دوستان سئواله اول دزک رو با علی عسگری تماس گرفتم....پاسخ صحیح انبار و بسته بندی میباشد....![]()
جدی میگی ........... خدایا شکرت
دوستان سئواله اول دزک رو با علی عسگری تماس گرفتم....پاسخ صحیح انبار و بسته بندی میباشد....![]()
مجید جان اه پسر قرار بود یه مقدار نرم افزار بهش یاد بدم ...نرفتممممممممممم بهش یاد بدم...باید جوابا بیاد ببینم اگه خوب شد منم میام...اخه در جریانی که مجید طراحی شهری درس نمی ده...
عارف جان فعلا قراره اونهایی ک مشترک زدیم رو بپرسم...بعد بریم سرآشپزخونه و پارکینگ ک جنگ جهانی 3 میشه....آشپزخونه رو پرسیدی؟![]()
گفت بسته بندی میشه...دلیل خاصی نیورد...اما گفت قراره کالا از روستا خارج بشه اما مشخص نیست ک همون موق میخواد خارج بشه یا نه...و اینکه ممکنه همونجا بخواد بین شهرها توریع بشه پس باید یه جا بسته بندی بشه و بعدش بسته به ماشین های باربری ک میاد اونو بار بزنن...حالا میحواد چوب باشه یا تولیدات چوبی...گاهی ممکنه به دلایل جوی انتقال مناسب نباشه و به تاخیر بیوفته یا اون جاده ک این همه دوستان عرض ادب میکنند سیل بیاد مسدود بشه در نتیجه نیاز به یه فضای انبارداری هم هست...نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه...غیر ممکنه...ما سازمان سنجشو داریم...خدا بزرگه...ولی جدا چرا بسته بندی؟
خدا عزیزم با ماهایی هست ک میخوایم جواب درست باشه عزیزمجدی میگی ........... خدایا شکرت
رفیق فعلا معلوم نیس بابا علی عسگریم یکی مث ماست دیگه منم سال دیگه یه کتاب درک مینویسمنهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه...غیر ممکنه...ما سازمان سنجشو داریم...خدا بزرگه...ولی جدا چرا بسته بندی؟
عارفه جان امیدوارم جواب شما درست باشه ولی درحال حاضر هر صنعتی رو با با معماری پایدار میسنجن در وهله اول.اگه اونش اوکی بود مابقیش اوکیهعارف جان فعلا قراره اونهایی ک مشترک زدیم رو بپرسم...بعد بریم سرآشپزخونه و پارکینگ ک جنگ جهانی 3 میشه....
گفت بسته بندی میشه...دلیل خاصی نیورد...اما گفت قراره کالا از روستا خارج بشه اما مشخص نیست ک همون موق میخواد خارج بشه یا نه...و اینکه ممکنه همونجا بخواد بین شهرها توریع بشه پس باید یه جا بسته بندی بشه و بعدش بسته به ماشین های باربری ک میاد اونو بار بزنن...حالا میحواد چوب باشه یا تولیدات چوبی...گاهی ممکنه به دلایل جوی انتقال مناسب نباشه و به تاخیر بیوفته یا اون جاده ک این همه دوستان عرض ادب میکنند سیل بیاد مسدود بشه در نتیجه نیاز به یه فضای انبارداری هم هست...
خدا عزیزم با ماهایی هست ک میخوایم جواب درست باشه عزیزم![]()
خوب اشتباه زدی!عارفه جان امیدوارم جواب شما درست باشه ولی درحال حاضر هر صنعتی رو با با معماری پایدار میسنجن در وهله اول.اگه اونش اوکی بود مابقیش اوکیه
واسه همین من زدم محیط زیست
عارفه جان امیدوارم جواب شما درست باشه ولی درحال حاضر هر صنعتی رو با با معماری پایدار میسنجن در وهله اول.اگه اونش اوکی بود مابقیش اوکیه
واسه همین من زدم محیط زیست
عمرااااااا راضی ام نفر اول خودت باشی.منم نفر اخر.برام دیگه مهم نیس.ولی اون سوال عمرا جنوب باشه.بدبخت تو اشپزخونه میپزه اگه جنوب اشپزخونه باشه.راستی عارف طرح 1 تو با کی پاس کردی ؟؟؟؟؟؟ : )))))ج
ن
و
ب
و
ش
ر
ق
![]()
خوب اشتباه زدی!![]()
**![]()
![]()
اینمواسه سازمان سنجش![]()
عارف هر سوالی 5٪ !شوخی نیس که!مجبوریم داشته باشیم!ولی چون چن تارو مثه تو زدم میام تو جبهه تو و عارفهترنج داشتیم؟!خوب اینم ماله تو ترنج!![]()
عارفه قربونت بشم!!!!!!!!!!!!!!شدم رتبه 1 درک معماری!البته با آشپزخونه!به کوری چشم حسودا!!!!!!!!!!!!!و3ehn4z!اقا تشکرام تموم شده...راستی اون سئواله بود درباره کم اهمیت ترین عنصر در اقلیم معتدل گفتن پاسخ صحیح مصالح میباشد...والسلام
بابا ویرندل نبود که!اینطور سوال هر ساله می دن و باید تو دقیق روشو بخونی.ویرندل تو طاهر درست بود و بقیشو می خوندی اشتباه بود.#1809عارف هر سوالی 5٪ !شوخی نیس که!مجبوریم داشته باشیم!ولی چون چن تارو مثه تو زدم میام تو جبهه تو و عارفه![]()
وای عارفه واقعا اون میشه انبارداری؟خدایاااا شکرت.
عارف اون سوالم بگو قاب ویرندیل بگو خب!
بچه ها همتون یهو میاین خب تشکرا زود تموم میشن!از الان تا آخرش از همه متشکرم!
اقا تشکرام تموم شده...راستی اون سئواله بود درباره کم اهمیت ترین عنصر در اقلیم معتدل گفتن پاسخ صحیح مصالح میباشد...والسلام
بی انصاف من حسود نیسمعارفه قربونت بشم!!!!!!!!!!!!!!شدم رتبه 1 درک معماری!البته با آشپزخونه!به کوری چشم حسودا!!!!!!!!!!!!!و3ehn4z!
عارفه قربونت بشم!!!!!!!!!!!!!!شدم رتبه 1 درک معماری!البته با آشپزخونه!به کوری چشم حسودا!!!!!!!!!!!!!و3ehn4z!
بی انصاف من حسود نیسممیگم اصلا رتبه 1 برا خودت . من به همون دانشگاه ازاد ام راضی ام
دیگه اسکیس هم کار نمیکنم حتی
ولی عمرا اون سوال جنوب باشه !!!! حتی اگه باشه من قبولش نداااااارمیعنی در این حد : )))))))
اقا تشکرام تموم شده...راستی اون سئواله بود درباره کم اهمیت ترین عنصر در اقلیم معتدل گفتن پاسخ صحیح مصالح میباشد...والسلام
متاسفانه اینو باهات موافق نیستم...... مصالح مهمه تواقلیم شمال نباید مصالح با ظرفیت حرارتی بالا استفاده کرد برا همینه که از چوب استفاده میشه
مشاهده پیوست 196222ی عزیزی منو به شک انداخت این جوابش چی میشه؟؟؟
عارفه قربونت بشم!!!!!!!!!!!!!!شدم رتبه 1 درک معماری!البته با آشپزخونه!به کوری چشم حسودا!!!!!!!!!!!!!و3ehn4z!
عارفه شاید وقتی کلیدارو گذاشتن من نبودم اینترنت.تو خودت به نیابت از من اینجا یه جشن و سرور به پا کن
من شمالم کی میگه چوبه همش مصالحش؟؟؟اون جنوبه واسه خاطر گرماش چوب میزارند...اما شمال گرم و مرطوب نی...معتدل و مرطوبه...کشیده میکنند برا اینکه سطخ باید از حجم بیشتر باشه ...از جریان و کوران هم برا رطوبت استفاده میکنند-زیزمین هم ک نباید باشه و نحوه اتصالش به زمین مهمه اونم واسه خاطر رطوبت...ولی مصالح از همه لحاظ دستمون بازتر از بقیه گزینه هاست...حتی رنگ مصالح هم آزاده....منبع هم درک عسگری گفته شده
مشاهده پیوست 196222ی عزیزی منو به شک انداخت این جوابش چی میشه؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |