اجازه هست نقد کنم؟؟؟؟
بله حتما ممنون كه نظر دادين
زیرزمین
عالی در آوردی از این بابت میگم که اون جا که نوشتی خاک پرشده رو خیلی خوشم اومد....من خودم به راه پله ام دادم....این نظر منه..یعنی خودمم این کارو کردما...اگه انباری هارو میدادی سمت تاسیسات خیلی بهتر بود...اونوقت حرف حدیث با سر بیاد ماشین با سر بره دیگه نبود....
به غیر انباریت کلیت کارت مثل منه توی زیرزمین....و زیرزمین هم برای منو بازدید کننده که مهندس معمار دید اوکیه....نکته این آزمون خودش گفت که دقت کنیم رمپ و ورودیش با راه پله و از همه مهمتر طبقات بود...گفت طراحیش خیلی زیاد مهمه....حالا راست و دروغش گردنه خودش
همکف
1-به نظرت فروشگاهت کوچیک نشده اون فضای فروش رو میگمااا
موافقم اما به دليل استفاده از رمپ معلول خيلي از فضاهامو گرفت
2-گفته میشه برای 10 سانت احتیاج نی رمپ بدی....من اینو سرجلسه شنیدم...البته شما خوبه انجام دادی...اما من بااینکه فضا داشتم نمیدونم چرا تنبلی کردم و نزاشتم...اشتباه کردم....پلانم خیلی فضا داشتااا
3-برای رمپ ورودی مسکونی هم جک استفاده میکردی...در هر صورت آزاده استفاده از جک چون فکر کنم قضیه اون مشکلات ستونگذاری پیش میادش
امتحان كردم ديدم رمپ جواب ميده رمپ گذاشتم البته اينوهم بگم كارم خيلي خوب داشت پيش ميرفت من يه ربع بيشتر طول نكشيد براي در آوردن طرح واينكه روي پوستي كوچيك تمام طبقاتمو در اوردم البته فقط جاگذاري خلاصه دستم اومد بايد چكار كنم وتا ١٠:٣٠ زيرمينم كامل بود اولو كه شروع كردم براي ترسيم نميدونم توي طرحم متوجهش شديد يا نه رمپ معلولمرو كشيدم همينطور كه گفتم از ابتدا با راپيد بعد ديدم ١٠ سانت ارتفاع كم ميارم كه به كد ١٠ برسم يك ساعتو نيمي براي اينكه اعصابمو بهم ريخت اين قضيه در واقع بدون كارايي بودم بعد همونو بهمش ريختم ويه رمپ ديگه اضافه كردم خلاصه اين رمپه قضيش اينطوريا شد!!!!
طبقه اول
1-یه سوتی تووو کارت ابعاد نورگیر برای دو واحد ابعادش متاسفانه 3در6 باید میگرفتی....
نه اينطور نيست. طبقه اولم كه يك واحد وفضاي اصليش نور ميگيره كه ميشه ١٢ متر طبقه دومم هم كه دو واحد اما فضاهاي درجه ٢ نور ميگيرن ميشه ٨ متر نورگير اما به دليل اينكه واحد پايينم نورگيرش بزرگتر بود به ناچار طبقه ٢ رو هم همون ١٢ گرفتم
2-یکی هم برای سرویس و حمومت سمت چپیت داکت نگرفتی...برای اون سرویس سمت راستی هم مثله من توی این طبقه فراموش کردی...ولی توی بعدی گذاشتی...خخخخخ
چرا براي سمت چپيم يه داكت بزرگ انتهاي حمامه اما سمت چپي آره بالا گذاشتم انقدر اين كاغذارو رو هم چسبونده بودم كه نشد همون لحظه درستش كنم بعدم يادم رفت دوممونو جا داشتیما من تا آخرین لحظه هم یادم بود بزارم یهو فراموش کردم...

ولی برای طبقه بالات هم داکت و کمد رو باید جاشو عوض میکردی...آشپزخونه های سمت چپتم نزاشتی متاسفانه....
آشپزخونه نداره آره نميدونم اگه مصحح دلش خواست ميتونه اون داكت بزرگه كنار حمومو براي اونم در نظر بگيره
در مورد جاي داكتو كمدهم نه اشتباه ميكني جاشون درسته چون داكت پشت در قرار ميگيره واستفاده از كمد اين شكلي قابل استفادست نيازي نيست حتما داكت چسبيده به سروس باشه
3-مبلمان نکردی.
وااااي دست رو دلم نذار
4-اندازه گذاری نکردی...البته منم ناقص کردماااا ولی درکل از نظر من عیبه و امکانه نمره کم کردن هست

اون یه ربع ایییییییییی خدااااااااا
ميدونم متاسفانه يعني ميشه به خاطر اندازه كل طرحو بيخيال بشن ؟! اووون يه ربعه چها كه نميتونست بكنه يا اون يك ساعتو نيمي كه الكي از وقتم رفت
5-اون یه خوابه خوب دراومده هااااااااینکه جاییه که میشه توی پذیرایی رو هم مبله کرد ولی توی طبقه بعدت....(اشکالشو توی اون طبقه میگم)
ممنون
طبقه دوم
1-اون قضیه داکتهای توی واحد سمت چپ هست...
همشون داكت دارن كه آشپزخونه كه داره سرويسهامم كه كنار داكت اصلين نيازي نيست.و اینکه دقت کن ورودیه اتاق خوابهای همون واحد سمت راستی رو ....میدونی که بخش رفت و آمد رو نمیشه مبله کرد خودت یه تخمینی بزن ببین چقدر از پذیراییت پرت میشه....
بام و مقطع
اونها هم که خودت گقتی خامه اما مهم اینه که کشیدی....

حالا هر چقدرم خام
نکات مثبته کارت تمیزی و اینکه با راپید کشیدی و همه شیتهای رو پرکردی...

واقعا خسته نباشی
ممنونم ازتون كه وقت گذاشتيد انشالله كه شما هم موفق باشيد در ضمن گفتيد عكس داريد از كارتون لطفا بگذاريد . فكر ميكنيد من قبول ميشم به نظر شما ؟