بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان من دقیقا واسه چی خوندم؟؟؟؟؟؟؟بزار فکر کنم یادم بیاد....
ببین قبول دارم تو این کنکورا با لغات بازی میکنن و خود منم رو این حساب ترسیدم یکی 2 تا تست مسلم نزدم تو کنکور. ولی این نظر منه. به نظرم کاملا منطقیه. باقیش به ذهن طراح و هدف اون از طراحی سوال برمیگرده.
من حرفای شمارو قبول دارم ولی میگم این فقط نظر من نیست
البته به قول شما هر اتفاقی میتونه بیفته

milad-karimi

عضو جدید
این سوال یه جورایی تکراری بود که مدیریت پروژه پارسال و یکی از معماری های سالای قبل این وریندل رو واسه سازه چادری در کنار زده بود... در مورد درز انقطاع هم یه نکته وجود داره که یکی از دلایل ایجاد درز هماهنگی وزنی ساختمان و جدا کردن فرم های متفاوت از هم برای رفتارهای متفاوت است... اگه در نظر بگیریم این ال شکل یک ساختمانه مسلما دستگاه پله و سیرکوله میوفته وسط پس در گزینه 3 یا 4 یه طرف فرم سنگین میشه... در گزینه 2 هم که علنا فرم جدید به وجود میاد که درز از وسط دستگاه پله رد میشه و باید مثلث ها هم بریده شوند... اون درز نیست فارسی بره... بهترین حالت گزینه 1 هست که نمونه اجراییشو دیدم..
نه دیگه ایشون هم ببینی داره میگه قاب محیطی
این سوال دامم آموزشی داشت
برید حالشو ببرید

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سوال یه جورایی تکراری بود که مدیریت پروژه پارسال و یکی از معماری های سالای قبل این وریندل رو واسه سازه چادری در کنار زده بود... در مورد درز انقطاع هم یه نکته وجود داره که یکی از دلایل ایجاد درز هماهنگی وزنی ساختمان و جدا کردن فرم های متفاوت از هم برای رفتارهای متفاوت است... اگه در نظر بگیریم این ال شکل یک ساختمانه مسلما دستگاه پله و سیرکوله میوفته وسط پس در گزینه 3 یا 4 یه طرف فرم سنگین میشه... در گزینه 2 هم که علنا فرم جدید به وجود میاد که درز از وسط دستگاه پله رد میشه و باید مثلث ها هم بریده شوند... اون درز نیست فارسی بره... بهترین حالت گزینه 1 هست که نمونه اجراییشو دیدم..
بزاریم این سوال جوابش بیاد بعد !!!!!!!!!!!!!!!

orkide69

عضو جدید
الان حس میکنم طراحای سوال این شکلین در مقابل ما؟ بچه ها یجوری از دام حرف میزنن انگاری طراحا مثل ماهیگیرا تور پهن کردند واسه صید ما؟کلا همه سوالا دام بوده:D
الان با این دیدگاه شک دارم فرم تابع عملکرد سالیوان میشده:biggrin:

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان حس میکنم طراحای سوال این شکلین در مقابل ما؟ بچه ها یجوری از دام حرف میزنن انگاری طراحا مثل ماهیگیرا تور پهن کردند واسه صید ما؟کلا همه سوالا دام بوده:D

نه عزیزم . من راجع به درک و تاریخ اطلاع ندارم.
ولی فن از روی تنبلیشون اینجوری سوال میدن. چون 2 زار فکر نمیکنن که این یکی گزینه ها هم ممکنه درست باشه و شک برانگیز. انگار دارن سوال جاخالی زیست طراحی میکنن اونجوری سوال میدن. اگه اعتراض هم کنی میگن خوب جمله کتاب اینه.

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیزم . من راجع به درک و تاریخ اطلاع ندارم.
ولی فن از روی تنبلیشون اینجوری سوال میدن. چون 2 زار فکر نمیکنن که این یکی گزینه ها هم ممکنه درست باشه و شک برانگیز. انگار دارن سوال جاخالی زیست طراحی میکنن اونجوری سوال میدن. اگه اعتراض هم کنی میگن خوب جمله کتاب اینه.
مثلا یکی از سوالای پارسال 3 تا جواب درست داشت ولی از اون جایی که موقع طرح سوال یه چیز خاص تو ذهن طراح بوده اصلا به باقی جوانب فکر نکرده

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان با این دیدگاه شک دارم فرم تابع عملکرد سالیوان میشده:biggrin:

:biggrin: اره واقعااااااااااااااا..........من که هر سوالی رو میدیدم حس می کردم طراح مازیخیزیزسیسییبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم داشته...:w22::w22::w22::w22::w22::w22::w22:

ghavami.f

عضو جدید
سلام

دوستان به نظر شماها تقریبی با میانگین 30 درصد رتبه چند میشه حدودی؟

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام

دوستان به نظر شماها تقریبی با میانگین 30 درصد رتبه چند میشه حدودی؟
اگه پارسال بود حدودای 1000
ولی این طور که می بینم امسال انگار درصدا کلا بالاست و شاید با این میانگین مثلا بشی 1200 اینا (البته مثال زدم فقط هیچ حساب کتابی نکردم)

arefeh

کاربر ممتاز
حالا آرفه حرکت موزون بزن فردا که جوابا اومد میگم بهت
سجی هم یادمه صفوی زده بود
از الهام هم پرسیدم صفوی گفت

سجاد قبلا گفته بود ایلخانی زده...الکی رای جمع نکن برا خودت/////هاهاها

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله گزینه یک درسته
بله تایید می شه!
گزینه 1 درسته!همه تو گزینه 2 ویرندل برشی رو دیدن و اونو زدن فارغ از این که ما تو اون ترمینال دو نوع قاب ویرندل داریم.یکیش دوبعدی و گرداگرد مجموعست بجز گوشه ها.
4 تا قاب ویریندل سه بعدی هم تو گوشه هاست.تو 2 گفته ستون ها بوسیله ویرندل به هم چسبیده اند که غلطه محضه!تو گزینه یک به جای ویرندل گفته قاب فولادی ، واسه همین خیلی ها متوجه اون نشدند.

رسکان

عضو جدید
بله تایید می شه!
گزینه 1 درسته!همه تو گزینه 2 ویرندل برشی رو دیدن و اونو زدن فارغ از این که ما تو اون ترمینال دو نوع قاب ویرندل داریم.یکیش دوبعدی و گرداگرد مجموعست بجز گوشه ها.
4 تا قاب ویریندل سه بعدی هم تو گوشه هاست.تو 2 گفته ستون ها بوسیله ویرندل به هم چسبیده اند که غلطه محضه!تو گزینه یک به جای ویرندل گفته قاب فولادی ، واسه همین خیلی ها متوجه اون نشدند.

افرین همینه

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله تایید می شه!

:w22::w22::w22::w22::w22::w22::w22::w47:

arefeh

کاربر ممتاز
تیموری!!!!!!!!!!!!

ههههههههههههاااااااااااااااا...پویان بیاااا....
عارف تیموری...ترنج تیموری...سمانه تیموری...هانی تیموری...من تیموری...تازه 5 -6 تا دیگه از بچه هام تیموری...
تو صفویهاتو روووو کن....

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ههههههههههههاااااااااااااااا...پویان بیاااا....
عارف تیموری...ترنج تیموری...سمانه تیموری...هانی تیموری...من تیموری...تازه 5 -6 تا دیگه از بچه هام تیموری...
تو صفویهاتو روووو کن....
همه تیموریها×::::::::: همه جعفری ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arefeh

کاربر ممتاز
امیدوارم فردا که جوابا میاد کسی ضد حال نخوره حس بدیه:(
7-8 ماه واسه کنکور استرس کشیدیم
1 هفته واسه کلیدها!!!
3 ماه هم واس نتایج اولیه!!!
3 ماه هم نتایج نهایی
ما معماریا چقد بد بختیم:wallbash:

ایشالله همه به نسبت شاد بشن...نمیگم من فقط شاد شم...این خودخواهیه...هممون ایشالله فردا یه نفسه راحت میکشیم و با یه فکر راحتتری میریم سر اسکیس...
ااز ته قلبم برا همه بچه ها آرزوی شاد بودن رو میکنم...
آآآآآآآآآمین

وضعیت
موضوع بسته شده است.