mon-@-rchitect
عضو جدید
ایشالا که همگی امتحا رو خوب داده باشید دوستانم
یه خبرم شنیدم از کل آزمون ارشد نه فقط معماری امیدوارم شایعه باشه وگرنه یک فاجعه رخ داده
چی شنیدی؟؟؟؟بگو دیگه مردم از استرس
ایشالا که همگی امتحا رو خوب داده باشید دوستانم
یه خبرم شنیدم از کل آزمون ارشد نه فقط معماری امیدوارم شایعه باشه وگرنه یک فاجعه رخ داده
به روح اعتقاد داری؟اگه اینطوریه که من کلا به سنجش اعتقاد نداریم ی:
حتما سوالا لو رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه اگه تاریخشو نگاه میکردین مال 18 بود......ایشالا که ظوری نیسچی شنیدی؟؟؟؟بگو دیگه مردم از استرس
نانی میزنمتاااااااااااااااا
چی شنیدی؟؟؟؟بگو دیگه مردم از استرس
راستش من دیروز بعد امتحان کمر دردم اود کرد و واقعا نا امید شدم تز این که حتی بتونم بیام سر جلسه .... دیگه از دیروز که از امتحان برگشتم تا خود صبح امتحان خوابیدم و استراحت مطلق بودم ... صبح هم با خوردن دو سه تا مسکن قوی خودمو رسوندم سر جلسه .... این قدر منگ بودم که نفهمیدم چجوری امتحان دادم ... حتی سوالا هم یادم نبود چیا بوده ... تا الان که بچه ها سوالا رو گذاشتنب ایناااا دلستی مینالیدی !!؟؟؟؟
یه اسکیس 30 بزن برو اردبیل درس بخون دیگه همه عالم آدم فهمیدن.رفتم بقالی یارو میگه نانی به نظرت اردبیل قبول میشه؟؟اون یکی مشتری گف من که میگم میشهاز صب تو شک بودم ن خوب ن بد.....ی ساعت میشه بغضم ترکید انقد گریه کردم
خیلی دلم گرفته نمیدونم چی میشه ........لما میدونم تلاشم کافی نبوده
یه اسکیس 30 بزن برو اردبیل درس بخون دیگه همه عالم آدم فهمیدن.رفتم بقالی یارو میگه نانی به نظرت اردبیل قبول میشه؟؟اون یکی مشتری گف من که میگم میشه![]()
نه بابا ظوری نیس............سبد کالا که نی مردم لال مونی بگیرن آبروشون میره.اگه بود حتما میگفتن چون بالاخره گندش در میاداخه الان بگم همه میگند تواز کجا میدونیی؟ تو مگه سازمان سنجشی اما از کسی شنیدم که دروغ تو کارش نیست بحث لو رفتن سوالت از صبح پنجشنبه استارت خورد تو چند خبرگزاری اومد ولی پاک شد به سرعت دلیلش هم همین عقب افتادن بوده اما ایشالا دروغه دروغه
ای بابا....ولی من بعید می دونم، چون یه همچین خبرایی سریع می ره تو بوق و کرنا و نمی شه جلوشو گرفت واقعن... ولی در نهایت اگه لو رفته باشه هم دیگه کاریه که شده به هر حال و کاریش نمی شه کرد که! امیدوارم که اینطور نشده باشه.....اخه الان بگم همه میگند تواز کجا میدونیی؟ تو مگه سازمان سنجشی اما از کسی شنیدم که دروغ تو کارش نیست بحث لو رفتن سوالت از صبح پنجشنبه استارت خورد تو چند خبرگزاری اومد ولی پاک شد به سرعت دلیلش هم همین عقب افتادن بوده اما ایشالا دروغه دروغه
حالا چرا جز ایلام؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدش هنوز که درصدا و تراز بقیه مشخص نشده که..........سجی جون خودت مال من هم بپرس بین هر جا جز ایلام قبول میشه روزانه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه الان بگم همه میگند تواز کجا میدونیی؟ تو مگه سازمان سنجشی اما از کسی شنیدم که دروغ تو کارش نیست بحث لو رفتن سوالت از صبح پنجشنبه استارت خورد تو چند خبرگزاری اومد ولی پاک شد به سرعت دلیلش هم همین عقب افتادن بوده اما ایشالا دروغه دروغه
یه اسکیس 30 بزن برو اردبیل درس بخون دیگه همه عالم آدم فهمیدن.رفتم بقالی یارو میگه نانی به نظرت اردبیل قبول میشه؟؟اون یکی مشتری گف من که میگم میشه![]()
اخه الان بگم همه میگند تواز کجا میدونیی؟ تو مگه سازمان سنجشی اما از کسی شنیدم که دروغ تو کارش نیست بحث لو رفتن سوالت از صبح پنجشنبه استارت خورد تو چند خبرگزاری اومد ولی پاک شد به سرعت دلیلش هم همین عقب افتادن بوده اما ایشالا دروغه دروغه
اخه الان بگم همه میگند تواز کجا میدونیی؟ تو مگه سازمان سنجشی اما از کسی شنیدم که دروغ تو کارش نیست بحث لو رفتن سوالت از صبح پنجشنبه استارت خورد تو چند خبرگزاری اومد ولی پاک شد به سرعت دلیلش هم همین عقب افتادن بوده اما ایشالا دروغه دروغه[/QUOT
حالا تو از کجا میدونییی؟؟؟!!!خخخخخخ
من میگم چرا همه خوب زدن من نتونستم بوگو سوالا لو رفته خخخخخخخ(شوخی کردم)
این مملکت چیش درست اجراشده ولش کن بابا جان
پن پ با این درصدام شکیب قبول میشه چه برسه به شما....شما که اینو میگید ما چی بگیم.میتوووووووووووووووووبچه ها منم درصدامو در آوردم تقریبی.
فنی:18
تاریخ:55.56
درک:35
منظر:51.67
بنظرتون مجاز میشم؟ بشینم برا ا*** کار کنم؟![]()
خراب چرا نفیسه فن 70 خرابه مگه؟خدایا نمیدونم چرا آخه انقد خراب کردم تقصیر گلابچیه تا 3 شب کتابای گلابی مرور میکردم مگه دستم بهش نرسه
منظر 51 زدی؟؟ چی خونده بودی؟ زبان چقد زدی؟بچه ها منم درصدامو در آوردم تقریبی.فنی:18تاریخ:55.56درک:35منظر:51.67بنظرتون مجاز میشم؟ بشینم برا ا*** کار کنم؟![]()
اون زبان تقریبا 25 اون منظر 10 درصدیم ای خداااا میخوام سر به بیابون بزارمخراب چرا نفیسه فن 70 خرابه مگه؟
خدایی؟ من برنامه ریزیم برا منظر بود. تازه تاریخ شهر هم زدم ولی نمیدونم.پن پ با این درصدام شکیب قبول میشه چه برسه به شما....شما که اینو میگید ما چی بگیم.میتووووووووووووووووو
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |