یافتم....
غلط زدم
دروازه ی شیران،بغازکوی ترکیه
غلط زدم

حمل و نقل وقتی مهمه که محصول باید سریع به مقصد برسه مث لبنیات که خراب میشه
ن دوست من!سلام به همه
کلید سوالا اومده مگه؟ اگه آره میشه کلید کد B رو بذارین؟ مرسی
یافتم....
غلط زدم
دروازه ی شیران،بغازکوی ترکیه![]()
یادم باشه سر امتحان اسکیس که دیدمت یه پسگردنی جانانه بهت بزنم !!! اخه اینا چیه می گی اخه دختر خوب !!! امسال سال توهه همون جایی قبول می شی که می خواهی من مطمئنم !نمیخوام رو حرفم حسابی باز کنی عزیزم...امااا با توجه به اینکه در این کنکور من داوطلب بودم و از اونجایی ک آدمه بسیاااااار بد شانسی هستم و هر جا ک هستم گند میزنم به خودم و باعث ناامید شدنه بقیه میشم....خیر...امسال میانگین 50 به بالا میشه تا بنده رتبه ام دوباره همون 2000 -3000 بشه
یادم باشه سر امتحان اسکیس که دیدمت یه پسگردنی جانانه بهت بزنم !!! اخه اینا چیه می گی اخه دختر خوب !!! امسال سال توهه همون جایی قبول می شی که می خواهی من مطمئنم !
دوستای گلم کلید پاسخ آزمونا رو روز 5شنبه روی سایت سنجش میذارن!!!! (منبع:اخبار ساعت 7)کلید کی قراره بیاد؟
.......حمل و نقل به نظر بنده درسته .........
منم اول انبار رو گفتم بعد واسه خودم استدلال کردم که اگه حمل و نقل نباشه ولی بقیه گزینه ها باشه فایده ندارهنظر منم همینه .... چون در سوال اشاره کرده بود ک اقتصاد روستا بر پایه تولیدات چوبیه ...پس حملو نقل بیشترین تأثیر رو میذاره ک ب رونق اقتصاد کمک کنه
تزئینات دیگه.تفاوت ایوان شرقی وغربی مسجد اصفهان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره دقیقأ ... گزینه های دیگه خیلی تأثیر نداشتن ... سوال گنبدهای کوچک تو تنظیم شرایط درباره جذب صوت بود اون چی میشد؟؟؟منم اول انبار رو گفتم بعد واسه خودم استدلال کردم که اگه حمل و نقل نباشه ولی بقیه گزینه ها باشه فایده نداره
یادم باشه سر امتحان اسکیس که دیدمت یه پسگردنی جانانه بهت بزنم !!! اخه اینا چیه می گی اخه دختر خوب !!! امسال سال توهه همون جایی قبول می شی که می خواهی من مطمئنم !
دقیقا اا ...فقط بلده بگه بد دادم شانس ندارم ایششششششششششش
منم اول انبار رو گفتم بعد واسه خودم استدلال کردم که اگه حمل و نقل نباشه ولی بقیه گزینه ها باشه فایده نداره
نظر منم همینه .... چون در سوال اشاره کرده بود ک اقتصاد روستا بر پایه تولیدات چوبیه ...پس حملو نقل بیشترین تأثیر رو میذاره ک ب رونق اقتصاد کمک کنه
والا دوستان می گن انگار همون انباره..اره دقیقأ ... گزینه های دیگه خیلی تأثیر نداشتن ... سوال گنبدهای کوچک تو تنظیم شرایط درباره جذب صوت بود اون چی میشد؟؟؟
والا چی بگم ..به هر حال کلید ک بیاد مشخص میشهطبق اصول صنایع صادرات و واردات اول تولیداته و بعد انبار و بسته بندی و بعد حمل و نقل حالا شما میگین که حمل و نقل بماند به چه دلایلی میگین![]()
اینو من نزدم ... جواب چیه بچه ها؟؟؟تفاوت مسجد جامع اصفهان و کرمان؟
من تونستن ب این نمیگم ...درضمن انقدم آیه یاس نبودم زیادمنمیخوام ناامید باشم اصلا...اما منظر و زبان ترسم رو اونهاست...من الکی الکی 16 تا زبان زدم...لامصب منفی بشه بدبختم یعنی درک و فن و تاریخم از بین میره...
ولی اکه 30 هم برنم خوبه راضی ام...کاشکی اساتید زبان میزاشتن جوابهارو منو از این دلشوره ای نجات میدادن و شب با خیال راحت سرمو رو بالشت میزاشتم....
نانی جان این به اون دری ک قبل اونقدر آیه یاس بودی و میگفتی نمیشه و ...دیدی تو هم تونستی...خخخخخخ...
اره تاریخ خصوصأ تاریخ اسلامی واقعأ پیچونده بودن .. همش مبانی نظری بووووووودبچه ها ولی خدایی تاریخ خیلی یه حالی بود.استاندارد نبود..نامردی بووود..-سوال اخر فن مال درخت تا عمق 30 چند دسی بل بود؟ -اون مهار بندی چه نیرویی داشت؟ -بچه ها واقعا تا 2000 مجاز؟
کرمان گنبد نداره!تفاوت مسجد جامع اصفهان و کرمان؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |