بررسی آزمون اسکیس 93 | نگارخانه نور

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خب منم منظورم این بود که تاپیکمون بیشتر جنبه آموزشی داشته باشه دیگه نه مسابقه....منظورم این بود که یه عکسی بذاریم یه طرح داخلی بعد مدلش و رندر با vray تاکیدم رو نورپردازی درست استفاده از دوربین با زوایای درست و متریالای بجا و اینا باشه...مدلینگ داخلی با مکس که دیگه بلدی حتما کارات خوبه دیدم...:)

نه دیگه من کارام کلا با رویته...آخرین بار که با مکس کار کردم سال 1387-88 بوده اونم واحد درسی بود ...یه چند تا نکته رو یاد داد بهمون بعدم یه پروژه بردیم برای پایان ترم از روی همونم نمره گرفتیم البته من شدم 18....کارمو توی سی دی ها پیدا کردم میزارم اون موقع تازه اوایلی بود که وی ری اومده بود و هیچ کس بلد نبود و منم با منتال ری رندر گرفته بودم:D

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
هاهاها...من رویت بود پایه بودم ولی مکس منم بلد نیستم یه زمانی بلد بودما...نمیدونم چی شد که دیگه بلد نیستم:biggrin:
جالا برا اینکه حوصلتون سر نره...بیاید کارهای منو با رویت ببینید اینم لینکش....
:D
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/598348-نمونه-کارهای-arefeh

رویت باشه منم هستم;)

arefeh

کاربر ممتاز
رویت چیه بابا تا مکس هست...:D

عزیزم مکس باید قبول کنی به غیر رندر هیچ چیز جالب دیگه ای که به درد ما معمارها بخوره نداره....
ولی رویت حتی اسم ما رو هم به خودش اختصاص داد revit architecture......
خدایی کار باهاش از مکس خیلی راحتتره....حجم سه سوته که در میاد بماند با...همزمان با پلان شما پرس و نما و مقطع میزنی....شاید توی خروجی کمی ضعیف تر باشه ولی اونقدر قابلیتها داره که اونو توی خودش حل کنه....فاز 2 متره برآورد ...شیر کردن فایل بین سازه و تاسیسات....اصلاح پروژه به این صورت که حتی یه ستون رو توی یه شیت جابه جا کنی توی تمام شیتها جابه جا میشه...میدونی چقدر سرعت میره بالا؟؟؟ترکیب مکس و کد شده رویت....
و یه نکته همه این نرم افزارها ماله یه شرکته...مسلما شرکت برای اینکه مشتریانشو توی نرم افزارهای دیگه از دست نده نمیاد همه قابلیتهای 100% رو به یه دونه بده....حالا توی رویت هم همین کارو کرده که اگه قرار بود رندر رو عالی بده دیگه کسی سمت اون دو نرم افزار نمیرفت....
درضمن نکته مهم مکس نرم افزار انیمیشنه نه معماری.....اینو دیگه همه قبول داریم که تخصص مکس توی فیلم سازیه مثل مایا

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه پیشنهاد داشتم!!! من الان کلی از تاپیک بررسی گنبدنما رو خوندم!!! بچه های پارسال خیلی فعال بودن!!! اگه دوس داشتین بخشی از کارتونو بکشین و دربارش بحث کنیم!!! فک کنم خیلی به درد بچه های سال بعد بخوره!!! مال من in progress...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها یه پیشنهاد داشتم!!! من الان کلی از تاپیک بررسی گنبدنما رو خوندم!!! بچه های پارسال خیلی فعال بودن!!! اگه دوس داشتین بخشی از کارتونو بکشین و دربارش بحث کنیم!!! فک کنم خیلی به درد بچه های سال بعد بخوره!!! مال من in progress...
موافقم:cool:
دوستان سریعتر کاراتونو بذارید
مهندس یادم انداختی اون روزای اول همتون گفتید برگردم ولایت کارمو میکشم میذارم
اما نه تنها شما-ک منم یادم رفت:||:
راستی از الهام و مهندس نادری چه خبر؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موافقم:cool:
دوستان سریعتر کاراتونو بذارید
مهندس یادم انداختی اون روزای اول همتون گفتید برگردم ولایت کارمو میکشم میذارم
اما نه تنها شما-ک منم یادم رفت:||:
راستی از الهام و مهندس نادری چه خبر؟؟؟
خبر نسوان را از نسوان بپرسید!!! من ندانم!!! :smile: اما از جعفر خبر دارم!!! شاد و پر انرژی هستن ایشون که کاش ازش یاد بگیرم!!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خبر نسوان را از نسوان بپرسید!!! من ندانم!!! :smile: اما از جعفر خبر دارم!!! شاد و پر انرژی هستن ایشون که کاش ازش یاد بگیرم!!!

خب مشکلش حل شد؟؟
میتونه با قبولی پارسالش واسه امسال ثبت نام کنه؟؟؟
نسوان حاضر و غائب کسی از الهام خبری داره؟؟؟؟؟؟؟/
از وقتی نتایج اولیه اومد ندیدمش:|

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب مشکلش حل شد؟؟
میتونه با قبولی پارسالش واسه امسال ثبت نام کنه؟؟؟
نسوان حاضر و غائب کسی از الهام خبری داره؟؟؟؟؟؟؟/
از وقتی نتایج اولیه اومد ندیدمش:|
هنوز مشخص نیس ولی واقعا آرزو دارم که بتونه بره علم و صنعت!!!

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام.
من خیلی موافقم.
چون ما برا 94 قراره ک شرکت کنیم ایشالاه و خیلی ب دردمون میخوره...کلن دوس دارم تو جوش باشم.من با اسکیس اسن نمیدونم باید چیکار کنم...اوضام بد نیس ولی چون کار نکردم اسن نمیدونم باید ...
مثلن تو همین روند طراحیش...خب؟؟ اسن هیش وقت نتونستم انقد قشنگ و خلاصه و ستونی ایده هامو روند طراحیو بکشم و برم سراغ فاز بعدی...آرزومه ی کارو ب ته برسونم...از بس ک کار نکردیم...
من تاپیکای قبلیو شرو کرده بودم ی هفته پیش ک بخونم ولی این هفته هنو نخوندمشون و کار نکردم...خیلی مشکله...
خیلی خوبه ک شماها (بچه ها همتونو میگم)ک بالاخره این دوره رو گذروندین هستین اینجا...
ما ب کمکتون نیاز داریم...البته خودمونم تلاش میکنیم..قول...
عالیه و مچکرم.
زنده باشید.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
داره بلا می سر!!! من نمی گم!!! (در ضمن آبجی فارسی تایپ کن)
بچه ها نقد (محاسن و معایب) کنین ممنون می شم!!!

من عاشقه این لهجم...
و البته عاشقه دیارش...
شمالیا ادمهای بسیار مهربون و ساده دلی هستند...و دریا دل...و بی ریا...خیلی بی ریا..
سفره ی ساده و در عین حال شاهانشونو با تمومه وجود تقدیم میهمان میکنن...

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
روند طراحی شما جامع و کامل است و حس اسکیس به محصص میدهد ... فقط کاش در روند طراحی از جملاتی استفاده می کردی که محصص فکر بکند شما بخاطر ایستایی , تنظیم و تاسیسات به این فرم رسیدی نه زیبایی !!! . مثلا برای گنبدهای گیلانی می توانستی یک دلیل مثل نحوه استفاده از نور بیاوری !!! .
روی جزئیات پرسپکتیو و پلانت باید کار کنی ...
اگر پلان مدولار باشد بهتر است ...
بعد لند اسکیب برای پلانت و طرح به کار نبردی ؟!
این خیلی خوب که بخش هایی از پلانت داخل کادر نشان دادی ...
ای کاش توضیح میدادی چرا دیوارهای میانی اینگونه شده است ...
یک خورده بیشتر در فرم بیرونی پرسپکتیو مخصوصا غلام گردهای ایوان و گنبد و سقف کار میکردی بهتر بود ...
روند طراحی و پلانت دوست داشتم ... اما پرسپکتیو جای کار دارد تا یک نگارخانه بشود ...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روند طراحی شما جامع و کامل است و حس اسکیس به محصص میدهد ... فقط کاش در روند طراحی از جملاتی استفاده می کردی که محصص فکر بکند شما بخاطر ایستایی , تنظیم و تاسیسات به این فرم رسیدی نه زیبایی !!! . مثلا برای گنبدهای گیلانی می توانستی یک دلیل مثل نحوه استفاده از نور بیاوری !!! .
روی جزئیات پرسپکتیو و پلانت باید کار کنی ...
اگر پلان مدولار باشد بهتر است ...
بعد لند اسکیب برای پلانت و طرح به کار نبردی ؟!
این خیلی خوب که بخش هایی از پلانت داخل کادر نشان دادی ...
ای کاش توضیح میدادی چرا دیوارهای میانی اینگونه شده است ...
یک خورده بیشتر در فرم بیرونی پرسپکتیو مخصوصا غلام گردهای ایوان و گنبد و سقف کار میکردی بهتر بود ...
روند طراحی و پلانت دوست داشتم ... اما پرسپکتیو جای کار دارد تا یک نگارخانه بشود ...
فرم باید مختص گیلان می بود و این برام مهم بود!!! تو گنبدم به نور گیری شیاریش اشاره کردم!!! البته بهتر بود دلایل دیگه ای هم واسش می آوردم!!! اما وقت کم آوردم و جزئیات کارام کمه!!! (پلانو اول 1:100 کشیدم و بعد پاکش کردم و...) پلانم و نما و مقطعمم هم سر جلسه مدولار کشیدم!!! کارم سادس ولی تقریبا همه جاشو توضیح دادم!!! اینجا یه کلیتی رو آوردم که نقد شه!!! لند اسکیپم ندارم چون اصا یادم رف سایت پلان بکشم!!! :دی پرسپکتیومم دقایق آخر با سرعت نور کشیدم ( که البته از این بهتره) و حق با شماس!!! مرسی از نقدتون!!! کار خودتونم بذارید!!!

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرم باید مختص گیلان می بود و این برام مهم بود!!! تو گنبدم به نور گیری شیاریش اشاره کردم!!! البته بهتر بود دلایل دیگه ای هم واسش می آوردم!!! اما وقت کم آوردم و جزئیات کارام کمه!!! (پلانو اول 1:100 کشیدم و بعد پاکش کردم و...) پلانم و نما و مقطعمم هم سر جلسه مدولار کشیدم!!! کارم سادس ولی تقریبا همه جاشو توضیح دادم!!! اینجا یه کلیتی رو آوردم که نقد شه!!! لند اسکیپم ندارم چون اصا یادم رف سایت پلان بکشم!!! :دی پرسپکتیومم دقایق آخر با سرعت نور کشیدم ( که البته از این بهتره) و حق با شماس!!! مرسی از نقدتون!!! کار خودتونم بذارید!!!
خواهش می کنم ...
از اون نظر که مدنظرتون بود کارتون خوب شده ...
من امسال امتحان اسکیس شرکت نکردم ... قرار سالدیگه شرکت کنم ...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش می کنم ...
از اون نظر که مدنظرتون بود کارتون خوب شده ...
من امسال امتحان اسکیس شرکت نکردم ... قرار سالدیگه شرکت کنم ...
این هم یک نمونه از تمرین های راندو من ... با قلم خطاطی شماره 3 ...
از روی کارهای استادم انجام دادم ...
استادت سپیدس؟؟؟

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
استادت سپیدس؟؟؟
بله ...
انتخاب من در زمینه راندو قلم خطاطی بود ...
من حدود 20 بار از کارهای استاد کشیدم تا این شد !!! ... باز هم شبیه کار استاد نشد !!! .
کار های workshop دست خودم نیست ... برای امتحان اسکیس ازم قرض گرفت ... دوستم ... هر وقت ازش پس گرفتم کار امو میذارم ! .
تازه موضوع اسکیس نگارخانه نور استاد به ما تمرین موزه نور داده بود ...
کلا در کلاس ما درباره نور خیلی حرف زد ...
این ایده که شما گفتی نور بر روی حوض می تابد .... در کلاس ما گفته بود .

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله ...
انتخاب من در زمینه راندو قلم خطاطی بود ...
من حدود 20 بار از کارهای استاد کشیدم تا این شد !!! ... باز هم شبیه کار استاد نشد !!! .
کار های workshop دست خودم نیست ... برای امتحان اسکیس ازم قرض گرفت ... هر وقت ازش پس گرفتم کار امو میذارم ! .
تازه موضوع اسکیس نگارخانه نور استاد به ما تمرین موزه نور داده بود ...
کلا در کلاس ما درباره نور خیلی حرف زد ...
این ایده که شما گفتی نور بر روی حوض می تابد .... در کلاس ما گفته بود .
همه این کارو کردن!!! البته تا جایی که من پیشش می رفتم نگف به ما!!! استاد خوبیه!!! من ازش خیلی چیز یاد گرفتم!!! سبکش تابلوئه!!! واس کنکور یکم سبکشو عوض کن!!!

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه این کارو کردن!!! البته تا جایی که من پیشش می رفتم نگف به ما!!! استاد خوبیه!!! من ازش خیلی چیز یاد گرفتم!!! سبکش تابلوئه!!! واس کنکور یکم سبکشو عوض کن!!!
ممنونم از راهنمائیت ...
میخواهم امسال پیش گروه ایده و اقای شقاقی بروم ... هر چند در تابستان کنار کلاس های تئوری تمرین های استاد تمرین می کنم ... خود استاد به من گفت : اقای شقاقی استاد خوبیه !
به عارف اینها هم منظر یاد داد اما به ما یاد نداد ...
کلا راندو به ما کم گفت فقط خطاطی و ضخامت 5 تاچ و تک رنگ و پوک شده و رنگی به ما گفت ...
پرسپکتیو و اسکیس موضوعی به ما عالی گفت ...
ایده نور زمان المان دفاع مقدس به ما گفت ...
بعد به ما تمرین موزه نور باد صدا نجوم اب خاک و ... بدون سایت داد !

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلام خوبید این روزا چیکارا میکنید؟

راستی تو کدوم تاپیکیا سرک میکشید خبری ازتون نیست بگید ما هم بیایم؟

میگم بیاید با هم یه تاپیک بزنیم با هم یه کاریو شروع کنیم و پیش ببریم مثلا یه نرم افزار رو خوب یاد بگیریم یا حرفه ای تر بشیم من ریویتم بدک نیست ولی میخام (وی ری) کار کنم ایا وکیلم شما رو به عقد موقت داشتن همچین تاپیکی دراورم :D

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز

میگم بیاید با هم یه تاپیک بزنیم با هم یه کاریو شروع کنیم و پیش ببریم مثلا یه نرم افزار رو خوب یاد بگیریم یا حرفه ای تر بشیم من ریویتم بدک نیست ولی میخام (وی ری) کار کنم ایا وکیلم شما رو به عقد موقت داشتن همچین تاپیکی دراورم :D

Baleeeeeeeeeee:)

arefeh

کاربر ممتاز

منم موافقم رویتو بلدم تقریبا...مقدماتی شو که فولم....پیشرفته که مربوط به فاز 2 میشه رو 70 درصدشو یاد گرفتم....نمونه کارم بخش گالری آثار گذاشتم...بری ببینی خوشحال میشم.
من الان تاپیک فوتوشاپ و نظام مهندسی و گالری آثارم:D
ولی با وری مکس کاملا موافقم;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا