بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا...شرقی شمالی هاش پرچم بالااااا....اینم به نفع ما...عارف رای جمع میکنیم...
رسکان
من
بهناز
سجاد
پویان
دوستان لایک کنید شدیدا نیازمند لایک های سبزتان هستیم....:biggrin:

آقا منم هستم...
اینم واسه خودم...
...خخخخخخخخخخخخخخ

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تابش آفتاب یعنی چی؟عارفه یعنی نور بره از شمال بیاد؟!!!!!!!!!!!!!
تابش آفتاب با تابش خورشید فرق داره؟آفتاب وقتی هست که نور مستقیم بیاد!خخخخخخخخخخخخخخخخخخخهمش تقصیره این الهامه خخخخخخخخخخخ
سوالو تو قشنگ بخون!
عارررررررف؟؟؟؟خودت داری میگی آفتاب وقتی هست ک نور مستقیم بیاد...الان تو به من بگو نور مستقیمو تووو آشپزخونه میخوای چیکار؟؟؟عزیزم از استاد فن بعید این بی توجهی ها....

امیدهک1

عضو جدید
خخخخ باشه عارف جا یه سوال که ارزش نداره رفاقتمونو سرش به هم بزنیم اصن هر چی شما بگین
من امروز صبح گفتم سه سوته اتاقمو مرتب کنم برم دو تا خط بکشم همچنان مشغول مرتب کردنم...شما مرتب کردین؟؟؟؟؟نمیخوام دلسردتون کنم ولی بیخیالش از درس دورتون میکنه:biggrin:
دیشب آبجیم اومد اتاق گفت خوبی؟؟؟گفتم خدارو شکر بعد کنکور دارم طعم زندگی رو میچشم.یه نگاه به دور و برم انداخت گفت تو به این میگی زندگی
:razz: از همون موقع تصمیم گرفتم یه دستی به سر و گوش اتاقم بکشم که پدر گفت پسر بگیر بخواب دیگه نصف شبه یه سال شب و روز برامون نزاشتی :w10:حالام که امتحانتو دادی دیگه چی از جونمون میخوای عین بختک افتادی رو زندگیمون.برو پی کارت دیگه.......:w00:........ منم خودمو زدم به این راه ::whistle:
خداوکیلی خیلی گناه دارم نهه ه ه ه ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ای بابا همشهری خوشحال باش دیگه...بابات می خواد زنت بده بری پی کارت...چه بابای خوبی...به به

arefeh

کاربر ممتاز
بابا...شرقی شمالی هاش پرچم بالااااا....اینم به نفع ما...عارف رای جمع میکنیم...
رسکان
من
بهناز
سجاد
پویان
دوستان لایک کنید شدیدا نیازمند لایک های سبزتان هستیم....:biggrin:

فرزانه و هانی عزیزم به لیستم اضافه شدن...عارف رووو کن یارانتوووو...خخخخخ

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا همشهری خوشحال باش دیگه...بابات می خواد زنت بده بری پی کارت...چه بابای خوبی...به به
کوره زن کوجا بود براری؟؟؟داداش کجا بودی تا حالا خدام درامد...آزمونت خوب بود؟؟؟ راسته رازی امسال ارشد میاره؟

امیدهک1

عضو جدید
بچه ها اشپزخانه جهت مناسبش شمال و شرقه..جون هر کی دوست دارین اینو بیخیال شین...من رو این سوال تعصب دارم...اون کاشی رنگی که دیگه صفویه مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
جنوبی شرقی ها کی ها هستند؟
من خودم.
عارفم هست.
max هم هست.
همراهی هم هست.
معین هم هست.
امید هم هست.
افشین هم هست.
عجب کنسرتی بشه!

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها اشپزخانه جهت مناسبش شمال و شرقه..جون هر کی دوست دارین اینو بیخیال شین...من رو این سوال تعصب دارم...اون کاشی رنگی که دیگه صفویه مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟

آقااااا اینجا رای جمع کردیم 20 نفر دارن میگن تیموری بعد شما میگی صفوی؟؟؟!!!والاااا

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

عارف یعنی دلم خنک میشه نتونی 100 بزنی درک رو...فقط واسه خنده دلم خنک میشه
100 که نمی زنم نا-زن!
سه تا خالی دارم و اگه این آشپزخونه درست نباشه درصدم می شه 78.33 ، دلت بسوزه که بازم بیشتر از ماله تو اه!در ضمن

arefeh

کاربر ممتاز
جنوبی شرقی ها کی ها هستند؟
من خودم.
عارفم هست.
max هم هست.
همراهی هم هست.
معین هم هست.
امید هم هست.
افشین هم هست.
عجب کنسرتی بشه!

بچمون دوستان کمی تا قسمتی سرخورده شده...یه چند نفر بیاد بهش رای بده...شده ا ح م د ی ن ژ ا د.....

امیدهک1

عضو جدید
کوره زن کوجا بود براری؟؟؟داداش کجا بودی تا حالا خدام درامد...آزمونت خوب بود؟؟؟ راسته رازی امسال ارشد میاره؟
می اره یا نه
من از اونام که پستا را می خونم هیچی نمی گم...ولی خوب بود بد نبود...من بیشتر واسه طراحی شهری خوندم...ولی اینم بد نبود...من از دکتر مهروان پرسیدم قرار بود بیاره دیگه دانشگاه نرفتم ببینم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقااااا اینجا رای جمع کردیم 20 نفر دارن میگن تیموری بعد شما میگی صفوی؟؟؟!!!والاااا
تو این من با عارفه دشمن دیرینه خودم ، همکاری می کنم و می گم تیموریه و هر کی می گه صفوی ، بیاد پشت کوچه تا من و بربکس حالیش کنیم!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم همینا رو زدم
روزشونو خراب نکن الکی بگو تیموری زدی یه چند صباح شاد باشن:biggrin:

arefeh

کاربر ممتاز
100 که نمی زنم نا-زن!
سه تا خالی دارم و اگه این آشپزخونه درست نباشه درصدم می شه 78.33 ، دلت بسوزه که بازم بیشتر از ماله تو اه!در ضمن
من درکل خوشجالم...تازه یادت نره سئوال اولم غلط جواب دادیم...دوستان میگن اون پلان اندرونی بیرونی هم غلط ج دادیم...
هر چند ازت متنفرم ولی مجبورم قبول کنم ک دست به یکی بشیم این دوتا سئوال رو به خورد بچه های بدیم جوابمونو...نظرت چیه؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
می اره یا نه
من از اونام که پستا را می خونم هیچی نمی گم...ولی خوب بود بد نبود...من بیشتر واسه طراحی شهری خوندم...ولی اینم بد نبود...من از دکتر مهروان پرسیدم قرار بود بیاره دیگه دانشگاه نرفتم ببینم
راستی برا اسکیس قراره بریم پیش مجید رستمی؟؟؟؟شما برنامت چیه؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من درکل خوشجالم...تازه یادت نره سئوال اولم غلط جواب دادیم...دوستان میگن اون پلان اندرونی بیرونی هم غلط ج دادیم...
هر چند ازت متنفرم ولی مجبورم قبول کنم ک دست به یکی بشیم این دوتا سئوال رو به خورد بچه های بدیم جوابمونو...نظرت چیه؟؟
منم ازت متنفرم!

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همینا رو زدم
روزشونو خراب نکن الکی بگو تیموری زدی یه چند صباح شاد باشن:biggrin:

عاغا حالا فردا کلید میاد...مثلا رنگ گفته قاجار...آشپزخونه گفته شرق و غرب...فرم تابع عملکرد گفته گروپیوس....سازمان سنجش است دیگر...:biggrin:

امیدهک1

عضو جدید

البته به رای جمع کردن که نیست...بزار ببینیم سنجش جان چی می گه...یهو دیدی زده ایلخانی...خدا را چی دیدی...اخه من بخاطر این زدم نوشته بود کاشی های رنگی...تو تیموری فکر کنم تک رنگ بود...من این واگذار می کنم به سنجش

ترنج

عضو جدید
آقا منم هستم...
اینم واسه خودم...
...خخخخخخخخخخخخخخ

آقا منم هستم.فک کن آشپزخونه رو بذاری جنوب اون وقت نشیمنو شمال!اصن میشه عاااارف؟

ما هم خب تو اقلیم کوهستانیم ولی با این که آشپزخونمون شرقه ولی تو زمستون سر ظهر می پزیم!حالا فک کن جنوب باشه سر ظهر اجاق گازم روشن باشه فاجعه میشه!

امیدهک1

عضو جدید
راستی برا اسکیس قراره بریم پیش مجید رستمی؟؟؟؟شما برنامت چیه؟

مجید جان اه پسر قرار بود یه مقدار نرم افزار بهش یاد بدم ...نرفتممممممممممم بهش یاد بدم...باید جوابا بیاد ببینم اگه خوب شد منم میام...اخه در جریانی که مجید طراحی شهری درس نمی ده...

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا منم هستم.فک کن آشپزخونه رو بذاری جنوب اون وقت نشیمنو شمال!اصن میشه عاااارف؟

ما هم خب تو اقلیم کوهستانیم ولی با این که آشپزخونمون شرقه ولی تو زمستون سر ظهر می پزیم!حالا فک کن جنوب باشه سر ظهر اجاق گازم روشن باشه فاجعه میشه!
ترنج داشتیم؟!خوب اینم ماله تو ترنج!

arefeh

کاربر ممتاز
البته به رای جمع کردن که نیست...بزار ببینیم سنجش جان چی می گه...یهو دیدی زده ایلخانی...خدا را چی دیدی...اخه من بخاطر این زدم نوشته بود کاشی های رنگی...تو تیموری فکر کنم تک رنگ بود...من این واگذار می کنم به سنجش

دوستم...کاشی هفت رنگ ظهورش از اواخر تیموری بوده در مسجد گ.هر شاد و مدرسه غیاثیه ...اوجش صفوی بوده...سئوال در مورد ظهورش بوده منبع متدین....حالا به قول شما ببینیم سنجش چیو عشق میکنه بزنه

امیدهک1

عضو جدید
آشپزخونه رو پرسیدی؟

نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه...غیر ممکنه...ما سازمان سنجشو داریم...خدا بزرگه...ولی جدا چرا بسته بندی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.