بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اعتراض نمیترسم و مخالفشم نیستم...اما اگه یه درصد اعتراضمون جواب داد و دوباره گفتن باشه امتحان...اونوقت اگه آزمونی گرفتن ک خیلی سخت بود و خواستن تلافی کنند چی؟؟؟
اگه حتی منی ک الان به 500 راضی ام اون موقع مجاز شدنمم برام رویا بشه چی؟؟؟
من از این می ترسم...از اینکه مارو زجر بدن .....:cry:
عارفه اگه این خبر واقعیت داشته باشه ما و امثال ما مجاز نمیشیم اصلا...این 500 که میگی مال وقتیه که سوالا لو نرفته باشه اما با این وضعیت حتی اگه 1000 نفرم سوالا رو خریده باشن که حتما بیشترن اونوقت رتبه همه ی ما بالای 1000 میشه...

orkide69

عضو جدید
الان یکی تکلیف منو روشن کنه برم اسکیس کار کنم یا برم دوباره بخونم برا امتحان؟
البته اگه دوباره امتحان بگیرن

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان یکی تکلیف منو روشن کنه برم اسکیس کار کنم یا برم دوباره بخونم برا امتحان؟
البته اگه دوباره امتحان بگیرن
بابا برید اسکیس کار کنید ثبت نام کنید این دپرس شدنها چیه بابا بچه ها متن بالایی من رو بخونید میفهمید باید اروم باشید واسکیس کار کنید اااا

shematik

عضو جدید
بچه ها دوباره استرس گرفتم..... یعنی واقعا سوالا لو رفته؟
یعنی احتمال داره دوباره آزمون تکرار شه؟ یا همینجوری میمونه

so60

عضو جدید
کشتی خودت رو با این جواب و تحلیلت لااقل کتاب زارعی رو باز کن
معبد هندی میشد بقیه هم چرت پرت زدی

shematik

عضو جدید
عارفه جان من لینک خبرگزاری رسمی رو گذاشتم البته بماند چند خبرگزاری پاک کردنش سریع. بابا الکی نگرانید هرسال این اتفاق میفته واز ما بهترونم فقط گیرشون میاد خریدنش رو کسایی که همیشه جاشون محفوظه و چه بخرند چه نخرند قبول باید بشند وبقیه ظرفیت ها ماله ماهاست پس الکی نگران نباشید ما سال پیش قبول شدیم شماها هم امسال قبولید حالا امسال خبرش بیرون درز کرد سال های پیش درز نمیکرد خبرش.

شما میگید سالای قبل هم میگفتن سوالا لو رفته؟؟؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاغا کاش تکلیفمون زود روشن کنن...کاش دوباره آزمون بگیرن وگرنه شاید اصلا مجاز نشیم با این وضعیت....:crying2:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از کل این حرفا یه نتیجه گرفتم
سال دیگه اگه خواستم کنکور بدم یادم باشه شب قبل از کنکور تو گوگل سرچ کنم نمونه سوالات ارشد معمار 94 !!¡

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
والا!!!!!!!!!!!!!
من نشستم یه ربع سرچ کردم، امروز رو می گم ، بعد هیچی دیگه ، مثله اینکه پاکش کردن یا میره به پیج بلاگفا!!!!!!!!!!!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یعنی ماها اینقد بچه ایم ک کسی بخاد سرکارمون بذاره ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

عزیزم بچه نیستیم...ساده ایم...وقتی یکی میگن...زودباور میکنیم...
من ترجیح میدم برم آزاد اما دیگه استرس کنکور ارشد سراسری رو تجربه نکنم...شب فبل کنکور تا صبح گریه میکردم...خدایا نمیخوام اینها دوباره تکرار بشه...
واقعا نمیخوام...شماها اعتراض کنید ما هم پشتتون هستیم و حمایت میکنیم...اما اگه کنکور مجدد برگزار بشه...من به شخصه شرکت نمیکنم...چون سلامتیه خودم مهمتر از این کنکور لعنتیه...
بسه بابا چقدر آخه اذیت بشیم سر این کنکور خراب شده....
خراب بشه سر مسئولینش...اه اه اه....

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما میگید سالای قبل هم میگفتن سوالا لو رفته؟؟؟
چی تو این مملکت لو نرفته که این دومیش باشه بله که واسه یه سری ها همیشه بوده وهستش هم ولی درصد کمی هستن خیلی کم پس نگران نباشید قبول میشید مثل بقیه کسایی که بدون این کارا قبول شدن سال های قبلی

propulsion A

عضو جدید
تقلب گسترده در آزمون کنکور

تقلب گسترده در آزمون کنکور

به دنبال سرقت و پخش سؤالات کنکور در شهر «هرات» افغانستان، ۱۷ هزار دانش آموز پیش دانشگاهی از رقابت در این آزمون بازماندند.

به گزارش فارس در هرات، ظهر امروز هیئت برگزار کننده آزمون کنکور در هرات افغانستان در گفت‌وگو با رسانه‌ها از لغو این امتحان خبر داد و گفت: به دلیل اینکه در روز گذشته سئوالات کنکور در اختیار شماری از داوطلبان قرار گرفته است، امتحان کنکور امسال غیر قانونی است و اجازه برگزاری آن را نمی‌دهیم.

«عبدالمنان حقیار» عضو هیئت برگزاری امتحان کنکور گفت: پیش از آزمون امروز با همکاری نیروهای امنیتی، 42 تن از داوطلبان آزمون و یک استاد مدرسه خصوصی به اتهام توزیع سوالات بازداشت شده‌اند.

«احمد غنی خسروی» معاون امور دانشجویی دانشگاه هرات نیز لغو امتحان کنکور را بر اساس دستور وزارت تحصیلات عالی افغانستان عنوان کرد و افزود: قرار بود از 17هزار داوطلب امروز در 2 مرحله امتحان گرفته شود.

به گفته خسروی 53 درصد از داوطلبان آزمون کنکور هرات را دختران تشکیل می‌دهند.

این مقام دانشگاه هرات همچنین اعلام کرد تا اطلاع ثانوی و بررسی علت ماجرا هیچ آزمونی از داوطلبان گرفته نخواهد شد.
:biggrin::biggrin::biggrin:

orkide69

عضو جدید
والا!!!!!!!!!!!!!
من نشستم یه ربع سرچ کردم، امروز رو می گم ، بعد هیچی دیگه ، مثله اینکه پاکش کردن یا میره به پیج بلاگفا!!!!!!!!!!!

خوشبحال شما که هنر و ساختم امتحان دادین ،لااقل به اون امید دارین(هرچند اینم خوب میشین). الان من با چه انگیزه ای برم اسکیس کار کنم؟ نه من از شما می پرسم،از کجا معلوم اونجا باز تقلب نشه؟یعنی رفته بودم دامپزشکی خونده بودم بهتر از این معماری بود .

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشبحال شما که هنر و ساختم امتحان دادین ،لااقل به اون امید دارین(هرچند اینم خوب میشین). الان من با چه انگیزه ای برم اسکیس کار کنم؟ نه من از شما می پرسم،از کجا معلوم اونجا باز تقلب نشه؟یعنی رفته بودم دامپزشکی خونده بودم بهتر از این معماری بود .
کجا امید دارم!5 تا غلط زدم ، شانس بیارم از تو جمع اصلی شوت نشم ، نهار مهمونتون می کنم!
اینو ول کن! گفت سربازی افزایش نمی یابه و مصوبش رد شده!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
به دنبال سرقت و پخش سؤالات کنکور در شهر «هرات» افغانستان، ۱۷ هزار دانش آموز پیش دانشگاهی از رقابت در این آزمون بازماندند.

به گزارش فارس در هرات، ظهر امروز هیئت برگزار کننده آزمون کنکور در هرات افغانستان در گفت‌وگو با رسانه‌ها از لغو این امتحان خبر داد و گفت: به دلیل اینکه در روز گذشته سئوالات کنکور در اختیار شماری از داوطلبان قرار گرفته است، امتحان کنکور امسال غیر قانونی است و اجازه برگزاری آن را نمی‌دهیم.

«عبدالمنان حقیار» عضو هیئت برگزاری امتحان کنکور گفت: پیش از آزمون امروز با همکاری نیروهای امنیتی، 42 تن از داوطلبان آزمون و یک استاد مدرسه خصوصی به اتهام توزیع سوالات بازداشت شده‌اند.

«احمد غنی خسروی» معاون امور دانشجویی دانشگاه هرات نیز لغو امتحان کنکور را بر اساس دستور وزارت تحصیلات عالی افغانستان عنوان کرد و افزود: قرار بود از 17هزار داوطلب امروز در 2 مرحله امتحان گرفته شود.

به گفته خسروی 53 درصد از داوطلبان آزمون کنکور هرات را دختران تشکیل می‌دهند.

این مقام دانشگاه هرات همچنین اعلام کرد تا اطلاع ثانوی و بررسی علت ماجرا هیچ آزمونی از داوطلبان گرفته نخواهد شد.
:biggrin::biggrin::biggrin:
تو پاکستان هم ، مواد منفجره می دن ، میگن با کمترین تکنولوژی ، بیشترین خرابی رو ببا بیارین!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی تو این مملکت لو نرفته که این دومیش باشه بله که واسه یه سری ها همیشه بوده وهستش هم ولی درصد کمی هستن خیلی کم پس نگران نباشید قبول میشید مثل بقیه کسایی که بدون این کارا قبول شدن سال های قبلی
کوروش جون ، حدود 180 نفر بر می دارن و اگه 100 نفر بدونن یعنی هنر تهران و اصفهان و علم و صنعت و هنر تبریز و ... پر شدند رفت!

shematik

عضو جدید

ولی به نظر منم زیاد منطقی نیست که بیان سوالا رو بذارن تو اینترنت با این هزینه ی کم!!
بعدشم اگه این اتفاق افتاده باشه..بالاخره به یه حسابی واریز شده دیگه... میشه پیگیری کرد...

ممنونم بابت روحیه دهیتون ;)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو دانشگاه هنر تبریز معماری معماری هست که:question:
آره،استاد طرح 1 هم وحدت طلب هست که من باهاش دعوا کردم بدجور!!!رو پایان نامه!انتخابم اسلامی اونجا می شه بعدش معماری.
تو دانشگاه ما 4 تا ارشد هست که می خوان 6 تاش کنن.الان طراحی شهری و تکنولوژِ معماری و معماری اسلامی و معماری معماری هست.
کوروش چی میگه؟ِ!!!!!!

orkide69

عضو جدید
کجا امید دارم!5 تا غلط زدم ، شانس بیارم از تو جمع اصلی شوت نشم ، نهار مهمونتون می کنم!
اینو ول کن! گفت سربازی افزایش نمی یابه و مصوبش رد شده!

اره دیگه اینجوری پیش بره پسرا باید برن سربازی ،ما هم دیگه بریم تاپیک آشپزی رو در دست بگیریم والااااااااااااااا:D

رسکان

عضو جدید
یعنی واقعا لو رفته؟یعنی دوباره باید اون کتابارو بخونییییم ؟؟؟ ای خداااا نه :( ؛ خب برن شماره کارتایی رو که خرید کردن استعلام کنن.اون وقت همه چیز مشخص میشه دیگه :( کاش دوباره امتحان نباش . دوباره حوصله ی کتابارو ندارم :(((((

اگه لو رفته باشه که نمیشه گفت فقط اونایی که خریدن "سوالارو داشتن........... میتونه چند نفر از یه سوال استفاده کرده باشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.