بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

orkide69

عضو جدید
بچه ها لااقل این تخمین رتبه اکادمی رو همه شرکت کنین ببینیم اوضاع چجوریاست؟هرچند .......

orkide69

عضو جدید
اگرم لو رفته باشه زیر بارش نمیرن.......... پارسال تو اسکیسم همچین قضیه ای ÷یش اومد و گفتن موضوعشو بعضیا سر کلاسشون گفتن

اره بابا معمولا یه هفته قبلش اساتید موضوع رو خواب میبینن و میان سرکلاس خوابشونو تعریف میکنن .عجیبم هست که همیشه خوابشون تعبیر میشه:cool:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم که هنر اسلامی تبریز معماری داره ولی خود دانشگاه اصلی تو آبرسان نداره. ولی غیر انتفاعی رو من اشتباه کرددم یکی رو داره شرمنده همگی

آقا کوروووش پس تبریز غیرانتفاعی داره؟؟؟با چ رتبه ای میشه قبول سد؟؟؟والا با این وضعیت ..........

رسکان

عضو جدید
اره بابا معمولا یه هفته قبلش اساتید موضوع رو خواب میبینن و میان سرکلاس خوابشونو تعریف میکنن .عجیبم هست که همیشه خوابشون تعبیر میشه:cool:

بچه ها بهتره بجا اعصاب خوردی بعد اون همه درس خوندن و خستگی برید استراحت کنید

yek-saar-parid

عضو جدید
سلام دوستان
در تاپیک ارشد پیام گذاشتم کسی چیزی نگفت...
کسی امروز همایش ایوان خانه رو رفته، که لطف کنه بگه چه خبر بود؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من
پس اگه سال پیش تو ایکیس اینطور شده امکان نداره آین آزمون دوباره برگزاربشه
عارفه جون دیگه نگران ن ن ن نباش ش
هانی جون حدودا ب نظرت چ درصدایی زدی؟؟؟؟

زبان که گند زدم نانی 17.7
بقیه درسا هم 30-40 حداکثر...:(
تو چی نانی؟

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان که گند زدم نانی 17.7
بقیه درسا هم 30-40 حداکثر...:(
تو چی نانی؟

منم زبان 7تازدم با غلط میشه درصد تو
فن فک کنم 25تا30
فقط ناریخم ب نسبت خوبه .بدون غلط57با غلط 50
درک خدا رحم کنه ب هرحال با غلط 25
منظرم 16اینا
افتضاح نمیدونم اخه چطور با این درصدا بقالی محله سجی گفتن من با اسکیس35از اردبیل محقق قبول میشم ؟؟!!!!!

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعتراض به لو رفتن سوالات معماری

اعتراض به لو رفتن سوالات معماری

اعتراض به لو رفتن سوالات معماری ((تقلب بزرگ))
سلام خدمت کنکوری های 93
همه به وزیر علوم به آدرس اینترنتی minister@msrt.ir ایمیل بزنیم و درخواست آزمون دوباره کنیم .....نزاریم حقمون ضایع بشه
http://www.jonoubnews.ir/showpage.aspx?id=123726

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    14.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نانی جونم ... من دوستم با اسکیس 50 درصد و رتبه اولیه 1100 روزانه زنجان قبول شد !!! پس هر چقدرمکه بد بشی با یه اسکیس خوب می تونی جبرانش کنی !!!

----
حالا که بحث لو رفتن سوالا شد بزار اینم بگم! ... کاش فقط اینا بود ! خیلی ها بعد از ازمون اسکیس با عکس برداری از شیتشون به اساتیدی که معمولا مصحح هستند نشون می دن و کارشون راه می افته !!!

آخه زنجان هم شد دانشگاه ... فقط دانشگاه تهران بعدش بهشتی . همین

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعتراض به لو رفتن سوالات معماری ((تقلب بزرگ))سلام خدمت کنکوری های 93همه به وزیر علوم به آدرس اینترنتی minister@msrt.ir ایمیل بزنیم و درخواست آزمون دوباره کنیم .....نزاریم حقمون ضایع بشه

نفیسه جونم فکر میکنی اعتراض هم کنیم میان میگن ازه سوالارو فروخته بودیم و ببخشید و ما پشیمونیم از اول امتحان میگیریم؟؟؟؟
نه عزیزم
اهمیت نمیدن به آینده منو تو

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وای تورو خدا نه یعنی حال دارید بازم بشینید درس بخونید :-(

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا ول کن حال داریا ... تو ایران مگه کسی حق هم داره .
شما نیا.....کسی که به ظالم اجازه ظلم کردن بده تو گناه ظالم شریکه......حق مسلمانیمون ایجاب میکنه جلوی نا حقی وایسیم ...

معمارباشی

عضو جدید
هه ...
اگه دانشگاه می خواهی اینا هم دانشگاه نیستن !!! مطمئن باش ... اینا همش توهمه اگه فکر کردی تهران و شهید بهشتی قراره ما رو معمار کنن !!! تا حالا چند تا معمار نخبه این دانشگاه ها دادن بیرون ؟؟؟!!!!

معمار فقط با کسب تجربه و ... معمار می شه ! نه با دانشگاه !!! اکثر معمارای بزرگ یا دانشگاه رو رها کردن یا اصلا دانشگاه نرفتن !!!! .... و از اون مهمتر ... اکثر در سن های بالا (یعنی بعد 40 سالگی) به استادی رسیدن !!!
از دانشگاه انتظار معجزه نداشته باش !
مگر این که فقط بخواهی پز اسمش رو بدی !
که اونم فقط در ایران به کارت میاد !

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
هه ...
اگه دانشگاه می خواهی اینا هم دانشگاه نیستن !!! مطمئن باش ... اینا همش توهمه اگه فکر کردی تهران و شهید بهشتی قراره ما رو معمار کنن !!! تا حالا چند تا معمار نخبه این دانشگاه ها دادن بیرون ؟؟؟!!!!

معمار فقط با کسب تجربه و ... معمار می شه ! نه با دانشگاه !!! اکثر معمارای بزرگ یا دانشگاه رو رها کردن یا اصلا دانشگاه نرفتن !!!! .... و از اون مهمتر ... اکثر در سن های بالا (یعنی بعد 40 سالگی) به استادی رسیدن !!!
از دانشگاه انتظار معجزه نداشته باش !
مگر این که فقط بخواهی پز اسمش رو بدی !
که اونم فقط در ایران به کارت میاد !
احسنت!
call me prophet

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما نیا.....کسی که به ظالم اجازه ظلم کردن بده تو گناه ظالم شریکه......حق مسلمانیمون ایجاب میکنه جلوی نا حقی وایسیم ...
نفیسه آخه اثبات نشده که!الان اعتراض دادی و دوباره این اتفاق افتاد.
فک کن اگه همیشه این کارو می کنن و تو الان فهمیدی!فکرشو بکن!!!!!!!!!!!!!!!!

معمارباشی

عضو جدید
اقا مهیار ...
من می خواهم ان پستم رو پاک کنم ...
اگه لطف کنید شما هم نقل قول پست منو از پستتون حذف کنید ممنونتون می شم ...

آخرین ویرایش:

shokoo.m

کاربر بیش فعال
بچه ها کلید ازمون کی میاد؟

عاغا من هر وقت میام 50 صفحه اضافه شده، مگه شماها خونه تکونی ندارین، حداقل برید خرید واسه عید:D

memare iran

عضو جدید
چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی برا منم توضیح بده من درجریان نیستم

نمیخواد توضیح بدین خودم خبرخوندم فک میکنید واقعیت داره؟؟؟
به نظرمن که اگه درست باشه هم یه جوری سروته قضیه رو میبندن اصلاهم به اعتراض ها اهمیت نمیدن
چرا یکی از بچه های باشگاه سرچ نکردیم اون شب؟؟؟وگرنه ماهم سوالارو داشتیم ها..حیف شد

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کلید ازمون کی میاد؟

عاغا من هر وقت میام 50 صفحه اضافه شده، مگه شماها خونه تکونی ندارین، حداقل برید خرید واسه عید:D

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها استرس نداشته باشید ...
سازمان سنجش از کسایی که درصد فانتزی دارند اما معدل عالی یا از دانشگاه خوب فارغ التحصیل نشدند ...
یا نفرات برتر معمولا به صورت شفاهی سوال می پرسند ...
اگر بلد نبودند ... حسابشون با کرم الکاتبین و قبولی رد میشود !

mana_memari

عضو جدید
دوستان فکر می کنید با این درصداب حدودی البته، رتبه چند می شه:
زبان 50
فن 50
تاریخ 18 با عرض شرمندگی!
درک 50
منظر 10

وضعیت
موضوع بسته شده است.