بررسی ازمون کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93 - تست و اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

darkwater

عضو جدید
اکثرا تاریخ و اسکیس رو خراب کردیم و کاری هم نمیشه کرد با این کارای عجیب غریب دانشگاه آزاد ....جز این که منتظر نتیجه تو شهریور ماه باشیم. به قول رضا معمار توکلتون به خدا باشه و به نظرم بیخیال جواب سوالا باشین چون خوب یا بد- حق و ناحق - واسه گذشته کاری نمیشه کرد. اینا که روال هرسالشون اینه امسالم از شانس ما.....پس بهترین کار بی خیالیه فارغ از هر نتیجه ای البته به نظر من چون چیزی جز اعصاب خوردکنی نداره

Ra na Architect

عضو جدید
همگی خسته نباشید:gol: ، حوزه ی ما هم بعضیا رو سطح زمین حجم زده بودن ،من که خوب ندادم به پلان و دیاگرام وتحلیل و نما فقط رسیدم:cry:
این آزمون که گذشت با آرزوی موفقیت ولی سوالی که برام پیش اومده وقتی موضوعو انقدر کلی می دن مثلا طراحی نمایشگاه ، اقلیمم معلوم نیست حالا می دونم همه می گین مترو داره تهرانه :Dولی اگه حالا به جای مترو یه موضوع دیگه می دادن ، عنوان نمایشگاه و اقلیم تو موضوع های کلی به عهده ی خودمونه ؟، من نخندینا موضوعو مثل نمایشگاه بهاره دیدم یه نمایشگاه کلی ، بعد می خواستم بین این فضا با مترو ارتباط بدم بعد دیدم تو برش خیلی فاصله دارن مثلا تو عکس اگه طول زمین 60 حدودا 40 متر با مترو فاصله داره دیگه ارتباط ندادم می خواستم نظرتونو بدونم چه جور با این موضوع برخورد کردید ;)
مشاهده پیوست 210831

نکته سوال این بود که یه راه زیر زمینی واسه دسترسی از مترو در نظر می گرفتیم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی دختر ک جلومن نشسته بود این کارو کرده بود گفتما این جیه خدایا حححح
اما آزاد واقعن عقده این...من قبول نشم بشم مهم نیس برام..نکته اش اینجاست ک چقد پروان ..هم پول میگیرن هم سوال ب این مضخرفی میدن..اخه دیگه بابا پول میخایین بگیرین اونم اون همه پول ..

مهديه مقدم

عضو جدید
ممنون دوست عزیز حس خوبی پیدا کردم وقتی این حرفو زدی انگار حرفای دل من بود ! منم نزدیک یکساله دارم تلاش میکنم وزحمت میکشم چه تئوری چه عملی ، هزینه هاشم برای اسون نبود تازه شاغل هم نیستم ! اما از هیچکدوم نتیجه خاصی نگرفتم -سراسری که مجازم نشدم آزادم که گند زدم - و الان به حدی خسته ام که حداقل 4-5 ماه وقت میخوام تا رفرش بشم !
اما ایمان دارم هیچ کدوم از این رنج ومصبت ها و درسو جزوه کتابخونی ها از ما معمار نمیسازه !
گاهی دلم میخواد کاش اوایل دهه معماری مدرن با لوکور بوزیه و لوید رایت و مدرسه باهاسو بودم ومجبور نبودم برم تواین دانشگاهای الکی وقتمو هدر کنم !
آره قبول دارم حرفتو اینکه عمرتو پولتو صرف یه موضوع کنی و نتیجه مطلوب نباشه خیلی حس بدیه اما امیدوارم این اتفاق برات حداقل تو این کنکور نیافته خیلیا خراب کردن تاریخ رو اسکیس رو زبان رو شاید امیدی برامون باشه هنوز...بابت معمار بودن هم کاملا با حرفت موافقم کاملا ،اما اینجا ایرانه و مدرک مداری غوغا به پا میکنه...

بچه ها باورکنین اینقذر حالم بده که حتی نمیخوام ج سوالا رو ببینم
خیلی بهم ریخته وداغونم
خدااااااااااااااااااااااااااااااایا
منم حال تو رو دارم اما کاری نمیشه کرد
منم نمیخوام و اعصاب چک کردن جوابامو ندارم
راضیم به تصمیم خدا خودش میدونه ماها زحمت کشیدیم...

حرفاتو قبول دارم شدید;)
ممنونم که خیلیاتون میفهمید حالمو...

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همینطور فکر میکنم.شاید منظورشون همین بود .مثل برج شاهنامه که به مترو راه داره.اما در این صورت فاصله تا ساختمان زیاد میشد!!!!!!!!!!!!!!!!:crying2::w05::w12:

TARANE-ARCH

عضو جدید
21-1
22-3
27-2
28-3
29-1
30-3
37-2
................تایریخ:cry:
40-3
41-2
44-4
46-4
47-2
51-1
53-2
54-2
56-1
57-4
.................دررک عمومی:cry:
61-4
62-2
63-1
64-3
65-3
66-2
68-2
69-2
70-2
74-2
75-4
76-3
77-1
78-2
79-1
80-4
گند زدممممممممممممممممممممممممممممممم بچه ها من جوابام با همه فرق داره بدبخت شدم رفت هی هی
الان از مرکز ازمون پرسیدم کلیداکی میاد نوشتش اعلام نمیشه کلیدا پس یعنی چی تا شهریور منتظر بمونیم خب بگن ادم بدونه قبول نمیشه بره بشیه اگه میخواد باز بخونه این چه

آخرین ویرایش:

مهديه مقدم

عضو جدید
منم همینطور فکر میکنم.شاید منظورشون همین بود .مثل برج شاهنامه که به مترو راه داره.اما در این صورت فاصله تا ساختمان زیاد میشد!!!!!!!!!!!!!!!!:crying2::w05::w12:

نه خوب اون موقع تو برش باید خودشون اون راه زمینی رو میکشیدن اگه نکشیدن منظورشون فقط نشون دادن ابعاد و اختلاف ارتفاع از سطح بود،منظور از نزدیکی به مترو اشاره به ازدحام تو اون منطقه بود که باید تو ورودیه نمایشگاه در نظر میگرفتیم...تازه با مقایسه ای که من یادم میاد حدود 60 متر هم فاصله از مترو بود نمیشه که این مسافت زیاد رو تونل زد ...تازه اگرم بشه و من اشتبا میکنم نمیشه که هر آدمی اومد نمایشگاه برا خروج باز برگرده مترو رو یه چرخ بزنه برگرده خونه...البته به نظر من همه ی اینا شاید اشتبا باشه که اون موقع کلا طرح رو اشتباه کار کردم:cry:

آذرهانا

عضو جدید
جواب سولای درک رو پیدا کنیم بریم سراغ تاریخ
.................دررک عمومی
61-4-4
62-2-2
63-1-1
64-4-3
65-4-3
66-4-2

67-4
68-4-2
69-2-3
70-2-3
71-2
72-2
73-2
74-2-2
75-4
76-3-4
77-2-1
78-2-2
79-1-1
80-4-1

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خوب اون موقع تو برش باید خودشون اون راه زمینی رو میکشیدن اگه نکشیدن منظورشون فقط نشون دادن ابعاد و اختلاف ارتفاع از سطح بود،منظور از نزدیکی به مترو اشاره به ازدحام تو اون منطقه بود که باید تو ورودیه نمایشگاه در نظر میگرفتیم...تازه با مقایسه ای که من یادم میاد حدود 60 متر هم فاصله از مترو بود نمیشه که این مسافت زیاد رو تونل زد ...تازه اگرم بشه و من اشتبا میکنم نمیشه که هر آدمی اومد نمایشگاه برا خروج باز برگرده مترو رو یه چرخ بزنه برگرده خونه...البته به نظر من همه ی اینا شاید اشتبا باشه که اون موقع کلا طرح رو اشتباه کار کردم:cry:
پس اون مقطع که زده بوداز سایت واز مترو.......!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::w05::w06:

مهديه مقدم

عضو جدید
پس اون مقطع که زده بوداز سایت واز مترو.......!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::w05::w06:
والا نمیدونم این جوری منظورشون از مقطع زدن تونل باشه چرا مثل آدم نگفتن دسترسی از مترو و تازه نوشته بودن خیابان اصلی 45 متری؟؟
اگه منظورشون این باشه من یکی بیچاره شدم رفت اسکیسم پرید:cry:

TARANE-ARCH

عضو جدید
61-4-4
62-2-2
63-1-1
64-4-3
65-4-3
66-4-2

67-4
68-4-2
69-2-3
70-2-3
71-2
72-2
73-2
74-2-2
75-4
76-3-4
77-2-1
78-2-2
79-1-1
80-4-1

اخه اصلا معلوم نیست که درستش کدومه همه بیان این سوالاروبنویسن چیا جوابدادن تا ببینیم بیشترین تعدا کدوم گزینه رو زدن اینجورکه معلومه کلیدا موندش دیگه خداداند کی بدن بیرون این نوابغ ازاد

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا نمیدونم این جوری منظورشون از مقطع زدن تونل باشه چرا مثل آدم نگفتن دسترسی از مترو و تازه نوشته بودن خیابان اصلی 45 متری؟؟
نه ناراحت نباش.ایشاله که منظورشون این نبوده. اما احتماله....
:D

pendasht

عضو جدید
اگه سوال های معماری پس از سانحه ضریبش صفر هست مرض دارن وقت ما رو گرفتن؟:mad::mad: به خدا وقت نکردم نگاه به سوال های زبان بندازم. 100 سوال 80 دقیقه وقت؟؟؟:(:( به خدا نامردیه. چه قدر تاریخ خوندم:mad: . چرا دو ساله اینقدر سخت شده. برید یه نگاه به تست های سال 81 تا 90 بندازید مقایسه کنید. سال 90 فقط 60 تا تست بود....
خدا ازشون نگذره.:mad:

همینطور که روی دفترچه زده بود سوالات بازسازی برای گرایش خودش ضریب 2 داره و برای بقیه گرایش ها ضریبش صفر هست

توی عکس درس شماره 5 که همون بازسازی هست رو علامت زدم

پیوست ها

• IMG-20140531-WA0003.jpg
    IMG-20140531-WA0003.jpg
    55.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • IMG-20140531-WA0003.jpg
    IMG-20140531-WA0003.jpg
    56.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

Thearchi

عضو جدید

نه دوست من نگران نباش...
نباید بین نمایشگاه و تونل ایجاد اتصال میشد... تنها نکته ش این بود که شما باید به دلیل وجود خروجی مترو کمی برای ورودی نمایشگاه عقب میرفتی که ایجاد ازدحام بین خروجی نمایشگاه و مترو نشه... همین!

darab1360

عضو جدید
نه دوست من نگران نباش...
نباید بین نمایشگاه و تونل ایجاد اتصال میشد... تنها نکته ش این بود که شما باید به دلیل وجود خروجی مترو کمی برای ورودی نمایشگاه عقب میرفتی که ایجاد ازدحام بین خروجی نمایشگاه و مترو نشه... همین!

من اینطور فکر کردم که این سایت سه تا نکته بهش می خوره..
یکی نورگیری ست..
دوم نما
سوم پشت بام که همکف سطح در میاد
من طرحم رو یو شکل زدم و تقریبا حیاط مرکزی با گودال باغچه در امد و در توضیح مفهوم به این اشاره کردم..
پشت بام رو هم می خواستم بام سبز کار کنم و کاربری رستوران و تفریحی بهش بدم با توجه به نزدیک بودن مترو
اینکه ورردی طرح چطور باشه و دسترسی به طبقات هم مهم بود..

hamedkargar91

عضو جدید
61-4-4-4
62-2-2-1
63-1-1-1
64-4-3-4
65-4-3-4
66-4-2-4

67-4
68-4-2-4
69-2-3-4
70-2-3-2
71-2
72-2---2
73-2---2
74-2-2-1
75-4---2
76-3-4-2
77-2-1-2
78-2-2-3
79-1-1-3
80-4-1-4

darab1360

عضو جدید
اینم نامه اعمال من:
61 - 4
62- 2
63 - 1
64- 4
65- 4
66- 2
67- 1
68- -
69- 4
70- 3
71- 3
72- 2
73- 2
74- 2
75- 2
76- 1
77- 2
78- 2
79- 1
80- 4

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرکز ازمون الان در جواب من که دفترچه سوالات رو به صورت ماهرانه از جلسه خارج کرده بودم گفت:
سلام...نگران نباش ولی نباید دفترچه سوالات رو خارج میکردید...اما مشکلی نیست

خدایی خوشم میاد مرکز ازمون هم هوامو داره...ولی این مدت کچلشون کردم.:Dمنو کامل میشناسن:biggrin:

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چهارمی رو زدم. موضع شناسی نقاط در فضای سه بعدی

منم گزینه 4 زدم امیدوارم درست باشه :)
بچه ها من شماره داوطلبيم رو ندارم چي كار كنم ؟!:crying2:

میتونی از مرکز ازمون بگیری
مرکز ازمون الان در جواب من که دفترچه سوالات رو به صورت ماهرانه از جلسه خارج کرده بودم گفت:
سلام...نگران نباش ولی نباید دفترچه سوالات رو خارج میکردید...اما مشکلی نیست

خدایی خوشم میاد مرکز ازمون هم هوامو داره...ولی این مدت کچلشون کردم.:Dمنو کامل میشناسن:biggrin:

رضا واقعا اینو گفتی ؟؟:eek::surprised:
من بودم به عنوان دزد معرفیت میکردم :biggrin::biggrin:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
رضا واقعا اینو گفتی ؟؟:eek::surprised:
من بودم به عنوان دزد معرفیت میکردم :biggrin::biggrin:
واقعا گفتم...
الان خیالم راحت راحت شد...:)
مگه بد شد از لحظه اول همه سوالات رو داشتید؟؟؟
من به خاطر اینکه سوالات رو بیارم اینجا و تحلیل کنیم دفترچه رو اوردم..

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا گفتم...
الان خیالم راحت راحت شد...:)
مگه بد شد از لحظه اول همه سوالات رو داشتید؟؟؟
من به خاطر اینکه سوالات رو بیارم اینجا و تحلیل کنیم دفترچه رو اوردم..

:surprised:
اخه از کجا میخواستند بفمند که سوالارو اوردی ؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها دعا کنید من سراسری قبول شم یه نفر واسه تکمیل ظرفیتتون اضافه میشه ...
اولین انتخابم زنجان
بعدش قزوین
بعدشم علوم تحقیقات ...
احتمال قبولی سراسریم زیاده...

وضعیت
موضوع بسته شده است.