بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو ساختمان 1 نوشته 25 سانت.
درضمن بچه ها رالی گذاشتن بین المللی ایران هم هست!
مسیر رالی پاریس به دوبی که از تبريز - تهران - اصفهان - شيراز - بندرعباس هم میگذره!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
صفوی میشه هههههههههه
تیموریه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجاد قبلا گفته بود ایلخانی زده...الکی رای جمع نکن برا خودت/////هاهاها

راس می گه!سجی چی میگی؟
ای بابا چرا حرف دهنم میزارین گفتم اول زدم ایلخانی بعد دیدم گفته طیفهای مختلف رنگ پاک کردم زدم صفوی جر و بحث الکی چرا میکنین اگه به رنگ باشه از تپه سیلک ما رنگ داریم:D الانم جر و بحث بی فایدس فقط مطمئنم صفویه پس بهتره منتظر جوابای سنجش باشیم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اشپزخونه :) یعنی فقط برام مهمه اینو درست زده باشم.باقیش رو نخواستیم :) فردا تنها سوالی که چک میکنم اینه : )))))

عزیزم ایشالله خدا دله آشپزخونه دارهای شمال و شرق هم فردا شاد کنه...
من اولی سئوالی ک نیگاه میکنم ابعاد پارکینگ...اییی خداااا چی میشه...حالا بچه هایی ک دارن 100 میزنند درک رو 97 بزنند...مایی ک 30 زدیم 33 بشیم....خدایاااا فردااااا.........

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شک نکن 25 من خوندم در هر شرایطی باید 0.5 اضافه کنی 25 سانت به هر سمت
من اینو از هنرستان یادم بود..نباید کمتر از 25 سانتی متر باشه.من خودمم اینو زدم
سوالش یادم نیست اگه گفته کدومش بهتره فک کنم 30 بشه جواب ولی اگه حداقل گفته 25 میشه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه از ته دلم ایشاللع میگه : )))) خیلی ممنونم واقعا : ))) ؛ نه دیگه فقط اون سوال برام مهمه . فقط اون.حتی اگه مجاز هم نشم اون باید درست باشه !!!!!
سوالت چیه عزیزم؟؟؟؟اگه آشپزخونه س شمال و شرق میشه اینو تو کارشناسی تو جزوم نوشتم (چون استادمون باحال بود یادم مونده)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم ایشالله خدا دله آشپزخونه دارهای شمال و شرق هم فردا شاد کنه...
من اولی سئوالی ک نیگاه میکنم ابعاد پارکینگ...اییی خداااا چی میشه...حالا بچه هایی ک دارن 100 میزنند درک رو 97 بزنند...مایی ک 30 زدیم 33 بشیم....خدایاااا فردااااا.........
آقا شک نکن 5*3 میشه چون خودم چن وقتش پیشش رفته بودم دفتر دوستم خودش مدرس نظامه چند تا سوال اینجوری ازش پرسیدم یکیش همین بود

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چرا خودتونو ناراحت می کنین!
اصلا جوابا مهم نیستند!
اون که تیموریه و آشپزخونه هم جنوبی و شرقیه و پارکینگه هم 2.5-4.5-6.5 می شه!چرا خودتونو درگیر این مسائل می کنین؟!:D

رسکان

عضو جدید
اصلا جوابا مهم نیستند!
اون که تیموریه و آشپزخونه هم جنوبی و شرقیه و پارکینگه هم 2.5-4.5-6.5 می شه!چرا خودتونو درگیر این مسائل می کنین؟!:D

اشپز خونه رو غلط زدی(شمالی -شرقی) ولی بقه جوابات درسته

arefeh

کاربر ممتاز
من اینو از هنرستان یادم بود..نباید کمتر از 25 سانتی متر باشه.من خودمم اینو زدم
سوالش یادم نیست اگه گفته کدومش بهتره فک کنم 30 بشه جواب ولی اگه حداقل گفته 25 میشه

سجاد حداقل بوده...درست زدیم...100% منم یه جا خوندم...بابا هر کاری کنید فن من زیر 51% نمیاد...18 تا سئوال ج دادم 2 تاش اونم واسه خنگ گیری خودم اشتباه شد...اما اونهای دیگه درست زدم...
خوبه ماژیک هایلایت برده بودم ک نمیتواند و کمتر و بیشتر تووو سئوالها رو پررنگ کنم ک گیح گیری در نیارم اما بازم 5 تا سئوالم تو کنکور اینجوری غلط شد...:mad:

سوالت چیه عزیزم؟؟؟؟اگه آشپزخونه س شمال و شرق میشه اینو تو کارشناسی تو جزوم نوشتم (چون استادمون باحال بود یادم مونده)
دقیقا سجاد...منم از استاد کارشناسیم توو ذهنم مونده...سر مجتمع مسکونی خیلی بهمون گیر میداد...
استادتون سواد نداشت!
اینم ماله تو عارف...

آقا شک نکن 5*3 میشه چون خودم چن وقتش پیشش رفته بودم دفتر دوستم خودش مدرس نظامه چند تا سوال اینجوری ازش پرسیدم یکیش همین بود
خدا بکنه...یعنی نور توووو نور میشه اینم اگه درست باشه...خدایا کرمت فردا رو عشقه....

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشپز خونه رو غلط زدی(شمالی -شرقی) ولی بقه جوابات درسته
من یه روز بحث کردم که این آشپزخونه تو منطقه کوهستانیه ، چون تو سوال گفته تابش نور خورشید مهم باشه ، نگفته که نور مهم باشه پس جنوبی و شرقی !به شما هم تسلیت عرض می کنم!

arefeh

کاربر ممتاز
اصلا جوابا مهم نیستند!

بابا...شرقی شمالی هاش پرچم بالااااا....اینم به نفع ما...عارف رای جمع میکنیم...
رسکان
من
بهناز
سجاد
پویان
دوستان لایک کنید شدیدا نیازمند لایک های سبزتان هستیم....:biggrin:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا جوابا مهم نیستند!
خخخخ باشه عارف جا یه سوال که ارزش نداره رفاقتمونو سرش به هم بزنیم اصن هر چی شما بگین
من امروز صبح گفتم سه سوته اتاقمو مرتب کنم برم دو تا خط بکشم همچنان مشغول مرتب کردنم...شما مرتب کردین؟؟؟؟؟نمیخوام دلسردتون کنم ولی بیخیالش از درس دورتون میکنه:biggrin:
دیشب آبجیم اومد اتاق گفت خوبی؟؟؟گفتم خدارو شکر بعد کنکور دارم طعم زندگی رو میچشم.یه نگاه به دور و برم انداخت گفت تو به این میگی زندگی
:razz: از همون موقع تصمیم گرفتم یه دستی به سر و گوش اتاقم بکشم که پدر گفت پسر بگیر بخواب دیگه نصف شبه یه سال شب و روز برامون نزاشتی :w10:حالام که امتحانتو دادی دیگه چی از جونمون میخوای عین بختک افتادی رو زندگیمون.برو پی کارت دیگه.......:w00:........ منم خودمو زدم به این راه ::whistle:
خداوکیلی خیلی گناه دارم نهه ه ه ه ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا...شرقی شمالی هاش پرچم بالااااا....اینم به نفع ما...عارف رای جمع میکنیم...
رسکان
من
بهناز
سجاد
پویان
دوستان لایک کنید شدیدا نیازمند لایک های سبزتان هستیم....:biggrin:
من این انتخاباتو تحریم می کنم!!!
اینم ماله تو ودوستات!

arefeh

کاربر ممتاز
من یه روز بحث کردم که این آشپزخونه تو منطقه کوهستانیه ، چون تو سوال گفته تابش نور خورشید مهم باشه ، نگفته که نور مهم باشه پس جنوبی و شرقی !به شما هم تسلیت عرض می کنم!

2222.jpgعارف این الان کجاش گفته تابش نور خورشید مهمه؟؟؟گفته خورشید داره می تابه...حالا با توجه به اون آشپزخونه رو کجا قراربدیم...سئوال رو قشنگ بخون...پسر جاااان

رسکان

عضو جدید

گفته خانه ویلایی پس نور و دید جنوب مهمه وباید به فضاهای نشیمن اختصاص داده بشه..... از طرفی اشپز خونه یه فضای گرمه پس نباید تو غرب و جنوب قرار بگیره .......

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 196212عارف این الان کجاش گفته تابش نور خورشید مهمه؟؟؟گفته خورشید داره می تابه...حالا با توجه به اون آشپزخونه رو کجا قراربدیم...سئوال رو قشنگ بخون...پسر جاااان
تابش آفتاب یعنی چی؟عارفه یعنی نور بره از شمال بیاد؟!!!!!!!!!!!!!
تابش آفتاب با تابش خورشید فرق داره؟آفتاب وقتی هست که نور مستقیم بیاد!خخخخخخخخخخخخخخخخخخخهمش تقصیره این الهامه خخخخخخخخخخخ
سوالو تو قشنگ بخون!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 196212عارف این الان کجاش گفته تابش نور خورشید مهمه؟؟؟گفته خورشید داره می تابه...حالا با توجه به اون آشپزخونه رو کجا قراربدیم...سئوال رو قشنگ بخون...پسر جاااان
آخه جالب اینجاس بیشتر سوالای درک رو من یا دوستا تو تاپیک گذاشته بودیم و بحث میکردیم............. باور کن بیشتر سوالارو من از اونجا یادم بودم.....

arefeh

کاربر ممتاز
خخخخ باشه عارف جا یه سوال که ارزش نداره رفاقتمونو سرش به هم بزنیم اصن هر چی شما بگین
من امروز صبح گفتم سه سوته اتاقمو مرتب کنم برم دو تا خط بکشم همچنان مشغول مرتب کردنم...شما مرتب کردین؟؟؟؟؟نمیخوام دلسردتون کنم ولی بیخیالش از درس دورتون میکنه:biggrin:
دیشب آبجیم اومد اتاق گفت خوبی؟؟؟گفتم خدارو شکر بعد کنکور دارم طعم زندگی رو میچشم.یه نگاه به دور و برم انداخت گفت تو به این میگی زندگی
:razz: از همون موقع تصمیم گرفتم یه دستی به سر و گوش اتاقم بکشم که پدر گفت پسر بگیر بخواب دیگه نصف شبه یه سال شب و روز برامون نزاشتی :w10:حالام که امتحانتو دادی دیگه چی از جونمون میخوای عین بختک افتادی رو زندگیمون.برو پی کارت دیگه.......:w00:........ منم خودمو زدم به این راه ::whistle:

اتاق من ک تمیز شد...اما مشکل یه 3000 یرگیه ک خلاصه کردم...دستم نمیره اینهارو تایپ کنم مرتب کنم برا سال بعد:cry:
و اینکه 7 تا قفسه داشتم قبل اینکه درس بخونم 3 تاش پر بود...الان ک چیندم هر 7 تا ک پر شده هیچ یه 20 تایی از کتابام توی فایل کتابخونه مونده نمیدونم اونهارو اوردم کجا جا بدم؟؟؟باید برم به نجار یه طرح بدم یه قفسه خوشگل دیگه برام بزنه واسه کتابهای جدید...

farzaneh*memary

کاربر ممتاز

آره والا، فقط گفته با توجه به تابش! یعنی ما براش تعیین می کنیم وضعیت تابشو! از جمله بودن یا نبودنشو! پس ما آشپزخونه رو می ذاریم شمال تا آفتاب بهش نتابه :whistle: این آقایون اگه یه روز برا نهار درست کردن یه کمکی به مادر گرامی کرده باشن اون وقت شمال یا جنوبشو قشنگ درک می کنن! :w16:

وضعیت
موضوع بسته شده است.