بررسی ازمون کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93 - تست و اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

darab1360

عضو جدید
من c زدم :( اخه خونه های جنوبی نورگیریشون بهتره :(

خوب دقیقا به همین دلیل d درست تره.. چون c از جنوب نور نمی گیره. جنوبش همسایگی داره. اما d هم از جنوب و هم از شرق نور می گیره که بهترین نورها هستند

68 سرویس عمومی گزینه 2
28 حد تسلیم گزینه 1
حد تسلیم رو درست زدین. من اشتباه زدم!

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 28 شک داشتم نزدم.
سوال 68 رو من بین 2 و 4 شک داشتم اخر هم 2 زدم
تحلیلم واسه سرویس بهداشتی عمومی این بود که وقتی تو سرویس میشیی در خراب باشه یهو یکی میزنه در رو به سمت بیرون باز میکنه ولی وقتی در به سمت داخل باز بشه نمیتونه:biggrin:
پس نتیجه میگیریم تو سرویس های بهداشتی عمومی اگه خواستین برین و در از بیرون باز میشد ادم احساس امنیت و اسایش نداره:Dپس دقت کنید
راستی من هیچ جا ندیدم در سرویس های عمومی به سمت بیرون باز بشه..
ولی من اداره ها خیلی دیدم که به سمت بیرون باز میشه

ددقیقا منم همین تحلیلو کردم :biggrin:
یعنی این تحلیلی که کردی تو حلقم ...:biggrin:
نه به خاطر معلولین باید به بیرو باز بشه ..

اخه به خاطر معلولین نمیشه همه رو، رو به بیرون در نظر گرفت :(
اخه c که فقط از شمال و شرق نور میگیره...اطرافش همسایگی هست..
ولی d از شرق و جنوب نور میگیره

یعنی الان خونه ما جنوبیه فقط از سمت شمال داره نور میگیره ؟؟
الان اتاق من که رو به حیاطه داره نور جنوب میگیره که ولی خونه های شمالی فقط از سمت جنوب نور میگیرند

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ددقیقا منم همین تحلیلو کردم :biggrin:

اخه به خاطر معلولین نمیشه همه رو، رو به بیرون در نظر گرفت :(

یعنی الان خونه ما جنوبیه فقط از سمت شمال داره نور میگیره ؟؟
الان اتاق من که رو به حیاطه داره نور جنوب میگیره که ولی خونه های شمالی فقط از سمت جنوب نور میگیرند
نور غرب نور مزاحمه این یادت باشه ...
نور جنوب هم مفیده ...تو خونه های شمالی ما میتونیم از سمت شمال حیاط بدیم ولی تو جنوبی نمیشه ...قانونه

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
حد تسلیم کامل بر نمیگرده ...حد ارتجائی درسته

استاد ما همیشه برا حد ارتجاعی مثال پاستیلو میزد میگفت پاستیلو هر جقدر که بکشی دوباره رهاش کنی دیگه به حالت قبل بر نمیگرده و شکلش عوض میشه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استاد ما همیشه برا حد ارتجاعی مثال پاستیلو میزد میگفت پاستیلو هر جقدر که بکشی دوباره رهاش کنی دیگه به حالت قبل بر نمیگرده و شکلش عوض میشه

aziarchitect

عضو جدید
سوال 28 شک داشتم نزدم.
تحلیلم واسه سرویس بهداشتی عمومی این بود که وقتی تو سرویس میشیی در خراب باشه یهو یکی میزنه در رو به سمت بیرون باز میکنه ولی وقتی در به سمت داخل باز بشه نمیتونه:biggrin:
پس نتیجه میگیریم تو سرویس های بهداشتی عمومی اگه خواستین برین و در از بیرون باز میشد ادم احساس امنیت و اسایش نداره:Dپس دقت کنید

حداقل ابعاد تمام شده داخلي اتاقك توالت‏ها 110*140 سانتيمتر در صورت بازشو در به داخل و 100*100 سانتيمتر در صورت بازشو در به خارج مناسب مي‏باشد

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من برم تا منو فحش ندادین ....
ولی اینایی که گفتم همه رو مطمئن بودم...
بازم خواستین بگین تا جوابارو بگم ....
زبان هم بالای 90 زدم به احتمال زیاد ....
یکی جلوم نشسته بود هی میگفت بگو نگفتم تا حقی ضایع نشه

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
فن منفی نشم صلوات :( :(

ایشالا نمیشی..
میگم حالا باید تا شهریور صبر کنیم واسه نتایج؟؟هووووو
مگه میخوان کوه بکنن...بدن دست همین استادای خودمون اسکیس رو نمره بدن..تست ها رو هم که سیستم تصحیح میکنه
راحت میتونن 1ماهه نتایج اعلام کنن..والا

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال :
سوال 69 که جهت نور اصلا معلوم نبود به کدوم طرفه نه جهت شمالی بود نه جهت جنوب چجوری جواب دادین من خودم B زدم ولی بعد آزمون فهمیدم اصلا جوابی نداره
جایی که شمال ندادن به سمت بالا فرض میکنیم

tara_baran

عضو جدید
:exclaim::exclaim::exclaim:
خدا بگم چیکار نکنه اونی که سوال تاریخ رو در اورده بود:mad::mad:
اخه اینم کنکوربود...اه
درکش خوب بود...
من کلا نا امید شدم..احتمالا منفی زده باشم خیلی زیاد واسه تاریخ ..فن هم تعریفی نداشتم..فقط درک خوب بود:(
بعد 4 ماه وقت گذاشتن اخرش بشه این...
کاش حداقل سوالاش استاندارد بود..خاک تو سرشون
خدااااااااا:([/QUOTE
سوالای تاریخ دقیقا جزوی معاصر ما بود ولی من برا دور نصفشو قبیه کنکور خوندم حیف شد ولی سوالا خیلی جالب بود چون اگه جزوه رو می خوندم همه رو می تونستم بزنم ...ولی بعضیاش انصافا وحشتناک بود ان شا.. همه قبول شیم!!!!!

TARANE-ARCH

عضو جدید
من اینارو زدم بگین کدوما درسته؟
اتصالا پرچی معمول نیست27-2
حدارتجاعی28-3
شیب کف پنجره 3%....29-1
قرنیز30-3
تعداد2 چاه جذبی37
زانو40-3
فشار باد A +و -B
چگالی کم
شابلون حروف
گلخانه شرقی غربی
درب سرویس بهداشتی عمومی
نورگیری B
اگورا
زاویه مداد70
ابعدان نقشه 350 به 250 میشد اولی 5.7
بندرعباس دوطرفه چون گرمومرطوبه
less is bore
خانه احمد ابادلوکوربوزیه
داوینچی
زیباشناسی میشد اکسپرسیونیسم
لوکوربوزیه میشد پویسمو نفان
پویاییی پلانو نما باروک
پارک لاویلت ترکیب بندی
کاغذ A4 1.16
موسیقی
درب اپشزخانه رستوران
زمین ورزشی از پیرامون به مرکز
70-2
74-2
75c
77-1
78B
79 -1
جواب بدیناااااااااااااا این دهمین بار کسی جواب نمیده اه برم من قهر کنم بهتره خب این همه ادم یکیتون بگین دیگه:cry::cry::cry::cry:

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالا نمیشی..
میگم حالا باید تا شهریور صبر کنیم واسه نتایج؟؟هووووو
مگه میخوان کوه بکنن...بدن دست همین استادای خودمون اسکیس رو نمره بدن..تست ها رو هم که سیستم تصحیح میکنه
راحت میتونن 1ماهه نتایج اعلام کنن..والا

اینجور که داره پیش میره فن منفی میشم :(

شیب بندی زمین ورزشی روباز تو سوالات درک چی میشد ؟؟

شرمنده تشکر ندارم :( :(

taher911

عضو جدید
سوال 28 شک داشتم نزدم.

در سرویس برای معلولین باید به بیرون باز بشه من گزینه 4 زدم
سوال 28 گزینه 1 حد تسلیم زدم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینایی که غلط زدی میگم ...بعضیاشم من ج ندادم ...
چگالی کم ....میشد جایی که گرما زیاد باشه
من زدم پیستوله
درب اداری
نورگیری d
زاویه مداد 40
من زدم بیرونی بندر عباسو
از مرکز به پیرامون درسته
اینایی که شماره زدی هم نمیدونم چین چون سوالارو ندیدم ...
اما اگه بگب جوابشو میگم
من اینارو زدم بگین کدوما درسته؟
اتصالا پرچی معمول نیست27-2
حدارتجاعی28-3
شیب کف پنجره 3%....29-1
قرنیز30-3
تعداد2 چاه جذبی37
زانو40-3
فشار باد A +و -B
چگالی کم
شابلون حروف
گلخانه شرقی غربی
درب سرویس بهداشتی عمومی
نورگیری B
اگورا
زاویه مداد70
ابعدان نقشه 350 به 250 میشد اولی 5.7
بندرعباس دوطرفه چون گرمومرطوبه
less is bore
خانه احمد ابادلوکوربوزیه
داوینچی
زیباشناسی میشد اکسپرسیونیسم
لوکوربوزیه میشد پویسمو نفان
پویاییی پلانو نما باروک
پارک لاویلت ترکیب بندی
کاغذ A4 1.16
موسیقی
درب اپشزخانه رستوران
زمین ورزشی از پیرامون به مرکز
70-2
74-2
75c
77-1
78B
79 -1
جواب بدیناااااااااااااا این دهمین بار کسی جواب نمیده اه برم من قهر کنم بهتره خب این همه ادم یکیتون بگین دیگه:cry::cry::cry::cry:

TARANE-ARCH

عضو جدید
زاویه مداد جز سوالای سالای قبل بود بین 60 تا 90 بود منتهی اینا نبود تو نمیدونم کدوم سال نوشته شده بود 60 منتهی 60 نبود پس نزدیکترین گزینه میشه 70 تو صفحه های قبلی هم بجه ها اینوزده بودن ورزشگاهم من به این خاطر اینوزدم که تو فای باز برا نشستن تماشاچیا خب شیب از بیرون به مرکزه دیگه برعکس میشه؟ هممممممممممم نورگیری هم چون شمال نداده بود گفتم مال پس بالاست پس بهترین جبهه میشه جنوب یعنی دوتامربع پایینی که چون سمت شرق ارجحیت داره به غرب پس میشد بی یعنی اونی که سمت راست پایین بود این جز سوالای سراسری بود منتهی جهت شمالشو حذف کرده بودن سالش یادم نیسیت ولی داده بودن بندر عباسم از روی جزوه ی بههزادی میگم که برا سراسری شههید بهشتی توتنظیم شرایطش هست ولی شاید مال من غلط باشه بازم ممنون باز شما کسی که جواب نمده ده بار اینارو نوشتم کسی جواب نداد دستت دردنکنه ایشالا بهترین جا قبولی

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجور که داره پیش میره فن منفی میشم :(

شیب بندی زمین ورزشی روباز تو سوالات درک چی میشد ؟؟

شرمنده تشکر ندارم :( :(
ایشالا که نمیشی...
من زدم مرکز به پیرامون
اینایی که غلط زدی میگم ...بعضیاشم من ج ندادم ...
چگالی کم ....میشد جایی که گرما زیاد باشه
من زدم پیستوله
درب اداری
نورگیری d
زاویه مداد 40
من زدم بیرونی بندر عباسو
از مرکز به پیرامون درسته
اینایی که شماره زدی هم نمیدونم چین چون سوالارو ندیدم ...
اما اگه بگب جوابشو میگم

منم پیستوله زدم که فک کنم درسته..چون شابلن حروف مقیاس داره!
نوربگیری هم d زدم من که چون نور شرق و جنوب داشت...بقیه همسایگی نور مطلوب رو گرفته بود
زاویه مداد 40 خیییلی کمه..اشتباه نمیکنی؟؟؟؟؟فک کنم 70 میشد
بندر عباس منم زدم بیرونی...تحلیلم این بود که بندر عباس گرم و مرطوب هست پس لایه بیرونی میشه عایق حرارتی داخلی میشه عایق رطوبتی..سوال هم از ما فقط عایق حرارتی خواسته بود
از مرکز به پیرامون هم که من زدم.بقیه گزینه ها مثلا بدون زهکشی که نمیشه یا اینکه بدون شیب بندی هم نمیشه..در مورد گزینه 1 هم که پیرامون به مرکز هم فک نکنم بشه..محتمل ترین گزینه شماره 2 بود..مرکز به پیرامون

فاطیما8

عضو جدید
بعضی سوالا رو تو نت سرچ میکنین ج میده مثل زاویه مداد ک 70 میشه...درب بیرونی دستشویی تو سوالای سالهای قبل هم هست عایق بندرعباس دوطرفه هست اینم تو سوالای پارسال هست...خواهش میکنم با اطمینان نظرتونو درمورد ج سوالا نگین استرس به جون بقیه میفته ...

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زاویه مداد جز سوالای سالای قبل بود بین 60 تا 90 بود منتهی اینا نبود تو نمیدونم کدوم سال نوشته شده بود 60 منتهی 60 نبود پس نزدیکترین گزینه میشه 70 تو صفحه های قبلی هم بجه ها اینوزده بودن ورزشگاهم من به این خاطر اینوزدم که تو فای باز برا نشستن تماشاچیا خب شیب از بیرون به مرکزه دیگه برعکس میشه؟ هممممممممممم نورگیری هم چون شمال نداده بود گفتم مال پس بالاست پس بهترین جبهه میشه جنوب یعنی دوتامربع پایینی که چون سمت شرق ارجحیت داره به غرب پس میشد بی یعنی اونی که سمت راست پایین بود این جز سوالای سراسری بود منتهی جهت شمالشو حذف کرده بودن سالش یادم نیسیت ولی داده بودن بندر عباسم از روی جزوه ی بههزادی میگم که برا سراسری شههید بهشتی توتنظیم شرایطش هست ولی شاید مال من غلط باشه بازم ممنون باز شما کسی که جواب نمده ده بار اینارو نوشتم کسی جواب نداد دستت دردنکنه ایشالا بهترین جا قبولی
بندر عباسو شک دارم ولی نمیدونم دقیقا یادم نیست چون من هیچی واسه آزاد نخونده بودم همینجوری رفتم ...من واسه سراسری خونده بودم جزوه اشو میدونم که گفته بود باید بیرون باشه ولی مثه اینکه داخل هم باید باشه ...دقیق یادم نیست ...
شیب بندی رو واسه اینکه مواقغ بارانی آب به سمت کناره ها حرکت کنه گفته بود که میشه از مرکز به سمت پیرامون
اون مربع رو هم مطمئنم که d میشد ...شما تعور اینجوری بکنید که تو زمینای جنوبی ما سمت جنوب نمیتونیم حیاط بزاریم ....
فقط میمونه a, dکه aنور غرب میگیره ...اینم مطمئنم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعضی سوالا رو تو نت سرچ میکنین ج میده مثل زاویه مداد ک 70 میشه...درب بیرونی دستشویی تو سوالای سالهای قبل هم هست عایق بندرعباس دوطرفه هست اینم تو سوالای پارسال هست...خواهش میکنم با اطمینان نظرتونو درمورد ج سوالا نگین استرس به جون بقیه میفته ...
شما یه مداد بردار با زاویه 70 بکش اصلا میبینی چیمیکشی؟؟؟!!!!!

taher911

عضو جدید

زاویه مداد منم 70 درجه زدم
نورگیری منم زذم گزینه 2 B جنوب سمت شرق البته جهت شمال نداشت ولی تقاطع شمالی جنوبی بزرگتره فکر کردم که خیابون اصلی شمالی جنوبی باشه از جهت نوشته هم گفتم حتما شمال رو به بالائه

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سوال 25 نورگیری موزه 1میشد یا 4؟؟
سوال22 ایا گزینه 3 میشه؟؟
سوال 42 تاریخ کسی میدونه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.