mon-@-rchitect
عضو جدید
ههههههههههههاااااااااااااااا...پویان بیاااا....
عارف تیموری...ترنج تیموری...سمانه تیموری...هانی تیموری...من تیموری...تازه 5 -6 تا دیگه از بچه هام تیموری...
تو صفویهاتو روووو کن....
صفوی میشه هههههههههه
ههههههههههههاااااااااااااااا...پویان بیاااا....
عارف تیموری...ترنج تیموری...سمانه تیموری...هانی تیموری...من تیموری...تازه 5 -6 تا دیگه از بچه هام تیموری...
تو صفویهاتو روووو کن....
تیموریه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!صفوی میشه هههههههههه
حداقل همپوشانی نعل درگاه 20 یا 30?
سوال 51 رو چی زدین?
ایشالله غلط زدی!اشپزخونهیعنی فقط برام مهمه اینو درست زده باشم.باقیش رو نخواستیم
فردا تنها سوالی که چک میکنم اینه : )))))
سجاد قبلا گفته بود ایلخانی زده...الکی رای جمع نکن برا خودت/////هاهاها
ای بابا چرا حرف دهنم میزارین گفتم اول زدم ایلخانی بعد دیدم گفته طیفهای مختلف رنگ پاک کردم زدم صفوی جر و بحث الکی چرا میکنین اگه به رنگ باشه از تپه سیلک ما رنگ داریمراس می گه!سجی چی میگی؟![]()
25
صلب نداریم!
اشپزخونهیعنی فقط برام مهمه اینو درست زده باشم.باقیش رو نخواستیم
فردا تنها سوالی که چک میکنم اینه : )))))
چه از ته دلم ایشالله میگه : )))) خیلی ممنونم واقعا : ))) ؛ نه دیگه فقط اون سوال برام مهمه . فقط اون.حتی اگه مجاز هم نشم اون باید درست باشه !!!!!ایشالله غلط زدی!![]()
من اینو از هنرستان یادم بود..نباید کمتر از 25 سانتی متر باشه.من خودمم اینو زدمشک نکن 25 من خوندم در هر شرایطی باید 0.5 اضافه کنی 25 سانت به هر سمت
واسه من هم اون سوال مهمه !چه از ته دلم ایشاللع میگه : )))) خیلی ممنونم واقعا : ))) ؛ نه دیگه فقط اون سوال برام مهمه . فقط اون.حتی اگه مجاز هم نشم اون باید درست باشه !!!!!
سوالت چیه عزیزم؟؟؟؟اگه آشپزخونه س شمال و شرق میشه اینو تو کارشناسی تو جزوم نوشتم (چون استادمون باحال بود یادم مونده)چه از ته دلم ایشاللع میگه : )))) خیلی ممنونم واقعا : ))) ؛ نه دیگه فقط اون سوال برام مهمه . فقط اون.حتی اگه مجاز هم نشم اون باید درست باشه !!!!!
استادتون سواد نداشت!سوالت چیه عزیزم؟؟؟؟اگه آشپزخونه س شمال و شرق میشه اینو تو کارشناسی تو جزوم نوشتم (چون استادمون باحال بود یادم مونده)
آقا شک نکن 5*3 میشه چون خودم چن وقتش پیشش رفته بودم دفتر دوستم خودش مدرس نظامه چند تا سوال اینجوری ازش پرسیدم یکیش همین بودعزیزم ایشالله خدا دله آشپزخونه دارهای شمال و شرق هم فردا شاد کنه...
من اولی سئوالی ک نیگاه میکنم ابعاد پارکینگ...اییی خداااا چی میشه...حالا بچه هایی ک دارن 100 میزنند درک رو 97 بزنند...مایی ک 30 زدیم 33 بشیم....خدایاااا فردااااا.........
نه بابا سواد داشت همیشه میومد سر کلاس پا تخته مینوشت به نام دوستاستادتون سواد نداشت!![]()
بچه ها چرا خودتونو ناراحت می کنین!
اصلا جوابا مهم نیستند!
اون که تیموریه و آشپزخونه هم جنوبی و شرقیه و پارکینگه هم 2.5-4.5-6.5 می شه!چرا خودتونو درگیر این مسائل می کنین؟!![]()
من اینو از هنرستان یادم بود..نباید کمتر از 25 سانتی متر باشه.من خودمم اینو زدم
سوالش یادم نیست اگه گفته کدومش بهتره فک کنم 30 بشه جواب ولی اگه حداقل گفته 25 میشه
دقیقا سجاد...منم از استاد کارشناسیم توو ذهنم مونده...سر مجتمع مسکونی خیلی بهمون گیر میداد...سوالت چیه عزیزم؟؟؟؟اگه آشپزخونه س شمال و شرق میشه اینو تو کارشناسی تو جزوم نوشتم (چون استادمون باحال بود یادم مونده)
استادتون سواد نداشت!![]()
خدا بکنه...یعنی نور توووو نور میشه اینم اگه درست باشه...خدایا کرمت فردا رو عشقه....آقا شک نکن 5*3 میشه چون خودم چن وقتش پیشش رفته بودم دفتر دوستم خودش مدرس نظامه چند تا سوال اینجوری ازش پرسیدم یکیش همین بود
من یه روز بحث کردم که این آشپزخونه تو منطقه کوهستانیه ، چون تو سوال گفته تابش نور خورشید مهم باشه ، نگفته که نور مهم باشه پس جنوبی و شرقی !به شما هم تسلیت عرض می کنم!اشپز خونه رو غلط زدی(شمالی -شرقی) ولی بقه جوابات درسته
بچه ها چرا خودتونو ناراحت می کنین!
اصلا جوابا مهم نیستند!
اون که تیموریه و آشپزخونه هم جنوبی و شرقیه و پارکینگه هم 2.5-4.5-6.5 می شه!چرا خودتونو درگیر این مسائل می کنین؟!![]()
خخخخ باشه عارف جا یه سوال که ارزش نداره رفاقتمونو سرش به هم بزنیم اصن هر چی شما بگینبچه ها چرا خودتونو ناراحت می کنین!
اصلا جوابا مهم نیستند!
من این انتخاباتو تحریم می کنم!!!بابا...شرقی شمالی هاش پرچم بالااااا....اینم به نفع ما...عارف رای جمع میکنیم...
رسکان
من
بهناز
سجاد
پویان
دوستان لایک کنید شدیدا نیازمند لایک های سبزتان هستیم....![]()
من یه روز بحث کردم که این آشپزخونه تو منطقه کوهستانیه ، چون تو سوال گفته تابش نور خورشید مهم باشه ، نگفته که نور مهم باشه پس جنوبی و شرقی !به شما هم تسلیت عرض می کنم!
من یه روز بحث کردم که این آشپزخونه تو منطقه کوهستانیه ، چون تو سوال گفته تابش نور خورشید مهم باشه ، نگفته که نور مهم باشه پس جنوبی و شرقی !به شما هم تسلیت عرض می کنم!
تابش آفتاب یعنی چی؟عارفه یعنی نور بره از شمال بیاد؟!!!!!!!!!!!!!مشاهده پیوست 196212عارف این الان کجاش گفته تابش نور خورشید مهمه؟؟؟گفته خورشید داره می تابه...حالا با توجه به اون آشپزخونه رو کجا قراربدیم...سئوال رو قشنگ بخون...پسر جاااان
آخه جالب اینجاس بیشتر سوالای درک رو من یا دوستا تو تاپیک گذاشته بودیم و بحث میکردیم............. باور کن بیشتر سوالارو من از اونجا یادم بودم.....مشاهده پیوست 196212عارف این الان کجاش گفته تابش نور خورشید مهمه؟؟؟گفته خورشید داره می تابه...حالا با توجه به اون آشپزخونه رو کجا قراربدیم...سئوال رو قشنگ بخون...پسر جاااان
خخخخ باشه عارف جا یه سوال که ارزش نداره رفاقتمونو سرش به هم بزنیم اصن هر چی شما بگین
من امروز صبح گفتم سه سوته اتاقمو مرتب کنم برم دو تا خط بکشم همچنان مشغول مرتب کردنم...شما مرتب کردین؟؟؟؟؟نمیخوام دلسردتون کنم ولی بیخیالش از درس دورتون میکنه
دیشب آبجیم اومد اتاق گفت خوبی؟؟؟گفتم خدارو شکر بعد کنکور دارم طعم زندگی رو میچشم.یه نگاه به دور و برم انداخت گفت تو به این میگی زندگی
از همون موقع تصمیم گرفتم یه دستی به سر و گوش اتاقم بکشم که پدر گفت پسر بگیر بخواب دیگه نصف شبه یه سال شب و روز برامون نزاشتی
حالام که امتحانتو دادی دیگه چی از جونمون میخوای عین بختک افتادی رو زندگیمون.برو پی کارت دیگه.......
........ منم خودمو زدم به این راه :
![]()
مشاهده پیوست 196212عارف این الان کجاش گفته تابش نور خورشید مهمه؟؟؟گفته خورشید داره می تابه...حالا با توجه به اون آشپزخونه رو کجا قراربدیم...سئوال رو قشنگ بخون...پسر جاااان
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |