nomber_van
عضو جدید
خدا...برای رزای خودا

خدا...برای رزای خودا
فکر نمی کنی همش داری نمیه خالی لیوانه رو می بینی؟!فعلآ که هست دادا
ولی همش که پول نیست.
از کارایه زاها هدید و نورمن فاستر خوشم میاد.
یکی میشم مثله اینا..البته اگه زنده بمونیم با این وضع کشور
هدف قشنگی داری. بهت تبریک میگم!زنگی بدون هدف چیز بی معنیه هر کسی زندگی رو یه جوری واسه خودش منی میکنه ولی من مطمعنم که هیچ کس زندگی رو به این بی منایی که شما پوچ فرض می کنید منی نمی کنه حتی آلبر کامو.
منم از زندگی دل خوشی ندارم مثل خیلیای دیگه. اگه میدونستم کی داره زندگی رو میبافه بش می گفتم مال منو کلا بشکافه وللی به قول خیلیاتون تا شقایق هست زندگی باید کرد.
تنها هدفی که دارم اینه که تا اونجایی که می تونم کمک کنم در هر صورت و در حالی واسم مهم نیست چه طوری یا در عوض چه چیزی.....
انسان خلق شده برای زندگی کردن .دیدن زیباییها هدف من برای زندگی دیدن زیباییهایی که می خوام بدستشون بیارم.سلام به همگی
میخوام هر کی وارد این تاپیک میشه بگه که برای چی داره زندگی میکنه..یا بهتر بگم هدف اصلیش ( یعنی هدفی که تمام اهداف دیگه اش رو سازماندهی میکنه و به افکار و اعمالش خط میده) چیه؟
فقط نظر شخصیتون رو بگید...ممنون میشم.
بعدا میتونیم با هم راجع بهش صحبت کنیم![]()
شب و روز در این فکرم که واقعا چرا دارم زندگی میکنم؟ به چه هدفی؟
کجا میخوام برم؟ کجا دارم برم؟ اگه نرم چه کار کنم؟ توی این تاریکی موندن و درجا زدن چه فایده ای داره؟
احساس میکنم گم شدم...باید راه رو پیذا کرد. من مثل اون بچه ی کوچکی شدم که غافل شد و دست مادرش رو گم کرد...که اگه تمام عروسکای دنیا رو هم بهش بدی، گریه اش بند نمیاد.
چه چیزی ارزش موندن رو داره؟
به این فکر میکنم که باید پر زد و آزاد شد...باید رفت اما نمیدونم کجا!
می تونم بپرسم دنیا رو چطوری می بینی؟
دوست عزیزم...من با تمام حرفای تو موافقم و انگار که اونا رو از زبان خودم نوشته باشم...همشون رو می خونم و خوشحالم که به غیر خودم هستن آدمایی که درسته خیلی وقته دارن زندگی میکنن ولی معنای دقیق زندگی رو نفهمیدن....آرینا جان! چرا نظرت رو راجع به گفته های من نمینویسی؟ خیلی دوست دارم نظرات شما رو بدونم و دوست دارم بدونم که در حال حاضر این مساله چه قدر در زندگیت تاثیر گذاشته و میذاره؟ اصلا چه طور شد که به چنین طرز فکری رسیدی؟
دوست عزیزم...من با تمام حرفای تو موافقم و انگار که اونا رو از زبان خودم نوشته باشم...همشون رو می خونم و خوشحالم که به غیر خودم هستن آدمایی که درسته خیلی وقته دارن زندگی میکنن ولی معنای دقیق زندگی رو نفهمیدن....
من همیشه توی سخت ترین شرایط زندگی...تو بدترین و دشوارترین امتحانا هم امیدوار بودم به آینده...به روزهایی که قرار بود بعد از این روزها سر و کله شون پیدا بشه و خوشبختانه هم دارم می رسم به اون جایی که منتظرشون بودم.
همون روز اولی که که این تایپیک رو دیدم با خودم فکر کردم خوب این همه تلاش،این شکست و موفقیت و پیروزی،این همه خوشحالی و ناراحتی،این همه درد و رنج های مقدس...خوب بعدشون چی؟من تا کجا باید پیش برم؟و در نهایت:آخر این راه کجاست؟
نوشته های شما عالین و سعی می کنم ساکت باشم و بیشتر از شما یاد بگیرم...
مگه میشه زندگی نکرد؟؟؟
مگه دست ماست که زندگی بکنیم یا نه؟؟
چه انگیزه ای داریم که همین الان مثلا به زندگی خودمون خاتمه نمیدیم؟؟
فرضا که خودمونو کشتیم مگه فقط زندگی تو این دنیاست؟؟
مگه اون دنیا هم زندگی نداریم
میبینی... دست ما نیست یه کسی داره از اون بالا بالا ها واسه ما نقشه میریزه
اما حالا جواب من:
یه سری دلبستگی هایی تو این دنیا دارم، که به خاطر اون ها دارم زندگی میکنم
واسه یه چیزایی زحمت کشیدم و بهشون رسیدم و دوس ندارم از دستشون بدم،
واسه بعضی افراد واسه بعضی چیزا....
جوابت اینه که اون موقع باز دوباره دنباله یه سری دلبستگی های دیگه ای میگردم که بشه به امیدشون زندگی کرد... همین.
معلومه که باید مشخص کنیم، معلومه که باید بدونیم. اگه هدف از آفرینش معلوم نشه و هیچ کسی دنبالش نباشه...میشه همون بازی که میگی. من هم یه مدتی همین احساس رو داشتم ولی مطمئنم که خداوند حکیم هیچ وقت قصد بازی کردن با ما رو نداشته. این ما هستیم که با ندید گرفتن حقایق و اصل هدف آفرینش خودمون رو به بازی گزفتیم و سرگرم بازیچه های دنیا شدیم. خدا ما رو به بازی نگرفته داره امتحانمون میکنه...میخواد ببینه کی غافل میشه و میره دنبال بازیچه ها و کی حواسش هست که این دنیا بازیچه است و میره دنبال حقیقت ها .خدا برای خودش یک هدفی مسلمه داشته و ما رو آفریده و حالا ما باید بیایم مشخص کنیم که چرا خدا ما رو خلق کرده ؟؟؟ چه هدفی داشته؟؟
خوب باید از خودش پرسید که چه هدفی داشته؟!!
خدا هم جواب داده البته تو قرآن :
میگه جن و انس را نیافریدم الا لیعبدون !!!!!!!!!!
به نظرت واقعا ...... نیست خدا ما ها رو خلق کرده که اونو پرستش کنیم؟؟
حس بدی پیدا نمیکنی؟؟
من که حس میکنم هممون درگیر یک بازی هستیم و بس.
باری ای که شاید برای ما خیلی پیچیده باشه ولی برای خدا در حد حرکت دادن مهره های یک صفحه شطرنجه
و ما هم داریم این ور اونور میریم و احساس میکنیم اختیار داریم...
معلومه که باید مشخص کنیم، معلومه که باید بدونیم. اگه هدف از آفرینش معلوم نشه و هیچ کسی دنبالش نباشه...میشه همون بازی که میگی. من هم یه مدتی همین احساس رو داشتم ولی مطمئنم که خداوند حکیم هیچ وقت قصد بازی کردن با ما رو نداشته. این ما هستیم که با ندید گرفتن حقایق و اصل هدف آفرینش خودمون رو به بازی گزفتیم و سرگرم بازیچه های دنیا شدیم. خدا ما رو به بازی نگرفته داره امتحانمون میکنه...میخواد ببینه کی غافل میشه و میره دنبال بازیچه ها و کی حواسش هست که این دنیا بازیچه است و میره دنبال حقیقت ها .
"الا لیعبدون" این یعنی چی ؟ یعنی " جز اینکه من رابپرستند" اما خدایی که من میشناسم هیچ احتیاجی به پرستش ما ها نداره... و من مطمئنم که در پس این پرستش، هدف بزرگی نهفته است و پرستیدن به اون معنایی که در فکر ماست،هدف نیست.
خدایی که من میشناسم...در ذهن ها نمنیگنجه و در هیچ وصفی جای نمیگیره.
جالبه توصیفت از خدا اینه که در هیچ وصفی نمیگنجه!!!!!
اگر من بهت بگم یه موجودی هست که خیلی باحاله کلی دم و دستگاه داره کلی چیزی خلق کرده ولی متاسفانه تو ذهن تو نمیگنجه که برات توصیفش کنم میتونی اینو قبول کنی که معبودت قرارش بدی؟؟
این نکته هم جالبه
تو فرضا خالق....
یک موجودی رو خلق میکنی.....
یه هدفی هم از خلقتش داری....
بعد ازش انتظار داری که بره دنبال هدفی که تو ، خودت از خلقت اون داشتی بگرده!!!
تازه هدف کسی که براش تعریف هم کردی که من در وصف ها نمیگنجم!!
واقعا به نظرت این یک بازی نیست؟؟
پس چیه؟؟
هم بی اختیار خودمون خلق بشیم، هم اینکه ازمون توقع بره که بریم دنبال هدف خالقمون که اصلا نمیشناسیمش
سلام به همگی
میخوام هر کی وارد این تاپیک میشه بگه که برای چی داره زندگی میکنه..یا بهتر بگم هدف اصلیش ( یعنی هدفی که تمام اهداف دیگه اش رو سازماندهی میکنه و به افکار و اعمالش خط میده) چیه؟
فقط نظر شخصیتون رو بگید...ممنون میشم.
بعدا میتونیم با هم راجع بهش صحبت کنیم![]()
من میخوام تا میتونم از زندگی تو این دنیا لذت ببرم
حالا این لذت واسه هر کسی یه جوری معنی میشه
شماها از چی لذت میبرید؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگه از زندگی نا امیدی!!! اگه فکر میکنی پول نداری! یا... بیا اینجا! | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
در کشور عجیبی زندگی میکنی! | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
گل نماد زندگی چیست | گفتگوی آزاد | 9 | |
![]() |
ده جنبه مهم زندگی | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
علت غیبت و دخالت در زندگی دیگران | گفتگوی آزاد | 1 |