بررسی ازمون کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93 - تست و اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

TARANE-ARCH

عضو جدید
بچه ها یه سوال دیگه هممممممممممم اگه روسطح زمین کشیده شده باشه بهش نمره منفی میدن اگه مبانی نظریش دررست باشه اونوقت چی؟ یعنی صفر واین یعنی میمونی برا سال بعد؟خدایی نمره منفی هم میدن به اسکیس؟ یانه اگه اینجوری باشه نسف حوزه ما افتادنکه بدبخت شدیم رفت من پاشدم رفتم اومدم دیدم همه اونجوری بودن تازه سقفای عجق وجقم داشتن:cry::cry: دارم دیوونه میشم به خدا کلیدای ازادکی میاد؟من اولین سالمه ازاددادم نمیدونم

TARANE-ARCH

عضو جدید
بچه ها تواسکیس نمره منفی هم میدن اگه اینجوری باشه خب من پرسپکتیوم روی سطح زمین نشون داده شده اینجوری از نصف یشتر حوزه ما بدبخت شدن رفت که بعد اینکه اگه مبانی نظریودیاگرامواینا درست باشه اینجوریبه نمره میدن یا نه اصلا نگاهشم نمیکنن من تومبانی نظرییام نوشتم پله و رمپ حتی نوشتم برارعایت مردم واری باید پله ها کم ارتفاع باشه تا سالمندانم بتونن برن رمپ بزرایم برامعلولین اونوقت توپرسپکتیوم بدخت شدم وقت نیاوردم همش روسطح زمین نشون داده شده الان یعنی صفرشد اسکیسم؟:cry::cry::cry:

TARANE-ARCH

عضو جدید
کلیداکی میاد؟این سوالای ازاد چرت ترین سوالایی بود که دیدم بابا صد رحمت به نابغه های ططراح سوالای سراسری باز معلوم بود از کجابود ولی این مضخرفایی که امروز توسوالابود خیلی چرت بود اعصابم خورده بدبخت شدم من :(

pendasht

عضو جدید
سلام لطفا یه نفر جواب بده :evil:
سوالات بازسازی پس از سانحه تاثیری در کارنامه داره ؟
روی دفترچه ضریب صفر نوشته

آخرین ویرایش:

darab1360

عضو جدید
التقاطی زمینه گرا یا منطقه گرایی انتقادی... :surprised:

تابلو از کتابای نقره کار بود....فقط ایشون از این درافشانی ها می کنن...
این نقره کار رو نمی شه بازنشسته اش کنند؟
اگه دولت بودجه کافی نداره ما دنگی پول رو هم می زاریم مستمریشونو می دیم!

آخرین ویرایش:

darab1360

عضو جدید
بچه ها موقعیت قرار گیری کلاس درس؟قرار گیری پارکینگ؟برش از کجا نادرسته؟کشیدگی گلخانه ها؟پرواز داخلی و خارجی؟اینا رو چی زدین؟

من موقعیت کلاس درس شمالی - شرقی
برش رو از محل شکستگی
کشیدگی گلخونه رو شرقی غربی
پرواز رو غیر هم سطح زدم

p.yari

عضو جدید
:cry::crying2::crying::w04::w06::w06::w22:

آقا خدایییییییییییش خیلی غافلگیر شدم اصلا فکرشم نمیکردم چنین موضوعی بدن تو اسکیس !!!!!!!
آخه یکی نیست بگه تو چقدر خنگی دختر حواس پرت ! :w00: بزنمت !!!!!!!! چرا چرا صورت سوالو با دقت نمیخونی !!!!!!!
قسم میخورم تا وقتی امدم بیرون نفهمیده بودم که فضای مورد طراحی نمایشگاهی در دل زمین بوده !
آخه نامردا حتی برنامه فیزیکی رو هم نداده بودن آدم با چی طرفه ! با کی طرفه !
به قول شقاقی برای کی ؟ برای چی ؟

ولی یه تجربه همیشه به الهاماتی که خدا به قلبتون میندازه بیشتر توجه کنید تا صحبت های دیگران !
شقاقی دیروز تو کلاس کلید کرده بود به باغ پرندگان و سازه چادری !!!!!!!!!!! همش هم میگفت برید تمرین کنید ! منم گفتم لابد یه چیز میدونه
ولی خدا میدونه وقتی داشتم از کلاس بر میگشتم وقتی تو زیر گذر مترو رد میشدم داشت به شدت بارون میومد
ایستگاه مترو مشهد یهجوریه که فضای باز وآزاد زیاد داره اصلا روی زمینه
خلاصه یه جا بارون بود یه جا نبود! ونور هم از بالا میتابید خلاصه پرسپکتیو فوق العاده زیبا و فضای عالی بود مخصوصا که فقط من داشتم قدم میزدم تو زیر گذر ! تودلم گفتم عجب پرسپکتیو زیباییی جون میده واسه اسکیس !
اما با بی دقتی رد شدم اومدم خونه !!!!!آخه مسیر همیشه زندگیمه و من همیشه بهش بی تفاوت بودم!
و این بی توجهی باعث شد گند بزنم به اسکیسم! کافی بود فقط همین فضا به صورت پلان و مقطع وپرسپکتیو می کشیدم !

با خودم فکر میکنم الان خدا هم از دست گیج بازی وبی دقتی من اعصابش داغونه !

تجربه تلخ اما بسیار بزرگ و مهمی شد برای که همیشه به فضاهای اطرافم دقت کنم شاید همین موضوع اسکیس باشه !
:w47:

مهديه مقدم

عضو جدید
سلام منم بالاخره رسیدم خونه بعد کلی اعصاب خوردی و دلداریه اطرافیانم
ناراحتم که چرا کل وقت درس خوندنمو که شاید 1.5 ماه مفید نباشه رو حروم تاریخ کردم و تونستم 5 تاشو اونم با شک جواب بدم خاک تو سر طراح بی سواده عقده ایش...
فن رو نمیدونم امتحان نظام مهندسی بود یا کنکور آزاد؟؟؟با اینکه امتحان دادمو قبولم شدم اما چون همه ی اعداد نزدیک بود و امتحان نظام جزوه باز،جالب نبود... فک کنم حال طرح سوال نداشتن از نظام مدد گرفته بودن!!من که هیچ که به دلیل مشکلات شغلی ام ارشد خوندنم برا الان و باز آشنا بود برام بچه هایی که هنوز تجربه ی نظام رو ندارم از کجا باید این اعداد رو میدونستم برام سواله؟؟؟
اسکیس سخت بود برام یه پرس کشیدم با یه پلان ناقص و یه تحلیل...
دلم میخواد کلی طراح سولات رو فحش بدم اما دردی رو برام درمون نمیکنه چون واقعا امیدی به قبولیم تهران و اطراف تهران نیس امکان اقامتم هم اونجاست از زمستون امسال...
واقعا یه مدته میخوام این حرف رو بگم الان میگم شاید حرف دل بعضیا هم باشه شاید نباشه مهم نی...
خیلیا لیسانس سراسری هستن اینجا که الان شاغلن وقتی برا درس خوندن و مطالعه ی 8 ماهه و تمرین اسکیس 3،4 ماهه رو ندارن مثل خود من...خیلیا اصلا آزاد درس خوندن چون قبول شدن سراسری رو اما خانوادشون اجازه نداده برن شهر دیگه مخصوصا دخترا...،خیلیا اصلا با یه کوچولو اختلاف رتبه با یه انتخاب رشته ی بد شانس سراسری رو از دس دادن...خیلیام اصلا دوس داشتن دلشون خواسته برن آزاد درس بخونن...خیلیام کلا خیالشونو از بابته درس و مشق راحت کردن با یه مدرک پنجم دبستان پول پارو میکنن و 100 تا تحصیل کرده رو هم حقوق میدن بهش ...الانم خیلیا انتخابشون آزاده مثل من خیلیا سراسری...برا خیلیا اسکیس در حده 3 سوت ماشالا چش نخورن !!خیلیا باز مثل من سخت و نفس گیر!!!اصلا گیرم که شما باهوش من خنگ الان که چی آخه؟؟؟!!!
کلا هر کسی بنا به موقعیتی که توش زندگی میکنه راهشو انتخاب میکنه کی گفته اخر راه کی برنده میشه کی بازنده؟

darab1360

عضو جدید
فکر نمی کنم ترمینال هایم مختلف بشه. من فرودگاه امام رو مجسم کردم که خروجی ها در طبقه بالاست و با کریدور به هواپیماها می رسه در ارتفاع. اما ورودی ها همکف هستند. اگر درست یادم مانده باشه.

آخرین ویرایش:

pendasht

عضو جدید
سلام لطفا یه نفر راهنمایی کنه :evil:
سوالات بازسازی پس از سانحه تاثیری در کارنامه داره ؟
روی دفترچه ضریب صفر نوشته

bahar-spring

کاربر بیش فعال
فکر نمی کنم ترمینال هایم مختلف بشه. من فرودگاه امام رو مجسم کردم که خروجی ها در طبقه بالاست و با کریدور به هواپیماها می رسه در ارتفاع. اما ورودی ها همکف هستند. اگر درست یادم مانده باشه.
این فرودگاهوو نگوووووووووو...که....:biggrin:

p.yari

عضو جدید
ناراحتم که چرا کل وقت درس خوندنمو که شاید 1.5 ماه مفید نباشه رو حروم تاریخ کردم و تونستم 5 تاشو اونم با شک جواب بدم خاک تو سر طراح بی سواده عقده ایش...
فن رو نمیدونم امتحان نظام مهندسی بود یا کنکور آزاد؟؟؟با اینکه امتحان دادمو قبولم شدم اما چون همه ی اعداد نزدیک بود و امتحان نظام جزوه باز،جالب نبود... فک کنم حال طرح سوال نداشتن از نظام مدد گرفته بودن!!من که هیچ که به دلیل مشکلات شغلی ام ارشد خوندنم برا الان و باز آشنا بود برام بچه هایی که هنوز تجربه ی نظام رو ندارم از کجا باید این اعداد رو میدونستم برام سواله؟؟؟
دلم میخواد کلی طراح سولات رو فحش بدم اما دردی رو برام درمون نمیکنه چون واقعا امیدی به قبولیم تهران و اطراف تهران نیس امکان اقامتم هم اونجاست از زمستون امسال...
واقعا یه مدته میخوام این حرف رو بگم الان میگم شاید حرف دل بعضیا هم باشه شاید نباشه مهم نی...
خیلیا لیسانس سراسری هستن اینجا که الان شاغلن وقتی برا درس خوندن و مطالعه ی 8 ماهه و تمرین اسکیس 3،4 ماهه رو ندارن مثل خود من...خیلیا اصلا آزاد درس خوندن چون قبول شدن سراسری رو اما خانوادشون اجازه نداده برن شهر دیگه مخصوصا دخترا...،خیلیا اصلا با یه کوچولو اختلاف رتبه با یه انتخاب رشته ی بد شانس سراسری رو از دس دادن...خیلیام اصلا دوس داشتن دلشون خواسته برن آزاد درس بخونن...خیلیام کلا خیالشونو از بابته درس و مشق راحت کردن با یه مدرک پنجم دبستان پول پارو میکنن و 100 تا تحصیل کرده رو هم حقوق میدن بهش ...الانم خیلیا انتخابشون آزاده مثل من خیلیا سراسری...برا خیلیا اسکیس در حده 3 سوت ماشالا چش نخورن !!خیلیا باز مثل من سخت و نفس گیر!!!اصلا گیرم که شما باهوش من خنگ الان که چی آخه؟؟؟!!!
کلا هر کسی بنا به موقعیتی که توش زندگی میکنه راهشو انتخاب میکنه کی گفته اخر راه کی برنده میشه کی بازنده؟

ممنون دوست عزیز حس خوبی پیدا کردم وقتی این حرفو زدی انگار حرفای دل من بود ! منم نزدیک یکساله دارم تلاش میکنم وزحمت میکشم چه تئوری چه عملی ، هزینه هاشم برای اسون نبود تازه شاغل هم نیستم ! اما از هیچکدوم نتیجه خاصی نگرفتم -سراسری که مجازم نشدم آزادم که گند زدم - و الان به حدی خسته ام که حداقل 4-5 ماه وقت میخوام تا رفرش بشم !
اما ایمان دارم هیچ کدوم از این رنج ومصبت ها و درسو جزوه کتابخونی ها از ما معمار نمیسازه !
گاهی دلم میخواد کاش اوایل دهه معماری مدرن با لوکور بوزیه و لوید رایت و مدرسه باهاسو بودم ومجبور نبودم برم تواین دانشگاهای الکی وقتمو هدر کنم !

bahar-spring

کاربر بیش فعال
مهدیه جان شرایط همه آدما یکی نیست.. اصلا ربطیم به هوش نداره؛ خیلیها با یک هوش ساده ولی تلاش و زحمت زیاد به موفقیت میرسند..

p.yari

عضو جدید
ممنون داراب
من امروز توی یک جلسه 500 نفری بودم که همه به سوالات بازسازی جواب دادن و خوشجال هم بودن که چقدر آسون بوده......
هر چی گفتم ضریبش صفره کسی حرفم رو باور نکرد...

احتمالا به جای سوالات درک منظر که توسراسری میاد بهش جواب دادن ! به صورت اتومات!:smile:
شایدم میخواستن بازسازی بخونن!

چند تا از اطرافیانم هم یه فرمای گنده وخفن وبا اراندوی اساسی اومده بودن بالا یه نفر یه چیزی تو مایه های توپ بسیبال کشیده بود -تو دلم گفتم انصافا حجم خوبی زده !:D
ولی بعد دیدیم بلای من سرش اومده ومتوجه صورت سوال نشده !:redface:- هردو صفر خواهیم گرفت !

bahar-spring

کاربر بیش فعال
خانوما آقایون؛ هرکس امتحانشو که خوب داده که تبریکککک، هرکسم خوب نشده غصه نخوره، بخدا زندگی ارزش اینهمه غصه و حرص و جوشو نداره؛ اعصابتونو راحت کنید، از اینها مهمترم هست که اگر نباشه اونوقت آدم میفهمه که چقدر بخاطر اینجور چیزا غصه الکی خورده، بیخیال بابا، جونت سلامت
برای همتون آرزوی موفقیت و سلامت میکنم

darab1360

عضو جدید
احتمالا به جای سوالات درک منظر که توسراسری میاد بهش جواب دادن ! به صورت اتومات!:smile:
شایدم میخواستن بازسازی بخونن!

چند تا از اطرافیانم هم یه فرمای گنده وخفن وبا اراندوی اساسی اومده بودن بالا یه نفر یه چیزی تو مایه های توپ بسیبال کشیده بود -تو دلم گفتم انصافا حجم خوبی زده !:D
ولی بعد دیدیم بلای من سرش اومده ومتوجه صورت سوال نشده !:redface:- هردو صفر خواهیم گرفت !

منم با خودتون ببرید.. منم صفر می گیرم!
حتا فرصت نکردم در برش نشون بدم نمایشگاه زیر زمینه!!

farzaneh si

عضو جدید
جوابای بنده ی شرمنده :

13-2
15-2
17-2
20-3
25-2
26-4
27-4
28-3
30-3
31-1
32-2
35-4
38-2
41-2
62-2
63-1
64-4
65-2
68-2
69-4
71-2
73-2
75-4
76-1
77-2
79-1
نظرتوون چیهههه؟:)

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها باورکنین اینقذر حالم بده که حتی نمیخوام ج سوالا رو ببینم
خیلی بهم ریخته وداغونم
خدااااااااااااااااااااااااااااااایا

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز

حرفاتو قبول دارم شدید;)

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها باورکنین اینقذر حالم بده که حتی نمیخوام ج سوالا رو ببینم
خیلی بهم ریخته وداغونم
خدااااااااااااااااااااااااااااااایا

دوست عزیزم خودتو اصلا ناراحت نکن...میدونم چقد خوندی و از روز اول تاپیک همخوانی همراه بچه ها بودی...
توکلت به خدا باشه...ایشالا قبول میشی..اگه هم نشد بازم غصه نخور تو تکمیل ظرفیت صددرصده...
اینو یادت باشه همه خراب کردن...یعنی اونا عقده ای بودن با این سوالات تاریخ
منی که بیشترین وقت رو رو تاریخ گذاشتم فک کن تاریخ داغون زدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.