کرمان گنبد ندارهاینو من نزدم ... جواب چیه بچه ها؟؟؟
ب)؟

کرمان گنبد ندارهاینو من نزدم ... جواب چیه بچه ها؟؟؟
ب)؟
عزیزم شوخی کردم باهات...منتظر میمونیم تا جوابها ایشالله هممون با رتبه ای راضی کننده قبول میشیم....من تونستن ب این نمیگم ...درضمن انقدم آیه یاس نبودم زیادم
عزیزم من کمتر از 5 زدم...چون توو کتاب 5 گفته بودبچه ها ولی خدایی تاریخ خیلی یه حالی بود.استاندارد نبود..نامردی بووود..![]()
-سوال اخر فن مال درخت تا عمق 30 چند دسی بل بود؟
-اون مهار بندی چه نیرویی داشت؟
-بچه ها واقعا تا 2000 مجاز؟
کرمان گنبد نداره
ب)؟![]()
عزیزم من نزدم اما دوستان گفتن 1 میشه
منظورم از الف سئوال درز بود.به نظر من الف تقريبا مطمئنم .درمورد سئوال توسعه اون روستا وقتي ميگه توجه به مسائل توريست ( همچين چيزي بود ) راه را هم شامل ميشه وقتي هم ميگه صنايع دستيشونم چوبيه قطعا همينجوري واسه درددل كردن نميگه نظارت محيط زيستي نياز داره .
عزیزم من کمتر از 5 زدم...چون توو کتاب 5 گفته بود
تا جایی ک من میدونم پارسال تا 3600 واسه روزانه و غیر انتفاعی و تا 4600 برای غیرانتفاعی مجاز شده بودن....
اون مهاربندیه هم حداکثر کششه
عزیزم من نزدم اما دوستان گفتن 1 میشه
خرساباد آشور ک من عکسهای ارگ خرساباد رو دیدم گفتم این پس نمیشه...دروازه شیران هم ک نبود اون ایرانه هم ک نبود در نتیجه اون دروازه شیران اون یکی دیگه رو زدم...آخه شبیه شیر بود![]()
سلام بچه ها چه طور دادین؟
من خیلی راضی نبودم، مخصوصا فن
اون سوال منظر که عکس داشت (عکس اولی) جوابش چی بود؟ باغ ملک تهران؟!!
عکسی ازش دارین؟
خوبی همشهری؟چطور دادی؟دقیقااااااااااااا...من که میگم اصلا استاندارد نبود.سر تاریخ من تا رسیدم به سوالای اخر انگار از تو اب سرد یه دفعه ای رفتم تو اب گرم ..انقد متفاوت طرح شده بود.منظر که انگار درک و تاریخ و اصلا یه درس جدید..من که یه تست می زدم 2 کبلو فحش می دادم ...بچه ها در كل حس نمى كردين فرق كرده؟؟؟ من فك كنم كلن طراحا عوض شدن، يا هر درسى يه طراح جديد با سليقه كاملن متفاوت اضافه شده، كيفيت عكساى تاريخم فرق داشت.... زبانم سيستم ريدينگا فرق داشت، فقط من اگه اون طراح منظر فلان فلان شده رو ببينم!!! آخه اينهمه منظر غرب؟!؟!؟ كه چى؟!؟!؟!
بچه ها کجاییدددد؟؟؟ سوال ک گفته بودی فرم تابع عملکرد است اومده بوددددد
من هم گفتم سمانه طراحای امسال عوض شدن و من هم همونجا گفتم روحانی مچکریمبچه ها در كل حس نمى كردين فرق كرده؟؟؟ من فك كنم كلن طراحا عوض شدن، يا هر درسى يه طراح جديد با سليقه كاملن متفاوت اضافه شده، كيفيت عكساى تاريخم فرق داشت.... زبانم سيستم ريدينگا فرق داشت، فقط من اگه اون طراح منظر فلان فلان شده رو ببينم!!! آخه اينهمه منظر غرب؟!؟!؟ كه چى؟!؟!؟!
من تو کتاب لرزه ای دیدم ب میشد..
اره منم اونو کمتر از یک زدم .عارفه جون یعنی 3600 کسی دولتی اورده؟
بچه ها یه سوال مثلا اگه 1000 بشیم بعد با اسکیس 50 رتبمون چند میشه؟
من هم گفتم سمانه طراحای امسال عوض شدن و من هم همونجا گفتم روحانی مچکریم
من هم گفتم سمانه طراحای امسال عوض شدن و من هم همونجا گفتم روحانی مچکریم
هاهاها...از دست تو پویان...کلا روحانی متشکرم...من اگه نظام مهندسی دوتا آزمونو قبول بشم و اینم با رتبه 300 قبول بشم...البته زبان و منظر...اونوقت بازم روحانی من چاکرتم
واسه روستا ها فک کنم الویت اول مسیر جاده ها باشه
اقلیم معتدل گستردگی پلان هست که کاربرد نداره
بازشو ها هم در اقلیم گرم و مرطوب بخاطر کوران هوا در این اقلیم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |