بازتاب نور و خیره گی کحا مهمه!!!اداریه سوالش چی بود؟
بازتاب نور و خیره گی کحا مهمه!!!اداریه سوالش چی بود؟
خوبه دو ساعته می گم این مرحله هیچیه!!!!!!!!!!!!!!!اوکی پس قبول نمیشم از درک 7تا زدم ک دوتاش تا الان غلط ....
برم تایپک 94
حیف اون همه وقتی ک گذاشته بودمممم نمیرفتم بیرون میگفتم حیفه یذار درس بخونم ....
نه اداری نمیشه اداریای الان همش پارتیشن بندیه تو ساختمانهای بلند و تو جزییات ارتقا دهنده فک کنم راجع به فضاهای مدولار بحث شدهاداری
مصالح
منم همینارو زدم
نزدمش!ولی فک کنم اون نمی شد.بازتاب نور و خیره گی کحا مهمه!!!
تو عینک فروشیبازتاب نور و خیره گی کحا مهمه!!!
من عینک داشت رو زدمبازتاب نور و خیره گی کحا مهمه!!!
من سکون زدم!همه رو با شک زدم!حال کنید![]()
منم پلان گسترده زدمتو باشگاه هست اگه صفحه اول تاپیک جزوات بری همراهی جان همه رو دسته بندی کرده
بیضی میشد دو تاش
منم پلان گسترده زدم........مصالحم مهمه خب نمیشه اونجا از سنگ یا خشت استفاده کرد ولی پلان گسترده رو میشه با وسایل مکانیکی راست و ریستش کرد
بله درسته
من تو معماری اسلامی هر چی گشتم به سکون رسیدم فقط حالا نمیدونم چی میشه
تو سوال درک لون سوال استفاده از هندسه فضایی و مدولار برای کدام کاربری مناسبه چی میشدد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید روستا .چوب.............هدف معماری الان جیه توسعه پایدار.پس به نظرم برخلاف نظر بقیه محیط زیست میشد.برای اینکه مردم روستا درختارو بی رویه قطع نکننمنم سکون زدم. اون روستا هم حمل و نقل بود؟
تو عینک فروشی
یادم نیس!اون رو نزدم فکر کنم!منم سکون زدم. اون روستا هم حمل و نقل بود؟
آره آره من الان یادم اومد آره من هم عینک فروشی زدم . حتما درسته.تو عینک فروشی
نه اون که میشه هتل و بیمارستان
اداری فکر کنم تابش و خیرگی چشم از این چیزا بود
آره آره من الان یادم اومد آره من هم عینک فروشی زدم . حتما درسته.
من زدم میز مستطیلی انتهایه پرسپکتیو داخلی هم که داده بودن یه میز بود تو اتاق.مربع شکل وسط اتاق میشد
اون ورودی هم که باعث میشد فضاها به اندرونی و بیرونی توی آپارتمان ( اگه آپارتمان نبود به چالش کشیده میشد)تقسیم بشه دیگه تو طرح 5 خوندین از پایین و دقیقا وسط میشد
یادم نیس!اون رو نزدم فکر کنم!
ایستایی 18-9 با گشتاور راست؟
نه بابا!یه بیضی و دایره بود امتحان کنید متوجه میشید!!!!!!!!!
مربع بود ولی وسط اتاق نبود!ضربدر مربع پایینی رو می کشیدی ، میزه جلوتر میشد!یه پرسپکتیو داخلی هم که داده بودن یه میز بود تو اتاق.مربع شکل وسط اتاق میشد
اون ورودی هم که باعث میشد فضاها به اندرونی و بیرونی توی آپارتمان ( اگه آپارتمان نبود به چالش کشیده میشد)تقسیم بشه دیگه تو طرح 5 خوندین از پایین و دقیقا وسط میشد
آخه تو عینک فروشی پر از شیشه های عینکه!واسه همین زدمتو عینک فروشی پشت پنجره که نور میتابه ، ویترینه دیگه کاری به عینک و مشتری نداره ولی اداریه که نور خیره کننده واسه لپ تاپ و کامپیوترو ضرر داره سایه میندازه من زدم اداری....
دقیقا!یکی از دلایل من هم همین بود.نور مستقیم نمی زارن بیاد و باید نور معمولی مصنوعی کم بزارن.آخه تو عینک فروشی پر از شیشه های عینکه!واسه همین زدم![]()
نمیدونم من طبق تجربه شخصیم که سالی یه عینک میخرم گفتم که اون نور ها به عینکای پشت ویترین بخوره به کسی ضرری نمیرسونهآخه تو عینک فروشی پر از شیشه های عینکه!واسه همین زدم![]()
صنایع دستی ارت نوو بود؟دقیقا!یکی از دلایل من هم همین بود.نور مستقیم نمی زارن بیاد و باید نور معمولی مصنوعی کم بزارن.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |