بابا...شرقی شمالی هاش پرچم بالااااا....اینم به نفع ما...عارف رای جمع میکنیم...
رسکان
من
بهناز
سجاد
پویان
دوستان لایک کنید شدیدا نیازمند لایک های سبزتان هستیم....![]()
آقا منم هستم...
اینم واسه خودم...

رسکان
من
بهناز
سجاد
پویان
عارررررررف؟؟؟؟خودت داری میگی آفتاب وقتی هست ک نور مستقیم بیاد...الان تو به من بگو نور مستقیمو تووو آشپزخونه میخوای چیکار؟؟؟عزیزم از استاد فن بعید این بی توجهی ها....تابش آفتاب یعنی چی؟عارفه یعنی نور بره از شمال بیاد؟!!!!!!!!!!!!!
تابش آفتاب با تابش خورشید فرق داره؟آفتاب وقتی هست که نور مستقیم بیاد!خخخخخخخخخخخخخخخخخخخهمش تقصیره این الهامه خخخخخخخخخخخ
سوالو تو قشنگ بخون!![]()
خخخخ باشه عارف جا یه سوال که ارزش نداره رفاقتمونو سرش به هم بزنیم اصن هر چی شما بگین
من امروز صبح گفتم سه سوته اتاقمو مرتب کنم برم دو تا خط بکشم همچنان مشغول مرتب کردنم...شما مرتب کردین؟؟؟؟؟نمیخوام دلسردتون کنم ولی بیخیالش از درس دورتون میکنه
دیشب آبجیم اومد اتاق گفت خوبی؟؟؟گفتم خدارو شکر بعد کنکور دارم طعم زندگی رو میچشم.یه نگاه به دور و برم انداخت گفت تو به این میگی زندگی
از همون موقع تصمیم گرفتم یه دستی به سر و گوش اتاقم بکشم که پدر گفت پسر بگیر بخواب دیگه نصف شبه یه سال شب و روز برامون نزاشتی
حالام که امتحانتو دادی دیگه چی از جونمون میخوای عین بختک افتادی رو زندگیمون.برو پی کارت دیگه.......
........ منم خودمو زدم به این راه :
خداوکیلی خیلی گناه دارم نهه ه ه ه ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تیموریه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
رسکان
من
بهناز
سجاد
پویان
کوره زن کوجا بود براری؟؟؟داداش کجا بودی تا حالا خدام درامد...آزمونت خوب بود؟؟؟ راسته رازی امسال ارشد میاره؟ای بابا همشهری خوشحال باش دیگه...بابات می خواد زنت بده بری پی کارت...چه بابای خوبی...به به
بچه ها اشپزخانه جهت مناسبش شمال و شرقه..جون هر کی دوست دارین اینو بیخیال شین...من رو این سوال تعصب دارم...اون کاشی رنگی که دیگه صفویه مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟
100 که نمی زنم نا-زن!![]()
عارف یعنی دلم خنک میشه نتونی 100 بزنی درک رو...فقط واسه خنده دلم خنک میشه
جنوبی شرقی ها کی ها هستند؟
من خودم.
عارفم هست.
max هم هست.
همراهی هم هست.
معین هم هست.
امید هم هست.
افشین هم هست.
عجب کنسرتی بشه!
می اره یا نهکوره زن کوجا بود براری؟؟؟داداش کجا بودی تا حالا خدام درامد...آزمونت خوب بود؟؟؟ راسته رازی امسال ارشد میاره؟
تو این من با عارفه دشمن دیرینه خودم ، همکاری می کنم و می گم تیموریه و هر کی می گه صفوی ، بیاد پشت کوچه تا من و بربکس حالیش کنیم!آقااااا اینجا رای جمع کردیم 20 نفر دارن میگن تیموری بعد شما میگی صفوی؟؟؟!!!والاااا
منم همینا رو زدمبچه ها اشپزخانه جهت مناسبش شمال و شرقه..جون هر کی دوست دارین اینو بیخیال شین...من رو این سوال تعصب دارم...اون کاشی رنگی که دیگه صفویه مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟
من درکل خوشجالم...تازه یادت نره سئوال اولم غلط جواب دادیم...دوستان میگن اون پلان اندرونی بیرونی هم غلط ج دادیم...100 که نمی زنم نا-زن!
سه تا خالی دارم و اگه این آشپزخونه درست نباشه درصدم می شه 78.33 ، دلت بسوزه که بازم بیشتر از ماله تو اه!در ضمن![]()
منم همینا رو زدم
روزشونو خراب نکن الکی بگو تیموری زدی یه چند صباح شاد باشن![]()
راستی برا اسکیس قراره بریم پیش مجید رستمی؟؟؟؟شما برنامت چیه؟می اره یا نه
من از اونام که پستا را می خونم هیچی نمی گم...ولی خوب بود بد نبود...من بیشتر واسه طراحی شهری خوندم...ولی اینم بد نبود...من از دکتر مهروان پرسیدم قرار بود بیاره دیگه دانشگاه نرفتم ببینم
منم ازت متنفرم!من درکل خوشجالم...تازه یادت نره سئوال اولم غلط جواب دادیم...دوستان میگن اون پلان اندرونی بیرونی هم غلط ج دادیم...
هر چند ازت متنفرم ولی مجبورم قبول کنم ک دست به یکی بشیم این دوتا سئوال رو به خورد بچه های بدیم جوابمونو...نظرت چیه؟؟![]()
منم همینا رو زدم
روزشونو خراب نکن الکی بگو تیموری زدی یه چند صباح شاد باشن![]()
آقااااا اینجا رای جمع کردیم 20 نفر دارن میگن تیموری بعد شما میگی صفوی؟؟؟!!!والاااا
منم ازت متنفرم!
![]()
آقا منم هستم...
اینم واسه خودم......خخخخخخخخخخخخخخ![]()
آشپزخونه رو پرسیدی؟دوستان سئواله اول دزک رو با علی عسگری تماس گرفتم....پاسخ صحیح انبار و بسته بندی میباشد....![]()
راستی برا اسکیس قراره بریم پیش مجید رستمی؟؟؟؟شما برنامت چیه؟
ترنج داشتیم؟!خوب اینم ماله تو ترنج!آقا منم هستم.فک کن آشپزخونه رو بذاری جنوب اون وقت نشیمنو شمال!اصن میشه عاااارف؟![]()
ما هم خب تو اقلیم کوهستانیم ولی با این که آشپزخونمون شرقه ولی تو زمستون سر ظهر می پزیم!حالا فک کن جنوب باشه سر ظهر اجاق گازم روشن باشه فاجعه میشه!
البته به رای جمع کردن که نیست...بزار ببینیم سنجش جان چی می گه...یهو دیدی زده ایلخانی...خدا را چی دیدی...اخه من بخاطر این زدم نوشته بود کاشی های رنگی...تو تیموری فکر کنم تک رنگ بود...من این واگذار می کنم به سنجش
آشپزخونه رو پرسیدی؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |