حالا چک کن ببخش دیر شدمن منتظرم نفیسه...
حالا چک کن ببخش دیر شدمن منتظرم نفیسه...
خیلی خبر ترسناکی بود!!!!!http://www.jonoubnews.ir/showpage.aspx?id=123726
اینم یه لینک خبر تا حدودی کامل نوشته
دوستان من دیگه صحبتی نمیکنم اصلا ولی به امسال کاری ندارم چندین ساله این کار صورت میگیره من چند ماه پیش یه چیزی در مورد کنکور 92 گفتم دوستان به قدری من رو کوبیدن که حتی من رو تهدید کردن به دلیل اتهام نمیدونم فلانت میکنیم بیسارت میکنیم اون زمان بود یکی از دوستان گفت بزار خودشون کنکور رو بدند اسکیس و بدند بعدش میفهمند. پس من دیگه حرفی نمیزنم امیدوارم هرچی شده باشه شماها قبول بشید فقط
نمیشه شماره کارتا رو استعلام کنن ؟؟؟تروخدا من نمیخوام حقم یه سال جونیم ضایع بشه من اعتراض دارم اگر این چند روز ساکت بودم از خستگی بود نا نداشتم اعصاب نداشتم
واقعا؟!!!چقدر مفت!پول سه تا رنگارنگه!!!!!!!!!!!!نمیشه شماره کارتا رو استعلام کنن ؟؟؟
یا رد سایتو بزنن ؟؟. بابا اگه این کارارو بلد نیستن پس چرا الکی میان سریال هوش سیاه میسازن ؟. یعنی نمیتونن هک کنن جاشو بفهمن ؟ یا استعلام کارتا ؟؟ تازه 2000 ت فروختن هم مشکوکه . اونم 1850 : )))))
بچه ها وزارت علوم خیلی آقاس اگر اعتراض کنین بی نتیجه نمیمونه
اصلا اون سایت فراموش کنین ترو خدا از هر جایی میتونه درز پیدا کنه بیروننمیشه شماره کارتا رو استعلام کنن ؟؟؟
یا رد سایتو بزنن ؟؟. بابا اگه این کارارو بلد نیستن پس چرا الکی میان سریال هوش سیاه میسازن ؟. یعنی نمیتونن هک کنن جاشو بفهمن ؟ یا استعلام کارتا ؟؟ تازه 2000 ت فروختن هم مشکوکه . اونم 1850 : )))))
شما جمع بشین متحد شین یه نامه مینویسیم وزارت علوماخه کجا چ جوری اعتراض کنیم ...؟؟؟؟؟؟تو سنجش ک لینکی برای اغتراض نیس ک میگید هست ؟؟؟!!!یکم اطلاعات بدید خب
تیری بندازیم ببینیم چی میشه
عاااقا من باید برم خر کاری پیش دوستم کار داره باید کمکش کنم..تا فردا نیستم خب؟؟
اگه خواستین اعتراضی چیزی کنید یا خواستین برین دعوا لینکی چیزی تو صفحم برام بذارید خخخخخ من جا نمونم باز از دعوا
خععععلی دعوا دوس میدالم خخخخخخخخخ
وااای ک چقد خندیدم خخخخخخخخ
بعد از چند ورز خوب بود خندیدم خخخخخخخخخخ
اون از ی هفته جابجا شدنش ک خندیدم اینم بعد از اشکام اینجوری خخخخخخخخخخخخخ
وااای خدا خخخخخخخ
خنده نداره هااا گریه داره اما من خل شدم دگ خندم میاد خخخخخخخخخ![]()
باشه اخه گفتی تو سنجش هست فک کردم واقعا هست اونجاروو میگشتمشما جمع بشین متحد شین یه نامه مینویسیم وزارت علوم
تا 2 ساعت دیگه تاپیکشو میزنم منتظرم بچه ها نظرشون اعلام کنن و اجازه تاپیک از مدیر سایت بگیرم که اونم آن نیست
باشه اخه گفتی تو سنجش هست فک کردم واقعا هست اونجاروو میگشتم
این خبر روی صفحه سازمان سنجش بوده و بر داشتنش خب پیگیری میکنم هر کی موافقه اعلام کنه
آره جمع بشیم یه نامه با امضاهای هممون و ارسال برای سنجش حداقل اینکه جوابمونو بدن ببینیم راسته یا دروغ...........کسی هم اگه تو صدا و سیما آشنا داره میتونیم عنوان کنیم تو شبکه خبر که برن پیش مسئولا میگم هممون زنگ بزنیم شبکه خبر ازشون بخوایم حتما میفتن دنبالش ................
من با نفيسه خانوم موافقم، من همه جوره هستم!
تا نباشد چیزکی سازمان سنجش نگوید چیزهاااا ............دقیقاااااا میدونین چرااااا نوشتن اگر اعتراض دارین بگین؟؟؟ چرا قاطعانه شایع بودن رد نکردن ؟؟ اگر صدای 50 نفر در بیاد دوباره امتحان میگیرن مث پزشکیای اون سال
شما جمع بشین متحد شین یه نامه مینویسیم وزارت علوم
تا 2 ساعت دیگه تاپیکشو میزنم منتظرم بچه ها نظرشون اعلام کنن و اجازه تاپیک از مدیر سایت بگیرم که اونم آن نیست
این اتفاق برای پزشکیا افتاد سوالات از آموزشگاه ها سر در آورده بود این رئیس وزارت علوم دست کم نگیر خدایش خیلی آقاس هرچی آموزشگاه پزشکی بود جمع کرد کنکورشونم دوماه بعد دوباره گرفتهمچین میگن اعتراض ک انگار فکر کردن وسط سوییس دارن زندگی میکنن و الان مسئولین میان میگن بیا اینم غرامت یا بیا اینم دانشگاه تهران برو درس بخون. هنوز مسئولین مارو نشناختین? یه ذره دیگه این خبر کش دار بشه همه مسئولین میان همه چی رو تکذیب میکنن و تمام.فکر کردید مثلا کشکه که بیان از اول بزگذاره شه? برگذاری از اول نشونه ضعف سازمان رو تو حفظ سوالات میرسونه و قبول لو رفتن سوالات یعنی اخراج بعضی مسئولین ک هیچ وقت همچین چیزی اتفاق نمیوفته
نمیشه شماره کارتا رو استعلام کنن ؟؟؟
اتفاقا من سرچ کردم . سایتم دیدم ولی باورم نشد خندیدم دیگه ادامه ندادم نگو ...
عارفه جان من لینک خبرگزاری رسمی رو گذاشتم البته بماند چند خبرگزاری پاک کردنش سریع. بابا الکی نگرانید هرسال این اتفاق میفته واز ما بهترونم فقط گیرشون میاد خریدنش رو کسایی که همیشه جاشون محفوظه و چه بخرند چه نخرند قبول باید بشند وبقیه ظرفیت ها ماله ماهاست پس الکی نگران نباشید ما سال پیش قبول شدیم شماها هم امسال قبولید حالا امسال خبرش بیرون درز کرد سال های پیش درز نمیکرد خبرش.داره شوخی شوخی جدی میشه........من نمیدونم چی بگم....از طرفی موافق اعتراضم از طرفی نه...
موافق واسه اینکه : نامردی کردن ...حق خوری کردن...
مخالف...کابوسم تموم شده چه بد چه خوب تموم شد رررررررررفت...دوباره به خدا توانشو ندارم...به من بگن 30% هم به درصدهات اضافه میکنیم بیاد میگم نه....
من یکی واقعا کشش ندارم...فشارشم ندارم...الان تووو دلم پیچش افتاد با این جرفها...اون خمش تو کمرمو چه کنم؟؟؟از فشار کنکور بوجود اومد به امید اینکه قبول بشم...
بچه ها اگه واقعا یه سری از بچه ها سرکارتون گذاشتن و شما هم باور کردید و اینجا اومدید دارید میگید توروخدا اگه واقعا میدونید بگید...
یعنی ماها اینقد بچه ایم ک کسی بخاد سرکارمون بذاره ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!داره شوخی شوخی جدی میشه........من نمیدونم چی بگم....از طرفی موافق اعتراضم از طرفی نه...
موافق واسه اینکه : نامردی کردن ...حق خوری کردن...
مخالف...کابوسم تموم شده چه بد چه خوب تموم شد رررررررررفت...دوباره به خدا توانشو ندارم...به من بگن 30% هم به درصدهات اضافه میکنیم بیاد میگم نه....
من یکی واقعا کشش ندارم...فشارشم ندارم...الان تووو دلم پیچش افتاد با این جرفها...اون خمش تو کمرمو چه کنم؟؟؟از فشار کنکور بوجود اومد به امید اینکه قبول بشم...
بچه ها اگه واقعا یه سری از بچه ها سرکارتون گذاشتن و شما هم باور کردید و اینجا اومدید دارید میگید توروخدا اگه واقعا میدونید بگید...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |