کم کم دارم به این نتیجه میرسم همه سوالا رو داشتن به غیر من![]()
اگرم لو رفته باشه زیر بارش نمیرن.......... پارسال تو اسکیسم همچین قضیه ای ÷یش اومد و گفتن موضوعشو بعضیا سر کلاسشون گفتن
اگرم لو رفته باشه زیر بارش نمیرن.......... پارسال تو اسکیسم همچین قضیه ای ÷یش اومد و گفتن موضوعشو بعضیا سر کلاسشون گفتن
گفتم که هنر اسلامی تبریز معماری داره ولی خود دانشگاه اصلی تو آبرسان نداره. ولی غیر انتفاعی رو من اشتباه کرددم یکی رو داره شرمنده همگی
اره بابا معمولا یه هفته قبلش اساتید موضوع رو خواب میبینن و میان سرکلاس خوابشونو تعریف میکنن .عجیبم هست که همیشه خوابشون تعبیر میشه![]()
من
پس اگه سال پیش تو ایکیس اینطور شده امکان نداره آین آزمون دوباره برگزاربشه
عارفه جون دیگه نگران ن ن ن نباش ش
هانی جون حدودا ب نظرت چ درصدایی زدی؟؟؟؟
زبان که گند زدم نانی 17.7
بقیه درسا هم 30-40 حداکثر...
تو چی نانی؟
نانی جونم ... من دوستم با اسکیس 50 درصد و رتبه اولیه 1100 روزانه زنجان قبول شد !!! پس هر چقدرمکه بد بشی با یه اسکیس خوب می تونی جبرانش کنی !!!
----
حالا که بحث لو رفتن سوالا شد بزار اینم بگم! ... کاش فقط اینا بود ! خیلی ها بعد از ازمون اسکیس با عکس برداری از شیتشون به اساتیدی که معمولا مصحح هستند نشون می دن و کارشون راه می افته !!!
اعتراض به لو رفتن سوالات معماری ((تقلب بزرگ))سلام خدمت کنکوری های 93همه به وزیر علوم به آدرس اینترنتی minister@msrt.ir ایمیل بزنیم و درخواست آزمون دوباره کنیم .....نزاریم حقمون ضایع بشه
شما نیا.....کسی که به ظالم اجازه ظلم کردن بده تو گناه ظالم شریکه......حق مسلمانیمون ایجاب میکنه جلوی نا حقی وایسیم ...بابا ول کن حال داریا ... تو ایران مگه کسی حق هم داره .
احسنت!هه ...
اگه دانشگاه می خواهی اینا هم دانشگاه نیستن !!! مطمئن باش ... اینا همش توهمه اگه فکر کردی تهران و شهید بهشتی قراره ما رو معمار کنن !!! تا حالا چند تا معمار نخبه این دانشگاه ها دادن بیرون ؟؟؟!!!!
معمار فقط با کسب تجربه و ... معمار می شه ! نه با دانشگاه !!! اکثر معمارای بزرگ یا دانشگاه رو رها کردن یا اصلا دانشگاه نرفتن !!!! .... و از اون مهمتر ... اکثر در سن های بالا (یعنی بعد 40 سالگی) به استادی رسیدن !!!
از دانشگاه انتظار معجزه نداشته باش !
مگر این که فقط بخواهی پز اسمش رو بدی !
که اونم فقط در ایران به کارت میاد !
نفیسه آخه اثبات نشده که!الان اعتراض دادی و دوباره این اتفاق افتاد.شما نیا.....کسی که به ظالم اجازه ظلم کردن بده تو گناه ظالم شریکه......حق مسلمانیمون ایجاب میکنه جلوی نا حقی وایسیم ...
چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی برا منم توضیح بده من درجریان نیستم
بچه ها کلید ازمون کی میاد؟
عاغا من هر وقت میام 50 صفحه اضافه شده، مگه شماها خونه تکونی ندارین، حداقل برید خرید واسه عید![]()
احسنت!
call me prophet
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |