بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من تونستن ب این نمیگم ...درضمن انقدم آیه یاس نبودم زیادم
عزیزم شوخی کردم باهات...منتظر میمونیم تا جوابها ایشالله هممون با رتبه ای راضی کننده قبول میشیم....:)

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها ولی خدایی تاریخ خیلی یه حالی بود.استاندارد نبود..نامردی بووود..:(

-سوال اخر فن مال درخت تا عمق 30 چند دسی بل بود؟
-اون مهار بندی چه نیرویی داشت؟
-بچه ها واقعا تا 2000 مجاز؟
عزیزم من کمتر از 5 زدم...چون توو کتاب 5 گفته بود
تا جایی ک من میدونم پارسال تا 3600 واسه روزانه و غیر انتفاعی و تا 4600 برای غیرانتفاعی مجاز شده بودن....
اون مهاربندیه هم حداکثر کششه
کرمان گنبد نداره

ب)؟:cry:

عزیزم من نزدم اما دوستان گفتن 1 میشه

amir_kabir62

عضو جدید
به نظر من الف تقريبا مطمئنم .درمورد سئوال توسعه اون روستا وقتي ميگه توجه به مسائل توريست ( همچين چيزي بود ) راه را هم شامل ميشه وقتي هم ميگه صنايع دستيشونم چوبيه قطعا همينجوري واسه درددل كردن نميگه نظارت محيط زيستي نياز داره .

Rah Pardaz

همکار مدیر تالار مهندسی عمران متخصص راهداری
کاربر ممتاز

من هم این سوال رو نزدم ............ اما شماره یک یا همون الف ........... منطقی به نظر نمی رسه ....دو تا درز انقطاع ........ اگه هست............دلیلش چیه.....؟

amir_kabir62

عضو جدید
به نظر من الف تقريبا مطمئنم .درمورد سئوال توسعه اون روستا وقتي ميگه توجه به مسائل توريست ( همچين چيزي بود ) راه را هم شامل ميشه وقتي هم ميگه صنايع دستيشونم چوبيه قطعا همينجوري واسه درددل كردن نميگه نظارت محيط زيستي نياز داره .
منظورم از الف سئوال درز بود.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها در كل حس نمى كردين فرق كرده؟؟؟ من فك كنم كلن طراحا عوض شدن، يا هر درسى يه طراح جديد با سليقه كاملن متفاوت اضافه شده، كيفيت عكساى تاريخم فرق داشت.... زبانم سيستم ريدينگا فرق داشت، فقط من اگه اون طراح منظر فلان فلان شده رو ببينم!!! آخه اينهمه منظر غرب؟!؟!؟ كه چى؟!؟!؟!

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم من کمتر از 5 زدم...چون توو کتاب 5 گفته بود
تا جایی ک من میدونم پارسال تا 3600 واسه روزانه و غیر انتفاعی و تا 4600 برای غیرانتفاعی مجاز شده بودن....
اون مهاربندیه هم حداکثر کششه

من تو کتاب لرزه ای دیدم ب میشد..
اره منم اونو کمتر از یک زدم .عارفه جون یعنی 3600 کسی دولتی اورده؟
بچه ها یه سوال مثلا اگه 1000 بشیم بعد با اسکیس 50 رتبمون چند میشه؟

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
سلام بچه ها چه طور دادین؟
من خیلی راضی نبودم، مخصوصا فن :(
اون سوال منظر که عکس داشت (عکس اولی) جوابش چی بود؟ باغ ملک تهران؟!!
عکسی ازش دارین؟

iran vatanam

کاربر فعال
درود بر همگی ...بچه من واقعا که گیج شدم از سوالا..در کل بنظرم سخت نبودند...اما نمیدونم دیگه کدوم منابع رو بخونم...و از کدوم منابع سوالا اومدند

رسکان

عضو جدید
خرساباد آشور ک من عکسهای ارگ خرساباد رو دیدم گفتم این پس نمیشه...دروازه شیران هم ک نبود اون ایرانه هم ک نبود در نتیجه اون دروازه شیران اون یکی دیگه رو زدم...آخه شبیه شیر بود:redface:

دروازه خرساباد ایلام که نداریم-خرساباد اشور هم که این شکلی نیست-دروازه ملل هم نیست پس اون یکیه

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها در كل حس نمى كردين فرق كرده؟؟؟ من فك كنم كلن طراحا عوض شدن، يا هر درسى يه طراح جديد با سليقه كاملن متفاوت اضافه شده، كيفيت عكساى تاريخم فرق داشت.... زبانم سيستم ريدينگا فرق داشت، فقط من اگه اون طراح منظر فلان فلان شده رو ببينم!!! آخه اينهمه منظر غرب؟!؟!؟ كه چى؟!؟!؟!
خوبی همشهری؟چطور دادی؟دقیقااااااااااااا...من که میگم اصلا استاندارد نبود.سر تاریخ من تا رسیدم به سوالای اخر انگار از تو اب سرد یه دفعه ای رفتم تو اب گرم ..انقد متفاوت طرح شده بود.منظر که انگار درک و تاریخ و اصلا یه درس جدید..من که یه تست می زدم 2 کبلو فحش می دادم ...:biggrin:

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات تمامي رشته هاي امتحاني آزمون مذكور بعد از ظهر روز شنبه مورخ 92/11/26 و كليد اوليه سوالات حداكثر تا روز پنج شنبه مورخ 92/12/1 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قابل دريافت خواهد بود.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هم گفتم سمانه طراحای امسال عوض شدن و من هم همونجا گفتم روحانی مچکریم

arefeh

کاربر ممتاز
من تو کتاب لرزه ای دیدم ب میشد..
اره منم اونو کمتر از یک زدم .عارفه جون یعنی 3600 کسی دولتی اورده؟
بچه ها یه سوال مثلا اگه 1000 بشیم بعد با اسکیس 50 رتبمون چند میشه؟

هاهاها...از دست تو پویان...کلا روحانی متشکرم...من اگه نظام مهندسی دوتا آزمونو قبول بشم و اینم با رتبه 300 قبول بشم...البته زبان و منظر...اونوقت بازم روحانی من چاکرتم

iran vatanam

کاربر فعال
واسه روستا ها فک کنم الویت اول مسیر جاده ها باشه
اقلیم معتدل گستردگی پلان هست که کاربرد نداره
بازشو ها هم در اقلیم گرم و مرطوب بخاطر کوران هوا در این اقلیم

coleopatra

عضو جدید
به نظر منم طراحا ىه حالى بودن توى هر سوال حتما باىد ىه کرمى مى رىختن! بچه ها سوالاى.زبانش را از کجا مى تونم بگىرم؟

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
توجه توجه

سوالات تمامي رشته هاي امتحاني آزمون مذكور بعد از ظهر روز شنبه مورخ 92/11/26 و كليد اوليه سوالات حداكثر تا روز پنج شنبه مورخ 92/12/1 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قابل دريافت خواهد بود.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

پویان اسکیس میری پیشه کی؟

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
هاهاها...از دست تو پویان...کلا روحانی متشکرم...من اگه نظام مهندسی دوتا آزمونو قبول بشم و اینم با رتبه 300 قبول بشم...البته زبان و منظر...اونوقت بازم روحانی من چاکرتم
;)انشاا.. که میشی عارفه جووون.بچه ها از همه ممنونم به خاطر کمک ها-انرِژی ها ی مثبتی که بود..و...
وا قعا جمع فوق العاده ای بود..از صمیم قلب ارزو می کنم تک تک بچه های تایپیک بهترین نتیجه هارو بگیرن و یه روزی از بزرگ ترین معمارای کشور که هیچ دنیا بشن..بعد انقد از خودشون شیوه های زیادی ابداع کنن که جزوه مانا قابوسی 10 جلدی بشه:biggrin::biggrin::biggrin:

arefeh

کاربر ممتاز
واسه روستا ها فک کنم الویت اول مسیر جاده ها باشه
اقلیم معتدل گستردگی پلان هست که کاربرد نداره
بازشو ها هم در اقلیم گرم و مرطوب بخاطر کوران هوا در این اقلیم

عزیزم کی میگه گستردگی مهم نی؟؟؟یه نکته هست ک توو اقلیم معتدل نسبت سطح خارجی به حجو بیشتره و این یعنی گستردگی مهمه...مصالح ک دستمون بازه چون مصالح توش رنگ هم مهمه دیگه...واسه اقلیم معتدل رنگ آزاده...
اونم من برا همه اقلیم ها زدم...
روستام وقتی چوب ها رو جمع میکنند...همون لحظه نمیفرستن بره...بار نمیزنند...اول بسته بندی میکنند ...میان میگن اولویت بندی شهر بندی برا پخش چوبها انجام میدن و بعد حمل میکنند...
شاید وسیله اش نباشه شاید عامل جوی پیش بیاد و نتونن اونها رو همون موقع بفرستن و محبور شدن چند روز دست نیگه دارند باید جایی برای انبار و حفاظتشون باشه...زیر بارون و برف ک حمل نمیکنند یا هر چیز دیگه...این نظر من بود.و...جالا اگه غلط باشه یعنی درک خر است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.