بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

رسکان

عضو جدید
دوستان سئواله اول دزک رو با علی عسگری تماس گرفتم....پاسخ صحیح انبار و بسته بندی میباشد....

جدی میگی ........... خدایا شکرت

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مجید جان اه پسر قرار بود یه مقدار نرم افزار بهش یاد بدم ...نرفتممممممممممم بهش یاد بدم...باید جوابا بیاد ببینم اگه خوب شد منم میام...اخه در جریانی که مجید طراحی شهری درس نمی ده...

آره طراحی شهری درس نمیده حالا تا اینجایی تونستی معماریم یه امتحانی بکن...........خداییش کارش درسته...حالا اگه خواستی بری من یه دوستی دارم دو سال پیش یه ماه رفت تهران راضی بود الان اصفهان میخونه.اگه خواستی ادرس و ایناشم برات گیر میارم...............................همیشه کرمانشاه یه رتبه یک تو تئوری یا اسکیس داشته امیدوارم امسالم اینجوری باشه;)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آشپزخونه رو پرسیدی؟
عارف جان فعلا قراره اونهایی ک مشترک زدیم رو بپرسم...بعد بریم سرآشپزخونه و پارکینگ ک جنگ جهانی 3 میشه....

نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه...غیر ممکنه...ما سازمان سنجشو داریم...خدا بزرگه...ولی جدا چرا بسته بندی؟
گفت بسته بندی میشه...دلیل خاصی نیورد...اما گفت قراره کالا از روستا خارج بشه اما مشخص نیست ک همون موق میخواد خارج بشه یا نه...و اینکه ممکنه همونجا بخواد بین شهرها توریع بشه پس باید یه جا بسته بندی بشه و بعدش بسته به ماشین های باربری ک میاد اونو بار بزنن...حالا میحواد چوب باشه یا تولیدات چوبی...گاهی ممکنه به دلایل جوی انتقال مناسب نباشه و به تاخیر بیوفته یا اون جاده ک این همه دوستان عرض ادب میکنند سیل بیاد مسدود بشه در نتیجه نیاز به یه فضای انبارداری هم هست...

جدی میگی ........... خدایا شکرت
خدا عزیزم با ماهایی هست ک میخوایم جواب درست باشه عزیزم;)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه...غیر ممکنه...ما سازمان سنجشو داریم...خدا بزرگه...ولی جدا چرا بسته بندی؟
رفیق فعلا معلوم نیس بابا علی عسگریم یکی مث ماست دیگه منم سال دیگه یه کتاب درک مینویسم
من محیط زیست رو زدم..............

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عارف جان فعلا قراره اونهایی ک مشترک زدیم رو بپرسم...بعد بریم سرآشپزخونه و پارکینگ ک جنگ جهانی 3 میشه....

گفت بسته بندی میشه...دلیل خاصی نیورد...اما گفت قراره کالا از روستا خارج بشه اما مشخص نیست ک همون موق میخواد خارج بشه یا نه...و اینکه ممکنه همونجا بخواد بین شهرها توریع بشه پس باید یه جا بسته بندی بشه و بعدش بسته به ماشین های باربری ک میاد اونو بار بزنن...حالا میحواد چوب باشه یا تولیدات چوبی...گاهی ممکنه به دلایل جوی انتقال مناسب نباشه و به تاخیر بیوفته یا اون جاده ک این همه دوستان عرض ادب میکنند سیل بیاد مسدود بشه در نتیجه نیاز به یه فضای انبارداری هم هست...

خدا عزیزم با ماهایی هست ک میخوایم جواب درست باشه عزیزم;)
عارفه جان امیدوارم جواب شما درست باشه ولی درحال حاضر هر صنعتی رو با با معماری پایدار میسنجن در وهله اول.اگه اونش اوکی بود مابقیش اوکیه
واسه همین من زدم محیط زیست

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارفه جان امیدوارم جواب شما درست باشه ولی درحال حاضر هر صنعتی رو با با معماری پایدار میسنجن در وهله اول.اگه اونش اوکی بود مابقیش اوکیه
خوب اشتباه زدی!:w25:

arefeh

کاربر ممتاز

کلا سجاد جان ما طرفدار مظلوم هستیم....همینو بگم ....بگو مرگ بر شاه بگو مرگ بر شاه:w39:

3ehn4z!

عضو جدید
ج
ن
و
ب
و
ش
ر
ق
:)
عمرااااااا راضی ام نفر اول خودت باشی.منم نفر اخر.برام دیگه مهم نیس.ولی اون سوال عمرا جنوب باشه.بدبخت تو اشپزخونه میپزه اگه جنوب اشپزخونه باشه.راستی عارف طرح 1 تو با کی پاس کردی ؟؟؟؟؟؟ : )))))

البته این جمله اخر صرفا جهت خنده بود ناراحت نشی.ما شمارو قبول داریم اقای استاد فن J

arefeh

کاربر ممتاز

ترنج

عضو جدید
ترنج داشتیم؟!خوب اینم ماله تو ترنج!
عارف هر سوالی 5٪ !شوخی نیس که!مجبوریم داشته باشیم!ولی چون چن تارو مثه تو زدم میام تو جبهه تو و عارفه

وای عارفه واقعا اون میشه انبارداری؟خدایاااا شکرت.
عارف اون سوالم بگو قاب ویرندیل بگو خب!
بچه ها همتون یهو میاین خب تشکرا زود تموم میشن!از الان تا آخرش از همه متشکرم!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا تشکرام تموم شده...راستی اون سئواله بود درباره کم اهمیت ترین عنصر در اقلیم معتدل گفتن پاسخ صحیح مصالح میباشد...والسلام
عارفه قربونت بشم!!!!!!!!!!!!!!شدم رتبه 1 درک معماری!البته با آشپزخونه!به کوری چشم حسودا!!!!!!!!!!!!!و3ehn4z!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف هر سوالی 5٪ !شوخی نیس که!مجبوریم داشته باشیم!ولی چون چن تارو مثه تو زدم میام تو جبهه تو و عارفه

وای عارفه واقعا اون میشه انبارداری؟خدایاااا شکرت.
عارف اون سوالم بگو قاب ویرندیل بگو خب!
بچه ها همتون یهو میاین خب تشکرا زود تموم میشن!از الان تا آخرش از همه متشکرم!
بابا ویرندل نبود که!اینطور سوال هر ساله می دن و باید تو دقیق روشو بخونی.ویرندل تو طاهر درست بود و بقیشو می خوندی اشتباه بود.#1809

3ehn4z!

عضو جدید
عارفه قربونت بشم!!!!!!!!!!!!!!شدم رتبه 1 درک معماری!البته با آشپزخونه!به کوری چشم حسودا!!!!!!!!!!!!!و3ehn4z!
بی انصاف من حسود نیسم :( میگم اصلا رتبه 1 برا خودت . من به همون دانشگاه ازاد ام راضی ام:( دیگه اسکیس هم کار نمیکنم حتی
ولی عمرا اون سوال جنوب باشه !!!! حتی اگه باشه من قبولش نداااااارم :) یعنی در این حد : )))))))

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بی انصاف من حسود نیسم :( میگم اصلا رتبه 1 برا خودت . من به همون دانشگاه ازاد ام راضی ام:( دیگه اسکیس هم کار نمیکنم حتی
ولی عمرا اون سوال جنوب باشه !!!! حتی اگه باشه من قبولش نداااااارم :) یعنی در این حد : )))))))

رسکان

عضو جدید
اقا تشکرام تموم شده...راستی اون سئواله بود درباره کم اهمیت ترین عنصر در اقلیم معتدل گفتن پاسخ صحیح مصالح میباشد...والسلام

متاسفانه اینو باهات موافق نیستم...... مصالح مهمه تواقلیم شمال نباید مصالح با ظرفیت حرارتی بالا استفاده کرد برا همینه که از چوب استفاده میشه

arefeh

کاربر ممتاز
2222.jpgی عزیزی منو به شک انداخت این جوابش چی میشه؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
متاسفانه اینو باهات موافق نیستم...... مصالح مهمه تواقلیم شمال نباید مصالح با ظرفیت حرارتی بالا استفاده کرد برا همینه که از چوب استفاده میشه

من شمالم کی میگه چوبه همش مصالحش؟؟؟اون جنوبه واسه خاطر گرماش چوب میزارند...اما شمال گرم و مرطوب نی...معتدل و مرطوبه...کشیده میکنند برا اینکه سطخ باید از حجم بیشتر باشه ...از جریان و کوران هم برا رطوبت استفاده میکنند-زیزمین هم ک نباید باشه و نحوه اتصالش به زمین مهمه اونم واسه خاطر رطوبت...ولی مصالح از همه لحاظ دستمون بازتر از بقیه گزینه هاست...حتی رنگ مصالح هم آزاده....منبع هم درک عسگری گفته شده

3ehn4z!

عضو جدید

عارفه شاید وقتی کلیدارو گذاشتن من نبودم اینترنت.تو خودت به نیابت از من اینجا یه جشن و سرور به پا کن :)
اگه هم جواب جنوب بود بازم جشن و سرو به پا کن چون احتمالا طراح سوال مثله عارف افتاده تو اشتباه . در هر حالت پرچم شمال بالاس :)

aytakin69

عضو جدید
شما بی نظیرید............................................:D:w36::w36::w33::w33:اینم رقص کردی حسابی به افتخار همتون....:D عارف جان پسر گلم همشهری خوفم آشپزخونه جنوب چرااااااااااااااااا؟ نمیشه برادر من نمیشه..........:D اینم غلط باشه من به..............................رفتم :wallbash:

رسکان

عضو جدید
من شمالم کی میگه چوبه همش مصالحش؟؟؟اون جنوبه واسه خاطر گرماش چوب میزارند...اما شمال گرم و مرطوب نی...معتدل و مرطوبه...کشیده میکنند برا اینکه سطخ باید از حجم بیشتر باشه ...از جریان و کوران هم برا رطوبت استفاده میکنند-زیزمین هم ک نباید باشه و نحوه اتصالش به زمین مهمه اونم واسه خاطر رطوبت...ولی مصالح از همه لحاظ دستمون بازتر از بقیه گزینه هاست...حتی رنگ مصالح هم آزاده....منبع هم درک عسگری گفته شده

مصالح نباید ظرفیت گرمایی بالا داشته باشه ........ چون اختلاف دمای شبانه روز کمه ....... مهمترین مصالح چوبه بعضی جاها رو اون چوبا یه لایه گل میکشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.