برداشتن چادر خانم ها در کنکور سراسری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقن بر عکس محمد جان....
یعنی آی کسی که از این پوشش برای تقلب استفاده کردی....خجالت بکش...

تقلب رو بزار کنار تا مسئولای امتحان مجبور نشن بگن امتحان بدونه چادر....

دانشگاهه ما زیره مقنعه و مانتو رو هم کنترل میکردن که کسی تقلب نچسبونده باشه....باس عکس میگرفتم تا احمدی نژاد و وزیر اشو میبستم به بمبه اتم:cool:

مگر کسی از این پوشش در اونجا برای تقلب استفاده کرده؟.......خیر عزیز من قبل جلسه بوده......البته من خوشحالم همونطور که انتظار داشتم شما سهوی از این عمل زشت در حال دفاع هستید
اگر بازرسی یا اقدام این چنین برای همه انجام بشه کسی خجل زده نمیشه و ایرادی هم نداره.......قبل کنکور همه رو بازرسی بدنی میکنند..........مرد و زن هیچ ایرادی هم نداره!

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا خوبه که بره داخل بوق و کرنا.......چون فقط یک جا نبوده.........همچین قانونی در سازمان سنجش نیست و دکتر خدایی هم گفتند.......خواهر خوب
چطور وقتی به لاک یک خانم در دانشگاه گیر میدن به پوشش یک خانم گیر میدن......به این افراد برمیخوره.....و میگن جلوی دخترای دیگه آبرومونو بردن!
حالا جلوی دختر خانم هایی که چادر نداشتن......به خانم های چادری گفتند چادرتون رو بزارید زمین!.......پرسیدند چرا؟......گفتند قانونه!
با این تعاریفی هم که دوستان میکنن......یا متوجه نیستن یا خودشونو زدن به بی توجهی........وجهه اون دختر خانم های چادری جلوی اونهایی که چادر نداشتن خراب شده......اونم به خاطر پوشش چادر نه لاک ناخن و بدحجابی!

من که توش وجهه خراب شدنی نمی بینم
اگه خودم بودم خیلی راحت چادرمو می دادم مامانم یا میذاشتمش تو کیفی جایی و می رفتم سر جلسه
به هر حال این مسئله حل میشه و کسی که باید توبیخ بشه میشه، اما چه خوب بود که این قدر عمومی نمی شد این مسئله
بهتره که هی این قدر گزک دست دشمن ندیم

شمام این قدر حرص نخورید، زود پیر میشیدا:gol:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
اتفاقن بر عکس محمد جان....
یعنی آی کسی که از این پوشش برای تقلب استفاده کردی....خجالت بکش...

تقلب رو بزار کنار تا مسئولای امتحان مجبور نشن بگن امتحان بدونه چادر....

دانشگاهه ما زیره مقنعه و مانتو رو هم کنترل میکردن که کسی تقلب نچسبونده باشه....باس عکس میگرفتم تا احمدی نژاد و وزیر اشو میبستم به بمبه اتم:cool:
پس بقیه رو باید چکار کنن!!!
اگه میخوان جلوشو بگیرن نباید اول از چادری ها شروع میکردن!!! در اوردن چادراشون کار زشتی بود!!!
اگه به من بگن چادرتو در بیار برو سر جلسه خیلی بهم بر میخوره خیلی!!! من میراث حضرت فاطمه رو سرم کردم تو کشوری که این چادر حرمت داره نباید اینجوری باش برخورد بشه

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مگر کسی از این پوشش در اونجا برای تقلب استفاده کرده؟.......خیر عزیز من قبل جلسه بوده......البته من خوشحالم همونطور که انتظار داشتم شما سهوی از این عمل زشت در حال دفاع هستید
اگر بازرسی یا اقدام این چنین برای همه انجام بشه کسی خجل زده نمیشه و ایرادی هم نداره.......قبل کنکور همه رو بازرسی بدنی میکنند..........مرد و زن هیچ ایرادی هم نداره!

پیشگیری کردند تا متقلب ها مثله همیشه حقه درس خون هارو نخورن.....خدایا مارو ببخش...چقد حق خوردم با تقلب هام:cry:

من توی امتحانی تقلب کردم که برای بقیه مهم نبود،دانشگاه بود...هرکی 10 بگیره پاس میشه...

اما این کنکوره...یک سال تلاشه بقیه با تقلبه یه نفر به باد میره و متقلبه جای تلاشگره رو میگیره....حق اشو میخوره...خواستن حق و نا حق نشه....

من از عمل دفاع نکردم...من گفتم احتیاج نبوده جنگ راه بندازن به خاطره یه کاره کوچیک....

بازرسی بدنی؟پسر من تقلب رو میزاشتم توی سگک کمربند ام.....بازرسی؟

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پس بقیه رو باید چکار کنن!!!
اگه میخوان جلوشو بگیرن نباید اول از چادری ها شروع میکردن!!! در اوردن چادراشون کار زشتی بود!!!
اگه به من بگن چادرتو در بیار برو سر جلسه خیلی بهم بر میخوره خیلی!!! من میراث حضرت فاطمه رو سرم کردم تو کشوری که این چادر حرمت داره نباید اینجوری باش برخورد بشه

یه عده کاری کردن که اعتماد سلب شده....

باور کنید اگر ما ایرانی ها رعایت کنیم،دره زندان ها رو هم وا میذارن...

چادر،کلاه،شال،یا هر پوشش دیگه ممنوعه...

خواهره من،شما توی مدرسه هستین،محیط زنانه...داخله سالن.....

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ازین قضیه دفاع نمیکنم چون خودم چادریم و اگه همچین برخوردی باهام میشد سخت ناراحت میشدم هر چند شاید از اولش خودم تصمیم میگرفتم تو محیطی که همه خانمن چادر نداشته باشم ...
ولی توجیهات شما هم زیاد درست نیست ...احتمالا اونا ادمای بی فکری بودن که خودشون سرخود اینجوری تصمیم گرفتن ...
ببینید از هر کی گوشی میگیرن نشونه این نیست که گوشی ابزار تقلبه ...گوشی میتونه ابزار تقلب باشه اینا هم با بی فکری تمام اینجوری فکر کردن که چادر هم چون میتونه ابزار تقلب باشه پس باید درش بیارن
مسئله این است که گفتند قانون سازمان سنجش است.......اون طور که کسانی که این رفتار باهاشون شده گفته اند

بلا:surprised:

بله...دانشگاهها پر از استاد هایی شده که طرفداره جدایی دین از سیاست هستند...و این به خاطره کم کاری من و شماست....اون صندلی جای شماست...کم کاری کردی،گرفتن ازت:)
فکر میکنی این اساتید رو جای کی میارن؟.......جای اساتید متدین که منطبق با سلیقه اونها نیست......یک زمانی سکولارها رو بازنشسته زودتر از موعد میکردن........حالا نوبت متدین هاست.....توصیه میکنم اظهارات آیت الله جنتی رو یکبار بشنوید....البته اگر عرایض ایشون رو تخریب دولت نمیدونید!
من که توش وجهه خراب شدنی نمی بینم
اگه خودم بودم خیلی راحت چادرمو می دادم مامانم یا میذاشتمش تو کیفی جایی و می رفتم سر جلسه
به هر حال این مسئله حل میشه و کسی که باید توبیخ بشه میشه، اما چه خوب بود که این قدر عمومی نمی شد این مسئله
بهتره که هی این قدر گزک دست دشمن ندیم

شمام این قدر حرص نخورید، زود پیر میشیدا:gol:

گزگ دست دشمن ندیم!.........همین کارها رو کردیم که وضعیت مملکت شده این.......خدا رو شکر که امروز خیلی از پرونده های فساد رو شده و با فشار مردم و همت قوه قضائیه در حال برملا شدن علنی تر هست

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
من ازین قضیه دفاع نمیکنم چون خودم چادریم و اگه همچین برخوردی باهام میشد سخت ناراحت میشدم هر چند شاید از اولش خودم تصمیم میگرفتم تو محیطی که همه خانمن چادر نداشته باشم ...
ولی توجیهات شما هم زیاد درست نیست ...احتمالا اونا ادمای بی فکری بودن که خودشون سرخود اینجوری تصمیم گرفتن ...
ببینید از هر کی گوشی میگیرن نشونه این نیست که گوشی ابزار تقلبه ...گوشی میتونه ابزار تقلب باشه اینا هم با بی فکری تمام اینجوری فکر کردن که چادر هم چون میتونه ابزار تقلب باشه پس باید درش بیارن
درسته بنظر منم اینا فقط میخواستن مثلا ی امتحان سالم رو برگذار کنن که نمی دونستن چجوری باش برخورد کنن!!!!
ولی در اوردنش کار درستی نیست!! چون معمولا مراقب مرد سر جلسه ها هست!!! من خودم بشخصه اگه چادرمو در میاوردم تمرکز کافی نداشتم!!

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مسئله این است که گفتند قانون سازمان سنجش است.......اون طور که کسانی که این رفتار باهاشون شده گفته اند

فکر میکنی این اساتید رو جای کی میارن؟.......جای اساتید متدین که منطبق با سلیقه اونها نیست......یک زمانی سکولارها رو بازنشسته زودتر از موعد میکردن........حالا نوبت متدین هاست.....توصیه میکنم اظهارات آیت الله جنتی رو یکبار بشنوید....البته اگر عرایض ایشون رو تخریب دولت نمیدونید!

گزگ دست دشمن ندیم!.........همین کارها رو کردیم که وضعیت مملکت شده این.......خدا رو شکر که امروز خیلی از پرونده های فساد رو شده و با فشار مردم و همت قوه قضائیه در حال برملا شدن علنی تر هست

جای من و شمای بچه مذهبی که حال و حوصله درس خوندن نداریم....

اساتید متدین خیلی کم شدن توی دانشگاهها عزیزم....نیست...نگرد

دولت به دستوره رهبر،حمایت میشه...ولا غیر

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیشگیری کردند تا متقلب ها مثله همیشه حقه درس خون هارو نخورن.....خدایا مارو ببخش...چقد حق خوردم با تقلب هام:cry:

من توی امتحانی تقلب کردم که برای بقیه مهم نبود،دانشگاه بود...هرکی 10 بگیره پاس میشه...

اما این کنکوره...یک سال تلاشه بقیه با تقلبه یه نفر به باد میره و متقلبه جای تلاشگره رو میگیره....حق اشو میخوره...خواستن حق و نا حق نشه....

من از عمل دفاع نکردم...من گفتم احتیاج نبوده جنگ راه بندازن به خاطره یه کاره کوچیک....

که اون متقلب ها فقط بواسطه چادر کارشون رو پیش می برند.......این همون توهینی بود که گفتم برادر جان.........دیگر فایده نداره با شما در این باره حرف زدن........امیدوارم اگر خواهر داری با خواهرت همچین برخوردی بشه تا متوجه بشی........شبت خوش!

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
یه عده کاری کردن که اعتماد سلب شده....

باور کنید اگر ما ایرانی ها رعایت کنیم،دره زندان ها رو هم وا میذارن...

چادر،کلاه،شال،یا هر پوشش دیگه ممنوعه...

خواهره من،شما توی مدرسه هستین،محیط زنانه...داخله سالن.....
احتمالش خیلی زیاد که مراقب مرد هم باشه!!!
خب اگه مرد تو اون محیط نباشه اشکالی وجود نداره و این همه بحث برای چیه؟؟؟

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

احتمالش هم هست که نبوده...چون دبیرستان دخترونه بوده....اصلن تدریسه دروسه غیره دینی هم بیشتره جاها فقط باید خانم باشه...

برای امتحان هم کادره اجرایی هست...

برای اینه که محمد آقا میفرمایند که این واقعه بلاست و با کشفه حجابه رضا خان یکی میدونن

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
که اون متقلب ها فقط بواسطه چادر کارشون رو پیش می برند.......این همون توهینی بود که گفتم برادر جان.........دیگر فایده نداره با شما در این باره حرف زدن........امیدوارم اگر خواهر داری با خواهرت همچین برخوردی بشه تا متوجه بشی........شبت خوش!

بله عزیزم.....تقلب زیره چادر..مراقبه مرد هم که حیا میکنه چیزی بگه...

چادر پوشش تقلبه بعضی هاست که حجابو اصلن قبول ندارن.....نیم ساعته دارین فکر میکنید که توهین پیدا کنید؟این توهین رو پیدا کردین؟خسته نباشید....

خواهر دارم...

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
جای من و شمای بچه مذهبی که حال و حوصله درس خوندن نداریم....

اساتید متدین خیلی کم شدن توی دانشگاهها عزیزم....نیست...نگرد

دولت به دستوره رهبر،حمایت میشه...ولا غیر
اشکال کار همینه که بچه مذهبی ها( ولی بنظرم کلمه جالبی نیست) از زیر درس شونه خالی کردن!!! که واقعا زشت!!! همش چسبیدن به چیزهای فرعی!!! ادم باید بخاطر مملکتش جون بده که الان بهترین کار درس خوندن!!! همه چیزو باهم قاطی کردیم!
ولی تو دانشگاه ما حداقل ورودی ما بچه مذهبی ها تو درس خوندن حرف اول میزدن!!! جالب که واسه بقیه هم کلاس میذاشتن و ببه بقیه درسا رو یاد میدادن!!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

بحث مراقب فعلا مطرح نیست.......که اگر اون باشه که دیگه خیلی
........ولی بحث اینجاست که چرا گفته اند به خانم های چادری این قانون است و جلوی خانمهای غیر چادری خانم های چادری رو به اتهام تقلب(آن هم قبل وقوع) مجبور به از روی سر کندن و بیرون انداختن کرده اند.....یاسوجش رسانه ای شده.......ولی چند جا از جمله کرمان به بنده گفته شده.........صرفا یک جا نبوده

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اشکال کار همینه که بچه مذهبی ها( ولی بنظرم کلمه جالبی نیست) از زیر درس شونه خالی کردن!!! که واقعا زشت!!! همش چسبیدن به چیزهای فرعی!!! ادم باید بخاطر مملکتش جون بده که الان بهترین کار درس خوندن!!! همه چیزو باهم قاطی کردیم!
ولی تو دانشگاه ما حداقل ورودی ما بچه مذهبی ها تو درس خوندن حرف اول میزدن!!! جالب که واسه بقیه هم کلاس میذاشتن و ببه بقیه درسا رو یاد میدادن!!

ساعته 2 نصفه شب کلمه مناسب نیومد بگم....مغزم داره از کار میفته:biggrin:

الان هم مهمترین جا دانشگاه هاست....طرف نشسته داره درباره چی بحث میکنه و دانشگاه های ما دسته سکولار ها و لائیک هاست...

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
بحث مراقب فعلا مطرح نیست.......که اگر اون باشه که دیگه خیلی
........ولی بحث اینجاست که چرا گفته اند به خانم های چادری این قانون است و جلوی خانمهای غیر چادری خانم های چادری رو به اتهام تقلب(آن هم قبل وقوع) مجبور به از روی سر کندن و بیرون انداختن کرده اند.....یاسوجش رسانه ای شده.......ولی چند جا از جمله کرمان به بنده گفته شده.........صرفا یک جا نبوده
بنده کرمانی نیستم فقط اونجا درس خوندم

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با این همه بحثو اسپم به چه نتیجه ای رسیدیم؟؟
تا کی فقط میخوایم شعار بدیم؟
وقتی انعطاف شنیدن حرفای مخاطبمون و بحث کردن باهاشو نداریم و نمیتونیم با منطق و درست پیش بریم چرا پس بحث میکنیم ؟ پس یا پسرفت کردیم یا سر جای اول موندیم ....
متاسفم واسه بعضیا که حتی ذره ای تلاش واسه عوض کردن بیان عقایدشون نکردن و هر بار با بحث تازه ای بیشتر بقیه رو از حجاب و دین دفع میکنن تا جذب ...
اولین اخطارمو به خاطر این میگیرم چون واقعا متاسف شدم ...

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من دیگه ادامه نمیدم...در خانه اگر کس است...یک حرف بس است...

روز و روزگار و شب بر شما خوش و بکام

محمد ساوه
1:48 25/03/94

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله عزیزم.....تقلب زیره چادر..مراقبه مرد هم که حیا میکنه چیزی بگه...

چادر پوشش تقلبه بعضی هاست که حجابو اصلن قبول ندارن.....نیم ساعته دارین فکر میکنید که توهین پیدا کنید؟این توهین رو پیدا کردین؟خسته نباشید....

خواهر دارم...

این حرف شما مصداق جایی هست که عکس طرف روی کارتش نخورده باشد آن هم با سنجاق!......برای کسایی که فقط در یک برهه خودشون رو چادری جلوه مبکنند....مثل مذهبی نماها......و مگر غیر چادری ها تقلب نمیکنند ........حال یک نفر متقلب مثلا در غیر چادری ها پیدا بشه.....تمام غیر چادری ها رو دوبار میگردن؟!

دست از توجیه بردار........نصیحت دوستانه و برادرانه بهت میکنم.......چون شما رو واقعا مثل برادر خودم میدونم

.....اما در قبال توهین .......متاسفم که نگاهت به نقد من که ابتدای امر خصوصی بود اینگونه بود........شب خوش

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
[UOTE=shakiba.h;8300538]با این همه بحثو اسپم به چه نتیجه ای رسیدیم؟؟
تا کی فقط میخوایم شعار بدیم؟
وقتی انعطاف شنیدن حرفای مخاطبمون و بحث کردن باهاشو نداریم و نمیتونیم با منطق و درست پیش بریم چرا پس بحث میکنیم ؟ پس یا پسرفت کردیم یا سر جای اول موندیم ....
متاسفم واسه بعضیا که حتی ذره ای تلاش واسه عوض کردن بیان عقایدشون نکردن و هر بار با بحث تازه ای بیشتر بقیه رو از حجاب و دین دفع میکنن تا جذب ...
اولین اخطارمو به خاطر این میگیرم چون واقعا متاسف شدم ...[/QUOTE]

گل گفتی عزیزم ;)
حاضرم با خودت اخطار بگیرم ولی حرفمو بزنم
سازمان سنجش و اون خانومای چادری هم از حقشون بگذرن این محمد آقا نمیگذره
این جور وقتا میگن طرف کاسه ی داغ تر از آش شده دقیقا مصداقش همین جاست

من نمی دونم این همه بحث چه معنی داره وقتی ایشون فقط میخوان ار حرفای مخاطبشون اون طوری که خودشون دوست دارن برداشت کنند

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

سلام به همه که دارین بحث میکنین. یه جاهایی دیگه دعواست بحث نیست. قشنگ رگ گردنارو میتونم ببینم:smile: و این اصلا بد نیست که آدم از تفکر خودش دفاع کنه. ولی یه جاهایی من حس کردم بعضیا فقط صرف اینکه جواب بقیه رو بدن دارن بحثث میکنن. و به هیچ عنوان راضی نیستن کمی هم قبل جواب دادن حداقل در حد چند دقیقه فکر کنن. این مشکل رو اینجا فقط ندیدم خیلی جاها دیدم و خیلی هم زشته.
از بین جواب ها این جوابی که شما دادین و بعضیام اشاره کردن رو میپسنندم. من به اهدافی که حالا بعضیا فک میکنن مسئولین ذیربط برای این کار داشتن کاری ندارم. اما ...
اولا اون کاربری که گویا خانومم هستن گفتن بازرسی میکنن پس نیازی نیست چادر نباشه. باید بگم یکی از خواهرای من از آزمون آزمایشی قبلیش خلاصه نکته هایی که قبل ازمون میخاسته دوره کنه تو مانتوش مونده بود. بعد با همون مانتو رفته بود کنکور. خبر نداشت کاغذذا تو جیبشه. بعدم ما فک کردیم اگه به عنوان تقلب میگرفتن ازش چی میشد ایشونم استرسی. حالا منظورم این هستش که بازرسی ها اونقدی دیگه قوی نیست. بنابرین نمیشه این راهکار شما رو عملی دونست. و یا مثلا جیب شلوار رو که دیگه نمیگردن. راحت میشه اونجا گذاشت و اگه چادر داشته باشی و جات مناسب باشه میشه تقلب کرد. پس بازم به این نتیجه میرسیم ک بازرسی نمیتونه راه حل باشه.
دوما که من تا به حال ندیدم کسی با چادر کنکور بده. ولی دیدم بعضیا رو که دیگه خیلی خیلی رو چادرشون حساسن ک حتی جلو خانوماام برنمیدارن. خوب تکلیف این ها چی هستش. اینجا از نظر من بایستی سازمان اگ قانونش این هستش خبر بده که بچه ها زیر چادر پوشش مناسب بپوشن. چون بعضیا به هوای اینکه چادر هست شاید مانتوی مناسب نباشه تنشون. و با این شرایط اینکه همچین خواسته از بچه ها داشتن زشته. چون ادم ب اندازه کافی اعصابش ب خاطر کنکور خورد هستش دیگ اینم اضافه بشه ک بی انصافیه...
سوما ب نظرم این مکان اصلا مراقب یا شرکت کننده ی آقا وجود نداششته. چون حوزه ی خانوما اقایون جدائه. دیگه چرا باید اینهمه اعتراض باشه پس. هرچند ک حتی خواهر خودم امسال مثلا میخواست چادرشو ببره تو ک اگه جلو کولر بود سر کنه سردرد نگیره که نبرد اخرش. و من خودم اصلا نمیدونستم ک نمیشه برد یا به این مسائل تقلب اینا فکر نکرده بودم.
در نهایت نکاتی ک به ذهنم میرسه ایناست
اولا خوبه که چادر در عین حال که نوعی پوشش هست ولی برای جلسه ککنکور که باید حداقل ها برای اجرای عدالت رعایت بشه همون مانتو شلوار مناسب مثلا مانتو شلوار مدرسه پوشش اعلام بشه برای سر جلسه. به دلایلی که گفتم و تکرار میکنم. اینکه تقلب به حداقل برسه و مراقبین عملکرد داوطلبان رو بدون چادر بهتر زیر نظر میکیرن. این پرواضحه و خواهشا تعصبی باهاش برخورد نکنید.
دوما که اعتراض مبنی برای اینکه چرا از قبل نگفتن وارده و باید سازمان و مسئولین ذیربط قطعا و احتمالا برخلاف عادت همیشگی از دلخور شده ها عذرخواهی کنن.
سوما امیدوارم ک دیگه شاهد همچین چیزایی نباشیم

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عزیز با کلیت حرفت کلا مشکل دارم.
بعضیام چه مذهبی چه غیر مذهبی -کلا انسان -زیر بار علمی که با عشق یاد گرفتنش ولی براش زمینه مناسب فعالیتی و کاری رو ندیدن کمر خم کردن.
شما باز مثه جریان قبلی که با خانوم راهینو و کاربر محمدساوه وارد بحث شدم یه سری مسائل رو با هم قاطی کردین.
استاد باید استاد باشه به معنای واقعی استاد و این ربطی به اینکه دین داره یا نه نداره. و اگر داشت نمیگفتیم به بلاد کفر بروید اگر امکانش بودٰ برای کسب علم و دانش. اونی که برای ریش گذاشتن و چادر گذاشتن نمره قائله یا عکسش برای بدحجابی و فلان سر و شکل نمره قائله اصلا انسان نیست و این ربطی به دین داشتنو نداشتن نداره که. اونی که کلاس درس رو با جلسه شورای سیاسی عوضی میگیره با خودش چند چنده معلوم نیست.
چیزی که نیازه اصلی کشور ما هست تغییر زیرساخت های آموزشیٰ؛ تغییر رویکردهای صنعتی و تولیدی؛ و تغییر فکری و فرهنگی هست و نه درس خوندن. چیزی که الان زیاده آدم درس خونده. چی درست شده اونوقت که شما باز اصرار داری برن ملت درس بخونن؟
خیلی بحثش طولانیه. و نیازمند ساعتها فکر بررسی و نقد هستش. و اینجا قطعا جاش نیست. فقط شاید استارتش زده بشه و در نهایت نتیجه ایم ننداشته باشه. نیاز شدیدی هست به کارگاه های فکر که حضور نخبگان و صاحب نظران رو میطلبه.

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
عزیز با کلیت حرفت کلا مشکل دارم.
بعضیام چه مذهبی چه غیر مذهبی -کلا انسان -زیر بار علمی که با عشق یاد گرفتنش ولی براش زمینه مناسب فعالیتی و کاری رو ندیدن کمر خم کردن.
شما باز مثه جریان قبلی که با خانوم راهینو و کاربر محمدساوه وارد بحث شدم یه سری مسائل رو با هم قاطی کردین.
استاد باید استاد باشه به معنای واقعی استاد و این ربطی به اینکه دین داره یا نه نداره. و اگر داشت نمیگفتیم به بلاد کفر بروید اگر امکانش بودٰ برای کسب علم و دانش. اونی که برای ریش گذاشتن و چادر گذاشتن نمره قائله یا عکسش برای بدحجابی و فلان سر و شکل نمره قائله اصلا انسان نیست و این ربطی به دین داشتنو نداشتن نداره که. اونی که کلاس درس رو با جلسه شورای سیاسی عوضی میگیره با خودش چند چنده معلوم نیست.
چیزی که نیازه اصلی کشور ما هست تغییر زیرساخت های آموزشیٰ؛ تغییر رویکردهای صنعتی و تولیدی؛ و تغییر فکری و فرهنگی هست و نه درس خوندن. چیزی که الان زیاده آدم درس خونده. چی درست شده اونوقت که شما باز اصرار داری برن ملت درس بخونن؟
خیلی بحثش طولانیه. و نیازمند ساعتها فکر بررسی و نقد هستش. و اینجا قطعا جاش نیست. فقط شاید استارتش زده بشه و در نهایت نتیجه ایم ننداشته باشه. نیاز شدیدی هست به کارگاه های فکر که حضور نخبگان و صاحب نظران رو میطلبه.

شما کلا بد برداشت کردید من منظورم از این حرف این بود که بچه مذهبی که ادای دین و ایمان دارن باید بیشتر به این چیزا مقید باشن که در بعضی از موارد نیستن. منظورم این بود که فقط نباید چسبید به دعا ذکر نماز که اصلا خود دین به درس خوندن تاکید زیادی کرد!
ولی خب همه باید واسه کشورشون تلاش کنن حتی اونایی که دین ی چیز دیگه همه مال ی اب و خاکیم

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما کلا بد برداشت کردید من منظورم از این حرف این بود که بچه مذهبی که ادای دین و ایمان دارن باید بیشتر به این چیزا مقید باشن که در بعضی از موارد نیستن. منظورم این بود که فقط نباید چسبید به دعا ذکر نماز که اصلا خود دین به درس خوندن تاکید زیادی کرد!
ولی خب همه باید واسه کشورشون تلاش کنن حتی اونایی که دین ی چیز دیگه همه مال ی اب و خاکیم
آها
خوب باز با همین چیزی ام که الان گفتید باز مشکل دارم
یعنی چی چسبیدن به دعا و نماز. لابد شغل طرف دین شناسی ایناس دیگه. به زور که نمیشه کسی رو اورد سمت کارای دیگه. تو همین متخصصین و تحصیل کرده های رشته های مختلفم آدمای متعهد درس خون و متخصص کم نیستش که حالا بخوایم بگیم نفر کمه پاشید بیاید تو این حوزه درس بخونید. همونطور که گفتم از پای بست ویران است. و برخلاف خیلیا ک معتقدن سحر ندارد این شب تار من معتدم که دل قوی دار سحر نزدیک است. ولی نابرده رنج گنج میسر نمیشود.
و در نهایت اینکه
الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیرو ما بانفسهم.
و تا زمانی که کسی نقدی به شرایط حاضر نداره و همه راضین و یا زحمت اعلام عدم رضایت مندی یا نقد صحیح رو بخودشون نمیدن تا باد چنین بادا

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
آها
خوب باز با همین چیزی ام که الان گفتید باز مشکل دارم
یعنی چی چسبیدن به دعا و نماز. لابد شغل طرف دین شناسی ایناس دیگه. به زور که نمیشه کسی رو اورد سمت کارای دیگه. تو همین متخصصین و تحصیل کرده های رشته های مختلفم آدمای متعهد درس خون و متخصص کم نیستش که حالا بخوایم بگیم نفر کمه پاشید بیاید تو این حوزه درس بخونید. همونطور که گفتم از پای بست ویران است. و برخلاف خیلیا ک معتقدن سحر ندارد این شب تار من معتدم که دل قوی دار سحر نزدیک است. ولی نابرده رنج گنج میسر نمیشود.
و در نهایت اینکه
الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیرو ما بانفسهم.
و تا زمانی که کسی نقدی به شرایط حاضر نداره و همه راضین و یا زحمت اعلام عدم رضایت مندی یا نقد صحیح رو بخودشون نمیدن تا باد چنین بادا
دین شناسی هم که درس خوندن دیگه داره درسشو میخونه!من که منکر نشدم که ادم متعهد وجود نداره
پیش داوری نکنید من الان چیزی گفتم که میگید نقد پذیر نیستم!

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دین شناسی هم که درس خوندن دیگه داره درسشو میخونه!
پیش داوری نکنید من الان چیزی گفتم که میگید نقد پذیر نیستم!
پس اگه منظورتون از کسایی که چسبیدن به ... متخصصین امور دینی اینا نبود پس مرتاض ها رو میگید؟ انصافا قصد توهین ندارم دارم صحبت میکنم. خیلی هم برای همه احترام قائلم.. ولی متوجه صحبتای شما نمشم.پس منظورتون کیا بودن بالاخره؟ یعنی نماز و دعا انقد وقت میگیره که نمیذاره بعضیا درس بخونن؟ این کارهای دینی در صورتی خیلی وقتگیره که خوب دغدغه ی تخصصی کسی باشه دیگه. من اینطور فهمیدم.
خط دوم نفهمیدم راستش اصلا چی گفتید شما. من گفتم نقد پذیر نیستم؟ گفتم با نظر شما مخالفم. شما نقدی نکردین که. نظرخودتونو گفتین منم گفتم از نظر من مشکل داره.
آها خط دوم فک کنم شما خط دوم رو خودتون رو مخاطب فرض کردید؟آره؟ من کل مردم رو مخاطبم قرار دادم. آیه قرانم قوم گفته دیگه. من شخص شما رو مخاطب قرار ندادم .اشتباه کردید.

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
پس اگه منظورتون از کسایی که چسبیدن به ... متخصصین امور دینی اینا نبود پس مرتاض ها رو میگید؟ انصافا قصد توهین ندارم دارم صحبت میکنم. خیلی هم برای همه احترام قائلم.. ولی متوجه صحبتای شما نمشم.پس منظورتون کیا بودن بالاخره؟ یعنی نماز و دعا انقد وقت میگیره که نمیذاره بعضیا درس بخونن؟ این کارهای دینی در صورتی خیلی وقتگیره که خوب دغدغه ی تخصصی کسی باشه دیگه. من اینطور فهمیدم.
خط دوم نفهمیدم راستش اصلا چی گفتید شما. من گفتم نقد پذیر نیستم؟ گفتم با نظر شما مخالفم. شما نقدی نکردین که. نظرخودتونو گفتین منم گفتم از نظر من مشکل داره.
ببخشید اومدم پیام خصوصی بزارم که دیدم بسته بود چون داریم خارج از موضوع تاپیک صحبت میکنیم
من منظورم مرتاضای هندی نبودن چون اونا شغلشون اینه باید ی سری افرادی وجود داشته باشن که مبلغ دین باشن!
بعضی ها بعضی ها فکر میکنن فقط باید بشین فقط دعا و راز نیاز خودشون بکنن و بار زندگی که باید رو دوش بکشنو نمی پذیرن ( نمونشو دیدم) و به این قضیه نگاه نمیکنن که خود درس خوندن خود کار کردن خدمت به خلق کردن یک نوع عبادت حضرت علی (,) به همه این کاراشون میرسیدن! پس باید به این نتیجه رسید که فقط به اینجور مسائل چسبیدن کار درستی نیست.

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ببخشید اومدم پیام خصوصی بزارم که دیدم بسته بود چون داریم خارج از موضوع تاپیک صحبت میکنیم
من منظورم مرتاضای هندی نبودن چون اونا شغلشون اینه باید ی سری افرادی وجود داشته باشن که مبلغ دین باشن!
بعضی ها بعضی ها فکر میکنن فقط باید بشین فقط دعا و راز نیاز خودشون بکنن و بار زندگی که باید رو دوش بکشنو نمی پذیرن ( نمونشو دیدم) و به این قضیه نگاه نمیکنن که خود درس خوندن خود کار کردن خدمت به خلق کردن یک نوع عبادت حضرت علی (,) به همه این کاراشون میرسیدن! پس باید به این نتیجه رسید که فقط به تینجور مسائل چسبیدن کار درستی نیست.
خوب درسته هستن این افرادم ولی خیلی خیلی کم اند. در این حد نیستن که شما بخواید تو اون مسئله عنوانشون کنین. مسئله نبود استاد خوب بودش شما گفتین این افراد دست به کار نمیشن چرا؟:surprised: من هم از اون موقع همین ربط رو متوجه نمیشدم. این عده بهشون میگن ریاضت کش نمیدونم مرتاض خلاصه یه سری ادمن با اعتقادات خودشون که خیلی هم کم اند.
اوکی به قول شما اینجا جاش نیست. راستی پیام خصوصیم بازه. عمومیم بستست ولی.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
برداشتن چادر خانم هادر کنکور سراسری با هر نیتی توهین آمیزاست/چادر لباس تقواست

برداشتن چادر خانم هادر کنکور سراسری با هر نیتی توهین آمیزاست/چادر لباس تقواست

وی با بیان اینکه امروز رگه ها و آثاری از مدعیان روشنفکری در کشور بدنبال تحقیراین ابزار شخصیت محور هستند،تصریح کرد: متاسفانه برخی سعی در بی اعتنایی و بد رفتاری با حجاب کرده اند و زنان فریب خورده ای هم در سال های اخیر که روزی عنوان نمایندگی مجلس ششم را یدک می کشید آنرا به تمسخر و استهزاء کشانده اند.

یدالله مرادی، فعال فرهنگی گچساران صبح امروز در گفت گو با پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،در واکنش به برداشتن اجباری چادر داوطلبان خانم کنکور سراسری تجربی در شهر یاسوج گفت: حجاب مبنای اعتقادی ، فکری و دینی هر زن مسلمان و رابطه مستقیم با عفاف و حیاء برای هر مسلمان اعم از زن و مرد را دارا ست و حکم قرآنی و مایه سلامت رفتار آحاد جامعه است.

وی با بیان اینکه مهمترین جلوه ظاهری و عینی حجاب و عفاف چادر است، افزود: در حقیقت چادر نه تن پوش ،نه سرانداز و نه لباس رفع برهنگی است ،بلکه لباس تقواست .

مرادی با اشاره به اینکه چادر لباس حیاء ، غیرت ، شخصیت و شأنیت است که در ایران اسلامی عمری به درازای تاریخ کهن و باستان این سرزمین دارد،تصریح کرد:چادر نماد هویت ، شخصیت و معرف انسانیت زن مسلمان است و در تاریخ ایران هم ریشه و قدمتی تمدنی دارد.

فعال فرهنگی و سیاسی گچساران با بیان اینکه امروز چادر یک پرچم و یک علم در برابر نگاه ابزار گرایانه به زن در جوامع مختلف است، گفت:چادر هم فکر و اندیشه دینی یک زن را به نمایش می گذارد و هم تقوا و سلامت نفس او را بیان می دارد و هم مرزبندی علنی با تفکرات لیبرالی و مسلک های سکولار است.

وی افزود: چادر در حال حاضر در اروپا و جوامع غرب حکم اسلحه ای را دارد که هر زن مسلمان برای دفاع از باورهایش مورد استفاده قرار می دهد و چادر برای زن مسلمان مصونیت اعتقادی ایجاد می کند و با محدودیت های هویت انسانی که برای یک زن ایجاد شده مبارزه می کند.

مرادی تصریح کرد:امروزحجاب اسلحه ای دشمن شکن است که اروپا و غرب و تفکر حاکمیت پوشالی انسان محور اروپا را به چالش کشانیده است.

وی با بیان اینکه امروز رگه ها و آثاری از مدعیان روشنفکری در کشور بدنبال تحقیراین ابزار شخصیت محور هستند،تصریح کرد: متاسفانه برخی سعی در بی اعتنایی و بد رفتاری با حجاب کرده اند و زنان فریب خورده ای هم در سال های اخیر که روزی عنوان نمایندگی مجلس ششم را یدک می کشید آنرا به تمسخر و استهزاء کشانده اند.

فعال فرهنگی و سیاسی گچساران درادامه گفت: اقدام مسئولان حوزه آزمون کنکورسراسری در یاسوج را حتی اگر با حسن نیت و مثبت اندیشی هم تلقی کرد نوعی توهین ، اقدامی نسنجیده و دور از شأن و فرهنگ دانشگاه و آموزش و پرورش است.

وی افزود: این توهین است که برخی می گویند به منظور جلوگیری از تقلب چادرها را جمع آوری کرده و یا اینکه عوامل حوزه برگزاری همه زنان بودند؛مگر عزیزان ما چادر را هویت ملی دینی و اعتقادی نمی داننندکه این توجیه ضعیف و غیر عقلانی را ارائه می دهند؟.

مرادی تصریح کرد: مگر بازرسان حوزه ها و مدیران دولتی که از حوزه ها سرکشی و بازدید می کنند مرد نیستند،مگر خبر ندارندکه حضرت زهرا سلام الله علیهادر حضور پدر از چشم نابینا هم خود را پوشانید و فرمود:" او نابیناست من که بینا هستم".

وی افزود: تلقین اینکه در جامعه چادری و چادری ها متقلبند در حالیکه شیوه های تقلب امروز صنعتی و مدون است و بدون چادر اقدام می شود ویا با چادری ها با دیده ظن و سوء رفتار برخورد شود تا افراد بی چادر و سهل انگار احساس غرور ، آرامش و راحتی داشته باشند و یا بوجود آمدن این تفکر که چادری ها درس نخوان هستند؛از پیام های توهین آمیز، نامناسب و ناهنجار توجیه سخن جلوگیری از تقلب است.

فعال فرهنگی و سیاسی گچساران با بیان اینکه بسیاری از نخبگان علمی و مخترعان کشور بانوان هستند ،گفت: امروزدختران دانشگاهی با چادر و رعایت حدود چادرتوانسته اند توانایی ها و استعدادهای درونی خود را بخوبی در جامعه بروز دهند و به موفقیت های چشمگیری دست بیابند.

مرادی در ادامه تاکید کرد: نبایددر هیاهوی سیاسی و دفاع ناشیانه مقامات اداری استانی این حرکت نامناسب با اغماض و سرپوش مواجه شود تا کسی جسارت تکرار چنین روشی را بدست آورد وسیاستهای جوامع غرب زده نباید بوسیله مدیران سیاسی و فرهنگی در استان عفیف پرور ما تبدیل به موقعیت شود و جولان دهد.

گفتنی است بر اساس اخبار تکمیلی خانم های مسوول بازرسی این حوزه امتحانی ضمن بازرسی بدنی داوطلبان در بدو ورود به سالن از ورود خانم ها با چادر به آزمون جلوگیری کرده و داوطلبان با نارضایتی تمام برای شرکت در جلسه کنکور مجبور به برداشتن چادر خود برای ورود به سالن امتحان شدند.
در ادامه بررسی های انجام گرفته از داوطلبان حاضر در جلسه امتحان از رفت آمد ناظر های مرد در این سالن که خانم ها اجازه پوشیدن چادر را نداشتند مشاهده شده است که جای بسی تاسف دارد.

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
نماینده مردم چهار شهرستان کهگیلویه و بویراحمد: برداشتن اجباری چادر خانم ها در جلسه کنکور در شأن مردم این استان نیست

نماینده مردم چهار شهرستان کهگیلویه و بویراحمد: برداشتن اجباری چادر خانم ها در جلسه کنکور در شأن مردم این استان نیست

سید محمد علی بزرگواری در واکنش به برداشتن اجباری چادر داوطلبان خانم کنکور سراسری تجربی در شهر یاسوج گفت:این حرکت در شان و غیرت مردم ما نیست و استاندار،معاون سیاسی امنیتی استاندار باید این موضوع را به جد پیگیری و با عوامل این قضیه برخورد نمایند. نماینده چهار شهرستان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متولیان امنیتی و فرهنگی استان باید در این قضیه وارد بشوند وبرخورد های لازم را انجام دهند.

وی افزود: حجاب از عواملی است که باعث شد انقلاب و رهبری امام بوجود بیاید و برداشتن اجباری چادر خانم ها در جلسه کنکور برخورد با حجاب بود.

بزرگواری خاطرنشان کرد: مسوولان امنیتی استان باید نسبت به این موضوع عکس العمل نشان دهند و این موضوع را ریشته یابی و با مسببان برخورد شدیدی انجام دهند.

وی در پایان به نقش معاونت فرهنگی وزارت علوم در برخورد با این اقدامات غیرفرهنگی اشاره کرد وگفت: معاونت فرهنگی وزارت علوم که از بچه های همین استان است باید نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و برخورد نماید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.