سلام.....نظر دوستان را خواندم......از دوستانی که قاطعانه موضع گرفتند متشکرم.......راستش خیلی جاها که انتظار میرفت هیچ نگفتند........و من در وب نوشت خودم هم اشاره کردم......از برخی دوستان هم واقعا دلم گرفت..........اصلا انتظار نداشتم.......بهانه مبارزه غرب با حجاب چیست؟.....با زنانی که به سبک زنان عربی از نقاب برای پوشاندن چهره استفاده میکنند چیست؟......یعنی اون کسی که میخواهد تقلب کند.....راه دیگری انجام نمیده؟.مگر مدام همین ها نمیگن هدف وسیله رو توجیه نمیکنه؟.......چه شد حالا این جا ....یعنی خانم های بی چادر تقلب نمیکنند؟.....عزیز من همه ما مگر کنکور ندادیم؟.......اصلا در کنکور فرصت تقلب کردن اون هم به این شیوه ها هست که فرمودین؟.....قبل کنکور مگر بازرسی بدنی نشدین؟.....وقتی شما این حرف ها رو بگید.......از اونهایی که نمیخوان چادر که چه عرض کنم حجاب کلا در کشور رمقی داشته باشه چه توقعی میشه داشت.....نکنید این چنین.....رضا خان هم نتونست همچین تعرضی کند چند وقت پیش هم در یک استخدام دولتی در لرستان این کار رو کردند و هیچ کس جیکش در نیومد از رسانه های مثلا ارزشی..............این اتاق تلخ اولین بار در کشور ما حالا در زمینه امتحان کنکور رخ داده......ظاهرا عده ای افسار گسیخته میخواهند طبل بی آبرویی برای حجاب داران به صدا در آورند........ولی فرزندان خمینی به امید خداوند نخواهند گذاشت
قاطعانه؟
تند روی؟محمد جان کسی که تند میره خیلی زود از نفس می افته،خدا کنه شما بتونید ادامه بدید....
یعنی چی که راهه دیگه تقلب نیست؟من خودم 9 مورد ابداع کردم،بچه بهم جایزه تقلب بلورین رو دادن،قرار نیست چون چادر حجابه برتره،هرکسی که ازش سو استفاده میکنه بره زیره پرچمه اسلام و تند رو ها...
خانما بدونه چادر هم میتونن تقلب کنن،پس چادر سر کنن؟خوب مدرسه تا حده توان اش جلوی تقلب رو گرفته،این چه حرفیه شما میزنید...از شما بعیده محمد جان..
چرا یه جلوگیزی از تقلب توسطه مدیره یه مدرسه،رو با کشف حجاب اونم با زور و تعرض به ناموس مردم مقایسه میکنید آخه؟اصلن این حرف اتون منو سوزوند...من نمیخواستم این بحث رو ادامه بدم،ولی میدم...
شما اگر یه مدیره جزء کاری میکنه،ارشد رو مجازات میکنید؟تا دولت میرید؟رضا خان شاه ایران بود،یعنی شما دارید به شخصه اوله مملکت اعتراض میکنید؟سره چی؟یه مدرسه؟
فرزندانه خمینی زحمت بکشن دستوراته جانشین اشو در زمینه سیاست اجرا کنننند....
من شخصن از اول به دولت انتقاد داشتم و خیلی از سیاست های اجرایی رو هم گرفتم به انتقاد....ولی وقتی رهبر گفت همدلی،یعنی همدلی،همراهی یعنی همراهی....خطه قرمز اینا حاجی جان..
من سیاست های آموزشی رو از ریشه رد میکنم،من سیاسیت های ابلاغی رو از ریشه رد میکنم...ولی فعلن به دستوره رهبری سکوت....همراهی...تمام