بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

معمارباشی

عضو جدید
Re: بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

ب ایناااا دلستی مینالیدی !!؟؟؟؟
راستش من دیروز بعد امتحان کمر دردم اود کرد و واقعا نا امید شدم تز این که حتی بتونم بیام سر جلسه .... دیگه از دیروز که از امتحان برگشتم تا خود صبح امتحان خوابیدم و استراحت مطلق بودم ... صبح هم با خوردن دو سه تا مسکن قوی خودمو رسوندم سر جلسه .... این قدر منگ بودم که نفهمیدم چجوری امتحان دادم ... حتی سوالا هم یادم نبود چیا بوده ... تا الان که بچه ها سوالا رو گذاشتن

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

mon-@-rchitect

عضو جدید
اخه به خاطر کنکور امروز همینطوری استرس داریم دیگه این خبرا به خدا زیادیه................

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه الان بگم همه میگند تواز کجا میدونیی؟ تو مگه سازمان سنجشی اما از کسی شنیدم که دروغ تو کارش نیست بحث لو رفتن سوالت از صبح پنجشنبه استارت خورد تو چند خبرگزاری اومد ولی پاک شد به سرعت دلیلش هم همین عقب افتادن بوده اما ایشالا دروغه دروغه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از صب تو شک بودم ن خوب ن بد.....ی ساعت میشه بغضم ترکید انقد گریه کردم

خیلی دلم گرفته نمیدونم چی میشه ........لما میدونم تلاشم کافی نبوده
یه اسکیس 30 بزن برو اردبیل درس بخون دیگه همه عالم آدم فهمیدن.رفتم بقالی یارو میگه نانی به نظرت اردبیل قبول میشه؟؟اون یکی مشتری گف من که میگم میشه:biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه اسکیس 30 بزن برو اردبیل درس بخون دیگه همه عالم آدم فهمیدن.رفتم بقالی یارو میگه نانی به نظرت اردبیل قبول میشه؟؟اون یکی مشتری گف من که میگم میشه:biggrin:

سجی جون خودت مال من هم بپرس بین هر جا جز ایلام قبول میشه روزانه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخه الان بگم همه میگند تواز کجا میدونیی؟ تو مگه سازمان سنجشی اما از کسی شنیدم که دروغ تو کارش نیست بحث لو رفتن سوالت از صبح پنجشنبه استارت خورد تو چند خبرگزاری اومد ولی پاک شد به سرعت دلیلش هم همین عقب افتادن بوده اما ایشالا دروغه دروغه
نه بابا ظوری نیس............سبد کالا که نی مردم لال مونی بگیرن آبروشون میره.اگه بود حتما میگفتن چون بالاخره گندش در میاد

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا....ولی من بعید می دونم، چون یه همچین خبرایی سریع می ره تو بوق و کرنا و نمی شه جلوشو گرفت واقعن... ولی در نهایت اگه لو رفته باشه هم دیگه کاریه که شده به هر حال و کاریش نمی شه کرد که! امیدوارم که اینطور نشده باشه.....

تازه به نظرم اینو اونایی شایعه شو راه انداختن که بد شده کنکورشون، می خوان بعدن بگن ما خونده بودیم، سوالا لو رفته بود! خخخخخخخخخخخخ

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجی جون خودت مال من هم بپرس بین هر جا جز ایلام قبول میشه روزانه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا چرا جز ایلام؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدش هنوز که درصدا و تراز بقیه مشخص نشده که..........

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

نوش جونشون ،پول دادن باید نتیجه پول خرج کردنشون هم ببین ،بعدش ما هم اون دنیا سر پل صراط خفتشون میچسبیم،بی خیال بچه هر چی بوده تموم شده رفته برید بخوابید فردا بیاین که در دکون اسکیس را کم کم باید باز کنیم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

سجی میدونی قلب شاد کردن چقد ثواب داره
وای یعنی بی اختیار مردم از خنده

خدا ب تو چقد نمک داده تو وجودت اینقد بانمکی خدا حفظت کنه یکم خندیدم

ghavami.f

عضو جدید

انشاالله دروغه -خدا به خیر کنه این ارشد امسال رو :w22::w22:

p.yari

عضو جدید
من که همون موقع گفتم موقعی که آزمون عقب افتاد گفتم یه عده از این شرایط سو استفاده میکنم !

من نمیخوام حرومش باشه هرکی خرید و هرکی فروخته ! :cry::cry::w22:

mon-@-rchitect

عضو جدید
اخه الان بگم همه میگند تواز کجا میدونیی؟ تو مگه سازمان سنجشی اما از کسی شنیدم که دروغ تو کارش نیست بحث لو رفتن سوالت از صبح پنجشنبه استارت خورد تو چند خبرگزاری اومد ولی پاک شد به سرعت دلیلش هم همین عقب افتادن بوده اما ایشالا دروغه دروغه[/QUOT

حالا تو از کجا میدونییی؟؟؟!!!خخخخخخ
من میگم چرا همه خوب زدن من نتونستم بوگو سوالا لو رفته خخخخخخخ(شوخی کردم)
این مملکت چیش درست اجراشده ولش کن بابا جان

p.yari

عضو جدید
اون سالی که زلزله اومد ؟ سال 82 ؟ ( ما ساکن خود کرمان بودیم )
خواهرم طفلکی کنکوری بود ! سال قبلش با همون رتبه ای که اون آورده بود مهندسی روز میاوردن ، بعد اون سال نصف سهیمه استان کرمان رو دادن به بمی ها !
بعد خواهرم طفلک علوم پایه قبول شده!

بعله ! از این چیا زیاده ! دنیا همینه ! فقط قسمت ! هرچی قسمت باشه.:w16:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا............این چه حرفیه بعدش قرون وسطا که نیس..........یه عمر زحمته............یه سال رنجه........ما که چیزی ازشون نخواستیم حق خوذمونو میخوایم..........دیگه بسه تورو خدا
چی چی نوش جونشون.به خدا من جونمم سر این حاضرم بدم ولی اگه همچین چیزی شده رسواشون میکنم

دانشه

عضو جدید
درصدای احتمالی خودم

درصدای احتمالی خودم

سلام خداقوت فکر میکنم اینجوری زده باشم :
زبانم خوب نی فکر کنم 3.33
فن 20
تاریخ 47
درک 25
منظر 20
بچه ها اصلا با توجه به در صدای پارسال مجاز میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry::cry:

p.yari

عضو جدید
:w24::w04:مام دیگه فردوسی نمیاریم و باید بریم دنبال غیر انتفاعی اقبال لاهوری !
هییییییییییییییی روزگار !

architect@

عضو جدید
بچه ها منم درصدامو در آوردم تقریبی.
فنی:18
تاریخ:55.56
درک:35
منظر:51.67
بنظرتون مجاز میشم؟ بشینم برا ا*** کار کنم؟ :cry:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا نمیدونم چرا آخه انقد خراب کردم تقصیر گلابچیه تا 3 شب کتابای گلابی مرور میکردم مگه دستم بهش نرسه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها منم درصدامو در آوردم تقریبی.
فنی:18
تاریخ:55.56
درک:35
منظر:51.67
بنظرتون مجاز میشم؟ بشینم برا ا*** کار کنم؟ :cry:
پن پ با این درصدام شکیب قبول میشه چه برسه به شما....شما که اینو میگید ما چی بگیم.میتووووووووووووووووو

architect@

عضو جدید
پن پ با این درصدام شکیب قبول میشه چه برسه به شما....شما که اینو میگید ما چی بگیم.میتووووووووووووووووو
خدایی؟ من برنامه ریزیم برا منظر بود. تازه تاریخ شهر هم زدم ولی نمیدونم.
ایشالله هممون قبولیم :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.