشه :D)

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    34 کیلوبایت · بازدیدها: 0

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

من دقیقا با رد گزینه OBJECTIVE رو زدم ، Main Subject رو هم گزینه یک زدم ، در مورد کدوم سوال بی پاسخ می مونه ، من گزینه ی For What Reason Why که گفته بود فولاد و چوب سبک می شن رو زدم ، بین این دو تا شک داشتم ؛ اما به نظرم این توضیحات کل متن که این 4 تا مصالح مقاومت و سختی بالایی دارن جواب اونو می داد ، اما درمورد For What Reason چیزی پیدا نکردم...
این objective,باقی گزینه هاش و خود سوال چی بوده اصلا یادم نیست چی زدم

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

من منظورشو فهمیدم باید اونایی که می تونستن بدنه های شفاف داشتن تو لبه ها رو انتخاب می کردیم، گزینه 3 و 4 این شکلی بودن ولی یکیش یه کم عقب نشستگی داشت، من شک داشتم آخرش 4 رو زدم ...

این عکسه چی می شد؟! من از رو یه سری عکسای دیگه که قبلا دیده بودم زدم کششی ولی چون جزوه م خام بود دقیقا نخوندم همچین چیزی از جزوه

آقا تا دیروز می گفتم خوش به حال عمرانیا برا ایستایی و فنی مشکی ندارن سوالا یه جوری حفظی شد امسال فک کنم هیچ ربطی به عمران نداشت دیگه
فک کنم با توجه به 4 نقطه گفتن و نیاوردن لفظ ستون درست باشه و لزومی نباشه 8 رو بزنیم (یعنی خدا کنه این طور باشه :D)
منم زدم کششی چون مفصلیه گشتاور انتقال نمیده پس احتمالا خمش و پیچش رد میشد به نظرم منطقی ترین جواب کششی بود

ارتباط درون و بیرون اونی می شد که کناره هاش خط چین بود ، شفاف بود...
کرسی چینی احتیاجی به عایق رطوبتی نداره ، سه تا گزینه ی دیگه رو می شد درست در نظر گرفت در ضمن ، اما کرسی چینی خودش روش دور کردن رطوبته از دیوار بخاطر سنگای بزرگش...
این عکس هم اتصال کششیه ، پیچش که چرند بود ، فشار هم نمی شه قاعدتا ، خمش هم که این مفصلیه ، پس کششی می شد...
اتصال شیشه هم اسپایدر بود ، یکی از 6 تا شکل اسپایدر توی جزئیات ارتقادهنده این بود...

سوال : لحن نویسنده در مرود نیروی کمانش چگونه است : 1.بیخیال 2.بی طرف یا Objective
3.ناباورانه 4.انتقادی

دیدید ، سوالای محاسباتی ش انقد مسخره بود که عمرانی بودن به هیچ دردی م نخورد!!!

منامنا

عضو جدید

تو کدوم جزوه بود این؟

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
چرا دیگه اونی که نترسیده و زده برده اونی که ترسیده مثل من رفت سال بعد،بیشتر ربط به جسارت طرف داشته تا اشتباه و دقت،ای بابا بگذریم:(
تا کارنامه نیاد هیچی معلوم نمی شه، حتی با کلیدا هم معلوم نمی شه و بازم تغییر می کنه، ولی این قسمت از حرفاتو موافقم من هر سال دیدم بعضی از بچه ها با اینکه خیلی تلاش کردن به خاطر ترس همه رو نزدن ولی واقعا امیدوارم تو از اونا نباشی و همه ی نزده هات به نفعت باشه. زود خودتو نباز مثلا من همین اول یه گزینه رو تا شنیدم درست بود ناراحت شدم که چرا نزدم بعد که فهمیدم غلط بوده حسابی خوشحال شدم از اینکه احتیاط کردم.

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها..خسته نباشید..ایشالا همتون رتبه هاتون عالی میشه نگران نباشید بچه ها..دیجیتال جان چقدر حرص میخوری پسر خوب ..تو زحمتت رو کشیدی خیلی هم زحمت کشیدی پس نگران نباش..اینقدر خودتون رو اذیت نکنید بچه ها ..سلامتیتون مهمتره واقعا....واقعا برا همتون از ته قلب دعا میکنم موفق باشین ..:gol:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها همگی خسته نباشین ...ایشالاهمتون نتیجه ی زحمتاتون رو میگیرین.:smile:
دوستان کسی موفق نشده سوالای امروز رو گیر بیاره ؟پارسال یادمه بچه ها عکس گرفته بودن از دفترچه ی هنرهای ساخت.:surprised:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
تو کدوم جزوه بود این؟
عکسه رو می گی؟! جزئیات ارتقادهنده سروش نیا که تو تاپیک جزوه ها هست. ولی خامه من با جزوه ی طباطبایی که نوشته داشت تکمیلش کردم چون وقت نداشتم کتاب بخونم (البته این عکس تو جزوه طباطبایی ندیدم)

کرسی چینی احتیاجی به عایق رطوبتی نداره ، سه تا گزینه ی دیگه رو می شد درست در نظر گرفت در ضمن ، اما کرسی چینی خودش روش دور کردن رطوبته از دیوار بخاطر سنگای بزرگش...
این عکس هم اتصال کششیه ، پیچش که چرند بود ، فشار هم نمی شه قاعدتا ، خمش هم که این مفصلیه ، پس کششی می شد...
اتصال شیشه هم اسپایدر بود ، یکی از 6 تا شکل اسپایدر توی جزئیات ارتقادهنده این بود...

سوال : لحن نویسنده در مرود نیروی کمانش چگونه است : 1.بیخیال 2.بی طرف یا Objective
3.ناباورانه 4.انتقادی

منم همونو زدم به خاطر بدنه شفافش ولی گزینه 3 هم به خاطر شباهتش به الگوهای ژاپونی ها -!!!- خیلی وسوسه م می کرد! لامصب سوال درک بود واسه خودش
ای بابا چرا ما کرسی چینی رو کشیدنی یادمه رو قسمت انتهایی یه کم عایق داشتا!!! :confused: البته تا جایی که یادمه این سوالو نزدم آخرش
دقیقا منم با همین استدلال کششی زدم...
objective رو من با معنی هدف (object) گفتم خب حتما هدفمنده دیگه می خواد یه چیزی به ما یاد بده :D واقعا فک نمی کنم هیچ کدوم از اون 3 تای دیگه درست باشن

راستی گفتی محاسبات یاد اون سوال لنگر متمرکز وسط تیر افتادم، نسبت 1 می شد دیگه! تا جایی که یادمه لنگر فارغ از فاصله نصف می شد بین تکیه گاها، البته بعضی وقتام شک می کنم فک کنم این موضوع خاصیت کوپل بود نه؟!

من جوابای زبان عمومی رو کامل بگم :
Proceed , Fiasco , Haphazard , Trivial , Dissent , Conviction , Unabridged , Hyperbole , Synchronize , Motive

تو درک مطلب ها هم لغت داشتیم :
Span = Extent
Roughly = Approximately

مرجع ضمیر: (یکی رو یادمه ، اون یکی صورت سوال یادم نیس...)
them --> Masoery and Concrete

جواب هایی که اینجاس رو بروبچه های سایت زبان عمومی زیر ذره بین استنتاج کردن...

عکسه رو می گی؟! جزئیات ارتقادهنده سروش نیا که تو تاپیک جزوه ها هست. ولی خامه من با جزوه ی طباطبایی که نوشته داشت تکمیلش کردم چون وقت نداشتم کتاب بخونم (البته این عکس تو جزوه طباطبایی ندیدم)

منم همونو زدم به خاطر بدنه شفافش ولی گزینه 3 هم به خاطر شباهتش به الگوهای ژاپونی ها -!!!- خیلی وسوسه م می کرد! لامصب سوال درک بود واسه خودش
ای بابا چرا ما کرسی چینی رو کشیدنی یادمه رو قسمت انتهایی یه کم عایق داشتا!!! :confused: البته تا جایی که یادمه این سوالو نزدم آخرش
دقیقا منم با همین استدلال کششی زدم...
objective رو من با معنی هدف (object) گفتم خب حتما هدفمنده دیگه می خواد یه چیزی به ما یاد بده :D واقعا فک نمی کنم هیچ کدوم از اون 3 تای دیگه درست باشن

راستی گفتی محاسبات یاد اون سوال لنگر متمرکز وسط تیر افتادم، نسبت 1 می شد دیگه! تا جایی که یادمه لنگر فارغ از فاصله نصف می شد بین تکیه گاها، البته بعضی وقتام شک می کنم فک کنم این موضوع خاصیت کوپل بود نه؟!
الگوی زاپنی رو ول کن ، این متن کتابه دکتره ، این سه چار تا عکس ، کاملا یادمه...
مهندس ، اذیت می کنی منو ، کوپل همون لنگره!!! جواب هم همون 1 می شد ، به هر سمت M/L می رسید پس نسبت 1 بود...

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
Proceed , Fiasco , Haphazard , Trivial , Dissent , Conviction , Unabridged , Hyperbole , Synchronize , Motive

Span = Extent
Roughly = Approximately

اون extent بود؟!! آخه من هر چی نگاش کردم به نظرم اومد extend هست. کلا بدجور بی حواس بودم سرجلسه، شب تا 2.5 خوابم نبرده بود، صبحم ساعتمو جا گذاشته بودم هی می ترسیدم وقت تموم شه :razz:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

Span = Extent
Roughly = Approximately

4تا از لغات شک داشتم نزدم و میبینم که شکام همه درست بودن:(

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز

اصن وقت نذاشتم رو این سوال :دی
کرسی چینی اونی که هرچی پی عمیق تر باشه باید کرسی بلندتر باشه رو زدم،بقیه به نظرم درست بود
این عکسه رم نزدم
یه اسپایدرم بود نمیدونم چرا صلب و مفصلی غلطکی گذاشته بود، ولی چون از اسپایدر بودنش خیلی مطمئن بودم زدم

یه چیزی، سوالا رو از کجا میشه دانلود کرد؟ و کی؟

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون extent بود؟!! آخه من هر چی نگاش کردم به نظرم اومد extend هست. کلا بدجور بی حواس بودم سرجلسه، شب تا 2.5 خوابم نبرده بود، صبحم ساعتمو جا گذاشته بودم هی می ترسیدم وقت تموم شه :razz:
اره extend بود که یه expand هم تو گزینه گذاشتن گیج شیم، دستشون درد نکنه :دی

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
اصن وقت نذاشتم رو این سوال :دی
کرسی چینی اونی که هرچی پی عمیق تر باشه باید کرسی بلندتر باشه رو زدم،بقیه به نظرم درست بود
این عکسه رم نزدم
یه اسپایدرم بود نمیدونم چرا صلب و مفصلی غلطکی گذاشته بود، ولی چون از اسپایدر بودنش خیلی مطمئن بودم زدم

یه چیزی، سوالا رو از کجا میشه دانلود کرد؟ و کی؟
نوشتن 1 شنبه میاد رو سایت سنجش ولی احتمالش زیاد همین امروز فردا بیاد رو سایت موسسه ها
خدا کنه کرسی چینی رو نزده باشم، من به ترسیمای ساختمان 2مون استناد کردم که بعضی کرسی چینیا که کشیده بودیم هم محور نبود با دیوار برا همین اون گزینه رو می خواستم بزنم، نمی دونم آخرش این کارو کردم یا نه :confused:
کاش اسپایدرو می زدم چون قسمت شیشه رو نخونده بودم اصلا گفتم یه چیز عجیبی از آب درمیاد برا همین نزدمش

الگوی زاپنی رو ول کن ، این متن کتابه دکتره ، این سه چار تا عکس ، کاملا یادمه...
مهندس ، اذیت می کنی منو ، کوپل همون لنگره!!! جواب هم همون 1 می شد ، به هر سمت M/L می رسید پس نسبت 1 بود...
وای من دیگه باید برم بخوابم از وقتی اومدم خونه فک می کنم کوپل یعنی دو تا لنگر مخالف هم!!!:biggrin:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز

3.ناباورانه 4.انتقادی

کرسی چینی عایق میخوادااا... یادمه تو دانشگاه واسه طراحی فنی و ساختمان 2 دور کرسی چینی عایق میذاشتیم، و عایقو دورش هم میپیچوندیم

mrsetareh

عضو جدید
بعضی سوالای امسال مثل ماهی ای می موند که از دست لیز می خورد و می رفت..

بعضی ها ساده از دست رفت..!

دکتر حیدری کم پیدا بود !

همه زحمت کشیدیم، ایشالا به اندازش نتیجه میگیریم، قبول شیم ایشلا، همین امسال، همه :)

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز

دکتر حیدری کم پیدا بود !

همه زحمت کشیدیم، ایشالا به اندازش نتیجه میگیریم، قبول شیم ایشلا، همین امسال، همه :)

آره عجیب بود از سازگاری حرارتی سوال ندادن!
انشالا :)
دکمه ی تشکر برام نمیاد زیر پستا، تشریحی تشکر میکنم ;)

کرسی چینی عایق میخوادااا... یادمه تو دانشگاه واسه طراحی فنی و ساختمان 2 دور کرسی چینی عایق میذاشتیم، و عایقو دورش هم میپیچوندیم
درست می گی ، کرسی چینی عایق می خواد ، همون ارتفاع ش می شه ، سوتی ناجوری دادم!!! (قرنیز و ازاره عایق نمیخوان)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

دکتر حیدری کم پیدا بود !

شما انرژی معماری میخواستین?چند تاشو زدین یادتونه?

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه ها دفترچه سوالات هنر های ساخت ولی کمی ناقص اگر کسی کاملشو پیدا کرد بزاره:

https://drive.google.com/folderview?id=0BynOiRM0qm4PbGRYUzVWVHpmSmM&usp=sharing

امیدوارم مفید باشه براتون.
هر کی دانلود کرد بی زحمت یه جا دیگه اپلود کنه که بتونم دانلود کنم از اینجا نمیتونم با گوشی

mrsetareh

عضو جدید
شما انرژی معماری میخواستین?چند تاشو زدین یادتونه?

اره. انرژی

والا یادم نیست چند تا زدم، ظاهرا بی غلط نبودم! اما کلا خیلی سوالا از دسم لیز خورد و رفت ! :smile:
زبانم خوب نبود، بدم خوب نبود -_-

.راستی کارت خوب بود، با رتبه خوبی قبولیم ایشالا.

وضعیت
موضوع بسته شده است.